2012 Şubat Anneleri

kızlar nerhaba nasılsınız bebişler nasıl?

ben 33+3 haftalık hamileyim doğum tarihimiz nezmn belli olur? birde bebeğim ters düzelirmi sizce 34. haftadan sonra?

bende 35 hft. dönmemiş canım (

canım dygballa berfinbilgen doğurmuştu şimdi bide ladykediden haber yok, sanırım o da doğum yaptı ama emin değilim tabi

ben berfinbilgeni kaçırmışımm canım..

ayy hemde ne enerji var!!!gönderirim tatlım , adres ver , yarın gider alır kargolarım.

Canım toparlanmana sevindim..
seni çok merak edip özledim...
ne olur arada yaz olur mu?

bitanem haklisin aslinda qayri ihtiyari kullandiqim bir ifade dikkat etmek lazim

bende 35 hft. dönmemiş canım (

ben berfinbilgeni kaçırmışımm canım..

ayy hemde ne enerji var!!!gönderirim tatlım , adres ver , yarın gider alır kargolarım.

Yok kıız olur mu hiç ,sen şimdi gerçekten hiç kalkma bile dinlen ki hareket halındeyken suyun gelse anlamazsın falan ..Az kaldı dogumuna hıc yorma kendını ..bulurum elbet netten falan ..
Ne oldu dıye soracagım ama yaranı deşmiş olmak istemıyorum ..

kimler anadoolu yakasında kartal civarında doğum yapacak?
ben pendik civarında yapıcam inş.

canlarım bı arkadaşım hamıle ama doktoru yok..
kendısı maltepede oturuyo..
maltepe ve yakın yerlerde bıldığınız ıyı bı hastane var mı?bana yardımcı olur musunuz?
canım hoşgeldin nasılsınn?? ben pendikteyim .Ama kartal umut hastanesinde birsen hanımı çok övüyorlar.Çok iyi bir dr.muş .

canım maşallah bebişineee yerim ben onu yerrr

Yok kıız olur mu hiç ,sen şimdi gerçekten hiç kalkma bile dinlen ki hareket halındeyken suyun gelse anlamazsın falan ..Az kaldı dogumuna hıc yorma kendını ..bulurum elbet netten falan ..
..[/COLOR]

yok canım dolaşmam,arabayla gider gelirim,merak etme sen.. artık gezmicem,hep yatıcamm :) sen at özelden ya da herhangi bir kargo firması varsa o şubeye gönderirim sen oradan alırsın,sonucta acık adres olayı biraz tedirgin edici olabiliyor,bu devirde..

Kizlar cepten qirdiqim icin herkese yazamiyorum cok aqir sayfalar ve minicik
Simarik iyisin ins dimi cnm takip edemiorum umarim bi sorun yoktur.

Viva cnm sende iyisindir ins.

ferayım..
Doktora gitmişsin gözün aydfın canım
Kızın da sağlıklıymış maşalalh...
kilosu falan süper kızın hatta uzunn boylu gibi geldi bana:)

ferayım..
Doktora gitmişsin gözün aydfın canım
Kızın da sağlıklıymış maşalalh...
kilosu falan süper kızın hatta uzunn boylu gibi geldi bana:)

Kalbe bak bende sana opucuk atmaya uqrasiodum sen yazarken bitanem :))))
Evet canim ya bilmiorum boyunu posunuda o binqil binqil bacaklariyla ayaklari qozumden qitmiyor hepten sabirsizlanmaya basladim :)

Saol canım ama boşwer bunun için önce senın hesap numarası wermen lazım ben para yollarım vs vs ugrastırır gerek yok ..Sen şimdi arabayla bıle cıkmasan daha da ıyı olur..Çocugu debrıyaja falan düşürme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…