2012 Şubat Anneleri

oy oy oy ben kuzumu görmemiş miyim işteyimö beni m azur görsen olur mu affetsen bebeğim beni

tamam affettim seni ama ihmal etmeyin beni ağlarım sonraa, zaten gecede uyuyamadım,benim sesimden eşimde uyuyamadı noluyo doktora gidelimmi diyor yazık ya, dedimki sen başka odada yat bundan sonra uyutmuyorum seni dedim, dogurana kadar, dogurduktan sonra hep yanındayım dedi, canım kocişim benimmmmm

kendi yazıma alıntı yapıyorum tekrar
biri cevaplasın kızlar...yavrucağımın eksik bişi kalmasın hastane çantasında

Kızlaar biz hastaneye gidiyoruz dr um gel göreyim dedi su olabilir dedi tedbir amaçlı gidelim barii

iyi kötü eş işte biz beklent,ileri yüksek harunlar olarak kıymet bilmiyoruz sanırım

biri cevaplasın kızlar...yavrucağımın eksik bişi kalmasın hastane çantasında

canım bence içiçe koymak pek mantıklı degil hastane odaları çok sıcak oluyor ben 2 hastane çıkışı +1 de tulum takım koydum hemşireye verecem o biliyodur nasıl giydirecegini, bence sende emşirelere bırak ama 2-3 takım koy kakası çıkabiliyormuş bebişlerin

Kızlaar biz hastaneye gidiyoruz dr um gel göreyim dedi su olabilir dedi tedbir amaçlı gidelim barii
geçmiş olsun canım bi görün aklında kalmasın

iyi kötü eş işte biz beklent,ileri yüksek harunlar olarak kıymet bilmiyoruz sanırım

haklısın valla canım, gidip başka odada yatsa burnundan getiririm oda ayrı konu,bu çocuk benimmi sadece sende çek derim, çok kötüyüm çooook

gögüs kremi aldınız mı? hangisini önerirsiniz? birde bu kremi kullanmaya nezaman baslamamız gerekiyor?
kızlar benim doktorum kendisi verdi lansinoh göğüs kremi şimdiden başla dedi benim göüs uçlarımda içerde hergün çek mercimek kadar sür ikisinede yoksa çok acır emzirirken dedi...

Sancım falan yok sadece belim ağırıyo ve adet olacakmısım gibi sancım vardı dünden beriii

kız haknuuur doğurup gelme sakııın erken daha... önce ben doğurucam sıkın kendinizi

bende lansinoh aldım ama daha kullanmaya başlamamıştım, süreyim bari çünkü benimde uçlar yok

haklısın valla canım, gidip başka odada yatsa burnundan getiririm oda ayrı konu,bu çocuk benimmi sadece sende çek derim, çok kötüyüm çooook

walla kötü falan degılsın bence yapmak zorundalar bız ne yapıyorsak ..bu tek bızım cocugumuz mu sankı ,hamallıgını da yapıyoruz yıllarca da kanımızdan canımızdan wererek buyuten de bız olduktan sonra ne anladım o döl'den Babalık sadece verdıgı sperm degıl ki..

kızlaar biz hastaneye gidiyoruz dr um gel göreyim dedi su olabilir dedi tedbir amaçlı gidelim barii

ewet sayın takıpcılarr şubat annelerı topıgınde heyecan dorukta,hergun bır kişi şüpheyle acile kosmakta..haknur ıyı haberlerle gel seker..ama nıhle bugun yokkk nerde kii..

Biri cevaplasın kızlar...yavrucağımın eksik bişi kalmasın hastane çantasında

canım ben okudum da anlamadım o kadar uzundu kı ..bence 4 takım lazım ama ust alt ıc zıbını eldıwenı corabı beresıyle veya da uzun cıtcıtlı tulum da olur ..en az 3-4 tane lazım ..2 kalın ,1 penye battanıye lazım ..üşür dıye de bır örme hırka lazım ..baska var mı soracagın??

Ewet hacercıgım sımdıden baslamak lazım benım arkadasım Ekim'de dogum yaptı ,dogumla basla dedı doktoru ..Hep acı cektı emzırırken ..Ben sımdıden banyo sonraları sürüyorum ..Zaten herkes bunu önerıyor en iyisi bu ,pahalı da olsa değer bence..

Kızlar bebeğimin odasından fotoğraflar çekmıstım ben de yükleyecektım ama boyutları büyük diyor yüklemiyor...Tek tek onlarla ugrasamam ki ben napsam??:26::26: Zaten kımse de yorum yazmıyor kendı kendıme konusmus gıbıyım sayfada ..Uff yüklemiyim daha iyi..

selam kızlar sizler ve bebişleriniz nasılsınız herkes iyidir umarım kimsede bi sorun yoktur inş.

selam kızlar
haknur aradı az önce doğumhanedeymiş.. 1 cm açılması varmış..sabaha kadar doğum olabilirmiş antibiyotik veriyolarmış ..diyo ki eğer sabaha kadar doğmazsa sezeryan mı olsam diyodu.. dua edin bol bol dedi.. haber vereyim dedim..

Aman Allahım, erken değil miydi henüz? Açar açmaz bu haber! Dondum kaldım... Hayırkısı olsunn hakkında inşallah. Antibiyotik ne için ki acaba?

aaaa hastaneye gidiyorum diye yazmıştı,allah yardımcısı olsun hadi hayırlısı bakalım inş.hayırlı ve iyi haberlerini alırız ama daha vardı sanki onun doğuma

Aman Allahım, erken değil miydi henüz? Açar açmaz bu haber! Dondum kaldım... Hayırkısı olsunn hakkında inşallah. Antibiyotik ne için ki acaba?

erken değil canım ya haknur 37.haftasına girmişti bugün.. antibiyotikte bugün akıntısı varmış su geldi sanıp gitmişti hastaneye bebeğe zarar vermesin diye veriliyomuş.. sabah kadar doğum olabilir demiş dr.. ama içimden bi his doğurmadan gelecek diyo bakalım :26:

aaa olur mu öyle şey canım ya ne demek kendi kendime konuşuyor gibi nerden yüklemeye çalışıyosun resimleri ? ben tek tek uğraşmıştım canım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…