2012 Şubat Anneleri

of kızlar yaaaaaaa bulantı bulantı bulantıofff yeterrr bıktım ya hayattan zevk alamamaya başladım sanki o kadar kötü etkiliyo beni

tavsiye ederim kizlar alin derim dogumdan sonrada emzirme yastigi olarak kullaniliyorr

Son düzenleme:
merhaba ben 1 yıl kk ya girmedim hiç eskiler bilir beni 2 aşılama 1 tüp bebek tedavim var hepsi de negatifti malesef ki uzun zaman kk ya bile girmedim şuan ise anlamadan ugraşmadan allah hamile olmayı bana da nasip etti sat bile net hatırlamıyorum o kdr umursamıyordum yani :))) ben tez imi tüp bebek üzerine yapmıştım nasıl olacagı konusu uzmanlık alanım kac hafta kac gunlük nasıl hesaplanıyor ınanın net bılmıyorum zaten bekmedıgım bişeydi ve 6 haftalıktı fark ettıgımızde de nasıl gelişiyor gun gun neler oluyor yenı yenı takıp edıyorum dr gittiğimde kese için aynı anda da kalp atışını duyduk bebeğimin allah çok büyük şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sat tahmini 4 mayıs 2011 tahmini doğum ise 8 şubat dedi dr şuan da da 8 haftalık oluyorum galiba :)) ama + kaç bilmiyorum :)

çok güzel bi haber ...darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.....hoşgeldin:)

arkadaşlar hamilelik öncesi oik asit alınması öneriliyor ya hamilelik öncesi folik asit almak ne işe yarıyor tam olarak bilen var mı acaba?Ben bir doktora sordum yumurtanın erken gelişmesini sağladıgını söyledı ama benı pek tatmın etmedı bu cevap

aramıza hosgeldınız

kızlar sıgara ıcenınız varmıydı
zorlandınız mı cok bırakırken
benım hala canım ıstıyor bazen nefsımı koreltmek ıcın bır fırt cekıyorum tıksınmıyorum
ama esım falan ıctıgınde kokudan tıksınıyorum

ben kulllanmıyordum ama şimdi canım istiyo:)bu hamilelik beni iki ters bi düz yaptı....

evet bende günde 1 paket sigara iiçiyordum sağlam bi tiryakiydim yani ama dediğin gibi nedense eşim içince bi tiksinti oldu sonrada balkonda içio artık zaten birde değişik sigara kokusu benı fena yapıyor ama onun haricinde bı ark yanımdyken yadayalnızken bazen cnm istiyor ama su içiyorum bol bol meyva yiyorum yerını tutmuyor ((

ya benim mesajlarım ve alıntılarım neden farklı renk mavı ve ufal yazı çıkıyor ??? her seferınde sizde düzeltme yapıyormusunuz ?? nasıl düzelicek yada girmeyeli unutmuşum bayagı bi:))

tahmın edebılırım bende o kadar ıcıyordum
smdı cok canım ısteyınce bı fırt cekıyorum yoksa gozumde ddaha cok buyutuyorum sıgarayı
bır fırt bıle ıse yarıyor ınsallah tamamen kurtuluruz bu vesıleyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…