- 24 Şubat 2011
- 913
- 6
- 68
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.501
3 haftaliksin guzelim 3 hafta daha bekle derim gormek icinselam kızlar benim sat 16mayıs benim bebegim kac haftalıktır dr gittiğimde kalp atıslarını duyabilirmiyim acaba
tavsiye ederim kizlar alin derim dogumdan sonrada emzirme yastigi olarak kullaniliyorrevet şu hamile yastıkları daha öncede internetten ilgimi çekmişti. o zaman ben uyuyabildiğim kadar uyuyacağım şimdi malum çocuk olunca uykular bitecek değil mi Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
16. hfatada biter genelede canim benim su an benim azaldiiiikızlar ne zaman geçecek bu bulantılarrrrrr????fikri olan var mı??
16. hfatada biter genelede canim benim su an benim azaldiiii
3 haftaliksin guzelim 3 hafta daha bekle derim gormek icin
merhaba ben 1 yıl kk ya girmedim hiç eskiler bilir beni 2 aşılama 1 tüp bebek tedavim var hepsi de negatifti malesef ki uzun zaman kk ya bile girmedim şuan ise anlamadan ugraşmadan allah hamile olmayı bana da nasip etti sat bile net hatırlamıyorum o kdr umursamıyordum yani :))) ben tez imi tüp bebek üzerine yapmıştım nasıl olacagı konusu uzmanlık alanım kac hafta kac gunlük nasıl hesaplanıyor ınanın net bılmıyorum zaten bekmedıgım bişeydi ve 6 haftalıktı fark ettıgımızde de nasıl gelişiyor gun gun neler oluyor yenı yenı takıp edıyorum dr gittiğimde kese için aynı anda da kalp atışını duyduk bebeğimin allah çok büyük şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sat tahmini 4 mayıs 2011 tahmini doğum ise 8 şubat dedi dr şuan da da 8 haftalık oluyorum galiba :)) ama + kaç bilmiyorum :)
amin inşallah allah herkese nasip etsin ...çok güzel bi haber ...darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.....hoşgeldin:)
merhaba ben 1 yıl kk ya girmedim hiç eskiler bilir beni 2 aşılama 1 tüp bebek tedavim var hepsi de negatifti malesef ki uzun zaman kk ya bile girmedim şuan ise anlamadan ugraşmadan allah hamile olmayı bana da nasip etti sat bile net hatırlamıyorum o kdr umursamıyordum yani :))) ben tez imi tüp bebek üzerine yapmıştım nasıl olacagı konusu uzmanlık alanım kac hafta kac gunlük nasıl hesaplanıyor ınanın net bılmıyorum zaten bekmedıgım bişeydi ve 6 haftalıktı fark ettıgımızde de nasıl gelişiyor gun gun neler oluyor yenı yenı takıp edıyorum dr gittiğimde kese için aynı anda da kalp atışını duyduk bebeğimin allah çok büyük şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sat tahmini 4 mayıs 2011 tahmini doğum ise 8 şubat dedi dr şuan da da 8 haftalık oluyorum galiba :)) ama + kaç bilmiyorum :)
kızlar sıgara ıcenınız varmıydı
zorlandınız mı cok bırakırken
benım hala canım ıstıyor bazen nefsımı koreltmek ıcın bır fırt cekıyorum tıksınmıyorum
ama esım falan ıctıgınde kokudan tıksınıyorum
hoşbuldukkk....................aramıza hosgeldınız
ben kulllanmıyordum ama şimdi canım istiyo:)bu hamilelik beni iki ters bi düz yaptı....
kızlar sıgara ıcenınız varmıydı
zorlandınız mı cok bırakırken
benım hala canım ıstıyor bazen nefsımı koreltmek ıcın bır fırt cekıyorum tıksınmıyorum
ama esım falan ıctıgınde kokudan tıksınıyorum
evet bende günde 1 paket sigara iiçiyordum sağlam bi tiryakiydim yani ama dediğin gibi nedense eşim içince bi tiksinti oldu sonrada balkonda içio artık zaten birde değişik sigara kokusu benı fena yapıyor ama onun haricinde bı ark yanımdyken yadayalnızken bazen cnm istiyor ama su içiyorum bol bol meyva yiyorum yerını tutmuyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?