2012 Şubat Anneleri

gurbet güzeli sat 16 mayıs olunca daha büyük olmaz mı?benim 14 mayıs ve şu an 7 hafta 3 günlüğüm.sorana arkadaş bence gitse keseyi de bebişi de görür...
ben kafadan hesaplamistim evet 7+2 oluyor

canim aramiza hosgeldin sefa geldin ALlahim buyuk ummadigin bir anda geldi melegin cok cok sukur
banada olmaz bebgin dedi dr o ay oldu 3 cocuktan sonra rabbim neyi ne zamn gonderecek cok iyi bilir

ya benim mesajlarım ve alıntılarım neden farklı renk mavı ve ufal yazı çıkıyor ??? her seferınde sizde düzeltme yapıyormusunuz ?? nasıl düzelicek yada girmeyeli unutmuşum bayagı bi:))

canim profilinden yazi sitilini degistir
kızlar pazartesi kalp atışı dinlemek için doktora gittimizde boş gebelik dendi ultrason gününe göre 6+5 di kürtaj önerdiler sizce ne yapmalıyım??
canim bir dra bagli kalma derim ben baska dra da git sen hata yapmayin

Kızlar benim dünden beri çok kötü kasık ve bel-bacak-sırt ağrım var. Sizde de var mı bu tür ağrılar?
oohhh masallah masallah iyi haber buu bebegin varligini anasina hissettiriyor desene

ayrıca sana kaç günlükken böyle telaş yaptırdılar??

5+5'ti. Ama beta hcg değerim 22.776 idi. Normalde buradan okuduğum birkaç arkadaşım vardı, değerleri 5.000-7.000 arasında idi. Benim değerimde bebeğin görünmesi gerektiğini ama görünmediğini, bu sebeple boş gebelik olabileceğini falan söylemişlerdi.

sata göre 8+1 ultrasonlara göre 6+2 ile 6+5 kese 1.92 cm görünüyo yolc sac görünmedi dioki kesenin dışında kanama görünüyo ama benim kanamam olmadı ki üç gündür yeni belirti mide bulantısı falan başladı..

bata hcg ölçümünü bana adetim geçiktiği gün ve takip eden iki gün sonunda yaptırdı dahada istemedi.onlarda ilk yaptırdığım 86.92 sonrasında 224.84 şeklindeydi

[canim bir dra bagli kalma derim ben baska dra da git sen hata yapmayin

istanbulda önerebileceğin özel muaynehane yada özel hastane fark etmez işinin ehli bi uzman varmı?

canım istanbuldayım sata görre 8+1 ultrason iki ayrı hastanede farklı çıkardı biri 6+2 biri 6+5 transvajinal usa ya girdim bu tanıyı koydular akıllarınca

Bak canım, bizim de doktorumuz 7+0' da ölçüm yaparken bebeği 2 farklı açıdan görüntüleyip ölçtü. Bir açıdan bakınca bebek 6+5, başka bir açıdan ise 7+3 dedi. 2 ölçüm yapıp ortalamasını alırız. Sizin de buna göre 7+2 mi ya da 7+1 mi ne dedi. Şuan bunu net hatırlayamıyorum. Ayrıca bblau'nun da dediği gibi bazen geç döllenme olabilir. Bebek daha geç görünebilir. Tıp, bazı doktorlar için matematik. Yani illa şu olduğunda şu olur gibi. Ama gerçek hayat öyle değil. Her vaka kişisine göre farklı belirtilere ve bu nedenle de farklı tedavilere ihtiyaç duyar. Bence sen tek 1 doktorla yetinme...

canım istanbuldayım sata görre 8+1 ultrason iki ayrı hastanede farklı çıkardı biri 6+2 biri 6+5 transvajinal usa ya girdim bu tanıyı koydular akıllarınca

Eğer İstanbuldaysan Başkent Üniversitesi hastanesine gitmeni öneririm bir de.
Üniversite hastanesi olduğu için çok detaylı inceliyorlar ve bir hekim değil birkaç hekim bakıyor.
Ayrıca genellikle proflar. Doçentler inceliyorlar.
Ultrason çeken Selami hoca bir prof. Ve gerçekten işinde çok iyi bir hekim…
Ben de farklı bir şikayetle gittim (tiroit) ama çok memnun kaldım…Ayrıca gebelere ultrasonda vs. hep öncelik ve ihtimam sağlıyorlar.

başka bir doktora muhakkak görünücüm ama bunun için bi kaç gün beklesemmi yoksa hemenmi gitsem?

dikkate alıcam öneri canım çok saol..

benimde ultrason kağıdındaki iki ölçüm dikkatimi çekti birinde 5+ birinde 6+ yazıodu gün olarak tam hatırlayamadım ama 5+ yazanın yanında tokyo die bişey yazıodu eşimin çok dikkatini çekmişti

Bizim kese 10*10 (ama cm olarak nasıl ifade ediliyor bilemiyorum... ) iken bebek görünmüyordu mesela. Sen başka bir doktora daha git. Bak bblau da sana gidebileceğin güzel bir adres vermiş. Başkent iyidir cidden. Benim şimdi çok özür dileyerek çıkmam gerekiyor. Lütfen canını sıkma ve muhakkak bir doktora daha görün. Allah'a emant ol...

normal canim benim dedun kasiklarm agridi belim zaten sorma agriyor

Gurbet güzeli, sana da teşekkür ederim. Dün akşamdan beri çok korkmuştum...

[canim bir dra bagli kalma derim ben baska dra da git sen hata yapmayin

istanbulda önerebileceğin özel muaynehane yada özel hastane fark etmez işinin ehli bi uzman varmı?

Ben bir de kendi doktorumu önerebilirim. Ben çok memnunum.Özel muayenehanesi var.Bağdat Caddesinde...Her detayı çok iyi inceliyor ve belli ezberler üstünden gitmiyor.
Her gebeliğin farklı bir vaka olduğunun bilincinde ve şahsa özel durumlara göre davranan bir doktor. Eğer evine uzak değilse ismini iletişim detaylarının veririm.
Ben 5 doktor değiştirdikten sonra kendisinde karar kıldım.

uzaklığı fark etmez canım her neredeyse gidebilirim sen ver adresini falan.

[

günaydın kızlar nasıl geçiyo benim lekelenmelerim şimdilik durdu şükür . canım ben bakırköy incirli hizmet hastanesine Sait beye gidiyorum dupplor uzmanı en ince ayrıntısına kadar gözlemliyor biraz zor randevu alınıyo ve bekletiyo biraz, bi de Süleyman Akan diye çok iyi bi dr var prof zannedersem çapada görev yapıyor bakırköyde özel muayanesi gerçekten çok tecrübeli biri çarşamba günleri orda ararsan bugün beklemeden gidebilirsiniz tel numarasını istersen verebilirim inşallah herşey yolundadır artık olmazsada üzme kendini demekki sağlıksızmış herşeyde bi hayır vardır

canım hayırlısı diyorum bende aa ihmal kurbanı olsun istemiyorum günümüz doktorlarının para için yapmayacağı yok o yüzden tedirginim...

aramıza hoşgeldin canımm:)) valla ben çok kötüyüm çok dün işe gelemedim böle giderse nasıl gelicem onu da bilmiyorum offf allahım böyle zamanlarda çalışmaktan nefret ediyorum:S

dün ben de işe gidemedim, yoldan geri döndüm. annemlere gittim bana baksın diye iyi geldi
ama inanılmaz yorgunum, 3 kilo verdim bu arada. bu yemek yiyememe, mide bulantıalrı ve çalışma beni bitirecek sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…