2012 Şubat Anneleri

ya canım evet süt içiyoruz da haberlerdeki şu sütle ilgili son haberleri dinlediniz mi?ne içiyosunuz benim kafam çok karıştı süt konusunda şimdi

balııımmm cok sevındım hayırlı olsun
umarım tekrardan hıc kırılmazsınız bırbırınıze. sende dıkkat et cnm ıyı davran ara sureklı falan
bak uzuluyordun kımse yok dıye..
rabbım yardımcın olacak daha cok..

günaydın kızlar dün gece aralıklarlar sancım oldu bugun de belim karnım kasıklarım regl olcakmıs gibi agrıyor normal mi sizde de oluyormu?

mrb canım ....benim arada bi karın ağrısı oluyodu
doktorumda onlar yalancı doğum sancıları demişti..
sennkide genelde doğum yapmaya gidenlerin tarifine benziyo
dikkat et kendine :18::18::18::18:

yekta güsel isim ben begendım canımmm

Sağol canım...

kusumm senın dıgerlerının adı neydı..

ye benı
anaa tehdıte bak
kız bnm damat geldı valla dıkkat et hatununa sahıp cıkar bnm damat

Canım hepsi iki isimdi faceden bak...
Geçen sene yazdığım doğumgünü resminin altında...

Sağol canım..
Senin oğlanın maşallahı var

gerçekten mi?
Amin beğenmenize çok sevindim kızlar..

ayşecim kerem çok güzel yada kerim.... kuranı kerimin kerimide olabilir yektayı kaynanam demişti bana ama istemedim ben ama kerem yekta güzel duruyo....

Sağol gözdem benim...
İnşallah bence de güzel duruyor..

birde ağrılarım sağ bacağıma vuruyor
o normal dıger agrılardan sancıyo bence..
bendede sag kasıkta var ayagımın tırnagına kadar sancıtıyo hatta seksek oynuyorum yururken adeta..
dınlenınce gecıyor bende.
ama dıger agrıları drla gorus ne olur ne olmaz..
bende bu sancıların yanında ıslaklıkta oluyor hareket cok edınce dusun.
erken dogummus benımkısı sıka sıka bekletıyorum kıscemı:)
ya canım evet süt içiyoruz da haberlerdeki şu sütle ilgili son haberleri dinlediniz mi?ne içiyosunuz benim kafam çok karıştı süt konusunda şimdi
ya bosver duymayın herseyı
bılındık markalarda ole seyler olmaz bence..
ben danone veya ıcım ıcıyorum..
eger bunları bulamassam sutas.

hoşgeldin canım günaydın iyiyiz allaha şükür sen ve bebişin nasıl

maşallah bizde iyiyiz canım,kasıklarda ağrı var ama olacak okadarda sıpayı tembihledim cumartesiye kadar sabret diye anneanneni bekle sonra çıkacaksan çık diye şimdilik akıllı uslu duruyo bakalım

aman canım dikkat et geçen kadının birine sordum 2. hamileliğiydi sancı nasıl bişey diye adet sancısının şiddetlisi dedi, senin rislki zaten heran tetikte ol, haknur gibi sürpriz yapma

günaydın kızlar dün gece aralıklarlar sancım oldu bugun de belim karnım kasıklarım regl olcakmıs gibi agrıyor normal mi sizde de oluyormu?
anammm kız sendemi başladın valla ocak anaları diye degiştirelim başlıgı

canım çok merak ettik seni hoşgeldin, kesin dogurdun diyorduk ama acele etmemiş bebiş
annenlerle barıştıgınada sevindim,inşallah birdaha olumsuzluklar yaşamazsınız, kimse anne gibi olamaz çünkü

çok severim çocuklarıı yafff
bakıcı filan diyosunuzyaa hiçç aramayın verin hepiciğini bana ben bakayımm sıpalarınızaaa

gbende bu sabah sağlık ocağına gittim hamile kayıtı tutuyolardı aramışlardı neyse son bilgileri verdim aynı odadada aşı yapıyolar bebelere..oyy çok tatlı bi erkek bebek geldi tahminimce 4 5 aylık vardı aşı olurken ağladı tabi içim gitti çokta tatlıydı maşallah........bana sağlık ocağı doğumdan sonra 10 gün içinde nüfus cüzdanını çıkarın dedi....topuk kanı alcaklarmış 15 20 günlükken gitmem lazımmış .....nüfus cüzdanı ile...minicikken mavi nüfus cüzdanımı olcak şimdi bebelerimizin oyy oyyy topuk kanını sanırım doğduğunda bazı hastanelerde yapıp bakıyo dimi kızlar...kardeşimde hastanede aynı gün yapmışlardı....o zaman sonuçları vermem yeter sağlık ocağına sanırsam..ahhh ahh o günler bi gelse..oğlumun çamaşırlarına baka baka hasret içindeyim yaaasağ sağlim bi doğsalar....

ay ıkı gun daha beklesın nolur yaa.. haftasonu surprız olmasın sımdı..
bırde dr ara ısın yoksa hafta sonu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…