- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #56.281
sen mart anneliğinde şubat anneliğine terfi etmiş oldun sanırım bebeğin iri diye mi şubat dediler sana?
canım annem almış odamızın halısını ağır ve türlü almayın demişler o kadar hafif ve yumuşak bi halı almışki annem çok güzel .. nerden aldığını unuttum ama:44::44:
haaa kayınvalidesi nasıl olmuşta insafa gelmiş inanamam valla
kızın durumu kötü allah korusun bişey olsa vicdan azabı çekemek için çagırmıştır
eevet canım şubata terfi ettim
irii bir bebek ama haftasına bakılıyooya benimki önden gidiyo şubat sonu gibi dedi doktorlarr
eevet canım şubata terfi ettim
irii bir bebek ama haftasına bakılıyooya benimki önden gidiyo şubat sonu gibi dedi doktorlarr
sende özele bak canımnihlle bi kaç gün kalsın hemen gelsin topik onsuz olmuyo doğum olsa kim ekleyecek listeye mazallah:26:
valla çok az kişi konuşuyo yazmadan çıkıyo çoguda, nihlee ve benimolan yok yazanda yok pek, şu liste işini ben öğrensemde yapsam bişeyler,
mesajı aldım canım
canım biz öğrensekte yapamayız doğum topiğini nihlee açtığı için o ekleme yapabiliyo..
benim_olan doğurdu mu acaba dicem ama erkendi daha:103:
dogurmasın ya onun daha çok günü var,napalım nihleeyi beklicez artık,
tickerin görüntülenemiyo merak ettim şimdi 33 haftalıksa 12 martta geç olmaz mı yahu?:44::44:
hayırlısıyla gelsin tosuncuk, şubat anneleride ocaga terfi etti baksana, benimkide iri bayagı tostosuncuk olacak ama niyeti yok daha çıkmaya
hurma ile alakalı ayetleri okumuştum doğumu kolaylaştırıyo diye
bende yiyorum hurma seviyorumm
bazı doktorlar çok yeemeyin doğum başlar filan diyormuş öyle duydum ben günde 2 tane yiyourm sadece
hurma ile alakalı ayetleri okumuştum doğumu kolaylaştırıyo diye
bende yiyorum hurma seviyorumm
bazı doktorlar çok yeemeyin doğum başlar filan diyormuş öyle duydum ben günde 2 tane yiyourm sadece
hurma çok iyi ama şekeri biraz yükseltiyo kızlar hani şekeri yüksek olan varsa dikkat etsin bende yiyodum şekeri yükseltmiş bıraktım o yüzden bide muz var suçlu olan :)
elma 81 dun gece cok zor gectı yıne uyusukluk yavas yavas batmaya ve acımaya donustu bugun dr u aradım önce magnezyum önerdı sonra b1 b2 vitaminide alabilirsin dedi benexol adı ama magnezyum adını anlamadım sız neler kullanıyorsunuz magnezyum olrak?
elma 81 dun gece cok zor gectı yıne uyusukluk yavas yavas batmaya ve acımaya donustu bugun dr u aradım önce magnezyum önerdı sonra b1 b2 vitaminide alabilirsin dedi benexol adı ama magnezyum adını anlamadım sız neler kullanıyorsunuz magnezyum olrak?
ahh canım okadar suçlu meyve varki benim kilo almama sebep olan elma- elma suyu oldu aşırı tüketimim sonucunda, hurmadaki şeker zararsız bildigim kadarıyla ama çok yememek lazım bende günde 3 tane hurma yiyorum, muz ve domates gibi olan hurmadada aşırı şeker var dikkatli yemek lazım, (diyene bak aşırı tükettim hepinide):26::26:
benim doktorum şeker yüksek çıkınca diyetisyene gönderdi diyetisyenin bana verdiği listede yenilmemesi gereken yiyecekler arasındaydı hurma ama bilmiyorum yinede dikkat etmek lazım bende meyve zararlı değil diye yedim aldım kiloları aynen bilinçli tüketmek lazım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?