- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #56.241
teşekkürler....
yok cnm... as...
canım bu doğum suyu değil.....
haber ver kuzu
ayşebaharcım bitek sen cevap verdin saol canım kırmızı olmanın farkı sanırım,diğer koca göbüşlere küstüm insan bi selam alır yaaa
oy oy oy ben kuzumu görmemiş miyim işteyimö beni m azur görsen olur mu affetsen bebeğim beni
selam canım çok teşekkür ederiz bilgilerin için.
hastahaneye gittiğinde bebiş için ilk giyeceği eşyaları nasıl hazırladın?
birkaç kişiye sormuştum ben iki ayaklı tulumu içe içe geçir katla koy,üst için ince iç zıbınını iç içe geçir dediler.
sonrada en üst hastane çıkışını koy dediler yani en üstü için...bende öyle yaptım...
hastane çıkışının içindeki battaniyeye tek alt tulumu ve has.çıkış setindeki tulumunu iç içe geçirdim üstünüde yanına koydum.
bir adet çorap,eldivenini şapkasını ve bir adet de bezini koydum.başka birşeye gerek varmı?
bebiş üsür mü?annem kundak yeleği örmüş minnacık yandan bağlamalı sence onuda koyayım mı?
tamam affettim seni ama ihmal etmeyin beni ağlarım sonraa, zaten gecede uyuyamadım,benim sesimden eşimde uyuyamadı noluyo doktora gidelimmi diyor yazık ya, dedimki sen başka odada yat bundan sonra uyutmuyorum seni dedim, dogurana kadar, dogurduktan sonra hep yanındayım dedi, canım kocişim benimmmmm
kendi yazıma alıntı yapıyorum tekrar
biri cevaplasın kızlar...yavrucağımın eksik bişi kalmasın hastane çantasında
geçmiş olsun canım bi görün aklında kalmasınKızlaar biz hastaneye gidiyoruz dr um gel göreyim dedi su olabilir dedi tedbir amaçlı gidelim barii
iyi kötü eş iştebiz beklent,ileri yüksek harunlar olarak kıymet bilmiyoruz sanırım
kızlar benim doktorum kendisi verdi lansinoh göğüs kremi şimdiden başla dedi benim göüs uçlarımda içerde hergün çek mercimek kadar sür ikisinede yoksa çok acır emzirirken dedi...gögüs kremi aldınız mı? hangisini önerirsiniz? birde bu kremi kullanmaya nezaman baslamamız gerekiyor?
Sancım falan yok sadece belim ağırıyo ve adet olacakmısım gibi sancım vardı dünden beriii
kızlar benim doktorum kendisi verdi lansinoh göğüs kremi şimdiden başla dedi benim göüs uçlarımda içerde hergün çek mercimek kadar sür ikisinede yoksa çok acır emzirirken dedi...
kız haknuuur doğurup gelme sakııın erken daha... önce ben doğurucam sıkın kendinizi
Kızlaar biz hastaneye gidiyoruz dr um gel göreyim dedi su olabilir dedi tedbir amaçlı gidelim barii
haklısın valla canım, gidip başka odada yatsa burnundan getiririm oda ayrı konu,bu çocuk benimmi sadece sende çek derim, çok kötüyüm çooook
kızlaar biz hastaneye gidiyoruz dr um gel göreyim dedi su olabilir dedi tedbir amaçlı gidelim barii
kendi yazıma alıntı yapıyorum tekrar
Biri cevaplasın kızlar...yavrucağımın eksik bişi kalmasın hastane çantasında
kızlar benim doktorum kendisi verdi lansinoh göğüs kremi şimdiden başla dedi benim göüs uçlarımda içerde hergün çek mercimek kadar sür ikisinede yoksa çok acır emzirirken dedi...
kız haknuuur doğurup gelme sakııın erken daha... önce ben doğurucam sıkın kendinizi
selam kızlar
haknur aradı az önce doğumhanedeymiş.. 1 cm açılması varmış..sabaha kadar doğum olabilirmiş antibiyotik veriyolarmış ..diyo ki eğer sabaha kadar doğmazsa sezeryan mı olsam diyodu.. dua edin bol bol dedi.. haber vereyim dedim..
selam kızlar
haknur aradı az önce doğumhanedeymiş.. 1 cm açılması varmış..sabaha kadar doğum olabilirmiş antibiyotik veriyolarmış ..diyo ki eğer sabaha kadar doğmazsa sezeryan mı olsam diyodu.. dua edin bol bol dedi.. haber vereyim dedim..
Aman Allahım, erken değil miydi henüz? Açar açmaz bu haber! Dondum kaldım...Hayırkısı olsunn hakkında inşallah. Antibiyotik ne için ki acaba?
Kızlar bebeğimin odasından fotoğraflar çekmıstım ben de yükleyecektım ama boyutları büyük diyor yüklemiyor...Tek tek onlarla ugrasamam ki ben napsam??:26::26: Zaten kımse de yorum yazmıyor kendı kendıme konusmus gıbıyım sayfada ..Uff yüklemiyim daha iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?