- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.061
Ben bu resmin sen oldugunu biliyordum da Aysebahar'ın resmı de mı kendı resmıymıs..Ben de sasırdım yahu..Çok güzelsınız kızlar
evet canım türkiyede yasak gelmiş. bundan sonra sağlık bakanlığı her hasta için ayrıntılı rapor istiyormuş doğumda ters giden bi durum olmadıkça sezeryan yapılamayacakmış
yaa böyle bi konuda yasak gelince iyice bunalıyo insan. zaten iki tercihin varken illaki normal doğum denirse stresimiz dahada artacak. yani ben yapamıyorum beni szeryana alın diyemiyceksem nası bi özgürlüğüm olcakki doğumda mutlu olayım
ayyy ben nasıl kaçırdım bu haberi? biliyo musunuz normal doğum istiyorum diyodum hep bu benim kaçarımıda yok etmiş oldu.. eee nolcak peki sezeryan isteyenler?
anne adayının takip çizelgesi oluşturulup gerçekten bi sorun varsa sezeryan olması gerekiyosa yapılabilcekmiş.eğer sezeryanı gerektiren bi durum yoksa ameliyatı yapan doktora soruşturma açılacakmış.artık bu işi çok sıkı takip ediyolar.sezeryan bi kurtuluştu sanki dimi?
yani gözealamayan hemen sezeryan diyodu ki bencede herkesin kendi seçimi... ama vardır bi sebebi? özell hastanelere gün doğdu normal doğuma zam yaparlar şimdi:26::26:
ya bişey sorucam sizinde karnınız ve göhüsleriniz çok kaşınıyomu ya benim okadar kaşınıyoki kaşıyorum sonrada çok acıyo yani normalmi bukadar kaşınması zaten çatır çatır çatladım((((
ben herşeyde bi pislik aramaya o kadar alıştım ki aslında
mesela düşünüyorum dünyada sağlık sektöründe inanılmaz paralar dönüyor
önce bi şeker hastalığı yaratıp sonra insanlara insülini dayayan tıp dünyası
senelerce kolesterol ilacı dayatılıp sonrada bi faydası olmadığını ilan edenler
diyorum ki bazen dünyada normal doğumda bu kadar ısrar etmelerinin arkasında bişey mi var
valla tıbba hiç güvenim yok, insanın olduğu her konuda güvensiz olduğum gibi
ben herşeyde bi pislik aramaya o kadar alıştım ki aslında
mesela düşünüyorum dünyada sağlık sektöründe inanılmaz paralar dönüyor
önce bi şeker hastalığı yaratıp sonra insanlara insülini dayayan tıp dünyası
senelerce kolesterol ilacı dayatılıp sonrada bi faydası olmadığını ilan edenler
diyorum ki bazen dünyada normal doğumda bu kadar ısrar etmelerinin arkasında bişey mi var
valla tıbba hiç güvenim yok, insanın olduğu her konuda güvensiz olduğum gibi
canım kaşıdığın için çatır çatır çatlıyosunbende öyleyim resmen kazıyasım var.. sonra öğrendim ki kaşıdıkça yırtılma daha çok oluyomuş.. avcunun içiyle ovala geç olsada artık bende öyle yapmaya çalışıyorum
haklı olabilirsin canım kafam karıştı bak benimde:26::26::26: normal doğumu yinede tercih ediyorum ama onlar dedi diye değill istiyorum sadece.. ama yasak lafınıda komik buldum ne saçma şey yaa ... bide senin ağrılarınfalan devam ediyo mu? cımbızla çekilyo gibi demiştin ya ...
demeeeee....... ama nasıl bi kaşıntıdır bu uyuz oldum sandım artık.elimde krem sürekli sürüyorum yada yağ bitlencem yakında :)))
evet canım ediyo hatta 3 dakika önce falan oldu yhine
ama yeni hayatıma giren hemoroidim saolsun tüm acılarımın ne kadarda az olduğunu farkettirdi bana
aa aşkolsun yaaa
bir kadın hele ki anne olacak bir kadın nasıl haksızlık eder kendine
küserim şimdi
bide bi yer kaşındı mı maşallah her yer kaşınmaya başlıyoo sinir oluyorum bende
bitlenmeyiz merak etme kötü bi koku alıyorum ama resmen
geçmiş olsun canım bendede mantar başladı resmen dökülüyoruz artık doğurunca bizde yeniden doğmuş gibi olucaz bence
yok canım sen yanlış anladın heralde ben iyi yönde söylemiştim kuzum gölgemde falan kalmayın diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?