2012 Şubat Anneleri

Ben bu resmin sen oldugunu biliyordum da Aysebahar'ın resmı de mı kendı resmıymıs..Ben de sasırdım yahu..Çok güzelsınız kızlar

aysebaharın kendi fotosu değil sanıyorum ama gerçeğide ondan farksız
hani derlerya kadın gibi kadın diye
işte öyle bişey :)))
kulakları patlıyodur şuan herhalde :)))

evet insan kendini zorunlu gibi hissediyo dimi yasaklar herzaman tatlı gelirmiş ya insana gerçi benim vajinada varis oluştuğundan sezeryan olucak gibi ama hadi hayırlısı.doğum anında bebeğimizi kucağımıza alcağımızı düşünüp o heycanla kendimize destek olcaz artık

ayyy ben nasıl kaçırdım bu haberi? biliyo musunuz normal doğum istiyorum diyodum hep bu benim kaçarımıda yok etmiş oldu.. eee nolcak peki sezeryan isteyenler?

ayyy ben nasıl kaçırdım bu haberi? biliyo musunuz normal doğum istiyorum diyodum hep bu benim kaçarımıda yok etmiş oldu.. eee nolcak peki sezeryan isteyenler?

anne adayının takip çizelgesi oluşturulup gerçekten bi sorun varsa sezeryan olması gerekiyosa yapılabilcekmiş.eğer sezeryanı gerektiren bi durum yoksa ameliyatı yapan doktora soruşturma açılacakmış.artık bu işi çok sıkı takip ediyolar.sezeryan bi kurtuluştu sanki dimi?

yani gözealamayan hemen sezeryan diyodu ki bencede herkesin kendi seçimi... ama vardır bi sebebi? özell hastanelere gün doğdu normal doğuma zam yaparlar şimdi:26::26:

yani gözealamayan hemen sezeryan diyodu ki bencede herkesin kendi seçimi... ama vardır bi sebebi? özell hastanelere gün doğdu normal doğuma zam yaparlar şimdi:26::26:

bencede herkesin kendi seçimi herkesin özgür iradesi sonuçta,evet şimdi normal doğum ücretleri patlar

ya bişey sorucam sizinde karnınız ve göhüsleriniz çok kaşınıyomu ya benim okadar kaşınıyoki kaşıyorum sonrada çok acıyo yani normalmi bukadar kaşınması zaten çatır çatır çatladım ((((

ben herşeyde bi pislik aramaya o kadar alıştım ki aslında

mesela düşünüyorum dünyada sağlık sektöründe inanılmaz paralar dönüyor
önce bi şeker hastalığı yaratıp sonra insanlara insülini dayayan tıp dünyası
senelerce kolesterol ilacı dayatılıp sonrada bi faydası olmadığını ilan edenler

diyorum ki bazen dünyada normal doğumda bu kadar ısrar etmelerinin arkasında bişey mi var
valla tıbba hiç güvenim yok, insanın olduğu her konuda güvensiz olduğum gibi

canım kaşıdığın için çatır çatır çatlıyosun bende öyleyim resmen kazıyasım var.. sonra öğrendim ki kaşıdıkça yırtılma daha çok oluyomuş.. avcunun içiyle ovala geç olsada artık bende öyle yapmaya çalışıyorum

aslında buda değişik bi yaklaşım neden olmasınki insanları artık kobay gibi kullanıyolar sanki deneme yanılma yöntemi ya tutursa misali allah hakkımızda hayırlısını versin allaha emanetiz.

haklı olabilirsin canım kafam karıştı bak benimde:26::26::26: normal doğumu yinede tercih ediyorum ama onlar dedi diye değill istiyorum sadece.. ama yasak lafınıda komik buldum ne saçma şey yaa ... bide senin ağrılarınfalan devam ediyo mu? cımbızla çekilyo gibi demiştin ya ...

demeeeee....... ama nasıl bi kaşıntıdır bu uyuz oldum sandım artık.elimde krem sürekli sürüyorum yada yağ bitlencem yakında :)))

evet canım ediyo hatta 3 dakika önce falan oldu yhine
ama yeni hayatıma giren hemoroidim saolsun tüm acılarımın ne kadarda az olduğunu farkettirdi bana

demeeeee....... ama nasıl bi kaşıntıdır bu uyuz oldum sandım artık.elimde krem sürekli sürüyorum yada yağ bitlencem yakında :)))

bide bi yer kaşındı mı maşallah her yer kaşınmaya başlıyoo sinir oluyorum bende
bitlenmeyiz merak etme kötü bi koku alıyorum ama resmen

bide bi yer kaşındı mı maşallah her yer kaşınmaya başlıyoo sinir oluyorum bende
bitlenmeyiz merak etme kötü bi koku alıyorum ama resmen

evet ya bi yer kaşındımı heryer kaşınıyo zaten gece uyumak bi problem bide kaşınma işi çıktı uyumak artık iki kat zorlaştı anne olmak kolay değilmişş baksanıza neler çekiyoruz ama onların bi hareketiyle bile acılar diniyo sanki

elma81

arkadaşım kaşıntı için bebe yağı ve b-phantene krem kullanıyodu, çünkü annesinin de ablasının da hep karnı çatlamış kaşınırken
ama kendisinde bişey olmadı
aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…