- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.541
ben kafadan hesaplamistim evet 7+2 oluyorgurbet güzeli sat 16 mayıs olunca daha büyük olmaz mı?benim 14 mayıs ve şu an 7 hafta 3 günlüğüm.sorana arkadaş bence gitse keseyi de bebişi de görür...
canim aramiza hosgeldin sefa geldin ALlahim buyuk ummadigin bir anda geldi melegin cok cok sukurmerhaba ben 1 yıl kk ya girmedim hiç eskiler bilir beni 2 aşılama 1 tüp bebek tedavim var hepsi de negatifti malesef ki uzun zaman kk ya bile girmedim şuan ise anlamadan ugraşmadan allah hamile olmayı bana da nasip etti sat bile net hatırlamıyorum o kdr umursamıyordum yani :))) ben tez imi tüp bebek üzerine yapmıştım nasıl olacagı konusu uzmanlık alanım kac hafta kac gunlük nasıl hesaplanıyor ınanın net bılmıyorum zaten bekmedıgım bişeydi ve 6 haftalıktı fark ettıgımızde de nasıl gelişiyor gun gun neler oluyor yenı yenı takıp edıyorum dr gittiğimde kese için aynı anda da kalp atışını duyduk bebeğimin allah çok büyük şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sat tahmini 4 mayıs 2011 tahmini doğum ise 8 şubat dedi dr şuan da da 8 haftalık oluyorum galiba :)) ama + kaç bilmiyorum :)
ya benim mesajlarım ve alıntılarım neden farklı renk mavı ve ufal yazı çıkıyor ??? her seferınde sizde düzeltme yapıyormusunuz ?? nasıl düzelicek yada girmeyeli unutmuşum bayagı bi:))
canim bir dra bagli kalma derim ben baska dra da git sen hata yapmayinkızlar pazartesi kalp atışı dinlemek için doktora gittimizde boş gebelik dendi ultrason gününe göre 6+5 di kürtaj önerdiler sizce ne yapmalıyım??
oohhh masallah masallah iyi haber buu bebegin varligini anasina hissettiriyor deseneKızlar benim dünden beri çok kötü kasık ve bel-bacak-sırt ağrım var. Sizde de var mı bu tür ağrılar?
ayrıca sana kaç günlükken böyle telaş yaptırdılar??
Ne yapacağına karar verecek kişi sensin... Sanırım senin gebelik haftan ile Sat'ın uyuşmuyordu. Yanlış hatılrıyor isem düzelt lütfen. Bu durumda SAT'a göre +2 ve -2 haftanın normal olduğunu biliyorum. O yüzden senin söylediğin 6+5 SAT'a göre değil değil mi? Yani ultrason haftana göre mi? Bir de gebelik kesenin boyutuna kaç dediler bu gittiğin doktorda? Yolk sac falan göründü mü ultrasonda?
5+5'ti. Ama beta hcg değerim 22.776 idi. Normalde buradan okuduğum birkaç arkadaşım vardı, değerleri 5.000-7.000 arasında idi. Benim değerimde bebeğin görünmesi gerektiğini ama görünmediğini, bu sebeple boş gebelik olabileceğini falan söylemişlerdi.
normal canim benim dedun kasiklarm agridi belim zaten sorma agriyorKızlar benim dünden beri çok kötü kasık ve bel-bacak-sırt ağrım var. Sizde de var mı bu tür ağrılar?
canım istanbuldayım sata görre 8+1 ultrason iki ayrı hastanede farklı çıkardı biri 6+2 biri 6+5 transvajinal usa ya girdim bu tanıyı koydular akıllarınca
canım istanbuldayım sata görre 8+1 ultrason iki ayrı hastanede farklı çıkardı biri 6+2 biri 6+5 transvajinal usa ya girdim bu tanıyı koydular akıllarınca
Bak canım, bizim de doktorumuz 7+0' da ölçüm yaparken bebeği 2 farklı açıdan görüntüleyip ölçtü. Bir açıdan bakınca bebek 6+5, başka bir açıdan ise 7+3 dedi. 2 ölçüm yapıp ortalamasını alırız. Sizin de buna göre 7+2 mi ya da 7+1 mi ne dedi. Şuan bunu net hatırlayamıyorum. Ayrıca bblau'nun da dediği gibi bazen geç döllenme olabilir. Bebek daha geç görünebilir. Tıp, bazı doktorlar için matematik. Yani illa şu olduğunda şu olur gibi. Ama gerçek hayat öyle değil. Her vaka kişisine göre farklı belirtilere ve bu nedenle de farklı tedavilere ihtiyaç duyar. Bence sen tek 1 doktorla yetinme...
canim ben bilmem bilenler soylesin sana[canim bir dra bagli kalma derim ben baska dra da git sen hata yapmayin
istanbulda önerebileceğin özel muaynehane yada özel hastane fark etmez işinin ehli bi uzman varmı?
Eğer İstanbuldaysan Başkent Üniversitesi hastanesine gitmeni öneririm bir de.
Üniversite hastanesi olduğu için çok detaylı inceliyorlar ve bir hekim değil birkaç hekim bakıyor.
Ayrıca genellikle proflar. Doçentler inceliyorlar.
Ultrason çeken Selami hoca bir prof. Ve gerçekten işinde çok iyi bir hekim…
Ben de farklı bir şikayetle gittim (tiroit) ama çok memnun kaldım…Ayrıca gebelere ultrasonda vs. hep öncelik ve ihtimam sağlıyorlar.
Bak canım, bizim de doktorumuz 7+0' da ölçüm yaparken bebeği 2 farklı açıdan görüntüleyip ölçtü. Bir açıdan bakınca bebek 6+5, başka bir açıdan ise 7+3 dedi. 2 ölçüm yapıp ortalamasını alırız. Sizin de buna göre 7+2 mi ya da 7+1 mi ne dedi. Şuan bunu net hatırlayamıyorum. Ayrıca bblau'nun da dediği gibi bazen geç döllenme olabilir. Bebek daha geç görünebilir. Tıp, bazı doktorlar için matematik. Yani illa şu olduğunda şu olur gibi. Ama gerçek hayat öyle değil. Her vaka kişisine göre farklı belirtilere ve bu nedenle de farklı tedavilere ihtiyaç duyar. Bence sen tek 1 doktorla yetinme...
sata göre 8+1 ultrasonlara göre 6+2 ile 6+5 kese 1.92 cm görünüyo yolc sac görünmedi dioki kesenin dışında kanama görünüyo ama benim kanamam olmadı ki üç gündür yeni belirti mide bulantısı falan başladı..
normal canim benim dedun kasiklarm agridi belim zaten sorma agriyor
[canim bir dra bagli kalma derim ben baska dra da git sen hata yapmayin
istanbulda önerebileceğin özel muaynehane yada özel hastane fark etmez işinin ehli bi uzman varmı?
Ben bir de kendi doktorumu önerebilirim. Ben çok memnunum.Özel muayenehanesi var.Bağdat Caddesinde...Her detayı çok iyi inceliyor ve belli ezberler üstünden gitmiyor.
Her gebeliğin farklı bir vaka olduğunun bilincinde ve şahsa özel durumlara göre davranan bir doktor. Eğer evine uzak değilse ismini iletişim detaylarının veririm.
Ben 5 doktor değiştirdikten sonra kendisinde karar kıldım.
günaydın kızlar nasıl geçiyo benim lekelenmelerim şimdilik durdu şükür[
uzaklığı fark etmez canım her neredeyse gidebilirim sen ver adresini falan.
günaydın kızlar nasıl geçiyo benim lekelenmelerim şimdilik durdu şükür. canım ben bakırköy incirli hizmet hastanesine Sait beye gidiyorum dupplor uzmanı en ince ayrıntısına kadar gözlemliyor biraz zor randevu alınıyo ve bekletiyo biraz, bi de Süleyman Akan diye çok iyi bi dr var prof zannedersem çapada görev yapıyor bakırköyde özel muayanesi gerçekten çok tecrübeli biri çarşamba günleri orda ararsan bugün beklemeden gidebilirsiniz tel numarasını istersen verebilirim inşallah herşey yolundadır artık olmazsada üzme kendini demekki sağlıksızmış herşeyde bi hayır vardır
Özelden msj attım canım.
aramıza hoşgeldin canımm:)) valla ben çok kötüyüm çok dün işe gelemedim böle giderse nasıl gelicem onu da bilmiyorum offf allahım böyle zamanlarda çalışmaktan nefret ediyorum:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?