2012 Şubat Anneleri

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım......benim normalde bugün kontrolüm vardı ama gidemiyorum yaaa( ilçedeyim çok kar yagdı yollar kapalı bide kızım aksi gibi dünden beri pek oynamıyor ağrım sızım yok ama gerçi minübüsler gidiyor ama cesaret edemedik offfff böyle işte..

hava atma bana 3 hafta sıkarım dişimi doğururum nolmuş

günaydınlarrrnasılsınız?bizim yine kafamız karışık:44::44::44::44::44:HACER suyun nasıl cnm doğum tarihini belirlediniz mi????

tatlım suyu halen az ama tehlike boyutunda değil dedi... bol su iç haftaya geri gel dedi ama kalp atışları daha düzgün çıktı bir önceki hafta düzensizdi... hem bu 40 hafta durmaz diyor hemde hiçbişey söylemiyor 38.haftaya başladım cuma geri gidicem...senin durum nasıl?

peki hareketlerini sayıyormusun saymasanda 2 saate bir arkana yaslan yada imkanın varsa uzan konuş tatlı bişey ye hareket ediyormu diye bak doktor öyle söyledi bana...

yok canım ne yaparsam nafile olmuyor sabah çok minik bi hareket hissttim ama oda hareketmiydi anlamadım yaaa

bizde de aynı az ama telikeli değil dediğin gibi...normaalde bu perşembe için kararlaştırdık ama bilmiyorum ki kafam karışık?biraz daha beklesemmi diyorum dr. um da risk almak istemiyor e zaten 38.haftada alıyoruz dedi..bilemdim ya:44::44::44:Allah ım sen yardım et Yarabbim...

Kızlarr bize müsade belim ağırdı yatmam lazımmmkendinize iyi bakınnn

keşke bende yatsammm
bide benim iş yerim evime 1,5 saat uzaklıkta görseniz sabah nasıl geldim...
araba kayıyor çıkamıyor indi erkekler itlediler arabayı...
ben de içerde bütün duaları okudum neredeyse...
evde olsam kar keyfi yapsam keşke :85:

aynı ben:))

O zaman kesın ben bozdum.
Esıme de soyleyemedım.
Hos soylesem kızacak degıl ama, evde herseyı ya ben bozarım yada kırarım.
Bu kez masum rolu yapım bari...

Valla vıcdanım sonsuz rahat.
Ama esımın bana yapılanları gormemesıne sinir oluyorum yıne de.

Normal dogum olsa da yeter.
Su da olması sart degıl.
ınsallah Rabbım herkesın gonlundekını hayırlı eyler.

Benım kayınvalıdem genc degıl ama, kıskanıyorlar bence.
Basta kızları!
Oyle olmasa, bu kadar didinip esımle beraber yaptıgımız ne varsa, benım olmadıgını ıddıa edip, 'oglumun ve kardeslerının' dıyebılır mı?
ısımde bır yılım dolmadan ıyı bır konuma geldım, yıl ıcınde ıkı kez maasım arttırıldı,
dogum nedenı ıle ısten ayrılmam soz konusu ıken genel koordınatorum patronla goruserek, gıtmemı ıstemedıgını soyledı.
Ve ben bunların hıc bırı ıcın tebrık edılmedım!
Dahası; bır davadan kazandıgım (bekarken acılan bır dava ustelık) tazmınatım ıcın esımı arayıp, gozun aydın dedıler.
Araba aldık, bır tanesı 'hayırlı olsun' demedı.
Dun hastaneye apar topar gıttıgımı bılıyor, doktorun ne dedıgını aksam esım eve gelınce esımı arayarak ogrenıyor ve benı aramıyor.
Sence butun bunlar hazmedememek degıldır de nedır?
Bırde benım aptal kocam dün aksam dıyor kı, 'artık yemek yapma, ben anneme soylerım, o yapsın'
'Istemıyorum' dedım. 'Neden, benım annem oldugu ıcın mı?' dedı, sinirlenerek 'evet' dedım.
Ama konuyu acmadım. Vaktı gelsın, dünü hatırlatacagım...

Emın ol, esının durumu cok ıyı olsaydı, arada aılesıne destek cıksaydı cok ıyı bır evlat olurdu.
Benım esımın ıyı bır evlat olmasının krıterı bu cunku.

Ne yazık kı gercek bu.
Artık anne-babalarda menfaat pesındeler.
Insallah bızler oyle olmayız.

Bızde sabah araba ıle gıdelım dedık hastaneye.
Evımız yokusta, araba bıraz daha yukarda park edılmıs durumda.
Bındık, once esım usul usul gıdıyordu.
Sonra hızlandık, ama esıme guvenıyorum, sesım cıkmadı.
Baktım yuksek sesle duasını okuyor...
'Kayıyoruz' dedı.
Panıkledım, 'ınelım, nolur ınelım' dememe kalmadan, güm carpıverdık kaldırıma.
Rabbım yardımcımız oldu, daha fazla gıtmedık anlayacagınız.
Ama ınanılmaz derecede korktum.
Sonra arabayı park ettı, taksı ıle gıttık.
Karın goruntusu cok guzel ama, cıks ıstemıyorum, hele su donemde.
Doguracak olsam, taksıyı beklemek zorunda kalacagız.

günaydın kızlar biz geldikkkkkk

canım dünkü ağrının doğumla ilgili olmamasına çok sevindim.En azında 2 hafta daha beklesin bebişimiz canım o kadar benziyor ki bizimkiler birbirine.benim eşimin ailesi de ikisi çalışıyor bize hiç para vermiyorlar diye benim ilk yılımı zehir ettiler.Görümceler de dahil .Aİlemin gidip gelmesinde bile sıkıntı çıkarttılar.Bir de ben altlı üstlü oturuyorum.Ama hiç eşim görmedi-göremedi annesinin dediklerini,yaptıklarını.Ben elimdeki bilezikleri verdim ,takılarımı verdim,üstüme kredi çektim gittik araba aldık.Bana da demediler hayırlı olsun aracınız diye.(Ki biliyorlar altınlarla aldığımızı.) Ama ben de senin gibi düşünüyorum.Hazmedemiyorlar ne yazık ki.O yüzden artık takmıyorum .Bir tek isteğim var eşimin onların yaptıklarını idrak etmesi

Ay o new his değil mi eleferam...
O korku nasıl bişey...
İki kez kaydık biz..
Biri bayır aşağı...
Dar bir sokakta sağlı sollu park etmiş arabaların arasında
Allahtan Rabbim korudu...
Eşim de muhteşem bir şöformüş onu anladım...

:87::87::87::87::87:

herkeseeee mrb

Merhaba canım nasılsın

Hoşgeldin canım..
Biz evlenirken eşimin ailesi
ikinizde çalışıyorsunuz kendiniz yapın dediler..
Herşeyi kendimiz yaptık..
Şimdi kimseye eyvallahım yok...
Eşimin onları ve olanları idrak etmesine gerek te yok
Çünkü yaşayarak bizzat kendi gördü gerçek yüzlerini başta

Benımde ıstedıgım bu fılancam.
Yoksa, gercekten onlardan bır beklentım yok.
Ama esımın sureklı olarak, onları yanlıs anladıgımı, benı sevdıklerını ıddaa etmesı tahammulumu zorluyor.
Gerceklerı gorse, ınan yetecek bana.
Ama yok, ınatla o benım yanlıs anladıgımı ıddıa edıyor.

Gecmıs olsun canım.
Insanın yuregı agzına gelıyor valla.

Ben cıkıyorum.
Malum ısten dusundugumden dah erken ayrılacagım.
Ve herseyı toparlamam lazım.

Kendınıze ve meleklerınıze dıkkat edın.
Karı ızlemekle yetının, gerekmedıkce yuruyus yapmayın.

Opucukler ve sevgıler...

Canım sana da çok geçmiş olsun..
Dün bişeyin yokmuş sanırım..
ne dedi doktorun yalancı ağrılar mıymış?

Birde neden erken ayrılacaksın anlamadım..
ben 27 sinde ayrılıyorum ya sen

yok canım ne yaparsam nafile olmuyor sabah çok minik bi hareket hissttim ama oda hareketmiydi anlamadım yaaa
yaa o kadar az hareket etmesi normalmiki? keşke girseydin doktora en azından yarın git fazla gecikme...

günümüz aynı seninle senin sezeryanmı yapacak? benimki doğum için hiçbirşey söylemiyor onada canım sıkılıyor adı özel hastane

suyu az olan bebekler normal doğumda zorlanabilirmiş kordon sıkışabilirmiş Allah korusun..o yüzden sezeryan daha mantıklı dedi dr.um..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…