- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.461
Gunaydın.
Calısmıyorsan, yat dınlen.
Nefes almakta bende zorlanıyorum.
Ama yapıcak bırsey yok.
sağol cnm kardeşim inş elifte oğlum gibi olmuştr 2 500 çok güzel bi duygu .... Allahım işinde yardım etsin sana inş... güzel dileklerin inş çok teşekkür ederiz teyzesiöptük senide elifide şimdilik biz kaçtık ,:80:
Canım maşallah kırk bin kere maşallah Esad'a...
Allah aldıklarını güle güle kullanmak nasip eder inşallah...
Kapı süsünde sepetinde çok hoş olmuş..
el emeği göz nuru olmuşlar..
beşiği de çok güzel...
Uyusun da büyüsün esad paşamız içinde...
canım çalışıyorummm ama dayanamıorum artık doktor 37.nci haftaya kadar çalışabilirsin dedi
Eger artık dayanamayacagına ınanıyorsan, raporunu degıstırme hakkın var.
ıstırahat raporu alabılırsın.
Isın cok mu yorucu?
Çalıştığın iş arkadaşlarından ayrılacağın için olabilir nurum....
Birde doğumun verdiği o hüzün var...
Geri dönebilecek miyim?
Sevdiklerimi tekrar görebilecek miyim?
Ben son zamanlarda eşime mektup yazıyorum...
Gizli gizli sakılı saklı...
Haberi yok...Ceket cebine sakladım bikaç tane....
"Yemek yapmayı biliyorsun gözüm arkada kalmaz diyorum...
Ama ana sevgisi başka...verirsin değil mi yarim?"
süreli dalgın düşünceliyim.. Normal bir süreç bu inşallah..
geçecek... Olumlu düşünmeye çalışıyorum....
Senin içindeki hüzünde bundan belki de nurummmm..
Alıştığın bir iş ortamı hele birde çoğuyla yaşanmışlıkların varsa....
Kardeş gibi paylaşımların olduysa....
18 inde kontrolüm var nst o gün söylicem bakalım canımcım işim yorucu değil aksine sürekli oturuyorum basında çalışıyorum ben. inanın üzerimdekiler bile fazla gelio :S
Gunaydın fıstıklar,
Dun ne yorucu bır gundu, anlatamam.
Toplantı 12:00'den 19:00'a kadar surdu!
Eve gıtmem 20:30'u buldu.
Yav hıc kımsede demedı kı, 'yorulmussundur, acıkmıssındır'
Sabah ofıstekı kızlarla konusuyoruz da, cok sasırıyorlarmıs hala calıstıgıma
'Nasıl dayanıyorsun? Ben bıle dayanamıyorum' dıyor bırı
Az kaldı ama.
Bugunu ve hafta sonlarını saymassak 17 is gunum var.
Ve daha bır yıgın yapmam gereken is.
Artık daha az gırerım kk.ya muhtemelen.
Kafamdakı su ıslerı bıtırırsem, epey rahatlarım.
Tabıı bırde gunluk cıkan ısler oluyor.
Izne cıktıgımda bol bol tv karsısına gecıp uzanacagım.
ınsallah ablam da gelır, onunla beraber uzun sohbetler ederız.
Sızlerde ne vaar ne yok?
Hersey yolunda mı?
Doguran var mı?
Yada gunu belırklenen?
Kesınlıkle harıka bır duygu.
Ben 1,943 oldugunu ogrendıgımde bıle cok mutlu olmustum.
2,500 dese agzım kulaklarıma varır herhalde.
Rabbım her bırımıze saglıklı bır sekılde meleklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah.
Amın canım, Rabbım her daım her bırımızın yanında olsun ınsallah.
Sen dınlen teyzecık, bız de kızımla bıraz calısalım.
Bızde senı ve Esad ını opuyoruz.
Oturmakda yoruyor ınsanı.
Ben dun 2 kez wc ye gıtmek dısında 7 saat boyunca hep oturdum.
Ve kalktıgımda her yerım agrıyordu.
Ne kadar yorulmus olsam da eve gıttıgımde uzerımdekılerı degıstırdıgımde bıle enerjı gelıyor bana.
Bende cok sıkılıyorum cunku.
Ama 37. hafta sonuna kadar calısmayı dusunuyorum.
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun.
Az kaldı, ınsallah sonu guzel bıtecek.
Canım en son kaçıncı haftanda gittin?
ne zaman 1943 kg du..
ben 32+3 iken 2 idi....
sen nasılsın?
Günaydın kızlarr tekrar yatmak üzere uyandım ,aklıma pazar gunu aldıgımız dolabı ve şifonyerı koymadıgım geldı ...Ben de ınternetten baktım şimdi yüklemeye calısıcam ,henuz oda olarak hazır degılız halı perde ws alınacak ..Eki Görüntüle 324405 Eki Görüntüle 324404 Eki Görüntüle 324406
Çoook güzeldiler İKEA'dan şimdilik sadece dolap ve şifonyer aldık ama masası karyolası raflı bölmelerı de yıllar gectıkce alacagız ..Cook tatlı ve dolap İKEA'nın ufak teshırı olan bir ürünüydü 350Tl'lik dolabı 189A aldık süper düşeşe geldi ve hasar da dolabın içinde ufacık ..Alamayan warsa tavsıye ederım süper..
Gunaydın fıstıklar,
Dun ne yorucu bır gundu, anlatamam.
Toplantı 12:00'den 19:00'a kadar surdu!
Eve gıtmem 20:30'u buldu.
Yav hıc kımsede demedı kı, 'yorulmussundur, acıkmıssındır'
Sabah ofıstekı kızlarla konusuyoruz da, cok sasırıyorlarmıs hala calıstıgıma
'Nasıl dayanıyorsun? Ben bıle dayanamıyorum' dıyor bırı
Az kaldı ama.
Bugunu ve hafta sonlarını saymassak 17 is gunum var.
Ve daha bır yıgın yapmam gereken is.
Artık daha az gırerım kk.ya muhtemelen.
Kafamdakı su ıslerı bıtırırsem, epey rahatlarım.
Tabıı bırde gunluk cıkan ısler oluyor.
Izne cıktıgımda bol bol tv karsısına gecıp uzanacagım.
ınsallah ablam da gelır, onunla beraber uzun sohbetler ederız.
Sızlerde ne vaar ne yok?
Hersey yolunda mı?
Doguran var mı?
Yada gunu belırklenen?
İşimi ve çalışmayı çok seviyorum.
Birde hiç bu kadar uzun süre evde kalmadım.
Naparım nederim diye düşünüyorum.
maşallah 41,5 kere sağ salim kucağına al inş. benim 32 nci haftada 2.250 43 cm di iri bebek geliyo dedi doktor
Günaydın kızlarr tekrar yatmak üzere uyandım ,aklıma pazar gunu aldıgımız dolabı ve şifonyerı koymadıgım geldı ...Ben de ınternetten baktım şimdi yüklemeye calısıcam ,henuz oda olarak hazır degılız halı perde ws alınacak ..Eki Görüntüle 324405 Eki Görüntüle 324404 Eki Görüntüle 324406
Çoook güzeldiler İKEA'dan şimdilik sadece dolap ve şifonyer aldık ama masası karyolası raflı bölmelerı de yıllar gectıkce alacagız ..Cook tatlı ve dolap İKEA'nın ufak teshırı olan bir ürünüydü 350Tl'lik dolabı 189A aldık süper düşeşe geldi ve hasar da dolabın içinde ufacık ..Alamayan warsa tavsıye ederım süper..
farkındayım geç oldu ama ben çok pişmanım.ve bunu buradan başka hiçbi yerde hiç bi yerde dile getiremem.kimse beni anlamayacak.eminim sizlerden anlamayan yargılayanlar olacak.ama çokkk pişmanım.ben eğer hamile olmasaydım bu adamı bi gün bile çekmezdim.dayanamıyorum artık rahatlığına beni aptal yerine koyup her haltı karıştırmasına.ona göre hiç bi problem yok her şey yolunda ben abartıyorum ama ben daha önce 2 kez daha hamile oldum.ne yaşadığımı ne hissettiğimi biliyorum.utanmadan doğumdan sonra nasıl sevecek benim çocuğumu,nasıl beni koynuna alacak.şimdi benden uzakta kendine ait bi hayat yaşıyor.istediği saatte gelip istediği saatte gidiyor.bi şey de dersem kavga çıkartıyor ben de ağlamaktan yoruldum artık.kızlarımın psikolojisi bozulmasın aman annem üzülmesin diye herşeyi içimde yaşamaktan sıkıldım.ve saçma biliyorum aslında ama bebek olmasaydı ben daha güçlü olurdum bunları onun yanına bırakmazdım diye düşünüyorum.beni iyi kötü tanıdınız allah korkusu olan bi insanım ama şeytan dürtüyor bu adamdan intikamını al sende onu çatır çatır aldat acın hafiflesin.elin adamlarına kaş göz yap için soğusun diyo.lütfen yargılamayın aaaa ben olsam hayatta yapmam falan demeyin.insanı öyle bi duruma getiriyorlar ki ben bile bunları düşünebiliyorum.....sizler allah emanet olun.ve eşlerinizin kıymetini bilin.
günaydın tatlım. bana iş yerinde herkes(kadın-erkek) yürüyemiyorsun artık, burada doğuracaksın, git diyor. inan artık zor yürüyorum. doğumum nasipse 22 ocak oazar günü. bu cuma 37+0 oluyorum, işte 1 hafta dinlenip doğuma giricem
Günaydın arkadaşlar...Sizler yeni gelmişsiniz bugün topiği hacerle biz açtık erkenciydik yani hacer olmadığına göre temizliğe devam ediyor ama ben o kadar sabırlı olamadım temizliğimin henüz % u bitti ama dayanamayıp geldim ne konuşuyorsunuz diye...pek bi meraklı melahat oldumda bu günlerde:)))))))))))
Canım en son kaçıncı haftanda gittin?
ne zaman 1943 kg du..
ben 32+3 iken 2 idi....
sen nasılsın?
Evet, nefes alamamak cok kotu.amin canım amin kesinlikle haklısın oturmakda yoruyor insanı yormaz mı ben wc ye çok sık gidiyorum gün içinde 6/7 oluyo bazen dayanmaya çalışcam 37.nci haftaya kadar ama nefessizlik kötü ağrı sancı neysede
Süper heyecan yapıyorum sen konuştukça ya...
pazar günü ekip doktor hazır değil mi canım?
Özel miydi senin hastane?
ne kadara mal olacak yazar mısın
Günaydın canım...
Sen % kaçı bitti yazamamışsın bile...
ben daha bebeğimin kıyafetlerini yıkayamadım ...
Evi temzilemeyi bırak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?