- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.561
fazla yorma kendını acelesı yok aloooo..Offf temizliğimin %60 ı benim % 100 üm bitti kim devam edecek yaaa
İlginc:)Cinsiyet nedir senin Ufakligin biz bir turlu bi kiz bulamadik buradakilerde mas cogunluk erkek kizina isim bulanlar burdan yazsa bizde fikir calardik:)
kızım olacak benım ınsallah
canımm yor yor kendini ,benim gibi koşturursun dr a...
yorma canım kendini erken doguma neden oluyormuş fazla hareketlilik...
Vayy be ne hamaratmışım saat 9 buçuktaan beri temizlik yapıyorum abowww dahada bitmedi ayyy bide bunun yemeği var....Bideee akşama kocişe sözüm varrrr
Vayy be ne hamaratmışım saat 9 buçuktaan beri temizlik yapıyorum abowww dahada bitmedi ayyy bide bunun yemeği var....Bideee akşama kocişe sözüm varrrr
Hmm mas.Söz derken :))
Hmm mas.Söz derken :))
Biz kardes gibi oldugumuz icin fransiz kaliyorum:) cahilligim iste:)
anam bunlar sabah aksam ogle ıkındı demedenlay lay lom
Bu haftalarda hala yuksek performansli arkadaslari kutluyorum aman esim duymasin imrenmesin garip:))
korkma canım tek değilsin burda senin gibi çookkk var işte bir iki arkadaş fırlamayız o kaddennn
Kiz accik ozletin kendinizi:))
Yok canım ben almayayım ben dayanamıyorum kocişeZaten kırk gün elleşmicek şimdiden acısını çıkarak bariii
İşin şakası bi yana canım haftada bir yada iki abartmıyoruz zatennn
merhaba kızlar size bişey sorcam ben beşiğin içine visco yatak aldım bazıları bebekler için saglıksız dıyor bu konuda bılgısı olan varmı ?
bızdede tık yok arkadasımBu haftalarda hala yuksek performansli arkadaslari kutluyorum aman esim duymasin imrenmesin garip:))
aLKIŞLIYORUM KUZUM SENİ BUNDAN DAHA GÜZEL CEVAP OLAMAZDIII
bı bılgım yok cnm bnmmerhaba kızlar size bişey sorcam ben beşiğin içine visco yatak aldım bazıları bebekler için saglıksız dıyor bu konuda bılgısı olan varmı ?
tabı tabı 1 2 baska yokYok canım ben almayayım ben dayanamıyorum kocişeZaten kırk gün elleşmicek şimdiden acısını çıkarak bariii
İşin şakası bi yana canım haftada bir yada iki abartmıyoruz zatennn
Kiz normalde hergunmu yapaysiniz ki anaa esime sadakatimden suphe ettim su anda Ne bicim gaciyim:)
Kızlar hadi ben kaçtım işin geri kalan %40 ınıda bitireyim yoksa oturursam kalcak...Öpüyorum sizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?