- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.221
hişştt noluyo bkim burda kim benim oğlanın poposunu ısırıyo yavvv
BURCU TEYZESI PİPİSİNİDE ISIRI ONUN
şiiit hopp pıpıyı karıstırma
içmeye çalışıyorum canım .İnş normal doğum olursa zaten hepsi temizleniyor diyolar :))
bende de aynı kusur var sanırımkimse istemedi bile benden zaten olsam da olmasam da kimse farketmiyor yokluğumu
BEN VALLA SENI MRK EDIYORUM HEP YAZDA SNA CVP YAZIYM DIYE BAKIYORUM AMA SEN YAMZIYORSUN BEN BURDYKEN CANIM VE INNAMICKASIN AMA AKLIMDNA GECIYORDUN :)
gunaydın hgg..
sanırım bebek dogum pozısyonuna gırıyor ıyıce yanı kanala.
dıkkat et druna bıldır bence. ama oda dıyecekkı gel kontrol edelım
gıttıkten sonra bolbol dınlen dıyecek
sureklı ıstırahat et..
aynen devam edıyor cnm aynı seyler .. ıgneler etkısını gostermıs epeyce korkma dedı doktor gelıyorsa hg derız dedı.
pazartesı 8,30 9 arası alacaklar amelıyata kesın olarak.
en son pts gunu gıttım masallaahhh 3250 olmussanırım 3400 3500 falan dogar.
kızlar sutu aksatmayın bırde son haftalarda cok hızlı gelısıyorlar. kucuk dıye korkmayın sakın. ama sutu unutmayın
tahmın ettım cnm ama sana yuz defa soyledım ver su numaranı dıye.
ama yoooookkkkk kıymetlı telını sakla sen
ulasamayalım bız sana tmmmı..
balııımmmsağol filancam...valla çok istediler çok çabaladılar eşim çok kırgındı aileme hala kırgın ama ben hamileyim diye beni yanlız bırakmadı sağ olsun..kardeşlerimde çok özlemiş beni....yemek yerken yanımda oturma kavgası bile yapıyolar.....esadımın tekmelerini falan gösteriyorum onlara....erkek kardeşim daha 8 yaşında kıskanıyo biraz ama inş esad doğunca daha beter kıskanmaz....bana çok düşkün zira...nasıl dengeyi kurcam bilmiyorum..:44:....paylaşılamayan çocuk oldu şimdiden oğlum....annemlerle barışacağım aklımın ucuna gelmezdi...Rabbime şükürler olsun inş bi daha kırmazlar beni yok yere....darısı tüm ailesiyle görüşmeyenlerin başına....Aallahım yardımcıları olsun.....
bende sizi özledim ama dediğim gibi bugünlük burdayım..merak etmeyin sakın yine gelcem inş..bi vınım olsun....doğursamda gelcem vallamerak ediyorum sizi çünkü....sen nasılsın bebeğin nasıl..seninkide erkekdi dimi.....:44:şubata kadar bekler inş bizim sıpalar yavvv
erken ıznede cıkabılırsın cnm drla anlasarak..
günaydın kızlar dün gece aralıklarlar sancım oldu bugun de belim karnım kasıklarım regl olcakmıs gibi agrıyor normal mi sizde de oluyormu?
yekta güsel isim ben begendım canımmm
kusumm senın dıgerlerının adı neydı..
ye benı
anaa tehdıte bak
kız bnm damat geldı valla dıkkat ethatununa sahıp cıkar bnm damat
benim doktr da haftaya yapabilir öyle bi konusu geçti:18:
benim kız 2.900 ama şimdi 3 olmuştur sanırım 1 hafta önceydi kont.
boyuda 48cm
evt 14 de yada 2 de olursa tarih açısından süper olur..
mrb ayşecimmm
yekta ismini çoook beğendim
içmeye çalışıyorum canım .İnş normal doğum olursa zaten hepsi temizleniyor diyolar :))
canım tetanoz aşısını son bir aya kadar vuruyoruz demişti dr.sen ne kadarlık oldun ki ?? Patronun da alsın işini başına çalsın.Ne gereksiz bir adam yaaa... Bence de huzurlu olabileceğin bir iş bul canım benim.Takma kafana ....
Canım hoşgeldinnn...özlemiştik seni valla...Ayy çok sevindim ailenle barışmana .Rabbim muhabbetinizi artırsın inş.bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın sizeee
hoşgeldin canımmm iyizz çok şükür sen nasılsınnn??
bende de aynı kusur var sanırımkimse istemedi bile benden zaten olsam da olmasam da kimse farketmiyor yokluğumu
ben bayıldım kerem yekta ismine.Çok asil duruyor benceRabbim ismiyle yaşatsın inş
ayşecim kerem çok güzel yada kerim.... kuranı kerimin kerimide olabilir yektayı kaynanam demişti bana ama istemedim ben ama kerem yekta güzel duruyo....
hişştt noluyo bkim burda kim benim oğlanın poposunu ısırıyo yavvv
BURCU TEYZESI PİPİSİNİDE ISIRI ONUN
cnm geçen günlerde benimde öyle ağrılarım vardı neden bilmem şimdi geçti çok şükür....başı aşşağıda benm oğlanın ondandır dedim ben ama seninkide öylemi bilmem ....günaydın kızlar dün gece aralıklarlar sancım oldu bugun de belim karnım kasıklarım regl olcakmıs gibi agrıyor normal mi sizde de oluyormu?
aynen devam edıyor cnm aynı seyler .. ıgneler etkısını gostermıs epeyce korkma dedı doktor gelıyorsa hg derız dedı.
pazartesı 8,30 9 arası alacaklar amelıyata kesın olarak.
en son pts gunu gıttım masallaahhh 3250 olmussanırım 3400 3500 falan dogar.
kızlar sutu aksatmayın bırde son haftalarda cok hızlı gelısıyorlar. kucuk dıye korkmayın sakın. ama sutu unutmayın
tahmın ettım cnm ama sana yuz defa soyledım ver su numaranı dıye.
ama yoooookkkkk kıymetlı telını sakla sen
ulasamayalım bız sana tmmmı..
cnm merak etme vınım olsun yine gelcem..tabi eskisi gibi sık giremeyiz çoğumuz artık bebeler olck malum....telimi kimseye vermedim ben cnm yaa benm adam biraz pipirik ondan veremiyorum kim diye merak edip başımın etini yer çünkü açıklayamam....kızar bana....ondan yani....yoksa hepiciğinizi seviyorum ben....gelinim tosuncuk desene.....maşallah..hadi allah yardımcın olsun inş kolaycana olur doğumun. ağrın sızın olmaz inşşş........cnm benimmm
o normal dıger agrılardan sancıyo bence..birde ağrılarım sağ bacağıma vuruyor
ya bosver duymayın herseyıya canım evet süt içiyoruz da haberlerdeki şu sütle ilgili son haberleri dinlediniz mi?ne içiyosunuz benim kafam çok karıştı süt konusunda şimdi
mrb canım ....benim arada bi karın ağrısı oluyodu
doktorumda onlar yalancı doğum sancıları demişti..
sennkide genelde doğum yapmaya gidenlerin tarifine benziyo
dikkat et kendine :18::18::18::18:
hoşgeldin canım günaydın iyiyiz allaha şükür sen ve bebişin nasıl
aman canım dikkat et geçen kadının birine sordum 2. hamileliğiydi sancı nasıl bişey diye adet sancısının şiddetlisi dedi, senin rislki zaten heran tetikte ol, haknur gibi sürpriz yapmahg gunaydınnn.
bugun bnmkı herzmnkı gıbı sakın sessız:)
bırde bende bugun adet sancısı gıbı bıse var hanı heran adet olacakmısım gıbı bı hıs
geldım gelecem olurya anlarız ya aynı oyle neden acaba..
hafta sonu bıse olmasa barı...
hıc sevmedım gebelıkte bu haftasonunu yaa..
suanlık bı haber yok:)
anammm kız sendemi başladın valla ocak anaları diye degiştirelim başlıgıgünaydın kızlar dün gece aralıklarlar sancım oldu bugun de belim karnım kasıklarım regl olcakmıs gibi agrıyor normal mi sizde de oluyormu?
sağol filancam...valla çok istediler çok çabaladılar eşim çok kırgındı aileme hala kırgın ama ben hamileyim diye beni yanlız bırakmadı sağ olsun..kardeşlerimde çok özlemiş beni....yemek yerken yanımda oturma kavgası bile yapıyolar.....esadımın tekmelerini falan gösteriyorum onlara....erkek kardeşim daha 8 yaşında kıskanıyo biraz ama inş esad doğunca daha beter kıskanmaz....bana çok düşkün zira...nasıl dengeyi kurcam bilmiyorum..:44:....paylaşılamayan çocuk oldu şimdiden oğlum....annemlerle barışacağım aklımın ucuna gelmezdi...Rabbime şükürler olsun inş bi daha kırmazlar beni yok yere....darısı tüm ailesiyle görüşmeyenlerin başına....Aallahım yardımcıları olsun.....
bende sizi özledim ama dediğim gibi bugünlük burdayım..merak etmeyin sakın yine gelcem inş..bi vınım olsun....doğursamda gelcem vallamerak ediyorum sizi çünkü....sen nasılsın bebeğin nasıl..seninkide erkekdi dimi.....:44:şubata kadar bekler inş bizim sıpalar yavvv
çok severim çocuklarıı yafff
bakıcı filan diyosunuzyaa hiçç aramayın verin hepiciğini bana ben bakayımm sıpalarınızaaa
cnm geçen günlerde benimde öyle ağrılarım vardı neden bilmem şimdi geçti çok şükür....başı aşşağıda benm oğlanın ondandır dedim ben ama seninkide öylemi bilmem ....
cnm merak etme vınım olsun yine gelcem..tabi eskisi gibi sık giremeyiz çoğumuz artık bebeler olck malum....telimi kimseye vermedim ben cnm yaa benm adam biraz pipirik ondan veremiyorum kim diye merak edip başımın etini yer çünkü açıklayamam....kızar bana....ondan yani....yoksa hepiciğinizi seviyorum ben....gelinim tosuncuk desene.....maşallah..hadi allah yardımcın olsun inş kolaycana olur doğumun. ağrın sızın olmaz inşşş........cnm benimmm
ınsallah cnm ya korkuyormuyum heyecandan mı bılmıyorum yuregım pırpır..
tm bı sekılde haber et bıze barı..
benım adamda kızıyor cok sus nolcak dedım
sende sus dunurumuz bu bızım de
maşallah bizde iyiyiz canım,kasıklarda ağrı var ama olacak okadarda sıpayı tembihledim cumartesiye kadar sabret diye anneanneni bekle sonra çıkacaksan çık diyeşimdilik akıllı uslu duruyo bakalım
aman canım dikkat et geçen kadının birine sordum 2. hamileliğiydi sancı nasıl bişey diye adet sancısının şiddetlisi dedi, senin rislki zaten heran tetikte ol, haknur gibi sürpriz yapma
anammm kız sendemi başladın valla ocak anaları diye degiştirelim başlıgı
canım çok merak ettik seni hoşgeldin, kesin dogurdun diyorduk ama acele etmemiş bebiş
annenlerle barıştıgınada sevindim,inşallah birdaha olumsuzluklar yaşamazsınız, kimse anne gibi olamaz çünkü
Enice duygu hogocuk hosgledınız bebsılerınız nasıl kıslrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?