- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #56.321
haknur aradı az önce enicecim bu kız doğuracak ntsye bağlamışar sancı görünmüş suyuymuş zaten gelende dr öyle demişsabaha doğum olmazsa suni sanıyla doğum yapabilirsin demiş dr tabi karar haknurun doğurmayıp geledebilir eve bide dedi ki ben size antremanları yapın demiştim baakın sancılarımı hissetmiyorum bebekte geliyo dedi haklı valla bide allttan muayene yapmış dr önce 2parmak sonra 3 parmak sonra eli dedi o kadarı olduysa bebekte kolay çıkar heralde diyo
Kızlar bebek halısı alacağım da nerden aldınız fikir werır mısınız??Fiyatları nasıl ?Boyutu ne olmalı vs.vs.
Ayy inanılmaz birşey buu waay normal doğuracak sanki yaa sabaha kadar dewam mı??Ewet kızlar normal isteyenler şimdiden nefes egzersızı falan yapsanız fena olmaz ..Nasıl olsa anıden olacak ..
nefes egzersızı varmı bıldıgının yada adres_?
bengoogşeden baktımm anltıyo filanda bişeycik anlamadımmm
iyi geceler kızlar.....haknur doğuma gitmiş galiba ..Allah yardımcısı olsun...şaka gibi ya nerdeyse hepimiz ocak annesi olduk:))))
amin canım ınsallah bız ocak annesı olmayız daha erken ya en azından 38 olsak bebıs cok kucuk oluyor memeyı bıle tutamıyor 36da
ben 38 im zaten cnm:)))perşembe günü kontrolüm var büyük bi ihtimallede sezeryan olabilirm...
bende senın o gunlerınde ısten ayrılmayı dusunuyorum tabıı dogurmazsam :) planları yapan bebekler sonucta ne dersek dıyelımm boş
nefes egzersızı varmı bıldıgının yada adres_?
Merhaba kızlar
Uzuun süredir sadece okuyabiliyorum,malum 3. Bebeğim ..o yüzden yazmak için pek vakit olmuyor.
Hasta benim minik kızlarım, bende oyleyim maalesef. Umarım doguma kadar gecer.
Dogum tarihimizi 12.02.2012 olarak belirledik doktorumla.
İnşallah bu tarihten önce gelmez minik.
Saglikla alalım bebiklerimizi kucağımıza, hepimiz saglikla dogum yapalım inşallah.
günaydın tatlım geçmiş olsun...
ben hayranım sizin gibi 1 den fazla çocuk yapanlara,
ben bunu bir doğurayım hiiiç istemem diyorum
eşim bende istemem diyor (ona ne oluyorsa)...
bana gün vermedi doktor cuma günü gidicem suyu biraz az
bakalım ne dicek... haknur sanırım doğuma gitmiş akşam onu mrk ettim geldim ama haber yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?