2012 Şubat Anneleri

hosgeldin canim..allah sag saglim tamamina erdirsin insallah..korkma tatlim benimde ilki dusukle sonuclandi..simdi saglikli bir bebisim var..kromozom bozuklugu olanlar dusukler sonuclaniyor...allahin isi iste, ya her sagliksiz cocuk dogsaydi..o zaman daha kotu...bunu farkinda olarak ya da olmayarak butun kadinlar yasiyor..o yuzden eskiyi dusunup etkileme kendini sakin hepsinde ayni sey olacak degil ya..

Çok teşekkür ederim canım, rabbim bir sorun olmadan sağlılık bir şekilde doğmalarını nasip eder inş. peki senin şuan kaç haftalık?

Doğru çok haklısın canım, kötü düşünmeye gerek yok.

zaten anne anliyor bebege birsey oldugunu...garip ama hissediliyor iste..allah hissettirmesin oyle birsey..sen miden bulanmiyor diye pek hissedemiyorum saniyorsun ama allah korusun oyle bir sey olsa aninda hamile kalmadan onceki kisi oluveriyorsun...butun vucudun normale donuyor vs. endiselenmeeee hersey yolunda senin

Ayy çok güzel sen bebişini görmüşsündür bile, bende çok sabırsızlanıyorum kalp atışını duyabilmek için. Yarın gidicem kontrole sence görebilirmiyiz

Darısı başına canım.Ben ilk gittiğimde 5+2di bebeği göremedik tabi kese oluşmuştu onu gördük.İkinci gidişimde 7+3dü yanlış hatırlamıyorsam, hem kalp atışını duyduk hem bebeği gördük.Sen de sanırım keseyi görürsün.Bebeği görmek için 7. haftayı bekle..

Aynen bende..Sonra da telaşlanmaya başlıyorum, elimde değil...Ama bu kalp durması 35. haftada bile olabiliyormuş, yani ben bu gidişle korkudan hiç rahat bir gebelik geçiremicem.İnşallah bu son kötü haber olur.

Aynen... Ben de girmesem mi acaba diye düşündüm ama, mutlu şeyler de mutsuz şeyler de herşey Allahtan. Zaten hepimizin dua ederken "HAYIRLISI"nı dilemiyormuyuz... "Neden neden" diye sorgulayıcı olmak yerine sanırım daha TESLİMİYETÇİ olmayı şahsım adına öğrenmem gerek... Bu arada her ikinizin mesajlarının sonundaki cümleleri de dua gibi görüp AMİİİİN diyorum...

Evet değerlerin normal, endişe edilecek birşey yok gibi sanırım. Gözün aydın.

Ayyy valla çok sağol ne güzel şeyler söylüyorsun ya, duygulanıyorum
Allah hepinizi korusun, Allah'a emanet olun ben ufak ufak gidiyorum.

Banuesra, hava nasıl oralarda? Kışlık kıyafetlerimi de koyayım mı ne dersin?

(Çok pis konu dağıtırım. )

Banuesra, hava nasıl oralarda? Kışlık kıyafetlerimi de koyayım mı ne dersin?

(Çok pis konu dağıtırım. )

cok kazik sordun sen simdi...londrada hava nasil sorusunun cevabi daima nahostur simurgankacim..simurganka demekte pek hos degil ya..ismini soylesene bana tatlim cok acayip oluyor yoxa boyle.. benim adimda esra bu arda sadece esra kafi :)) valla hava 23 derecelerde su ara..yarindan sonra 18 lerde ve yagmurlu olucak hafta boyunca yani temmuz ayinda dusun iste neler cektigimizi..kalin kalin giyin gel tatlim..bir supriz yapip guzellesirse havalar sana t-shirtler aliriz burdan

Hhhh, nickimi değiştireyim en iyisi. İsmimi sana özelden atayım tatlım, çünkü bizim bu işyerinde başka hamile arkadaşlarım da varmış. Ne olur ne olmaz. Kimsenin ağzına sakız olmak istemiyorum burda. Evet doğru tahmin ettin: dedikodu bizim burda gırla

Demek 23 derece. Şuan buası 30 derece sanırım ve ben halen ince ten çoraplarımı bile çıkaramadım. Hatta ayak ucumda sobam var, onu bile dolabıma kaldıramıyorum. Sabahları ayaklarım çok üşüyor çünkü. E o zaman ben orda donarım. En iyisi kışlıklarımı getireyim sadece.

Bu arada sen bir mesajda kolum kadar salatalık demişsin. Onu başka bir arkadaşımdan da duymuştum. Salatalık harici diğer herşey normal ebatlarında mı orda? Bir de her sebze meyveyi rahatlıkla bulabiliyor musun?

Kızlar, ben de çıkmak zorundayım, eşim gelmiş, aşağıda beni bekliyormuş. Artık yarın bakarım Esroşum yazdıklarına da. Çok çok öpüyorum hepinizi. Allah'a emanet olun bebeklerinizle birlikte.

amin inslAllah canim girebilirsem ekliycem insAllah

ohh masalalh gozun aydimmmmm
Rabbim tez vakit saglikli beb nasip etsin canim uzulme vardir bundada bir hayirrrr

hosgeldin gayet guzel degerlerin canim bekle 6 haftalik olun ole git kontreleeee

azelyaaa kiz senin bebnde sen gibi sirine olacak heeeeeee
ben seni baska sefiyom heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…