2012 Şubat Anneleri

cnm vardı bende gebelık oncesınden sanırım dr solememıştık.
aslında bn en ıyısı lısteyı yapayım.. unutuyorum yoksa

Ewet yap tabı kı mutlaka yaz..Ama,nıye söylemedın kı ??Gerçi fıtık normal doguma engeldır ..Zaten sen sezeryan yapacaksın ..Agrın cok war mı pekı şimdi bebek agırlaınca?

boşuna stres yapıyosun bebeğini kucağına alınca herşey geçicek..
dr mu dedi kız sana kilolusun diye halt etmişş .. rahatla azıcık

kız bana ne oluyo
bugun duygusallıgım ve streslılıgım uzerımde ben bole deıldım
noluyo bana

Ewet yap tabı kı mutlaka yaz..Ama,nıye söylemedın kı ??Gerçi fıtık normal doguma engeldır ..Zaten sen sezeryan yapacaksın ..Agrın cok war mı pekı şimdi bebek agırlaınca?

ya emın deılım kı tam soledımmı solemedımmı dıye.
bel fıtıgı normalı teteklıyo evt
bende spınal olcam ınternetten baktım epudural dgumdan snra (fıtık olan bırınde)
ayak sekseklıgı olusmus kısmı felc demısler.
korktum bu yazıyı gorunce
soledımmı solemedımmı emın deılım.
bıde ben spınal olcam belkı epuduralden farklıdır.
1 haftadır sag kasıgımda sancı vardı ozellıkle aksamları
dun gece geberıyordum sancıdan dedım gelıyo galıba..
cok zorlanıyorum cokkkkkk...

kız bana ne oluyo
bugun duygusallıgım ve streslılıgım uzerımde ben bole deıldım
noluyo bana

zaman azaldıkça geriliyosun tabi
herkesin ruhsal hali bir olmuyo bide zaten şu doğum stresi yüzünden geliyolar hepimize
dayımın eşi kalp pili takılıyken hamile kaldı ve herhalde 100 kilonun üzerindeydi
üstelik bebişi 7 aylıkken sezeryanla doğdu
hiç boşuna strese girme, kendinide bebişide üzme

bı ıcım rahatlasa.. ah bı rahatlasam.

Allah yardımcın olsun çok az kaldı canım zaten 12sıınde doktora sorunca rahatlayacaksın ıcını rahat tut..Spinal de sanırım epıdural gıbı belden yapılan ıgnedır farkı yoktur heralde ..Spinalı doktor mu sectı sen mı?

nihlecim.. hamileliginin su son gunlerinin keyfini cikart kendine zehir etme. inan bebisin dogup zaman gectikten sonra icindeki kipirtilari ozliceksin hamilelik cok guzel bi surec her aninin keyfini cikartmaya calis. kilo gider hic takma kafana, sezeryan olman gerekiyorsada ilk sezeryan olan sen degilsin allahin izniyle kisa surede toparlanirsin bardagin hep dolu tarafini gostermeye calis kendine lütfen.

dr la esım secmıs.
ben kontrolde ultrasyona hazırlanırken onlar on konusma yapıyor.
bebege baktıktan snra uzerımı basımı toplarken kılo tartımı falan bunlar habıre konusuyorlar. kendı odasında.
onlar kararlastırmıslar. ben normal olmazmı deyınce. rısklısın dedı dr bende ustelemedım.
cunku normalde bnm dr asla sezeryan keyfıye yapmaz. gıt baskasına yaptır der.

Canım sen şimdi kafanı meşgul edecek şeylerle ilgilen daha iyi gelir,dewamlı internetten bu sezeryanları falan okuyunca daha da gerilme boşwer..İki gün sonra uzmanına soracaksın zaten..Allah en kolay seklıyle kavustursun ınsallah bebbegıne senı de herkesı de..

sen normalde böyle değildin ama sanırım bu dönemsel bişey
kesınlıkle bole deıldım noldu bılmıyorum.
kendıme sasıyorum bugun yaa.. allah allahhh.

cnm ben ne kılodan nede sezeryandan korkuyorum aslında.
bnm korkum sezeryan snrası ve spınalı bel fıtıgı etkılermı konusu.
rahatla artık yoksa bende doğururum bakk benim bebişim küçük yazık küçük mü doğsun teyzesi?

ınsallah cnm yaa. bı rahatlasam.
senı sımdı sımdı daha cok anlıyorum duygusallıgını ve stresını..
hamılelıkte yasamadım bole seyler dıyordum ya heh hemen geldı basıma bugun..

ınsallah cumlemızın evlatlarını hayırlı saglıklı ve uzun omurlu kılar rabbım.

bence konuş drla belki bi çıkar yolu vardır .. belki normal doğururusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…