2012 Şubat Anneleri

Canım aştık biz o durumuuu....Konuştum kocişle yemin ediyo öyle bişey olmadığına sadece oğlunu öyle hayal etmiş o arada sersemlikle sayıklamışş....Kızzz yapmaz benim kocamm çok düşkün banaeşimi tanıyan bi arkadaşıma dedim sen yaparsın o yapmaz kızım gözünün içine bakıyo diyoo

aman aman yapmasın zaten parçalarsın yoksa sen bilirimm
Buklem kızz tutişin nasıl olduuu

bnde sordum ama tutiş heee

merhaba kızlar :) nasılsınız dicem ama sabahtan beri sizi okuyorum iyisiniz maşallah:) siz dip bucak temizliğinizi kaçıncı haftada yaptırdınız ben çok kararsızım bu cuma 35.haftam bitecek doktorumda daha doğum konusunu hiç açmadı 37 haftan gelsin doğumu öyle konuçaz diyo ee zaten o saatten sonra doğuma pek bişey kalmamış oluyo o zamana kadar bitireyimmi temizlik işini çevremdekilerde acele etme temizliğini 1 hafata kala yaparsın temiz kalsın diyorlar siz nasıl ayarladınız bu işleri

Teşekkürler canım beğenmenıze sewındım..Elefera bırsey sorucam sen kac yıllık ewlısın ??Hala esıne bu kadar aşıksın ya ondan merak ettim..

Yenı okudum yorumunu.
Ve gulumsedım ıster ıstemez.

12 Nısan'da 3 yılımız bıtecek.
Aynı zamanda tanısmamızın 4. yılı bıtmıs olacak.

Vay beee, demek oradan bıle hıssedılıyor esıme olan askım
Ama sana bırsey dıyeyım mı, bana cok kısı demıstır, 'esınden bahsederken gozlerının ıcı guluyor, ne cok sevıyorsun sen onu' dıye.
ınsallah o da benı oyle sevıyordur.

Kız sende 1 gün sonra 36 na gircen hee aboww büyümüş sıpacıkkk
3 4 gün var senle aramızda dimi :44: heee büyüdüler yaa şükürrr az kaldı ama korkularda başlıyo yavaş yavaş azcık ağrım olsa gelck sanıyorm :18: başıda aşşağıda sıpamın tedirginim ondan birazzz
benim olan naber? nerdesin sen akşamda resimleri ekledin kaçtın

kocam evdeydi balım kimseyide görmedim çktım gördüm dünürümle kulaklarımı çınlatmışınıız okudum sağolun

Canım benimde başı aşağıda merak etme o normal bişey gelmez hemen...Az kalmadı ya sanki zaman geçmicek bana yaaa

dünürünle zaten hep seni konuşuyoruz senin bu dünür damadına düşkün olacak haberin olsun

...............................................
cnm şehriyeli tavuk çorbası yaptım içinde tavuk etide var eşim istedi dün pilav yaptım gel buyur beraber yiyeeekkkk

ondan zaten çokta kıskanıyosun belli olmazmı bizde 5 ci yılımıza girdik ekimde 5 yılda bi bbek yaptık

Ayy süper olurdu valla...Ama ben bursadayımmmNeyse dışardan söyleyeyim bişeyler çok yoruldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…