- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.461
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, paylaşımlarınız çok hoş. Bende geçen hafta salı hamile olduğumu öğrendim, beta-hcg değerim 107.4 çıktı perşembe tekrar test yaptırdım 321.4 çıktı doktorum 4 haftalık olduğunu söyledi. Sizce değerlerim normal mi? Yarın kontrolüm var umarım her şey yolundadır çünkü ilk bebeğimi düşürdüm sanki yine bir sorun olacakmış gibi çok korkuyorum..
Hayırlı uğurlu olsun cnaım hoşgeldin aramıza.İnşallah hepberaber alırız kucaklarımıza bebeklerimizi.Ben de hastanede ilk kan testi yaptırdığımda 4-5 haftalıktı.Benim değer de 344dü.Bence normal sıkıntı yapma
Çok teşekkür ederim canım, rabbim bir sorun olmadan sağlılık bir şekilde doğmalarını nasip eder inş. peki senin şuan kaç haftalık?
Doğru çok haklısın canım, kötü düşünmeye gerek yok.hosgeldin canim..allah sag saglim tamamina erdirsin insallah..korkma tatlim benimde ilki dusukle sonuclandi..simdi saglikli bir bebisim var..kromozom bozuklugu olanlar dusukler sonuclaniyor...allahin isi iste, ya her sagliksiz cocuk dogsaydi..o zaman daha kotu...bunu farkinda olarak ya da olmayarak butun kadinlar yasiyor..o yuzden eskiyi dusunup etkileme kendini sakin hepsinde ayni sey olacak degil ya..
9 Haftalık oldu benim.Valla günler geçmiyor hiç , sanki 5 aydır hamileyim
Az değil 20 gün var :26:2li test için çağırdı 26sında.
Neyse haklısınız.Bi gariplik yok, yine ikidebir birşey istiyor canım, midem yanmaya devam ediyor, erkenden uyuyorum,eşimin şakalarına ağlıyorum.Sanırım herşey normal.
Ayy çok güzel sen bebişini görmüşsündür bile, bende çok sabırsızlanıyorum kalp atışını duyabilmek için. Yarın gidicem kontrole sence görebilirmiyiz
bende cok uzuluyorum bu haberlere bi ara girmemeyi bile dusundum..ama sormak istediklerim oluyor okudukca faydali seyler ogreniyorum ... ama cok uzmemeliyiz kendimizi tamam mi bebislerimizde uzulur yoxaallah hepimize saglikli ,sihatli bebekler dogurmayi nasip etsin insallah
Aynen bende..Sonra da telaşlanmaya başlıyorum, elimde değil...Ama bu kalp durması 35. haftada bile olabiliyormuş, yani ben bu gidişle korkudan hiç rahat bir gebelik geçiremicem.İnşallah bu son kötü haber olur.
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, paylaşımlarınız çok hoş. Bende geçen hafta salı hamile olduğumu öğrendim, beta-hcg değerim 107.4 çıktı perşembe tekrar test yaptırdım 321.4 çıktı doktorum 4 haftalık olduğunu söyledi. Sizce değerlerim normal mi? Yarın kontrolüm var umarım her şey yolundadır çünkü ilk bebeğimi düşürdüm sanki yine bir sorun olacakmış gibi çok korkuyorum..
9 Haftalık oldu benim.Valla günler geçmiyor hiç , sanki 5 aydır hamileyim
zaten anne anliyor bebege birsey oldugunu...garip ama hissediliyor iste..allah hissettirmesin oyle birsey..sen miden bulanmiyor diye pek hissedemiyorum saniyorsun ama allah korusun oyle bir sey olsa aninda hamile kalmadan onceki kisi oluveriyorsun...butun vucudun normale donuyor vs. endiselenmeeee hersey yolunda senin
Ayyy valla çok sağol ne güzel şeyler söylüyorsun ya, duygulanıyorum
Allah hepinizi korusun, Allah'a emanet olun ben ufak ufak gidiyorum.
bende duygulandim valla ... duygusal bir gun benim icin bebisimi gordum cunku :) gorusuruzz tatlimm iyi dinlenmeler
Banuesra, hava nasıl oralarda? Kışlık kıyafetlerimi de koyayım mı ne dersin?
(Çok pis konu dağıtırım.)
Aaaaaa bak ben görmemişim onuuu, gözünaydın canım ya kıyamam, maşallah
Aaaaaa bak ben görmemişim onuuu, gözünaydın canım ya kıyamam, maşallah
cok kazik sordun sen simdi...londrada hava nasil sorusunun cevabi daima nahostur simurgankacim..simurganka demekte pek hos degil ya..ismini soylesene bana tatlim cok acayip oluyor yoxa boyle.. benim adimda esra bu arda sadece esra kafi :)) valla hava 23 derecelerde su ara..yarindan sonra 18 lerde ve yagmurlu olucak hafta boyunca yani temmuz ayinda dusun iste neler cektigimizi..kalin kalin giyin gel tatlim..bir supriz yapip guzellesirse havalar sana t-shirtler aliriz burdan
amin inslAllah canim girebilirsem ekliycem insAllahSAgol canım Allah hepimizinkini nazarlardan korusun insallah..
Haftaya sen de gidersen gorursun bebisinin hareketlerini. Cok muthis bir duygu yaaa
GurbetGuzeli ultrason resimlerine ekledim canım resmi. Yarın senden de bekliyoruz bebisinin fotosunu
kizlaarr sonunda bugun bebisimi gormeye gittik esimle...kalp atislarini gordum ama duyamadim...kalp atisini duyman icin erken dedi doktor...gordum neyseki o da bana yetti...tatli piticigim orda duruyor oyle icim bi tuhaf oldu... kollari bacaklarinin cikintilari bile belli..1.80 cm su an... sat imiz ile uygunuz..1 gun eksik cikti 8 hafta 3 gunluk gorunuyor.... scan etmeye calistim fotosunu ama beceremedim sanirim..yakinda koyarim buraya resmini..cok duygusal anlar yasiyorum su an
Rabbim tez vakit saglikli beb nasip etsin canim uzulme vardir bundada bir hayirrrrMerhaba kızlarr
malesef aranızdan ayrılmak zorunda kalıyorummm, bebeğimi kaybettim cennette şimdi......
İzmir de 2 li testi yaptıracağım yeri ararken kürtaj olmam gerekem hastaneye karar vermek zorunda kaldımm
Dün kürtaj oldum 6 +1 haftalıkken kalp atışlarını görmüstük pıt pıt atıyodu yavrumun, cumartesi izmre geldim kanamam başladı acil doktora gitmek zorunda kaldım doktor 6hafta 4 günlükken kalp atışlarının durduğunu söyledi şok oldum kabullenemedim bi türlü ama malesf bebeğimle vedalaşma vakti gelmişti artık
dün annesinden kayıp gittiiiiiiiii
bebeğim 9 haftalıktı dün ve 17 gündür kalatışı olamadan benimleymiş
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum ALLAH bebeklerinizi sizlere bağışlasınn
benim için lütfen dua edin allah en kısa sürede banada anne olmayı nasip etsinnnn
hosgeldin gayet guzel degerlerin canim bekle 6 haftalik olun ole git kontreleeeeArkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, paylaşımlarınız çok hoş. Bende geçen hafta salı hamile olduğumu öğrendim, beta-hcg değerim 107.4 çıktı perşembe tekrar test yaptırdım 321.4 çıktı doktorum 4 haftalık olduğunu söyledi. Sizce değerlerim normal mi? Yarın kontrolüm var umarım her şey yolundadır çünkü ilk bebeğimi düşürdüm sanki yine bir sorun olacakmış gibi çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?