2012 Şubat Anneleri

merhaba cabım..
yanlış mı hatırlıyorum sen özel gop a mı gidiyodun?:44::44:

mrb canım

gop ne gıııı ????

mrb ayşeciim....
bende bi değişiklik yok full yatıyom diyebilirim..bide şu karnıma taş gibi sertlik olmasa çok daha iyi
olcam nasıl beceriyo bu kadar sertleşmeyi anlamyı :44:

cnm inan herkesin evinde var bu sorunlar öyle tabi bizde evlendik evime bir çöp almadılar, yılda 1kez gelediler desem yeridir,yüzleri yok ki gelmeye ne hadlerine evime gelmek..
su da bir gerçek ki çok şükür işimiz gücümüz var onlar evde oturdukları halde dilleri papuç kadar,alllah bizden uzak tutsun onları,kem gözlerini herşeyimi çalışarak yaptım bebeğpiminde çok şükür hiç bişeyi eksik değil,odasını yaptık etraftan duyuyor başkalarına soruyor bebek odalarını gördünüz mü diye, oğlunun ilk bebeği üstelik ilk torunları, nasıl bu kadar hain olabiliyorlar bilmiyorum, neredeyse doğurucam brak yemeği, eksik kalsın bebeğim için bir mendil alıpta bana vermedi ihtiyacım olduğundan mı hayır,ama onlarında ilgilendiklerini görmek isterdim..eşimizle iyi olalımda bizden uzak olsunlar,onlarda önemsenmediklerinin farkında emininm nefretlerini arayıp sormadan kusuyorlar küçük beyinciklerince..

canım özel gaziosmanpaşa hastanesi demek ki karıştırdım ben

Güzel mi hacerim..
Bu gitti gidiyor beni hep hayal kırıklığına uğrattı

tatlım sipaişi dün verdim bugün biraz önce bir bayan hemen aradı isim etiketini felan sordu yapmaya başlıyorum 5 gün içinde teslim süremiz dedi mıknatıslı istediğim için şeker yerine lavantayı önerdi mıknatıs tutmayabiliyormuş bana güven verdi ama elime ulaşmadı daha

merhaba herkese ,
bugün burası çok karlı ve ben işe gidemedim..evde pinekliyorum
bu arada şekerden laf açılmışken ben dün süslübebek'ten siparişimi verdim fakat bir konuda kararsız kaldım yardımınıza ihtiyacım var ;
şu lohusa şerbet takımları var ya ellerinde iki çeşit bardak süsü varmış ,
biri mika kadehleri süslemişler kendileri ,
diğeri de bardaklara bizim geçirebileceğimiz lastikli süsler ,
siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?

yeliz inan yaşadıklarını bire bir yaşadım yaşıyorum

tatlım bence lastikli olanlardan al, istediğin bardağa geçirirsin daha kullanışlı bence

kızlar içinizde bebek şekeri almayan varsa çok uygun bir yer buldum

TERLİKLİ BİBLO BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor.com'da 51013777

ben burdan aldım 0.70 krş sizede haber veriyim dedim

gayet şık duruyo bende o kadar çok araştırdım kiii anlatamm
hatta beğendiğimin linkini de veriyim
bakalım beğenecekmisiniz ....
ama biz kararsız kaldık bebişin doğum tarihi yazmıcak eğer şimdiden veririsek
doğumdan sonra versek siparişi geç kalırmıki gibi ...kafamız karıştı....

canım özel gaziosmanpaşa hastanesi demek ki karıştırdım ben

bende gop ne die baktım int..
ben izmitte oturuyorum canm..

Günaydın kızlar....
Karlı bir sabah.. Yollar yine buz pisti biizim burda...
Sabah yine okuya okuya geldik..
Az kaldı tatile ama valla iyice gerildim ve saldım kendimi bende..
Bi geçmişe bakıp geleyim...

Günaydın herkesee nasılsınız kızlarr yıne garıp bır hava yerler buz,havada güneş..Aysebahar sana bırsey soracaktım..Doğum usgye göre mı sat a göre mı yapacagız ben hıc anlamadım ..

Geçmiş olsun ucuz atlatmıssınız

Anladım canım hoşmuş seninki..
İnş. istediğin gibi olur...

Günaydın herkesee nasılsınız kızlarr yıne garıp bır hava yerler buz,havada güneş..Aysebahar sana bırsey soracaktım..Doğum usgye göre mı sat a göre mı yapacagız ben hıc anlamadım ..

Canım normalde sata göre yapıyoruz..
Ama bebeğin gelişimi anne karnında iyi oluyor
ve iri bir bebek olmasına karşı..
Yani usg de büyük çıkıyor bebek sata göre..
O zaman doktor sezeryan yapıyor ve ebebği erkenden alıyor..
O vakit usg ye göre olmuş oluyorsun

nasılsın canım?
senin bebek iri mi?

Geçmiş olsun ucuz atlatmıssınız

selam ikiside çok güzel arkadaşım ama sanki çatal iğne dahamı bi tatlı ne :) insan karar veremiyor ben 2 ay önce hallettim allahtan şimdi bide onun stresi olucaktı allahım hayırlısıyla kucaklarımıza almamızı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…