- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #56.301
benim doktorum şeker yüksek çıkınca diyetisyene gönderdi diyetisyenin bana verdiği listede yenilmemesi gereken yiyecekler arasındaydı hurma ama bilmiyorum yinede dikkat etmek lazım bende meyve zararlı değil diye yedim aldım kiloları aynen bilinçli tüketmek lazım :))
haknur aradı az önce enicecim bu kız doğuracak ntsye bağlamışar sancı görünmüş suyuymuş zaten gelende dr öyle demişsabaha doğum olmazsa suni sanıyla doğum yapabilirsin demiş dr tabi karar haknurun doğurmayıp geledebilir eve bide dedi ki ben size antremanları yapın demiştim baakın sancılarımı hissetmiyorum bebekte geliyo dedi haklı valla bide allttan muayene yapmış dr önce 2parmak sonra 3 parmak sonra eli dedi o kadarı olduysa bebekte kolay çıkar heralde diyo
elimiianammmm yandık yaa off tunel gıbı ıcınden gecıcekler kusumuzun
canım geçmiş olsun ben magvital kullanıyorum çokta iyi tadı içerken tadı kötü gelmiyo tavsiye ederim ama sen bi doktora sor yinede
inanmıyorum ya ben çok korkuyom bu işten işte offffffffffff allahım yardımcısı olsun inş.hayırlısıyla kurtulur inş.elimiianammmm yandık yaa off tunel gıbı ıcınden gecıcekler kusumuzun
magnorm benimkisi ve 3 aydır kullanıyorum hem magnezyum hemde kalsiyum
Selam
Haknurmu doquruyo benmı yanlıs anladım
sagol cnm ama ıctıgın halde uyusman devam edıyormu??
açıkcası içsende tamamen geçmiyo benim öyle ama belki seninki geçer,içmediğim zaman dahada artıyo bence al sen magnezyum en azından ağrılarını hafifletir kesmesede
evett dogumhanedeymıss
haknur aradı az önce enicecim bu kız doğuracak ntsye bağlamışar sancı görünmüş suyuymuş zaten gelende dr öyle demişsabaha doğum olmazsa suni sanıyla doğum yapabilirsin demiş dr tabi karar haknurun doğurmayıp geledebilir eve bide dedi ki ben size antremanları yapın demiştim baakın sancılarımı hissetmiyorum bebekte geliyo dedi haklı valla bide allttan muayene yapmış dr önce 2parmak sonra 3 parmak sonra eli dedi o kadarı olduysa bebekte kolay çıkar heralde diyo
aynen öyle valla
ben çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi
Selam
Haknurmu doquruyo benmı yanlıs anladım
uyuşukluk yokta agrım çok oluyor bacaklarımda kramplarda var o yüzden kullanıyorumcnm saol senın varmı ellerınde uyusukluk?=
arkadaşın günümü geldi yoksa erken doğummu kızlarrr
allah yardımcısı olsun
tamam cnm napalım azalsada ıı yanı cok can sıkıcı artıkjkk...
canım annem almış odamızın halısını ağır ve türlü almayın demişler o kadar hafif ve yumuşak bi halı almışki annem çok güzel .. nerden aldığını unuttum ama:44::44:
Ewet netten bakıyorum da 200 TL falan yazıyor çok değil mi ..canım nette bakabilirsin ben görmüştüm ama hatırlamıyorum şimdi, boyutuna gelince odanın büyüklüğüne göre bişey al çok küçük olursa çirkin durur
37. haftasındaydı canım erken degilde beklemiyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?