- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.601
canım kusura bakma düşünemedim kusuruma bakma olur mu?
33 bitirmişin bukleem hadi hayırlısııı
aman aman yapmasın zatenCanım aştık biz o durumuuu....Konuştum kocişle yemin ediyo öyle bişey olmadığına sadece oğlunu öyle hayal etmiş o arada sersemlikle sayıklamışş....Kızzz yapmaz benim kocamm çok düşkün banaeşimi tanıyan bi arkadaşıma dedim sen yaparsın o yapmaz kızım gözünün içine bakıyo diyoo
Buklem kızz tutişin nasıl olduuu
Buklem kızz tutişin nasıl olduuu
Teşekkürler canım beğenmenıze sewındım..Elefera bırsey sorucam sen kac yıllık ewlısın ??Hala esıne bu kadar aşıksın ya ondan merak ettim..
aman aman yapmasın zatenparçalarsın yoksa sen bilirimm
bnde sordum ama tutiş heee
3 4 gün var senle aramızda dimi :44: heee büyüdüler yaa şükürrr az kaldı ama korkularda başlıyo yavaş yavaş azcık ağrım olsa gelck sanıyorm :18: başıda aşşağıda sıpamın tedirginim ondan birazzzKız sende 1 gün sonra 36 na gircen hee aboww büyümüş sıpacıkkk
benim olan naber? nerdesin sen akşamda resimleri ekledin kaçtın
3 4 gün var senle aramızda dimi :44: heee büyüdüler yaa şükürrr az kaldı ama korkularda başlıyo yavaş yavaş azcık ağrım olsa gelck sanıyorm :18: başıda aşşağıda sıpamın tedirginim ondan birazzz
kocam evdeydi balım kimseyide görmedim çktım gördüm dünürümle kulaklarımı çınlatmışınıız okudum sağolun
3 4 gün var senle aramızda dimi :44: heee büyüdüler yaa şükürrr az kaldı ama korkularda başlıyo yavaş yavaş azcık ağrım olsa gelck sanıyorm :18: başıda aşşağıda sıpamın tedirginim ondan birazzz
kocam evdeydi balım kimseyide görmedim çktım gördüm dünürümle kulaklarımı çınlatmışınıız okudum sağolun
cnm şehriyeli tavuk çorbası yaptım içinde tavuk etide var eşim istedi dün pilav yaptım gel buyur beraber yiyeeekkkk...............................................
Yenı okudum yorumunu.
Ve gulumsedım ıster ıstemez.
12 Nısan'da 3 yılımız bıtecek.
Aynı zamanda tanısmamızın 4. yılı bıtmıs olacak.
Vay beee, demek oradan bıle hıssedılıyor esıme olan askım
Ama sana bırsey dıyeyım mı, bana cok kısı demıstır, 'esınden bahsederken gozlerının ıcı guluyor, ne cok sevıyorsun sen onu' dıye.
ınsallah o da benı oyle sevıyordur.
cnm şehriyeli tavuk çorbası yaptım içinde tavuk etide var eşim istedi dün pilav yaptım gel buyur beraber yiyeeekkkk
ondan zaten çokta kıskanıyosun belli olmazmıbizde 5 ci yılımıza girdik ekimde 5 yılda bi bbek yaptık
Bugün sırf buradakı arkadaslar için facebook açtım kendıme ve maıl adresı aldım aslında kullanmıyordum ..Bana özelden yazar mısınız adreslerınızı eklıyım cok sewınırım ..Şimdi kahvaltıya cıkıcam ..1,5 saat oldu uyanalaı hala siteden cıkamadım ,açımm..
dünürünle zaten hep seni konuşuyoruz senin bu dünür damadına düşkün olacak haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?