2012 Şubat Anneleri

Canım şifonyer 365TL ydiı onun teşhiri bulamadık ama bu seriye aylardır eşim özenerek bakıyordu çok tatlı buluyorduk ama cok pahalıydı 2 parca için..Pazar da 3,5 saat dolandıktan sonra teşhir kısmında dolabı görüp de fiyatı da görünce kosa kosa kasaya gittik anıden alıwerdık canım.. Saol canım begenmene cok sewındım ..Çok geç kaldık dıye üzülüyordum,Allah'tan yaradı butun gun dolanmamız da bos bos dönmedık ewe şükür...Eşim odaya kurunca odada cekerım fotoları ..

ayy aklıma geldikçe yazıyorum...Dün gece beyaz tenli kahverengi gözlü olan eşine yani bana mavişim dedi uyku sersemliğiyle gülermisin ağlarmısın bilemedim hala aklıma geldikçe gülüyorum yaa nerden geldi bu mavişşş

bnde pendikteyyim cnm ve pendik bölge hastanesindee inş normal dğm yapcm dr um cüneyt bey çok ilgili bi dr çokta efendi....[[/B]

Canım ben de pendik şifa hast. gidiyorum ferda ya ama doğumumu marmara hast. yapmayı düşünüyorum.Çok övüyorlar orayı .
Canım esad ımın cicilerine baktım maşallah. Allah aldıklarını güle güle kullanmayı nasip eder inşallah... beşiği de çok güzel.Uyusun da büyüsün esad paşamız içinde...

canım benim ayşemin dedikleri benim için de tercüman olmuş.Sen güçlü olmalısın.Unutma sen sadece o adi adamın eşi değilsin ki .Meleklerinin annesisin.O yüzden biliyorum sinirle söylenmiş o şeyleri yapmazsın.O meleklerin sana emin ol daha büyük bir güç verecek.Sen şu sıkıntılı dönemi bi atlat.Bak onlar sana destek sen onlara destek nelerin üstünden geleceksiniz.
Rabbim yar ve yardımcın olsun...

Canım bizimkiler aynı kiloda aynı boyda doğacak...
Aynı günde doğabilir...
satlarımız da aynıydı senle... 1 gün vardı...

Canım Kerem dedim Yusuf dedim...
Yok yok isim bulamadım...
Hiç bir ismi yakıştıramadım..
Adıyla seslenemedim oğluma diğerlerinde de böyle oldum ben..

Ayy num lock kapalıymış %30 diyecektim yaaaAllah kolaylık versin sanada ama dün bi velet geldi evim savaş alanına döndü ben temizliğimi bitirmiştim oysakiii

Ya 1 veledle savaş alanı diyorsun
benimkiler tüm evimi her gün bu hale getiriyorlar

geç değil canım...
Rahat ol.. Bak Rabbim karşına çıkarmış ne güzel...
rengine bayıldım...Şimdilik yeter kızına...
Ama birde şifonyer tarzı bişey al...

Canım valla dilim varmıyor ama...
:18::18::18::18::18::18::18:

senin en güzel yerin....
kahverengi gözlerin gözlerin yar gözlerin
şarkısı dururken...
Mavişim demesi
Valla erkekler en doğru sözleri uykuda derler ama

saldır sen akşam kocişine
Hedaye iste kız hedaye

Valla kocamın benim gibi bir çatlakla başedip başkasına bakabileceğini bilsem çok takardımda şimdi sallamıyorumBiliyorki cadıyım yolarım ben onuuAma içimede sağdan soldan kurtlar düşmüyo değil napsamkiii

Aldım canım şifonyer ve dolap aldım şimdilik ..Yetmezse ilerde raflı parcayı da alırız dedik..

Canım yavrunun cicileri hayırlı olsunnn

Teşekkürler canım ,uyuyamamıssın bugun ..Yoğun muydu gecen..Emre'yle uyuman zordur zaten kızım da beni uyutmuyor,devamlı çişe kalkmaktan suyum geldi sanmaya basladım..

canım gece misafirim vardı baya yoruldum kafam şişti hemen uyuduğum içinde sabahın köründe kalktık sıpamlaa

Sen yine de ona bunu hatırlat:))))

Aldın mı tamam canım o vakit..
ben çok seviyorum şifonyerleri de..
Kullanımı kolay geliyor dolaptan

cok yorma kendını yavru..
ne dedıkı...

Mavişim dedi...Ki ben kahverengi gözlü beyaz tenli bir hatunumAkşam arkadaşlarla oğlumun göz rengini konuştuk renkli olur vs diye ordanmı kaldı acaba hafızasındaa yoksa başka birimi valla kafam karıştı şimdi

ssk anlaşmalı özel hastane tatlım,1.800- TL. idi 2011 tarifesine göre.

Cok guzeller canım.
Rabbım ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın.

Gunaydın bebem,
Senın cok ama cok az kalmıs :18:
Bencede artık evıne gıt, dınlen.
1 hafta su gıbı akar gıder.

Bak kızıma sulanıyormussun gıbı geldı, heee
Bız kızımı kımsecıklere vermıycez
Oyle kaynana derdı ıle ugrasmasın yavrucagım.
Ic guceysı gelmek ısterse belkım, yanı ondan da emın degılız.

Yusuf Kerem olarak ıkılı bır ısım, bence gayet hos olur.
Her bakından.

Baska biri olaylarına fena takıyorum bende.
Dun sabah ıse gelırken cd de ılla Sezen Aksu nun 'son bakıs' adlı sarkısını aradı.
Dayanamadım, 'bır manası mı var, bırının son bakısını mı unutamadın?' dedım.
Demez olaydım.

ya aslında buraya yazana kadar aklımda soru işareti yoktu çünkü eşim üstüme titrer ama şimdi şüphe oldu ne yalan söyleyeyim bide pek bi titriyo üstüme resmen ağzıma bakıyo derler ya öyle anammm bunlar kötüyemi işaret yoksammmm

ssk anlaşmalı özel hastane tatlım,1.800- TL. idi 2011 tarifesine göre.

Allah kurtarsın Sinemim...
Bayağı varmış ücrette..
Ama sskdan alacağınız da var sanırım sizin...

Akşama kavga var kızlar bizim evdee

Hayırlısı olsun..
Çokta üzerine gitme kız:)))
Adam uyku arasında sayıklamış işte:)

Yok kuzu benim dünür var; einstein....
Onun kızı dururken başka kıza bakmayız biz:))))
Sen rahat ol...
Yusuf kerem güzel canım da
Rabbim rüyamda görmeyi nasip etsin ismini de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…