2012 Şubat Anneleri

evet tabii şeker varsa uzak durmak lazımm ama yoksa tatlı şekerli şeylerden uzak duruluyosa hurma filan yenirrr yafff :125:

haknur aradı az önce enicecim bu kız doğuracak ntsye bağlamışar sancı görünmüş suyuymuş zaten gelende dr öyle demişsabaha doğum olmazsa suni sanıyla doğum yapabilirsin demiş dr tabi karar haknurun doğurmayıp geledebilir eve bide dedi ki ben size antremanları yapın demiştim baakın sancılarımı hissetmiyorum bebekte geliyo dedi haklı valla bide allttan muayene yapmış dr önce 2parmak sonra 3 parmak sonra eli dedi o kadarı olduysa bebekte kolay çıkar heralde diyo

Son düzenleme:

elimii anammmm yandık yaa off tunel gıbı ıcınden gecıcekler kusumuzun

aynen öyle valla

ben çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi

aman ciddi ciddi bu kız doguracak, allahım yardım etsin, diyordu ama ben ciddiye almıyordum erken diye ama erkeni merkeni yok dogurma zamanı gelmiş eşime dedim panik yaptı ya sende dogurursan diyor, bende de sancı yok hiç allahım hayırlısını versin
tamam canım bende öptüm seni yarın görüşürüz, kendine iyi bak

Selam
Haknurmu doquruyo benmı yanlıs anladım

feray dogru duydun dogurdu doguracak

cnm saol senın varmı ellerınde uyusukluk?=
uyuşukluk yokta agrım çok oluyor bacaklarımda kramplarda var o yüzden kullanıyorum

canım annem almış odamızın halısını ağır ve türlü almayın demişler o kadar hafif ve yumuşak bi halı almışki annem çok güzel .. nerden aldığını unuttum ama:44::44:

Aşkolsun övmüşsün övmüşsün ama yeri söylememişsin hehe

canım nette bakabilirsin ben görmüştüm ama hatırlamıyorum şimdi, boyutuna gelince odanın büyüklüğüne göre bişey al çok küçük olursa çirkin durur
Ewet netten bakıyorum da 200 TL falan yazıyor çok değil mi ..

NİHLE DOĞUMDAN SONRA MI DÖNECEK YANİ::
benim-olan sat olarak benımle aynıydı ama en son girdiginde bayagı işler yapıyordu,odasını yapıyordu bebişin ..yorularak mı dogurdu ne yaptı kii..:
4:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…