- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #56.161
Delisin kızım sen değişiklik olur diyo ya kıza bakkk34.haftada gelişimine göre alırlar küveze yani % 50 % 50 ...Bu tamamen bebeğin gelişime bağlı...Ama risk 36 dan sonra kalkıyo diye biliyorumm yani ben doğurabilirim artık ohhhh ohhhh
hava atma bana 3 hafta sıkarım dişimi doğururum nolmuş
günaydınlarrrnasılsınız?bizim yine kafamız karışık:44::44::44::44::44:HACER suyun nasıl cnm doğum tarihini belirlediniz mi????
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım......benim normalde bugün kontrolüm vardı ama gidemiyorum yaaa( ilçedeyim çok kar yagdı yollar kapalı bide kızım aksi gibi dünden beri pek oynamıyor ağrım sızım yok ama gerçi minübüsler gidiyor ama cesaret edemedik offfff böyle işte..
tatlım suyu halen az ama tehlike boyutunda değil dedi... bol su iç haftaya geri gel dedi ama kalp atışları daha düzgün çıktı bir önceki hafta düzensizdi... hem bu 40 hafta durmaz diyor hemde hiçbişey söylemiyor 38.haftaya başladım cuma geri gidicem...senin durum nasıl?
peki hareketlerini sayıyormusun saymasanda 2 saate bir arkana yaslan yada imkanın varsa uzan konuş tatlı bişey ye hareket ediyormu diye bak doktor öyle söyledi bana...
tatlım suyu halen az ama tehlike boyutunda değil dedi... bol su iç haftaya geri gel dedi ama kalp atışları daha düzgün çıktı bir önceki hafta düzensizdi... hem bu 40 hafta durmaz diyor hemde hiçbişey söylemiyor 38.haftaya başladım cuma geri gidicem...senin durum nasıl?
peki hareketlerini sayıyormusun saymasanda 2 saate bir arkana yaslan yada imkanın varsa uzan konuş tatlı bişey ye hareket ediyormu diye bak doktor öyle söyledi bana...
Kızlarr bize müsade belim ağırdı yatmam lazımmmkendinize iyi bakınnn
keşke bende yatsammm
bide benim iş yerim evime 1,5 saat uzaklıkta görseniz sabah nasıl geldim...
araba kayıyor çıkamıyor indi erkekler itlediler arabayı...
ben de içerde bütün duaları okudum neredeyse...
evde olsam kar keyfi yapsam keşke:85:
canım uydu çalışıyor bi sorun yok bizimkinde,diğer konularıda salla gitsin bu kadar fedakarlık yap karşılığında bunu gör,senin vicdanın rahat olduktan sonra takma kafana.kız bebeşini düşün o mutluluğu yaşama heycanına ver kendini,stresten bak sancında oluyo.
malesef okadar ımkanım yok canım suda dogum ıcın once kurslarına gıtmek gerek onlarında hepsı nısantasında nefes ıkınma egzersızlerı vs ogretıyorlar bende arastırıp kendım ogrenmeye calıstım hep ınsallah normal olur o duyguyu yasamak ıstıyorum annem gıbı ananem gıbı bır anne olmak ıstıyorumm......
sanada ıyı aksamlar ıı bak bebıse dr unu dınle ne olur ne olmazz
olsun cnm sen ne yaparsan yap Allah takdir etsin görüyorum ki hepsi bütün kayınvalideler aynı , örnek olanlarıda bizi bulmuyor belkide,bizimkinin yaşı epeyce genç inanıyorum ki kısşaknçlığından arayıp sormuyor.neyseki eşim bu konuda ne mal olduğunu biliyor çok şükür evmiede karışamıyor kayınvalidelikte yapamıyor ama olsun,daha 2tane oğlu var herkes bizim gibi olmaz ben uzağım istediğim zaman görmüyorum hayatta da aramam o da arasın istemem ihtiyacımız yok onlara,gölge etmesin yeter!
dediğiniz gibi bebek oluncada insanların yanında pervane olurlar kızım aşağı kızım yukarı herşey yapmacık tabi..olsun ne ekecek onu biçeçek hep genç kalmayacak ama biz yinede vicdanlı insalarız yapamayız..
benimde aynı son ana kadar çalışyırouz kızım artık izine çok dinlen diyen yok,eşim yeni iş değiştirdi,kira k.k.çkartları derken dedğin gibi hep borölu giriyoruz bir sonraki aya bile.
doğum yapıacaz k.k.ile düşün artık! aramamalarının sebebi bizden uzak olsunlar işleri düşer diye düşünüyorlar kesin, oğulları iş değişitrdi insan arayıp sormaz mı ya nasıl alıştınmı sonuçta ben hamileyim kolay değil iş stresi yeni başladı bir sonraki aya kadar para takviyesi yap vs.
annem sağolsun bu günede kadar istemesemde bilirim ki hep bizim için var çok şükür onun insafiyetine kalmadık...CANIM ANNEM İYİKİ VARSIN...
keşke bende yatsammm
bide benim iş yerim evime 1,5 saat uzaklıkta görseniz sabah nasıl geldim...
araba kayıyor çıkamıyor indi erkekler itlediler arabayı...
ben de içerde bütün duaları okudum neredeyse...
evde olsam kar keyfi yapsam keşke:85:
Yemegınden gectım canım, ınsan bır arar!
Normalde persembe gunu gıdecektım kontrole,esım bugun soyluyor, meger o gun gelıp, bebegımı gorecekmıs.
Oh olsun, nasıp olmadı!
Sankı bu bebegı baskası tasıyor.
Yada tasıyıcı bır anneyım ben, onemım yok.
Butun kalbımle dılerım, kızları ben ne yasadıysam aynısını yasasın.
Bunlar benı sındıremıyor, valla sındıremıyorlar.
Ne keyfı be guzelım, dıyorum ya keyfımden calısmıs olsam dahı o parayı keyfım ıcın harcamadım ya!
Bak daha ayın ortasındayız ve benım cepte para kalmadı.
Kredı, market alıs-verısı v.s. derken maas bıttı.
Ama yıne bır olay olsa emınım, 'o ev - araba hatta cocuk oglumun' derler!
Bızde sabah araba ıle gıdelım dedık hastaneye.
Evımız yokusta, araba bıraz daha yukarda park edılmıs durumda.
Bındık, once esım usul usul gıdıyordu.
Sonra hızlandık, ama esıme guvenıyorum, sesım cıkmadı.
Baktım yuksek sesle duasını okuyor...
'Kayıyoruz' dedı.
Panıkledım, 'ınelım, nolur ınelım' dememe kalmadan, güm carpıverdık kaldırıma.
Rabbım yardımcımız oldu, daha fazla gıtmedık anlayacagınız.
Ama ınanılmaz derecede korktum.
Sonra arabayı park ettı, taksı ıle gıttık.
Karın goruntusu cok guzel ama, cıks ıstemıyorum, hele su donemde.
Doguracak olsam, taksıyı beklemek zorunda kalacagız.
:87::87::87::87::87:
herkeseeee mrb
günaydın kızlar biz geldikkkkkk
canım dünkü ağrının doğumla ilgili olmamasına çok sevindim.En azında 2 hafta daha beklesin bebişimizcanım o kadar benziyor ki bizimkiler birbirine.benim eşimin ailesi de ikisi çalışıyor bize hiç para vermiyorlar diye benim ilk yılımı zehir ettiler.Görümceler de dahil .Aİlemin gidip gelmesinde bile sıkıntı çıkarttılar.Bir de ben altlı üstlü oturuyorum.Ama hiç eşim görmedi-göremedi annesinin dediklerini,yaptıklarını.Ben elimdeki bilezikleri verdim ,takılarımı verdim,üstüme kredi çektim gittik araba aldık.Bana da demediler hayırlı olsun aracınız diye.(Ki biliyorlar altınlarla aldığımızı.) Ama ben de senin gibi düşünüyorum.Hazmedemiyorlar ne yazık ki.O yüzden artık takmıyorum .Bir tek isteğim var eşimin onların yaptıklarını idrak etmesi
:87::87::87::87::87:
herkeseeee mrb
günaydın kızlar biz geldikkkkkk
canım dünkü ağrının doğumla ilgili olmamasına çok sevindim.En azında 2 hafta daha beklesin bebişimizcanım o kadar benziyor ki bizimkiler birbirine.benim eşimin ailesi de ikisi çalışıyor bize hiç para vermiyorlar diye benim ilk yılımı zehir ettiler.Görümceler de dahil .Aİlemin gidip gelmesinde bile sıkıntı çıkarttılar.Bir de ben altlı üstlü oturuyorum.Ama hiç eşim görmedi-göremedi annesinin dediklerini,yaptıklarını.Ben elimdeki bilezikleri verdim ,takılarımı verdim,üstüme kredi çektim gittik araba aldık.Bana da demediler hayırlı olsun aracınız diye.(Ki biliyorlar altınlarla aldığımızı.) Ama ben de senin gibi düşünüyorum.Hazmedemiyorlar ne yazık ki.O yüzden artık takmıyorum .Bir tek isteğim var eşimin onların yaptıklarını idrak etmesi
Ay o new his değil mi eleferam...
O korku nasıl bişey...
İki kez kaydık biz..
Biri bayır aşağı...
Dar bir sokakta sağlı sollu park etmiş arabaların arasında
Allahtan Rabbim korudu...
Eşim de muhteşem bir şöformüş onu anladım...
Merhaba canım nasılsın
Benımde ıstedıgım bu fılancam.
Yoksa, gercekten onlardan bır beklentım yok.
Ama esımın sureklı olarak, onları yanlıs anladıgımı, benı sevdıklerını ıddaa etmesı tahammulumu zorluyor.
Gerceklerı gorse, ınan yetecek bana.
Ama yok, ınatla o benım yanlıs anladıgımı ıddıa edıyor.
Gecmıs olsun canım.
Insanın yuregı agzına gelıyor valla.
Ben cıkıyorum.
Malum ısten dusundugumden dah erken ayrılacagım.
Ve herseyı toparlamam lazım.
Kendınıze ve meleklerınıze dıkkat edın.
Karı ızlemekle yetının, gerekmedıkce yuruyus yapmayın.
Opucukler ve sevgıler...
yaa o kadar az hareket etmesi normalmiki? keşke girseydin doktora en azından yarın git fazla gecikme...yok canım ne yaparsam nafile olmuyor sabah çok minik bi hareket hissttim ama oda hareketmiydi anlamadım yaaa
bizde de aynı az ama telikeli değil dediğin gibi...normaalde bu perşembe için kararlaştırdık ama bilmiyorum ki kafam karışık?biraz daha beklesemmi diyorum dr. um da risk almak istemiyor e zaten 38.haftada alıyoruz dedi..bilemdim ya:44::44::44:Allah ım sen yardım et Yarabbim...
yaa o kadar az hareket etmesi normalmiki? keşke girseydin doktora en azından yarın git fazla gecikme...
günümüz aynı seninle senin sezeryanmı yapacak? benimki doğum için hiçbirşey söylemiyor onada canım sıkılıyor adı özel hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?