2012 Şubat Anneleri

himm tamam canim yazma burdan o zaman.. ya simdi bir daha baktim 21 lerde bu hafta yagmur var 2 gun..bizim genelde hep boyle geciyor burasi..gecen temmuz inanilmaz sicak yapti burasi bi onu bilirim...yani hic belli olmuyor ama genede soguktur hava bende hamile kaldigimdan beri senin gibi cok usur oldum..aksamlari battaniye aliyorum sirtima oyle oturuyorum..daha yarim saatligine bile corabimi cikaramadim ayagimdan..ozellikle ayaklarim usuyor....buraya cok ince giysilerden pek getirme ceket mont hirka al bol bol yanina..ozellikle aksam iyi serinliyor..salataliklar disinda hersey normal merak etme bi kac turk marketi biliyorum oralardan aliyorum turk sebze ve meyvelerini..hemen hemen hersey var...bu dingilzlerinde sebze ve meyveleri fena degildir..brokoli flan cok ucuz mesela burda..turkiyede pahallidir diye biliyorum..inan bana turkiyede pahalli lux yiyeceklerin hepsi cok ucuz burada sasiraksin...

kızlar çookk kötüyüm çoooooooooooookkk.. neler oldugun yazmaya bilehalim yok sizlerimerak ettim 3 gündür giremedim ne uyudum ne yemek yedim çok berbatım sizler nasılsınız

benimde dun canim cok istedi biskuvili pasta yaptim punding ile...ama hazir toz puding ile yaptim...katki maddesi varsa yemesem mi napsam ben simdi..dolaptada buz gibi kocaman pasta duruyor.. bisi olurmu ya toz pudingten
bence yıyebılırsın canım
o kadarcık seyden bısey olmaz
bazı seyler harıcınde cok usunmemek gerekır bence yoksa ısın ıcınden cıkamayız afıyet olsun smdıden
bence bazı seylerı oluruna bırakmak var sureklı korku telas ıyı degıl
olucagı varsa hıc bıseyın onune gecemıyorsun ne yazıkkı

cok gecmıs olsun canım
Allah ınsallah saglıklı bır bebek nasıp eder sana :26:

bazen yazılarınızı gorunce bendemı sorun var dıyorum acaba
ben cok rahat kalıyorum yanınızda
mıdem bulanmayınca endıselenmek yerıne sevınıyorum
aklımdan hıc kotu seyler gecmıyor
cogu zaman hamıle oldugumu bıle hıssetmıyorum agrım sızım yoksa
hıc bıseyı kafanıza cok takmayın arkadaslar
endıseyle telasla cok zor gecer hamılelık
Allah hepımızın bebeklerını korusun
ama olucagın onune hıc bı zaman gecemıyorsun
o yuzden bısey olucak mı oldu mu dıye kendınızı uzmeyın

bence en guzelini yapiyorsun tatlim..rahat olalimki bebislerimizde huzurlu, mutlu tipler olsun

kızlar ortalama kalp atışlarını hangi haftalarda duymuştunuz?
6+1 de vajinal olarak görmüstüm canım (dinleme daha sonra oluyor)

kızlar bebek kesenın hangı tarafındaysa kız dıyorlardı :44:

sağda kız.. solda erkek diyorlar

masallah tatlım Allah bağışlasın yavrunu sana pekde seker cıkmış annesi

masallah canım sana da Allah cümlemizinkini bağışlasın, bende öyle hissetmiştim aynen, fotosunuda koy annesi...

cok üzüldüm tatlım.... Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin birdahakine insallah....

huuu huuuuuu kimse yokmuuu

ben bilmiyorum facebook adresini seker...

Ay kızlar umarım bundan sonra üzücü haberler almayız insallah, Allah cümlemizin yavrusunu bizlere bağışlasın insallah... Hakkımızda hayırlısı olsun..

kızlar çookk kötüyüm çoooooooooooookkk.. neler oldugun yazmaya bilehalim yok sizlerimerak ettim 3 gündür giremedim ne uyudum ne yemek yedim çok berbatım sizler nasılsınız
bende diyorum bu kiz nerelerde ses seda yok aman kotu birsey olmasin da varsin girme kizim sabret az kaldi bitecek ins

selammm kizlar...

ben de geldimmmmmmmm...
hosgeldin canim benimmmm

burasi sessizmis.. bende subat anneleri buldum diye sevinmistim...
normalde sessiz degil canim herkes bulantidan sikayetci kusmadan sikayetci aksama dogruda herkes evine dagiliyor canim

3. aydan sonra herşey normale dönüyormuş duyduğuma göre.O yorgunluk hissi, uykusuzluk bulantılar artık geride kalıyormuş ve yine kendini eskisi gibi dinç hissediyormuşsun.

O zaman şimdiki zamanın tadını çıkartmalıyız:) yani düşündüm de 9 ay böyle uyursam 100 kg olurum herhalde:) ben acaip turşu aşeriyorum bugünlerde bir de canım simit istiyor rüyamda susamlı ekmek gördüm kocamaaaan turşucu gördüm bir de bir poşet simit almışım sıcak sıcak kayınvalidemle yiyoruz:))

evet şu hamile yastıkları daha öncede internetten ilgimi çekmişti. o zaman ben uyuyabildiğim kadar uyuyacağım şimdi malum çocuk olunca uykular bitecek değil mi Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…