2012 Şubat Anneleri

iyigeceler arkadaşlar ben çıkıyorum sancım artmaya başladı ne oldu anlamadım uzanırsam belki geçer kendinize iyi bakın

Ayy inanılmaz birşey buu waay normal doğuracak sanki yaa sabaha kadar dewam mı??Ewet kızlar normal isteyenler şimdiden nefes egzersızı falan yapsanız fena olmaz ..Nasıl olsa anıden olacak ..

bengoogşeden baktımm anltıyo filanda bişeycik anlamadımmm

dr nevranın sıtesınde okumustum bende once gogusten uzun nefes alıp verıyorsun acılma tamamlanınca karnına doldurarak alıp verıyorsun bunlar uzun nefes sonra kısa kısa nefesler sanırım bu arada ıkınmada yapıosun son evrede dr yardım edıyor sanırımm

iyi geceler kızlar.....haknur doğuma gitmiş galiba ..Allah yardımcısı olsun...şaka gibi ya nerdeyse hepimiz ocak annesi olduk:))))

bende senın o gunlerınde ısten ayrılmayı dusunuyorum tabıı dogurmazsam :) planları yapan bebekler sonucta ne dersek dıyelımm boş

öle valla doğru diyosun benimkinin suyu az mesela çok fazla dursun istemiyor dr.um zaten planlı sezeyanları 38 den sonra alıyoruz dedi...

Merhaba kızlar
Uzuun süredir sadece okuyabiliyorum,malum 3. Bebeğim ..o yüzden yazmak için pek vakit olmuyor.
Hasta benim minik kızlarım, bende oyleyim maalesef. Umarım doguma kadar gecer.
Dogum tarihimizi 12.02.2012 olarak belirledik doktorumla.
İnşallah bu tarihten önce gelmez minik.
Saglikla alalım bebiklerimizi kucağımıza, hepimiz saglikla dogum yapalım inşallah.

günaydın tatlım geçmiş olsun...
ben hayranım sizin gibi 1 den fazla çocuk yapanlara,
ben bunu bir doğurayım hiiiç istemem diyorum
eşim bende istemem diyor (ona ne oluyorsa)...
bana gün vermedi doktor cuma günü gidicem suyu biraz az
bakalım ne dicek... haknur sanırım doğuma gitmiş akşam onu mrk ettim geldim ama haber yok

Gunaydın.

Haknur doguma mı gıtmıs?
La bu gıdıs yarımız Ocak ayında doguracaz.

Neyse sekerler, ben kahvaltıya gıdıyorum.
Mucukkkk.

günaydın kızlar,
haknuru merak ettim haber gelirse yazın mutlaka...
allah yardımcısı olsun..
korkmaya başladım bende işi bırakmadan iş yerinden götürecekler bu gidişle benide hastahaneye

günaydın kıslarr
haknuru aradım açmıyo doğurmuş olabilir diye düşünüyorum
bi haber gelirse mutlaka paylaşacağım
ne kadar doğurmaya meraklıyız yahu az sabredemedik

Benim eşimde cocuk hastası canım :) ama artık bizde durucaz 3 ten sonra...
Benim suyum falan iyi şükür ama üçüncü sezeryan olucak o yüzden beklemicez çok çünkü ağrım çok oluyor malum dikişlerim :/
Doguma giden arkadaslarım umarım saglikla alırlar bebeklerini kucaklarına

Sende inşallah hayirlisiyla mutlulukla dogum yapıp bebeğine kavuşursun canim

Son düzenleme:
kızlar şimdi haknuru aradım eşi çıktı
sezeryana alıcaklarmış sabaha kadar doğum olmamış bekliyolarmış
haknurun arkadan sesi geliyodu ama ben normal istiyodum diye
doğurcak yani anlaşıldı..

arkadaşlar herkese merhaba,
Benim kafam karıştıı doğum öncesi ve sonrası izinlerle ilgili çok karışıkkk :18:.. şimdi ben doğum öncessi bu 5 hafta çalışabilir raporumu bizim iş yerine yakın bir hastaneden aldım.. normalde bu Cuma da gidip şu 3 haftalık iznimi başlatıcaktım orda, doğum sonrası raporumu da evime yakın başka hastaneden alırım diyordum, çünkü evim iş yerime baya uzak...Ama işyerindeki arkadaşlarım da kafamı karıştırdı, aynı yerden alman lazım iki iznini de diye... sizin başınıza geldi mi böyle bir şey? yada bu konuda bilginiz varmı? yardımcı olur musunuzzz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…