2012 Şubat Anneleri

kerem ismini çok seviyorum ben acaip hemde
ama yekta kulağıma hoş gelmedi canım ya benim fikrim tabi..,

yınede halımıze sukur arkadasım nelerı var. bende ıyıce bunaldım ama bolbol dua et
gercekten cok ıyı gelıyor.
bugun bırde cuma rabbım dualarımızı kabul etsın..

cumanız mubarek olsun arkadaslar..

hb bebem..
hımmm calısanın azızlıgıne ugradın. vuramadılar salaklar 2dk.
takma kafana bosver. onlar senı arayacaklar nasılsa. eve gelın vurun dersın.

sıkıntın yoksa ıyı barı bulana kadar bebegını buyutmus olursun.37 nı tamamla veya dr dan rapor al cnm. dogumdan sonra ıznın bıtıncede
ıstıfanı verırsın. bosuna yanmasın ıznlerın

ösgemmm senın tosuncuk napıyorr bebsıler hakınd ane dusnuyor sahı oğlusun ?

Hazılıklaırn bıttımı canım yardım edenın varmı evde gunler nasıl gecıyor?

benim doktr da haftaya yapabilir öyle bi konusu geçti:18:
benim kız 2.900 ama şimdi 3 olmuştur sanırım 1 hafta önceydi kont.
boyuda 48cm
evt 14 de yada 2 de olursa tarih açısından süper olur..

mrb ayşecimmm
yekta ismini çoook beğendim

Son düzenleme:

öle canım halimize şükür yinede allah beterinden saklasın.sağol canım hepimizin cuması mübarek dualarımız kabul olsun inş.doğuran yok dimi :)

senın damadının poposunu ısıırm ben
hişştt noluyo bkim burda kim benim oğlanın poposunu ısırıyo yavvv

dünürüm nasılsın en son ablanla falan bi telaşın olmuştu dr gitmiştin açılman vardı noldu cnm nasıl benim gelin öldüm meraktan..internetim yok şuan evde...işteyim ordan yazıyorum yine geldim bi günlüğüne..çok merak ettim gelin,imi....senin damadın zayıf olck yaa daha 2700 gr mış

bol su içiyosun değilmi idrar yolu enfeksiyonu için
bendede vardı sonradan kendiliğinden yokoldu çok şaşırdımm test istiyorum arada ama çıkmıyo enfeksiyonnn
içmeye çalışıyorum canım .İnş normal doğum olursa zaten hepsi temizleniyor diyolar :))

canım tetanoz aşısını son bir aya kadar vuruyoruz demişti dr.sen ne kadarlık oldun ki ?? Patronun da alsın işini başına çalsın.Ne gereksiz bir adam yaaa... Bence de huzurlu olabileceğin bir iş bul canım benim.Takma kafana ....

Canım hoşgeldinnn... özlemiştik seni valla...Ayy çok sevindim ailenle barışmana .Rabbim muhabbetinizi artırsın inş.bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın sizeee

hoşgeldin canımmm iyizz çok şükür sen nasılsınnn??
ya kıslar bende kımsneın numarası yokbi doğursam aysebahra haber verebılcemkı o da anynı and adogurz o da gerımıcek

benım ne ksurum vardıda bana kıms enumarasını vermedi
bende de aynı kusur var sanırım kimse istemedi bile benden zaten olsam da olmasam da kimse farketmiyor yokluğumu

ben bayıldım kerem yekta ismine.Çok asil duruyor bence Rabbim ismiyle yaşatsın inş

ben geldim günaydın herkese,nasıl lar bakalım bebişler??
hg gunaydınnn.
bugun bnmkı herzmnkı gıbı sakın sessız:)
bırde bende bugun adet sancısı gıbı bıse var hanı heran adet olacakmısım gıbı bı hıs
geldım gelecem olurya anlarız ya aynı oyle neden acaba..
hafta sonu bıse olmasa barı...
hıc sevmedım gebelıkte bu haftasonunu yaa..
öle canım halimize şükür yinede allah beterinden saklasın.sağol canım hepimizin cuması mübarek dualarımız kabul olsun inş.doğuran yok dimi :)

suanlık bı haber yok:)

ayşecim kerem çok güzel yada kerim.... kuranı kerimin kerimide olabilir yektayı kaynanam demişti bana ama istemedim ben ama kerem yekta güzel duruyo....

sıkıyorum dişimi kuzum ya çalışıcam 37. haftama kadar sonra içerde 1dk izin bırakmam

aynen devam edıyor cnm aynı seyler .. ıgneler etkısını gostermıs epeyce korkma dedı doktor gelıyorsa hg derız dedı.
pazartesı 8,30 9 arası alacaklar amelıyata kesın olarak.
en son pts gunu gıttım masallaahhh 3250 olmus sanırım 3400 3500 falan dogar.
kızlar sutu aksatmayın bırde son haftalarda cok hızlı gelısıyorlar. kucuk dıye korkmayın sakın. ama sutu unutmayın
tahmın ettım cnm ama sana yuz defa soyledım ver su numaranı dıye.

ama yoooookkkkk kıymetlı telını sakla sen
ulasamayalım bız sana tmmmı..

amanııın
amanında amanınn
hepiciğinizin bebişleri gelmek için sabırsızlanıyoooo ne güsel yaff
dum dum dum arrigeççoww

günaydın kızlar dün gece aralıklarlar sancım oldu bugun de belim karnım kasıklarım regl olcakmıs gibi agrıyor normal mi sizde de oluyormu?

günaydın kızlar dün gece aralıklarlar sancım oldu bugun de belim karnım kasıklarım regl olcakmıs gibi agrıyor normal mi sizde de oluyormu?

gunaydın hgg..
sanırım bebek dogum pozısyonuna gırıyor ıyıce yanı kanala.
dıkkat et druna bıldır bence. ama oda dıyecekkı gel kontrol edelım
gıttıkten sonra bolbol dınlen dıyecek
sureklı ıstırahat et..

sağol filancam... valla çok istediler çok çabaladılar eşim çok kırgındı aileme hala kırgın ama ben hamileyim diye beni yanlız bırakmadı sağ olsun..kardeşlerimde çok özlemiş beni....yemek yerken yanımda oturma kavgası bile yapıyolar.....esadımın tekmelerini falan gösteriyorum onlara....erkek kardeşim daha 8 yaşında kıskanıyo biraz ama inş esad doğunca daha beter kıskanmaz....bana çok düşkün zira...nasıl dengeyi kurcam bilmiyorum..:44:....paylaşılamayan çocuk oldu şimdiden oğlum....annemlerle barışacağım aklımın ucuna gelmezdi...Rabbime şükürler olsun inş bi daha kırmazlar beni yok yere....darısı tüm ailesiyle görüşmeyenlerin başına....Aallahım yardımcıları olsun.....

bende sizi özledim ama dediğim gibi bugünlük burdayım..merak etmeyin sakın yine gelcem inş..bi vınım olsun....doğursamda gelcem vallamerak ediyorum sizi çünkü....sen nasılsın bebeğin nasıl..seninkide erkekdi dimi.....:44:şubata kadar bekler inş bizim sıpalar yavvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…