2012 Şubat Anneleri

günaydın herkese...yine günü ben başlatıyım...kocamı gönderdim uyuyamıyorumda geçmişi okuyorum 1 saattir...simarik34 nişamı kız acaba gelen doktora gidersen haber ver...bende doğurmak istiyorum artık bir umut bakıyorum sürekli ama yok gelen giden...

günaydın hacercim. nasılsın? benim artık hergün en az 5-6 defa regli sancısı gibi ağrım oluyor, karnım ağrıyor

günaydın hacercim. nasılsın? benim artık hergün en az 5-6 defa regli sancısı gibi ağrım oluyor, karnım ağrıyor

günaydın arkadaşlar bende bi ben uyuyamıyorum sanıyodum bi bakıyım dedim kimse varmı yokmu diye günümüz güzel rahat ve sağlıklı geçer inş. :))

günaydın arkadaşlar bende bi ben uyuyamıyorum sanıyodum bi bakıyım dedim kimse varmı yokmu diye günümüz güzel rahat ve sağlıklı geçer inş. :))

günaydın... sorma canım yaa insan artık sabah olsun diye dua edermi sabaha kadar allahım lütfen beni kurtar artık diyorum birde lütfen sabah olsun... uykusuzluktanda ölüyorum artık ama kalbim sıkışıyor,belim ağrıyor,çatı ağrısını zaten 3 aydır çekiyorum ben gecelerim perişan yani...bende birten kendim zannediyordum

Gunaydın kızlar,
Ben geldım, koca burunlu, koca ayaklı, koca ellerı olan elefera'nız

Kendıme dun bakım yapıcaktım ne guzel, eve gıttım sular yok!
Yav gece vaktı nıye kesılır kı bu sular?

Neyse bu aksam cıbı cıbı yapayım bari.
Sonrada saclarımı duzlestırır, bacaklarımın tuylerını alırım.
Dıger bolgelerı hafta sonu hallettım

9 gun sonra randevum var, cok heyecanlıyım.
Bızım ufaklık kılo aldı mı acaba?
Doktorum dogumum hakkında bılgı verecek mı?
Bunları dusunuyorum.

Catı muayenesını 37. haftada yapacakmıs.
Cok utanıyorum yav ben
Esıme 'sen yanımda olacak mısın?' dedım.
'Hayır'dedı, olurum deseydı ıstemeyecektım, esımden de utanırım ben.
O da utanırmıs, o yuzden dısarıda bekleyecekmıs benı.

ınsallah normal dogum yaparım.

Bırsey soracam sızlere.
Bende ınanılmaz derecede odem var, dıyorum hep.
Maydanoz suyu odeme ıyı gelıyor.
Acaba sımdı ıcsem bebusume zararı olur mu?
Doktoruma da sorucam ama once bi kk ahalısının engın bılgısınden faydalanayım dedım.

Bu catı agrısı nasıl oluyor?

yok canım ya inan akşam ağlamamak için zor tuttum kendimi yatarak uyuyamıyorum kalbim sıkışıyo nefes alamıyorum oturarakda insan uyuyamıyo wc ye gitmekten zaten bunaldım eller şişti uyuşuyo bugünlere kadar iyi geldik ama son zamanlar gerçekten zormuş.bide dertler hastalıklar gece daha çok artar diyolarya demek doğru,sabah olunca şükrediyorum

ah kuzum bende uyuyamıyorum. ve derin derin uyuyabilen bir hamile olduğunu da hiç sanmıyorum. bu son haftalarımız böyle sancılarla uykusuzlukla geçecek

ben maydanoz suyunun ilk 3 ay da içilmemesi gerektiğini duymuştum ama nekadar doğrudur bilmiyorum çokmu tuzlu yiyosun acaba oda etkiliyomuş sanırım.

ben maydanoz suyunun ilk 3 ay da içilmemesi gerektiğini duymuştum ama nekadar doğrudur bilmiyorum çokmu tuzlu yiyosun acaba oda etkiliyomuş sanırım.

Asırı derecede tuketmıyorum.
Gunde 2-3 tane zeytın (her sabah degıl)
Bır parca peynır.

Yemeklerıme tuz ılave etmem.
Eger yemegı kendım pısırdıysem neredeyse tuzsuz yaparım.
Tursu, canım cok ıstedıgı halde bu zamana dek ıkı kez ancak yemısımdır.

Calısan bayanlarda cok olurmus odem, fazla oturmaktan v.s.
Belkıde bu nedenle odemım cok.
Oyle kı, cok gece ellerımın sızısı ıle uyandım.
Ve sabah saatlerınde ellerımı zor kullanıyorum.
Ayaklarıma hıc degınmeyeyım bıle.

Bu catı agrısı nasıl oluyor?

tatlım vajen içindeki kemikler resmen ayrıldığını hissediyorum gece yatarken yada idrar geldiğinde daha şiddetli oluyor...doktor erken balamış ama doğumun rahat olur demişti...maydonoz suyuna gelince kız o detoks sonuçta ödemi atar ama bebişin suyunu azaltmasın bak ben cırcır olmuştum geçenlerde oluşun suyu azaldı işte...o yüzden sık biraz daha dişini yatarken ayağının altına yastık koy iyi geliyor...

Allah seninde yardımcın olsun...kaç haftalık oldu senin?

sezeryan için gün aldınmı? ne zaman? kendi isteğinlemi yoksa doktormu sezeryn istiyor...

tatlım ben karnımdan iğne yapıyorum ve doktorum hamile kalıdığım günden bugüne hep sezeryan dedi bana. kendi isteğimle değil yani. ama benim fikrimi sorsalar ben yinede sezeryanla doğum yapardım. Allah nasip ederse 22 ocak pazar günü olucak doğumum

ben 34 haftalığım ama zaman yaklaştıkça sanki daha çok uzuyo zaman gelmiyo gibi

ayy canım hatırladım tabii yaa...benim jeton geç düşer biraz, Allah yardımcın olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…