- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.501
o kadar sut yogurt vs yedım kı
artık sut gormek ıstemıyorum
bırde ılaclar cabası
sukur rabbıme. 1,5 hafta ondeyız o yuzden sezeryan tarıhı onde.
rabbım hepımıze hayırlı dgm nasıp etsınn aminn..
Mavişim dedi...Ki ben kahverengi gözlü beyaz tenli bir hatunumAkşam arkadaşlarla oğlumun göz rengini konuştuk renkli olur vs diye ordanmı kaldı acaba hafızasındaa yoksa başka birimi valla kafam karıştı şimdi
Bence konustuklarınız bilinç altında yer etmiş. Öyle tek lafla adamı dar ağacına asmaya gerek yok
ya aslında buraya yazana kadar aklımda soru işareti yoktu çünkü eşim üstüme titrer ama şimdi şüphe oldu ne yalan söyleyeyim bide pek bi titriyo üstüme resmen ağzıma bakıyo derler ya öyle anammm bunlar kötüyemi işaret yoksammmm
Yok kuzu benim dünür var; einstein....
Onun kızı dururken başka kıza bakmayız biz:))))
Sen rahat ol...
Yusuf kerem güzel canım da
Rabbim rüyamda görmeyi nasip etsin ismini de...
Beencede öyle olmalı yoksa boğarımmm onuuu
ayy ben bir de rüyamı anlatmak istiyorum...
cok korktum gece... kaç tane kabus gördüm hatırlamıyorum..
rüyamda mezarımı kazıyorlardı,kazılmış mezarımı gördüm... ben ölecek miyim diyordum...
bir de rüyamda tacize ugruyordum, dul olan ablam yeniden evlenmiş,ben yegenimin odasında derslerine yardımcı oluyorum sonra salona gidiyorum eniştem gelmiş,merhaba falan diyorum sonra bir bakıyorum ereksiyon halinde niyeti bozukk cevap almadan ablamın yanına kacıyorum..
sonra ablamın yanına yatıyorum, sonra odaya geliyor yatagımın basına ben uyuyor numarası yapıyorum yorganı üstüme cekiyorum.. bir uyandım kendimi yorganın altına kasmışım,ellerim uyuşmuş...
ayy eşimi uyandırcaktım kıyamadım, sessizce sokuldum yanına( ama cok korkunc bir geceydiii
rüyamda mezarımı kazıyorlardı,kazılmış mezarımı gördüm... ben ölecek miyim diyordum...
bir de rüyamda tacize ugruyordum, dul olan ablam yeniden evlenmiş,ben yegenimin odasında derslerine yardımcı oluyorum sonra salona gidiyorum eniştem gelmiş,merhaba falan diyorum sonra bir bakıyorum ereksiyon halinde niyeti bozukk cevap almadan ablamın yanına kacıyorum..
sonra ablamın yanına yatıyorum, sonra odaya geliyor yatagımın basına ben uyuyor numarası yapıyorum yorganı üstüme cekiyorum.. bir uyandım kendimi yorganın altına kasmışım,ellerim uyuşmuş...
ayy eşimi uyandırcaktım kıyamadım, sessizce sokuldum yanına( ama cok korkunc bir geceydiii
Çok saol canım,aklımda olsun ama yormak ıstemıyorum nişanın gelmısken gercekten ..Yine de aklımda,bulamazsam sölerım tşk..Nişan gelınce 1 haftaya kadar bebek de gelırmıs dıyorlar dıkkat et ..Çatı yaptı mı doktorun ?Acılma war mı?
günaydın kızlarrr bende eşimi işe yolladım geldim... hala uykum var ama sizi merak ettim yorumlar için çoookkk teşekkür ederim teyzeleri....
cnm o kadar sezeryan olması tabi normal ,çünkü günümüzde artık drlar normal doğmla uğraşmak istemiyo sezeryan günü belli olduğu için daha kolaylarına geliyo ben her ikii doğum şeklinede karşı değilim Allah ne gösterir son anda bilemeyiz ama çevremde sezeryan olup hemen günlük hayatına dönebilen pek görmedim vede çok bana aman sezeryan olma o daha zor diyen oldu ,:26: ama normaldee iyileşme süreci bu süre çok daha kısa... ben ondan normal doğm çok istiyorum 3 komşumda sezeryan oldu hiçbirinden çok iyi lafını duymadım gözüm korktu :18: ben aksi bir risk olmadığı sürece sezryan düşünmüyorum... hayırlısı herşeyden önce... önemli olan bebeklrimizin sağlığı tabi dr tehlikeli bişey söylerse son anda mecbur sezeryan oluyosun ama anne ve bebek normal dğma uygunsa hazırsa nasıl analarımız bizide öyle doğurmuş sa bence normal olmalı doğada sezeryaanla doğum yapan tek canlı biziz zira...
[/B]
Yok be tatlım, bunlar bızım kuruntumuz.
iyi davransalar kabahat, davranmasalar kabahat.
Benım esım benım kaprıslerım olmasa gecekten uzerıme cok duser.
Ama ben ne zaman suphe duysam, adam haklı olarak darılıyor bana.
Ya dusun, ondan habersız kac kez ıs cıkısına dogru ıs yerını aradım, telefona ynt alamazsam hemen ıcıme suphe dusecek.
Ama yok, adam hep yerınde.
Bır kez de gıttım, gızlıce baktım, gozumle de goreyım dıye.
Ama bunlardan garıbımın haberı yok.
Hem dusunuyorum da, esım hamılelıgımden once nasıldıysa, sımdı de oyle.
Ben sadece kendımı begenmedıgım ıcın bu sekılde dusunmeye basladım.
Yanı kısacası, esın bence masumdur.
Dusun yahu, dun fit adama ben 'sisko, nerdesın?' dıyorum.
Ne alaka! Sisko olan benım oysa.
Rabbım hayırlısını nasıp etsın dıyeyım.
ınsallah gonlune gore olur.
canının kıymetini biliyosa yapmaz valla
canım hayra çıksın rüyan ama ben de kabus görmekten bıktım.Her gece kırk rüya görüyorum galiba .Şöyle yüzüstü uyuyabileceğim,rüyasız geceleri o kadar çok özlüyorum ki anlatamam
Iyy fena bır ruyaymıs.
Bende cok kabus goruyorum ):
Ama olaganmıs bu durum.
Neyse, ben kacayım artık.
Bır yıgın is benı bekler.
Optum hepınızı.
Gorusuruz fıstıklar.
KIzlar 36+5 haftalık oldum....Bazen dikkat ediyorum elimi karnıma koyduğumda bebek çok ritmik aynı kalp atışı gibi atıyor bu sızdede oluyor mu...kalp atışı olsa her zaman bu şekilde olmaz mı? eğer tekme felansa bu kadar ritmik nasıl oluyor....???
KIzlar 36+5 haftalık oldum....Bazen dikkat ediyorum elimi karnıma koyduğumda bebek çok ritmik aynı kalp atışı gibi atıyor bu sızdede oluyor mu...kalp atışı olsa her zaman bu şekilde olmaz mı? eğer tekme felansa bu kadar ritmik nasıl oluyor....???
kızlar göbüşleriniz çok şişti mi?
benim göbüş top yutmuşum gibi yaa..
her gören 8.ayın içinde olduğuma inanmıyor...
herkes resimlerini yayınlasa ya
göbüşlerimizi görelim...göbek tokuşturalım
bebişin hıçkırığı canım o
Hakikaten korkunçmuş..
Ama öncelikle hayırlara çıkarsın Mevlam canım...
Tubişim bir yerde okumuştum..
Bu döenemde rüyalar görülebilir..
kabuslarda bu normal bir süreçmiş canım...
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?