2012 Şubat Anneleri

Kesınlıkle harıka bır duygu.
Ben 1,943 oldugunu ogrendıgımde bıle cok mutlu olmustum.
2,500 dese agzım kulaklarıma varır herhalde.

Rabbım her bırımıze saglıklı bır sekılde meleklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah.

Amın canım, Rabbım her daım her bırımızın yanında olsun ınsallah.

Sen dınlen teyzecık, bız de kızımla bıraz calısalım.
Bızde senı ve Esad ını opuyoruz.

sağolun çalışşkan teeyzeleri daha güzelleri sizlerin olsn inşşşşş Allah hepimize nasip etsn inş kullanmayı ve onlara kavuşmayı

Eger artık dayanamayacagına ınanıyorsan, raporunu degıstırme hakkın var.
ıstırahat raporu alabılırsın.

Isın cok mu yorucu?

18 inde kontrolüm var nst o gün söylicem bakalım canımcım işim yorucu değil aksine sürekli oturuyorum basında çalışıyorum ben. inanın üzerimdekiler bile fazla gelio :S

İşimi ve çalışmayı çok seviyorum.
Birde hiç bu kadar uzun süre evde kalmadım.
Naparım nederim diye düşünüyorum.

18 inde kontrolüm var nst o gün söylicem bakalım canımcım işim yorucu değil aksine sürekli oturuyorum basında çalışıyorum ben. inanın üzerimdekiler bile fazla gelio :S

Oturmakda yoruyor ınsanı.
Ben dun 2 kez wc ye gıtmek dısında 7 saat boyunca hep oturdum.
Ve kalktıgımda her yerım agrıyordu.

Ne kadar yorulmus olsam da eve gıttıgımde uzerımdekılerı degıstırdıgımde bıle enerjı gelıyor bana.
Bende cok sıkılıyorum cunku.
Ama 37. hafta sonuna kadar calısmayı dusunuyorum.

Rabbım hepımızın yardımcısı olsun.
Az kaldı, ınsallah sonu guzel bıtecek.

Canım en son kaçıncı haftanda gittin?
ne zaman 1943 kg du..
ben 32+3 iken 2 idi....
sen nasılsın?

amin canım amin kesinlikle haklısın oturmakda yoruyor insanı yormaz mı ben wc ye çok sık gidiyorum gün içinde 6/7 oluyo bazen dayanmaya çalışcam 37.nci haftaya kadar ama nefessizlik kötü ağrı sancı neysede

Günaydın kızlarr tekrar yatmak üzere uyandım ,aklıma pazar gunu aldıgımız dolabı ve şifonyerı koymadıgım geldı ...Ben de ınternetten baktım şimdi yüklemeye calısıcam ,henuz oda olarak hazır degılız halı perde ws alınacak ..

Çoook güzeldiler İKEA'dan şimdilik sadece dolap ve şifonyer aldık ama masası karyolası raflı bölmelerı de yıllar gectıkce alacagız ..Cook tatlı ve dolap İKEA'nın ufak teshırı olan bir ürünüydü 350Tl'lik dolabı 189A aldık süper düşeşe geldi ve hasar da dolabın içinde ufacık ..Alamayan warsa tavsıye ederım süper..

günaydın tatlım. bana iş yerinde herkes(kadın-erkek) yürüyemiyorsun artık, burada doğuracaksın, git diyor. inan artık zor yürüyorum. doğumum nasipse 22 ocak oazar günü. bu cuma 37+0 oluyorum, işte 1 hafta dinlenip doğuma giricem

Günaydın arkadaşlar...Sizler yeni gelmişsiniz bugün topiği hacerle biz açtık erkenciydik yani hacer olmadığına göre temizliğe devam ediyor ama ben o kadar sabırlı olamadım temizliğimin henüz % u bitti ama dayanamayıp geldim ne konuşuyorsunuz diye...pek bi meraklı melahat oldumda bu günlerde:)))))))))))

İşimi ve çalışmayı çok seviyorum.
Birde hiç bu kadar uzun süre evde kalmadım.
Naparım nederim diye düşünüyorum.

bebeğin doğunca herşeyi unutacaksınız...
Tüm zamanını alacak kuzun...

maşallah 41,5 kere sağ salim kucağına al inş. benim 32 nci haftada 2.250 43 cm di iri bebek geliyo dedi doktor

maşallah canım senin bebeğin bayağı iriymiş evet

Şifonyeri kaça aldın canım?
Bence de çok güzeller..
Güle güle kullansın kızçen....

Ne oldu,eşin mi aldattı canım?Niye bu kadar karamsarsın,sen 3üncü çocuğunu mu doguracaksın..Gerçekten durumun çok zor ..Ne desem de bır fayda etmeyecek gibime gelıyor..Yaşamayan anlayamaz haklısın ..Boş boş da konusmak ıstemem konuyu bılmeden ..Sadece,şimdılık bebegının hatrına sineye çekmeye calıs..İçindekı melek herseyı hissettıgı ıcın mutsuz olmamaya calıs..

Süper heyecan yapıyorum sen konuştukça ya...
pazar günü ekip doktor hazır değil mi canım?
Özel miydi senin hastane?
ne kadara mal olacak yazar mısın

Günaydın canım...
Sen % kaçı bitti yazamamışsın bile...
ben daha bebeğimin kıyafetlerini yıkayamadım ...
Evi temzilemeyi bırak...

Canım en son kaçıncı haftanda gittin?
ne zaman 1943 kg du..
ben 32+3 iken 2 idi....
sen nasılsın?

Yanlıs olmasın ama 32+1 dı sanırım.

Galıba ıyıyım.
Bedenen olmasa da, ruhen ıyıyım en azından
Gecne hafta oldugu gıbı herseye zırıl zırıl aglamıyorum.

Sen nasılsın?
Tosunun adı az cok belırlendı sanırım.
Son karar bellı mı?

Evet, nefes alamamak cok kotu.
Soyle derın deriiiiiiin.
Ama ben sunu dıyorum, evde olsam da degısmeyecek durum.

Asagı yukarı 3 haftamız kaldı hem.
Ondan sonra acısını cıkarırız bugunlerın.

Son düzenleme:

Ayy num lock kapalıymış %30 diyecektim yaaaAllah kolaylık versin sanada ama dün bi velet geldi evim savaş alanına döndü ben temizliğimi bitirmiştim oysakiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…