2012 Şubat Anneleri

bnde 2 saat komşuma indim kadınlar toplanmış oturmaya gelmişler bnde takılıyım dedim sağ ayağımı aşağı sarkıtıp oturmuştum şişmiş hemen kalkarken farkettim solda birşey yok,artk dikkatli olmak lazım bnde dayanamıyorum yememize dikkat etmeli hamur işlerini yememeye çalışmak lazım ama bu ara iştahım açık cnm çok çekiyor tatlı tuzlu herbişeyi

kızlar kim doguruyor yada dogurdu çok uzak kaldım ya
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bu halımle bırnı öldursem ceza alırmıyımm?
hayırdır canım noldu kim kızdırdı seni

geçmiş olsun canım denicem dediklerini, bende artık dikkat edecem bugün doktora gittim tansiyon iyi çatı muayenesi yaptı normal çıktı herşey ama bebegim 3600 gr çıktı yanlışmı ölçtünüz dedim bir hafta önce 3000gr dı ne çabuk dedim, eger böyle giderse sezeryan olur 2 hafta sonra gel dedi:18: ben hiç sezeryan istemiyordum

maşallah nekadar büyükmüş bebeğiniz,banada doktor doğuma kadar 3500 gr olur nası doğurcan dedi,ozaman çatına bakarız minyon tiplisin böle giderse sezeryanda olabilir dedi

ana kk yazı yazma yeri değişmişşş.... kızlar kk bi an kapandı tamire gidi yazamadım...enice cnm bebeğin kilosu maşallah çok çok iyi 4 kiloyu geçer bile valla çok sevindim..topiğimize tosuncuk gelcek..... inş bizimkilerde en azından 3 ,5 kg mı geçer....

bennebileyim cnm tansiyonun aslında normal benmde hep öyle çıkıyo hemşire normal diyo..sanırım senin vücudun su topluyo oda ödem yapar çünkü. yada normalde tansiyonun çok düşük olduğu için hemşireye yüksek geldi ..:44:..doğumdan sonra hepsi gidiyo ama o şişliğin merak etme...

enice en son lady kedi doğurdu sezeryanla 3 kg bebeği..maşallah iyiler.... diğerleride sezeryan günü aldı..ayın 20 sinden sonra bi sezeryan patlaması var topikte ....hadi hayırlısı bakalımmm

maşallah nekadar büyükmüş bebeğiniz,banada doktor doğuma kadar 3500 gr olur nası doğurcan dedi,ozaman çatına bakarız minyon tiplisin böle giderse sezeryanda olabilir dedi
ben minyon degilim canım maşallahım var 4 kg bile dogururum saglıklı olsunda ama sezeryan istemiyorum kesilmekten korkuyorum ben:18::18:

enice en son lady kedi doğurdu sezeryanla 3 kg bebeği..maşallah iyiler.... diğerleride sezeryan günü aldı..ayın 20 sinden sonra bi sezeryan patlaması var topikte ....hadi hayırlısı bakalımmm

benim olan demiştim ben geçen hafta faceden ögrenmiştim maşallah çok tatlı bi bebegi var rabbim bizede nasip eder inşallah

kk da bi sorun var galiba bakımda yazıp duruyo zor girdim

Ben de yaa gece yatarken yemeden yatmıyorum resmen ..Kilo alman normal dedi,ama bu şişmeler zararlıymış dogum esnasında ..Eşimin yengesi yüksek tansıyon yuzunden kör olmus dogum sırasında ve 1 ay sonra gözlerı acılmıs..Düşünsene en mutlu gunlerı mahvolmus,bebegını 1 ay sonra görebılmıs..Allah korusun bizleri..Ben de bunu anlamıyorum 3,5 kg ıle sezeryan neden dıyor kı ,annem kardesımı 4,5 kılo dogurmus babalar gıbı kesık bıle olmadan dıkıs atılmadan cıkartmıs kadın yaaa

Ewet hamılelıgımın ılk gunden berı 8-5,9-5 gıbı dewam edıyordu ..Kadına yuksek gelmedı tansıyorum canım ,şişliklerin su toplaması oldugunu ve tansıyonum yukselırse o gebellık zehırlenmesı olabılecegını söyledı ..Zeytın bıle yemeyın benden tavsıye..

Aa yanlıs mı ölçtü ki gercekten son haftalarda bebeler 200-300 gram alıyor haftada da 600 cok degıl mı canım??MaaşallahEwet canım dıkkat edelım yememıze..

kızlar niye bişey yazmıyonuz yavvvv.... zaman geçmiyoki böyle...bi enerjimi atamadım bugün yahuuu oğlumda hıçkırıyo şuan annesinin kuzusu....

hoşgeldin cnm benimm...bende merak ettim seni bugün nerelerdeydin....yok cnm ben daha hastane odam tek kişilikmi çiftmi onu bile bilmiyorum ... özel hastane ama :44:....inş tekdir..

Hoşbuldum canım...Misafirim vardı onunla ilgilendim giremedim...Benim büyük ihtimal tek kişilik olacak odam özel hastane zaten...Acaba diyorum süsleri alsam arkadaşlarım ben doğumdayken süsleselermi odayııı:26:

Anne adaylarının beslenmeden, giysi seçimine kadar pek çok konuda dikkatli olması gerekiyor.
Sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek isteyen anne adayının gebelik öncesi bilinçli olmasının, ortaya çıkabilecek pek çok rahatsızlığı önlediğini belirten uzmanlar, özürlü bebek doğumuna yol açan tehlikelere karşı anneleri uyardı.
Hamileliğin ilk günlerinde yüksek ateş:
Hamileliğin ilk günlerinde geçirilen yüksek ateş, bebeğin dış görünüşünde bir anormalliğe neden olmazken, bebeğin beyin dokularının büyümesini olumsuz etkiler ve çocuğun zeka özürlü olmasına yol açabilir.
Kedi ve köpekle yakın temas: Bakteri taşıyan kedilerin bebeğin özürlü olmasına neden olan bir bulaşıcı hastalığın kaynağı olduğu ve kedinin dışkısının da bu bulaşıcı hastalığın ana yayılma yollarından biri olduğu pek bilinmiyor. Ancak yapılan bir araştırmada, İngiltere'de her yıl yaklaşık 500 bebeğin, annelerinin kediyle yakın temasta bulunmasından dolayı özürlü olarak doğduğu ortaya çıktı.
Her gün ağır makyaj yapmak: Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirilen bir araştırma sonucuna göre, her gün ağır makyaj yapan kadınların makyaj yapmayanlara göre özürlü bebek doğurma riski 1.25 kat daha fazla. Bebeği olumsuz etkileyen ise, kozmetik ürünlerde bulunan arsenik, kurşun ve merkür gibi zehirli maddeler. Bu gibi maddeler hamile kadının cildinden bebeğin kan dolaşımına giriyor ve bebeğin normal büyümesini olumsuz yönde etkiliyor.
Stres: Hamileliğin ilk üç ayı içinde yaşanan stres, bebeğin 'tavşan dudaklı' olması gibi çeşitli özürlere neden olabiliyor.
İçki: Hamile kadın içki içtiği zaman, alkol plasentadan embriyoya geçer ve bebeğe ciddi zarar verir. Hamilelik döneminde günlük iki bardak ya da daha fazla alkollü içki, bebeğin özürlü olmasına neden olabilir.
Bozulmuş yemek yemek: Uzmanlar, hamile kadının yediği bozulmuş yemeklerde bulunan küfün, plasentadan bebeğe geçtiğini, bunun da bebeğin kromozomlarında kötü etki yarattığını belirtiyorlar.

olabilir neden olmasın...ama onlarıda çantana koyman gerek...

ANA
O ZMN BENDEN SU GELIYO
BUGUNDUR BI GELIYO BI KURUYO KURUYUNCA SADECE PECETE ASINIYOR.
RENK FALAN YOK:s:s
dünürüm napıyosunnnnn ?
TEMIZLIK YAPTIK ESIMLE BALIM COK YORULDUM
BUKLEM HAZIRLIKLI OL HERAN MSJ ATABILIRIM SANA DOGUURYOM DUA EDIN DIYE :s
Orası sorun değil arabada bekletirim ben onları ama güzel olurmu sence???:26:

CNM SUSLETENLER COK
OZEL HASTANELERDE HER ODA TEK ZATEN.
AMA BEN SUSLEMICEM YA SUSLERIMI GERI ALMAYI UNUTURSAM

SELAM BİTANECİKLERİMMMMM
bennebileyim canım geçmiş olsun aman dikkat et yazılanları okudumda kızlar farkettinizmi hepimizde bi evrim değişikliği var.Ayyyyyyyyyy vallahi günlerin geçmesini istiyorum istiyorum ama bi okadarda korkuyorum vallahi günler geçtikçe,bende dün troit testimi yaptırdım sağlık ocağında şükür iyi çıkmış normal ee tabi normalde 25 mg ilaç kullanırken 100 mg çıkarınca normal oldu şükür bendede şişlikler oluyor hele geceleri parmaklarım çok şişiyor sıkamıyorum onları ayaklarımda şişiyor geçen gün ilk defa giydiğim çorap iz yapmıştı o kadarda sıkı değildi yani bende de var sanırım ödem geçen gece doktor 3 hafta daha sık dişini gelmesin şubat 1 desin sonra istediği zaman gelsin dedi.vallahi çok korkuyorum doğumdan kalbim durucak sanki aklıma geldikçe allahım hepimizin yardımcısı olsun bu aralar benimde aksine tatlı krizi tutuyo yasak ya vallahi napayım arada oğluma birazcık kaçak yapıyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…