- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.241
off canım hiç sorma ne yiyip içecegimizi şaşırdıkya canım evet süt içiyoruz da haberlerdeki şu sütle ilgili son haberleri dinlediniz mi?ne içiyosunuz benim kafam çok karıştı süt konusunda şimdi
Enice duygu hogocuk hosgledınız bebsılerınız nasıl kıslrrrrr
o ağrıların bacağıma vurmasını anlamadım normal mi?
gbende bu sabah sağlık ocağına gittim hamile kayıtı tutuyolardı aramışlardı neyse son bilgileri verdim aynı odadada aşı yapıyolar bebelere..oyy çok tatlı bi erkek bebek geldi tahminimce 4 5 aylık vardı aşı olurken ağladı tabi içim gittiçokta tatlıydı maşallah.... ....bana sağlık ocağı doğumdan sonra 10 gün içinde nüfus cüzdanını çıkarın dedi....topuk kanı alcaklarmış 15 20 günlükken gitmem lazımmış .....nüfus cüzdanı ile...minicikken mavi nüfus cüzdanımı olcak şimdi bebelerimizin oyy oyyy topuk kanını sanırım doğduğunda bazı hastanelerde yapıp bakıyo dimi kızlar...kardeşimde hastanede aynı gün yapmışlardı....o zaman sonuçları vermem yeter sağlık ocağına sanırsam..ahhh ahh o günler bi gelse..oğlumun çamaşırlarına baka baka hasret içindeyim yaaa sağ sağlim bi doğsalar....
gösdecim ailenle barışmana çok sevindim bebek kısmetiyle geliyo bak
ya ben doktorla konuştum gece olursa gelecekmisin diye yok dedi,nöbetçi doktor var sezeryan olursa benim oldugum gün yaparız dedi, ne gıcık bişey ya 1 senedir ona gidiyorum çagırdımmı gelmesi lazımdeğilmi,inşallah gece olursada onun nöbetine geliray ıkı gun daha beklesın nolur yaa.. haftasonu surprız olmasın sımdı..
bırde dr ara ısın yoksa hafta sonu..
gbende bu sabah sağlık ocağına gittim hamile kayıtı tutuyolardı aramışlardı neyse son bilgileri verdim aynı odadada aşı yapıyolar bebelere..oyy çok tatlı bi erkek bebek geldi tahminimce 4 5 aylık vardı aşı olurken ağladı tabi içim gittiçokta tatlıydı maşallah.... ....bana sağlık ocağı doğumdan sonra 10 gün içinde nüfus cüzdanını çıkarın dedi....topuk kanı alcaklarmış 15 20 günlükken gitmem lazımmış .....nüfus cüzdanı ile...minicikken mavi nüfus cüzdanımı olcak şimdi bebelerimizin oyy oyyy topuk kanını sanırım doğduğunda bazı hastanelerde yapıp bakıyo dimi kızlar...kardeşimde hastanede aynı gün yapmışlardı....o zaman sonuçları vermem yeter sağlık ocağına sanırsam..ahhh ahh o günler bi gelse..oğlumun çamaşırlarına baka baka hasret içindeyim yaaa sağ sağlim bi doğsalar....
arkadaşlar günaydın..
karma_x'ten haberi olan var mı?
yaklaşık 1 haftadır yok
benimde sağ bacapım kasık tarafı resmen kırık gibi ağrıyo
yürürken uzanırken işkence çekiyorum resmen
doktor bebek sağ tarafında o yüzden ağrı dedi ağırlığı oraya veriyomuş....:26:
ayşeciiiiim
benim kere kızım oluyo cicicm
buğlem su
teşkler canım...
kızlar bakın ne buldum
ayy herkes adımı öğrendi yavvçok şükür cnm yaa valla hiç ummmuyordum bende..annem diyo ne çok kıyafet almışın..benden fazla meraklı valla..minicik çoraplarını görünce şok oldu bunlar ne minik diyooo ....herşeyini benim istediğim şeylerden almışın dedi...barıştığımız akşam bana sarıldı ağladı çok duygusaldı o akşam....kızlar 2 gündür gribim ben yavv..burnumu sil sil öldüm..ıhlamur içiyorum şuan..gözümün biri çok ağlıyo nedense sinir oluyorum sanırım grip gözüme vurdu :2:
banada öyle dedi sağlık ocağındaki ebe
doğumdan sonra 1 hafta içinde gel kan alcaz dedi..
nüfus cüzdanı çıkmış olsun dedi,,,
hastanede de mutlaka topuk kanı alıyolarmış...
kızlar bakın ne buldum
ayy canım beni benide ağlattın valla,ayy herkes adımı öğrendi yavvçok şükür cnm yaa valla hiç ummmuyordum bende..annem diyo ne çok kıyafet almışın..benden fazla meraklı valla..minicik çoraplarını görünce şok oldu bunlar ne minik diyooo ....herşeyini benim istediğim şeylerden almışın dedi...barıştığımız akşam bana sarıldı ağladı çok duygusaldı o akşam....kızlar 2 gündür gribim ben yavv..burnumu sil sil öldüm..ıhlamur içiyorum şuan..gözümün biri çok ağlıyo nedense sinir oluyorum sanırım grip gözüme vurdu :2:
kızlar bakın ne buldum
kız allah ne yapmasın hakkat öyle durum ama yazmadan çıkmam abi..
benim isim hafızam var..
duygusal olur tabı uzun zmndır gorusmuyordunuz..gbende bu sabah sağlık ocağına gittim hamile kayıtı tutuyolardı aramışlardı neyse son bilgileri verdim aynı odadada aşı yapıyolar bebelere..oyy çok tatlı bi erkek bebek geldi tahminimce 4 5 aylık vardı aşı olurken ağladı tabi içim gittiçokta tatlıydı maşallah.... ....bana sağlık ocağı doğumdan sonra 10 gün içinde nüfus cüzdanını çıkarın dedi....topuk kanı alcaklarmış 15 20 günlükken gitmem lazımmış .....nüfus cüzdanı ile...minicikken mavi nüfus cüzdanımı olcak şimdi bebelerimizin oyy oyyy topuk kanını sanırım doğduğunda bazı hastanelerde yapıp bakıyo dimi kızlar...kardeşimde hastanede aynı gün yapmışlardı....o zaman sonuçları vermem yeter sağlık ocağına sanırsam..ahhh ahh o günler bi gelse..oğlumun çamaşırlarına baka baka hasret içindeyim yaaa sağ sağlim bi doğsalar....
evet sınır bozxucu durumya ben doktorla konuştum gece olursa gelecekmisin diye yok dedi,nöbetçi doktor var sezeryan olursa benim oldugum gün yaparız dedi, ne gıcık bişey ya 1 senedir ona gidiyorum çagırdımmı gelmesi lazımdeğilmi,inşallah gece olursada onun nöbetine gelir
canım geçen hafta benide aradı hemşire, bilgileri aldı,bebek dogduktan 4 gün sonra gel dedi topuk kanı için ama mutlaka anne sütü almış olsun dedi,hastanelerde istege bağlı yapıyorlar ama biz kesinlikle yapıyoruz dedi, dedi dedi ne çok kullandım yaww
o zaman iki kere kan vermeye gerek yok dimi... aynı sonuçları götürsek yetmezmi acaba :44: yoksa ağlar bebelerimiz yaaa topukları acırrr
Haknurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aynı işte....
Suyum geldi diye yazdı hemen gitti doğurdu ya
kızlar bakın ne buldum
duygusal olur tabı uzun zmndır gorusmuyordunuz..
grıbtendır cnm bazen ole goze vuruyormus..
rabbım hayırlısı ıle kucagımıza almayı nasıp etsın aminn
evet sınır bozxucu durum
bnm hastanede gece nobetcı cocuk dru olmadıgı ıcın gece mudahale yapamıyorlarmıs..
ıkı kere verılecekmıs cnm
hastanedekını kabul etmıyorlarmıs
ösgemmm senın tosuncuk napıyorr bebsıler hakınd ane dusnuyor sahı oğlusun ?
Hazılıklaırn bıttımı canım yardım edenın varmı evde gunler nasıl gecıyor?
hb kusumm..
nasılsın gorusmedık senınle numaaranı mı degısmıssın galıba...
kızlar nasıl sen nasılsın evdekı sıpa nasıl:=)
sağol filancam...valla çok istediler çok çabaladılar eşim çok kırgındı aileme hala kırgın ama ben hamileyim diye beni yanlız bırakmadı sağ olsun..kardeşlerimde çok özlemiş beni....yemek yerken yanımda oturma kavgası bile yapıyolar.....esadımın tekmelerini falan gösteriyorum onlara....erkek kardeşim daha 8 yaşında kıskanıyo biraz ama inş esad doğunca daha beter kıskanmaz....bana çok düşkün zira...nasıl dengeyi kurcam bilmiyorum..:44:....paylaşılamayan çocuk oldu şimdiden oğlum....annemlerle barışacağım aklımın ucuna gelmezdi...Rabbime şükürler olsun inş bi daha kırmazlar beni yok yere....darısı tüm ailesiyle görüşmeyenlerin başına....Aallahım yardımcıları olsun.....
bende sizi özledim ama dediğim gibi bugünlük burdayım..merak etmeyin sakın yine gelcem inş..bi vınım olsun....doğursamda gelcem vallamerak ediyorum sizi çünkü....sen nasılsın bebeğin nasıl..seninkide erkekdi dimi.....:44:şubata kadar bekler inş bizim sıpalar yavvv
Haknurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aynı işte....
Suyum geldi diye yazdı hemen gitti doğurdu ya
kesınlıklekız allah ne yapmasın hakkat öyle durum ama yazmadan çıkmam abi..
ayy canım beni benide ağlattın valla,
aman dikkat et atlatman zor olur canımilaçta içemiyorsun
aynı ben kız, eşim diyorki kırpık gibi geçmişsin yine köşene, çıkamıcan orda doguracan diyo
off canım hiç sorma ne yiyip içecegimizi şaşırdık
artık eski usule dönecem ben, çalıştıgım yerde bir aileden süt alıp yogurt yapıyordum, fazla alıp ondan içecem artık
bizde o sütlerle büyüdük,daha güvenilir geliyor bana, hiçbir işlem yapılmıyorda
hoşbulduk canım benim bebiş oynak bugün durmuyor hiç, sen ve bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?