2012 Şubat Anneleri

canım benim ne güzel işte beslemişsin bebişini,maşallahhh 41 kere hemde..

:)) bende süt içmeye yeni başladım,ama yarım saattir bardak önümde içine nesquik falan attım ama benim için işkence..
ne kadannn güzeldi kilosu boyu 1 cm kısaydı şimdi boyu iyi 47 cm kilosu az geldi bana :)) bende süte başlimm dedim,çünkü erken gelirse gücsüz olsun istemiyorum.. strese girdim 2 3 hafta sonra gelir deyince dr, ya kilo almadan dogarsa diye..
acaba bu 2 hafta kabuklu badem yemedim , o mu kilo yapıyordu da şimdi olmadı :))

amann ne zormuş son günlerrrr (

YA BİR DE BİR ŞEY SORACAGIM , BENİM VAJİNAMDA ARADA İGNE BATMIŞ GİBİ ACI OLUYOR AMA TAM VAJİNADA DEĞİL PELVİSTEN GİRİYOR SANKİ BU İGNE VAJİNAMDAN CIKIYORMUŞ GİBİ ...SİZDE DE VAR MI ?

Bence konustuklarınız bilinç altında yer etmiş. Öyle tek lafla adamı dar ağacına asmaya gerek yok

Arkadaşlar bana müsade kalan %70 lik işimide bitireyim...Bu arada şuan şansıma bi şarkı çalıyor biri var deyipte çekip gittin küçüğüm çelikAnam ben gidiyorum yoksa kafayı yerimmm

ayy ben bir de rüyamı anlatmak istiyorum...
cok korktum gece... kaç tane kabus gördüm hatırlamıyorum..

rüyamda mezarımı kazıyorlardı,kazılmış mezarımı gördüm... ben ölecek miyim diyordum...

bir de rüyamda tacize ugruyordum, dul olan ablam yeniden evlenmiş,ben yegenimin odasında derslerine yardımcı oluyorum sonra salona gidiyorum eniştem gelmiş,merhaba falan diyorum sonra bir bakıyorum ereksiyon halinde niyeti bozukk cevap almadan ablamın yanına kacıyorum..
sonra ablamın yanına yatıyorum, sonra odaya geliyor yatagımın basına ben uyuyor numarası yapıyorum yorganı üstüme cekiyorum.. bir uyandım kendimi yorganın altına kasmışım,ellerim uyuşmuş...

ayy eşimi uyandırcaktım kıyamadım, sessizce sokuldum yanına ( ama cok korkunc bir geceydiii

Yok be tatlım, bunlar bızım kuruntumuz.
iyi davransalar kabahat, davranmasalar kabahat.

Benım esım benım kaprıslerım olmasa gecekten uzerıme cok duser.
Ama ben ne zaman suphe duysam, adam haklı olarak darılıyor bana.
Ya dusun, ondan habersız kac kez ıs cıkısına dogru ıs yerını aradım, telefona ynt alamazsam hemen ıcıme suphe dusecek.
Ama yok, adam hep yerınde.
Bır kez de gıttım, gızlıce baktım, gozumle de goreyım dıye.
Ama bunlardan garıbımın haberı yok.
Hem dusunuyorum da, esım hamılelıgımden once nasıldıysa, sımdı de oyle.
Ben sadece kendımı begenmedıgım ıcın bu sekılde dusunmeye basladım.
Yanı kısacası, esın bence masumdur.
Dusun yahu, dun fit adama ben 'sisko, nerdesın?' dıyorum.
Ne alaka! Sisko olan benım oysa.

Yok kuzu benim dünür var; einstein....
Onun kızı dururken başka kıza bakmayız biz:))))
Sen rahat ol...
Yusuf kerem güzel canım da
Rabbim rüyamda görmeyi nasip etsin ismini de...

Rabbım hayırlısını nasıp etsın dıyeyım.
ınsallah gonlune gore olur.

Beencede öyle olmalı yoksa boğarımmm onuuu
canının kıymetini biliyosa yapmaz valla

canım hayra çıksın rüyan ama ben de kabus görmekten bıktım.Her gece kırk rüya görüyorum galiba .Şöyle yüzüstü uyuyabileceğim,rüyasız geceleri o kadar çok özlüyorum ki anlatamam

Iyy fena bır ruyaymıs.
Bende cok kabus goruyorum ):
Ama olaganmıs bu durum.

Neyse, ben kacayım artık.
Bır yıgın is benı bekler.

Optum hepınızı.
Gorusuruz fıstıklar.

tamam canım eşim de halleder,bulamazsan söyle.. catıya bakmaya lüzum yok dedi ,cünkü bebek dönmemiş suyun gelince direkt şuan için sezeryan dedi,bebek donunce catıya bakıyorlarmış.. bi de korktular benden sabah cıkarttım hastanede yine , seni yormayalım dediler .. dr um inanılmaz hoş davrandı, ilk defa kızmadan döndüm :))

Canım benim de tam tersi,sezeryan olup da memnun olmayan kimse yok aıle buyuklerı harıcınde..Eskiden ewet zararı warmıs,dikişler çirkinmiş,için temizlenmıyormus...vs.vs..Ama,şimdi tıp çok gelişti ,benim arkadaslarımın dikiş izi bile kilotların içinde üstelık ufak parmagım kadar bıle degıl..Artık dikiş bile yok ,direk yapıştıranlar war...Ocak annelerının kendı tercıhı sezeryan oldugundan degıl,herşey kısmet anlamında dıyorum canım..Ne kadar planlasak da herşey bir anda oluyoır dogumda ..Yanı sezeryanı tüü kaka sanıp korkmak yerıne arastırıp aslında kötü olmadıgını görerek gırın deıyordum sadece..Cunkı ,onların planlar da suya düştü..Ben 6-7 saat acılması ıcın dogum sancıları cekıp de sezeryana alınmaktansa dırek randewuyla alınmak ıstıyorum ..Ben hiçbir zaman çocuk dusunmemıstım hayatımda ewlılık de..Ama kısmet işte hayat böyle geldı doguracagım ..Zaten nasıl düşünmemısım diye kızıyorum kendıme bu duygudan sonra..Ama,yine de normal doguma hazır degılım,olamam da sanmıyorum..

Hakikaten korkunçmuş..
Ama öncelikle hayırlara çıkarsın Mevlam canım...
Tubişim bir yerde okumuştum..
Bu döenemde rüyalar görülebilir..
kabuslarda bu normal bir süreçmiş canım...

Amin canım...
Bu arada bende bir yere girerken
" çekilin yol açın ağır vasıta geliyor" diyorum...
Herkes bi bakıyor sonra gülümsüyor

kızlar göbüşleriniz çok şişti mi?
benim göbüş top yutmuşum gibi yaa..
her gören 8.ayın içinde olduğuma inanmıyor...
herkes resimlerini yayınlasa ya
göbüşlerimizi görelim...göbek tokuşturalım

KIzlar 36+5 haftalık oldum....Bazen dikkat ediyorum elimi karnıma koyduğumda bebek çok ritmik aynı kalp atışı gibi atıyor bu sızdede oluyor mu...kalp atışı olsa her zaman bu şekilde olmaz mı? eğer tekme felansa bu kadar ritmik nasıl oluyor....???

Iyy fena bır ruyaymıs.
Bende cok kabus goruyorum ):
Ama olaganmıs bu durum.

Neyse, ben kacayım artık.
Bır yıgın is benı bekler.

Optum hepınızı.
Gorusuruz fıstıklar.

o zaman bu sacma rüyalarda hormonlardan yani (( benim kabuslu rüyalar yeni başladı... galiba bu son olay beni strese soktu,nişanmış,2 3 haftaya gelirmiş olayı..bebegim de dönmemiş,sezeryan fobisiiiiiiiiiii (((((( sanırım bunlardan kaynaklı ....

tam olarak bilmiyorum,ama ritmik oynamalar hıckırıkmış diye okudum drnevra nın sitesinden ..

bebişin hıçkırığı canım o

Canim bendede oluyo boyle duzenli tik tik atiyo muhtemelen hickiriktir

Valla bende özledim göbiş görmeyi:))))
Bir gün ayarlayalım ekleyelim hepicimiz

Maşallah ayşecim..
Hıçkırık diye duydum okudum bende ...

Hakikaten korkunçmuş..
Ama öncelikle hayırlara çıkarsın Mevlam canım...
Tubişim bir yerde okumuştum..
Bu döenemde rüyalar görülebilir..
kabuslarda bu normal bir süreçmiş canım...

:

aklıma neler geldi bir bilsen, dogum yaparken ölür müyüm falan diye sacmalıklar ,kötüye yormamak lazım ama işte insanın içi rahat durmuyor..
neyse hayırlara gitsin ,canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…