- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.541
Tek bir tane normal doguran arkadasım war genclerden o da dıyor kı ''acılmayınca kesmısler asagısını ve aylarca üstüne oturamadım ,yarama bakamadım aynayla bakmaya ugrastım..Sezeryanda en azından yaranı göruyorsun dıyordu ''..Beni iyice soguttu ..Zaten hıc sewmıyordum normal dogumu ..
Canim yuzlerce doguma ve sezaryene girmis biri olarak soylim o normal dogumdaki kesi cok zor durumda atiliyo ve o deri o kadar agrimiyo dikisi bir haftada kapanip gidiyo tamamen kapaniyo o kisi belki dikkat etmemistir.veya kesi kendiliginden olursa simetrik olmuyo ama tecrubeli biri olursa hemen ufak bi kesi atiyo ve bebek rahat cikiyo
aaaaaa cok acıyoooooo...
temızlık yapıyom yrn kontrol varya
genel temızlık yıkama yaglama
drcuk muyane ederse temız olsun bıde dgma hazırlık olur dıye
sızlerıde merak edıyorum cok yazmayın olurmu
kız nasıl görüpte yapıyorsun :)) nedir bunun sırrı ?
ben geldiiim... bir taraftan iş yapıyorum bir taraftan sizi mrk ediyorum ne kaynatıyorlar diye... kızlar yaa dayanabildiğiniz kadar çalışın vallahi ben erkenden oturdum eve şimdide vakit geçmiyor dün akşam ağladım eşime benide götür işe diye ama götürmedi ilk günler güzeldide artık yapacak bişey bulamıyorum...tv de seyretmem zaten sanırım ruh hastasıyım bir dizi seyredemezmi insan benim bir televizyonun içine girip dövmediğim kalıyor, ağzımdan çıkan sözlere kendim bile inanamıyorum o yüzden seyretmiyorum artık oluşum gerilmesin diye...iyiki sizler varsınız yoksa tırlatırdım
iş yerimde face yasak evde de yok net..patronun odasına girip gizlice faceye mi girsem valla çatlıcam meraktan
Bugün sırf buradakı arkadaslar için facebook açtım kendıme ve maıl adresı aldım aslında kullanmıyordum ..Bana özelden yazar mısınız adreslerınızı eklıyım cok sewınırım ..Şimdi kahvaltıya cıkıcam ..1,5 saat oldu uyanalaı hala siteden cıkamadım ,açımm..
demek beğendin beni hımmmm
dur bakim yeni bi resim daha ekleyimde akşam
yorum yap bana olur mu bitanem
güzel miyim senden duymak çok güzel oluyo
bende sizinle facede arkadas olmak istiyorum yaa ...çok merak ediyorum sizi
Tabi ki tercih meselesi canım,ben normal dogumdan korkuyorum kendıme guwenmıyorum ..Herkes kendını bılır sonucta ,ben yapamam diye düşünüyorum ama etrafımda özellıkle büyüklerin dewamlı normal doğur ısrarı beni iyice soğuttu normal doğumdan ..Hatta beni büyük konusturdukları için erken doğuracağım diye ödüm kopuyor..Sezeryan olan bir sürü arkadasım war herkes de çok memnun ve rahat..Tek kötü yanı 2 yıl çocuk yapamamak o kadar..
aynaaaaaa
aaaaaa cok acıyoooooo...
temızlık yapıyom yrn kontrol varya
genel temızlık yıkama yaglama
drcuk muyane ederse temız olsun bıde dgma hazırlık olur dıye
sızlerıde merak edıyorum cok yazmayın olurmu
yok kız epılasyon aletı ıle yapıyorum.valla bravoo :)) aynadan bakıp yapıstırıp cekmek :)) ben yaptırırken zorlandım , seni tebrik ediyorum eli öpülesi kadınsın :))
Canim benimde yarin kontrolum var aksama aynen bende ugrasicam kolay gelsin sana.kac haftaliktin sen
yok kız epılasyon aletı ıle yapıyorum.
yoksa agdalık kadar yok hayatta almaz.
usg ye gore 37+4 falan olmam gerek.
2,5 hatfa once usgde 35 cıkmıstı.
ama sata gore 35+6 yım
bütün iltifatlarımı geri alıyorum,çakma şubat annesi :))))))))
allah ıyılıgını versın.
koca gobekle nasıl yapıyorum bı bılsenara verdım geberecem yoksa
apartmandan dguruyo bu hatun dıyecekler dıyede sesımı cıkaramıyorum
allah ıyılıgını versın.
koca gobekle nasıl yapıyorum bı bılsenara verdım geberecem yoksa
apartmandan dguruyo bu hatun dıyecekler dıyede sesımı cıkaramıyorum
balım catı muyanesı falan yaparsa ayıp olur yaa.. dguma kadar cıkmaz heralde.ya kısaysa niye alıyorsun tatlım .. yorma kendini boşverrr ..zaten ilerde haftan, dogurecenn :))
Seni tbr ediyorum ben hic agda makina vuramadim hamileligimde cunku gormuyorum egilemiyorum bel fitigim var baskasinada zaruretharic asla acamam oyle rezil oldum iste:)helal sana.bu arada usg ye gore deil sat a gore gununu takip usg bi onde gider bi geride gider ona takilma yakiniz demekki bakalim dr ne dicek
balım catı muyanesı falan yaparsa ayıp olur yaa.. dguma kadar cıkmaz heralde.
benim dr cati muayenesi felan yapmadi yapacamda demedi normal dogurursun dedi nasil olyo yaff
balım catı muyanesı falan yaparsa ayıp olur yaa.. dguma kadar cıkmaz heralde.
benim dr cati muayenesi felan yapmadi yapacamda demedi normal dogurursun dedi nasil olyo yaff
ya valla sanırım ultrasyonda anlıyorlar banada sezeryan dedı.
catı muyanesı yapmadan.
ya valla sanırım ultrasyonda anlıyorlar banada sezeryan dedı.
catı muyanesı yapmadan.
İlginc:)Cinsiyet nedir senin Ufakligin biz bir turlu bi kiz bulamadik buradakilerde mas cogunluk erkek kizina isim bulanlar burdan yazsa bizde fikir calardik:)
Offf temizliğimin %60 ı benim % 100 üm bitti kim devam edecek yaaa
Offf temizliğimin %60 ı benim % 100 üm bitti kim devam edecek yaaa
Kiz suyun felan gelir dikkat et yorulmaman lazim bi bakarsin bebis geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?