2012 Şubat Anneleri

Vayy be ne hamaratmışım saat 9 buçuktaan beri temizlik yapıyorum abowww dahada bitmedi ayyy bide bunun yemeği var....Bideee akşama kocişe sözüm varrrr

Yok canım ben almayayım ben dayanamıyorum kocişeZaten kırk gün elleşmicek şimdiden acısını çıkarak bariii

İşin şakası bi yana canım haftada bir yada iki abartmıyoruz zatennn

Kiz normalde hergunmu yapaysiniz ki anaa esime sadakatimden suphe ettim su anda Ne bicim gaciyim:)

Son düzenleme:
Bu haftalarda hala yuksek performansli arkadaslari kutluyorum aman esim duymasin imrenmesin garip:))
bızdede tık yok arkadasım
yanlız deılsın
aLKIŞLIYORUM KUZUM SENİ BUNDAN DAHA GÜZEL CEVAP OLAMAZDIII
kesınlıkle
merhaba kızlar size bişey sorcam ben beşiğin içine visco yatak aldım bazıları bebekler için saglıksız dıyor bu konuda bılgısı olan varmı ?
bı bılgım yok cnm bnm

Yok canım ben almayayım ben dayanamıyorum kocişeZaten kırk gün elleşmicek şimdiden acısını çıkarak bariii

İşin şakası bi yana canım haftada bir yada iki abartmıyoruz zatennn
tabı tabı 1 2 baska yok
Kiz normalde hergunmu yapaysiniz ki anaa esime sadakatimden suphe ettim su anda Ne bicim gaciyim:)

bnde esıme dıyorum o nasıl bıseydıkı dıye

Kızlar hadi ben kaçtım işin geri kalan %40 ınıda bitireyim yoksa oturursam kalcak...Öpüyorum sizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…