2012 Şubat Anneleri

Selammm kızlar keyifler nasıl ya benim kızım bigün çok oynuyor bigünse az bi dengede gidemiyoruz gerçi baştan beri çök hareketli bi bebe kdegildide işte insan yinede merak ediyor

ohhhhhhhhhh bitti sonunda temizliğim artık misafir falan istemiyorum ööldüm yaa evim misss oldu missss

Zavallı bütün gün poliklinikte o hastayı dinle bu hastayı dinle yoruluyor galibe

ah canım kıyamam benim bebeğimde kalabalıktan gıkı çıkmıyo akşam evde tekme yağmuru
bugün akşam olmak bilmediiiiiiiiii offfffff sıkıldımmmm

çarşambalar hep yoğun hep zor geçiyo

ohhhhhhhhhh bitti sonunda temizliğim artık misafir falan istemiyorum ööldüm yaa evim misss oldu missss
gıcık seni benim ev nolcak kıskandım

ah canım kıyamam benim bebeğimde kalabalıktan gıkı çıkmıyo akşam evde tekme yağmuru

çarşambalar hep yoğun hep zor geçiyo

gıcık seni benim ev nolcak kıskandım

Canım senin evi bilemicem ama bu evde yaptığım son temizlik olacak toparlarım yeter çünkü dehşet yoruldum yaaYüzeyselde yapamıyorum yaptımmıda dip bucak
yapıyorum anam ağlıyor vallaaa

Canım senin evi bilemicem ama bu evde yaptığım son temizlik olacak toparlarım yeter çünkü dehşet yoruldum yaaYüzeyselde yapamıyorum yaptımmıda dip bucak
yapıyorum anam ağlıyor vallaaa

valla canım annem geçen hafta gitmeden dip köşe tepizledi bende temizliği muhafaza ediyorum toz alma makinalama çünkü yapamam uzun süre temiz kalması lazım

valla canım annem geçen hafta gitmeden dip köşe tepizledi bende temizliği muhafaza ediyorum toz alma makinalama çünkü yapamam uzun süre temiz kalması lazım

Bende annesizliğin cefasını çekiyorum işte iş başa düşüyo çok şanslısın dostummm

bizde yemeklerimizi yaptık meyvemizi yanımıza aldık geldik oğlumla....sabah geldim oysa oku oku bitiremedim geçmişi yahuuu geveze kuşlaar sizzi

ama bnde vardım sen çıkmıştım 7den beri ayaktaym uyumak için çıktım sabh 11 de ama uuyku tutmadı bende toz aldım yemek yptım ohhhh
biliyorum orayıda cnm doğm fiyaatı ne kadar cnm pahalı sanırsam orası:44:
cnm hayırlı ollsun bu tkmın beşiğide varmı yoksa onu başka bişeymi alcan göremedimde:44: fotoları bekliyoruzz
Akşama kavga var kızlar bizim evdee

maviiiiişşş çok tehlikeli bi durum valla içine kurt düşürmim şimdi ayşe zaten bnm aklıma geleni demiş sana

Selammm kızlar keyifler nasıl ya benim kızım bigün çok oynuyor bigünse az bi dengede gidemiyoruz gerçi baştan beri çök hareketli bi bebe kdegildide işte insan yinede merak ediyor

bnm oğlumda öylee cnm inş doğduklarındada uslu olurlar böyle.... bigün deliriyo bigünse bugünkü gibi sakin oluy keyfine göre takılıyolar işte....

buklem hastalığın nasıl oldu iyimisin?:44: eşine dedinmi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…