- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.481
Hhhh, nickimi değiştireyim en iyisi. İsmimi sana özelden atayım tatlım, çünkü bizim bu işyerinde başka hamile arkadaşlarım da varmış. Ne olur ne olmaz. Kimsenin ağzına sakız olmak istemiyorum burda. Evet doğru tahmin ettin: dedikodu bizim burda gırla
Demek 23 derece. Şuan buası 30 derece sanırım ve ben halen ince ten çoraplarımı bile çıkaramadım. Hatta ayak ucumda sobam var, onu bile dolabıma kaldıramıyorum. Sabahları ayaklarım çok üşüyor çünkü. E o zaman ben orda donarım. En iyisi kışlıklarımı getireyim sadece.
Bu arada sen bir mesajda kolum kadar salatalık demişsin. Onu başka bir arkadaşımdan da duymuştum. Salatalık harici diğer herşey normal ebatlarında mı orda?Bir de her sebze meyveyi rahatlıkla bulabiliyor musun?
bence yıyebılırsın canımbenimde dun canim cok istedi biskuvili pasta yaptim punding ile...ama hazir toz puding ile yaptim...katki maddesi varsa yemesem mi napsam ben simdi..dolaptada buz gibi kocaman pasta duruyor..bisi olurmu ya toz pudingten
Merhaba kızlarr
malesef aranızdan ayrılmak zorunda kalıyorummm, bebeğimi kaybettim cennette şimdi......
İzmir de 2 li testi yaptıracağım yeri ararken kürtaj olmam gerekem hastaneye karar vermek zorunda kaldımm
Dün kürtaj oldum 6 +1 haftalıkken kalp atışlarını görmüstük pıt pıt atıyodu yavrumun, cumartesi izmre geldim kanamam başladı acil doktora gitmek zorunda kaldım doktor 6hafta 4 günlükken kalp atışlarının durduğunu söyledi şok oldum kabullenemedim bi türlü ama malesf bebeğimle vedalaşma vakti gelmişti artık
dün annesinden kayıp gittiiiiiiiii
bebeğim 9 haftalıktı dün ve 17 gündür kalatışı olamadan benimleymiş
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum ALLAH bebeklerinizi sizlere bağışlasınn
benim için lütfen dua edin allah en kısa sürede banada anne olmayı nasip etsinnnn
bazen yazılarınızı gorunce bendemı sorun var dıyorum acaba
ben cok rahat kalıyorum yanınızda
mıdem bulanmayınca endıselenmek yerıne sevınıyorum
aklımdan hıc kotu seyler gecmıyor
cogu zaman hamıle oldugumu bıle hıssetmıyorum agrım sızım yoksa
hıc bıseyı kafanıza cok takmayın arkadaslar
endıseyle telasla cok zor gecer hamılelık
Allah hepımızın bebeklerını korusun
ama olucagın onune hıc bı zaman gecemıyorsun
o yuzden bısey olucak mı oldu mu dıye kendınızı uzmeyın
huuu huuuuuu kimse yokmuuu
burasi sessizmis.. bende subat anneleri buldum diye sevinmistim...
6+1 de vajinal olarak görmüstüm canım (dinleme daha sonra oluyor)kızlar ortalama kalp atışlarını hangi haftalarda duymuştunuz?
kızlar bebek kesenın hangı tarafındaysa kız dıyorlardı :44:
Selam kızlar..
Doktordan geliyoruz benim kuzumla.
Annesine gosterdi kendinisi elini ayagını oynatarak.. Cok tuhaf bir duygu yaa hareket ederken gordum minigimi..
Allah'ım herkese tattırsın bu duyguyu
9+3 haftalıgız suan ama doktorda 9+5 gorunuyor.
Boyumuz 2 hafta once 1.5 cm idi bugun ise 3 cm olmus.. Massallah benim yavruma..
İste teyzeleri kuzumun fotografı..
Uploaded with ImageShack.us
masallah canım sana dakizlaarr sonunda bugun bebisimi gormeye gittik esimle...kalp atislarini gordum ama duyamadim...kalp atisini duyman icin erken dedi doktor...gordum neyseki o da bana yetti...tatli piticigim orda duruyor oyle icim bi tuhaf oldu... kollari bacaklarinin cikintilari bile belli..1.80 cm su an... sat imiz ile uygunuz..1 gun eksik cikti 8 hafta 3 gunluk gorunuyor.... scan etmeye calistim fotosunu ama beceremedim sanirim..yakinda koyarim buraya resmini..cok duygusal anlar yasiyorum su an
cok üzüldüm tatlım....Merhaba kızlarr
malesef aranızdan ayrılmak zorunda kalıyorummm, bebeğimi kaybettim cennette şimdi......
İzmir de 2 li testi yaptıracağım yeri ararken kürtaj olmam gerekem hastaneye karar vermek zorunda kaldımm
Dün kürtaj oldum 6 +1 haftalıkken kalp atışlarını görmüstük pıt pıt atıyodu yavrumun, cumartesi izmre geldim kanamam başladı acil doktora gitmek zorunda kaldım doktor 6hafta 4 günlükken kalp atışlarının durduğunu söyledi şok oldum kabullenemedim bi türlü ama malesf bebeğimle vedalaşma vakti gelmişti artık
dün annesinden kayıp gittiiiiiiiii
bebeğim 9 haftalıktı dün ve 17 gündür kalatışı olamadan benimleymiş
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum ALLAH bebeklerinizi sizlere bağışlasınn
benim için lütfen dua edin allah en kısa sürede banada anne olmayı nasip etsinnnn
huuu huuuuuu kimse yokmuuu
burasi sessizmis.. bende subat anneleri buldum diye sevinmistim...
pek sessiz değildir aslında... hosgeldin aramıza, hayırlı olsun....
evet degildir ama aksam yorgunlugu coktu tabi annelerimize :) bende biraz yoruldum pc basinda..opuyorum hepinizi kizlar
sen yenimisin tatlim ?
pek sessiz değildir aslında... hosgeldin aramıza, hayırlı olsun....
bende diyorum bu kiz nerelerde ses seda yok aman kotu birsey olmasin da varsin girme kizim sabret az kaldi bitecek inskızlar çookk kötüyüm çoooooooooooookkk.. neler oldugun yazmaya bilehalim yok sizlerimerak ettim 3 gündür giremedim ne uyudum ne yemek yedim çok berbatım sizler nasılsınız
hosgeldin canim benimmmmselammm kizlar...
ben de geldimmmmmmmm...
normalde sessiz degil canim herkes bulantidan sikayetci kusmadan sikayetci aksama dogruda herkes evine dagiliyor canimburasi sessizmis.. bende subat anneleri buldum diye sevinmistim...
gurbet melek facedeki adimhuuu huuuuuu kimse yokmuuu
3. aydan sonra herşey normale dönüyormuş duyduğuma göre.O yorgunluk hissi, uykusuzluk bulantılar artık geride kalıyormuş ve yine kendini eskisi gibi dinç hissediyormuşsun.
normale donucez canim merak etme ama uyku problemi oluyormus 3.yastaydan sonra karin buyudukce geceleri yatmakta zorlaniliyormus..benden ileride hamile bir arkadasim var o anlatiyor bana..hamilelik yastigini orasina burasina koyarak uyumaya calisiyormus..yani uyumak istesekte pek uyuyamicaz sanirimbelki onunki agir geciyor olabilir herkeste olacak birseyde yok yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?