- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.681
Sende doğurmuşsun işte kaçak gelin...:)))
Kızın nasıl?
kaç kilo doğurdun
Normal olmuş..
Boyu kaç
Nasıl oldu anlat bakalım...
Şimdi ne yapıyor
uyuyor mu yumuk gözlü kızın?
kızlar birsey sorcam dün doktorum doğumdaydı doğumhaneye gittik görüşmeye normal doğum vardı kadın acayip bağırıyordu çoook korktum hastaneden çıkınca ağladım ben normal yapamam diye.smdi sezeryan istiyorum sizce neyapayım ya sezeryan nasıl fikri olan varmı? o da çok mu ağrılı?
Selam ayşebaharım:) sen de kürklü olmuşsun, hayırlı olsun.
bilyorsunuz başı yukarıdaydı kızımın o nedenle spinal sezeryan olacaktım. son hafta dönmüş bizim minik:) ağrım sızım oldu, sonrasında suyum gelince hastaneye gittim. serum taktılar, 3-4 saat sonrasında da doğurdum:) açıkcası hiçbrşey hatırlamıyorum. ağrı, sızı içindeydim:) 3 kilo doğdu, 49 cm de boyuydu. biraz gazlı bir bebek. gece uykusuzluğuna alışmaya çalışıyorum:) ben de hala ağrı sızı var. ayakta pek fazla kalamıyorum. öyle işte)
kızlar birsey sorcam dün doktorum doğumdaydı doğumhaneye gittik görüşmeye normal doğum vardı kadın acayip bağırıyordu çoook korktum hastaneden çıkınca ağladım ben normal yapamam diye.smdi sezeryan istiyorum sizce neyapayım ya sezeryan nasıl fikri olan varmı? o da çok mu ağrılı?
hangı tarıhte. cnmCanım hacer
epidural normal doğum
2800 kg
50 cm
Adı Musab Emre
Canım nihle ne demek gülüm?
Canım göğsüm de zaten yara vardı
Benimki ısır ısır yara yapmıştı
Dün karabiber sürünce nasıl yanıyorum ben
görsen gülerdin..
yok olmadı ama sızlıyor olur dıye korkuyorum 3650 dgdu evet karnım ınıyor bu durum da cok guzel:) 6-7 gıttısenin göğsünde yara oldu mu? bebeiş kaç kilo doğdu??bu arada bazıları 1 yıl kadar adet olmazmış sen hemen oldun vücudun da düzene girmiştir karnın şiş gezmezsin en azından...kaç kilo gitti şimdiilik??
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/493283-2012-subat-anneleri-dogum-listesi.html :)liste nerdeydi yaa bizde bakalım:26:
oooo hayırlı olsun cnm rabbım hayırlı omur versın:)Selam herkese;
nihleecim sen doğurdun mu gözün aydın, allah analı babalı büyütsün. ben de doğurdum 12'sinde:)
maşallah nihlecimm çok çabuk toparlandın neşende yerinde darısı hepiciğimizin başına
evet canım havalar soğuk ya:)
Sağol canım benim..
Senin de kuzunu Rabbim analı babalı büyütsün..
Nasıl ters olmasına rağmen normal yapabildin..
Maşllah karmaxcım sana..
Allah ne güzel yardım ediyor değil mi
Ağrın varmış
Kaç dikiş attılar...
hbbbbb
elhamdurullah ııyız bende cok ıyıyım bugun epey toparlandım..
dun banyomuzu yaptık sutum oyle geldı bugun emmsı bıraz daha ıyı
cunku bızım hanımcık hazırcı bıraz ve cok nazlı aynı ben:)
sanırım aynaya cok bakmısım huyuda tıpıde bana cok benzıyor:)
sızler nasılsınız
yazık yavruma ya, ben bile üzüldüm yavrum ne yaptıkiBu arada kızlar benim küçük kızı sütten dün saat 16:00 itibarıyla kestim...
Kızlar merhaba,
mayıs annesiyim kısmetse 31 mayıs doğum tarihimiz. Şuan 5. ayım bitti şimdilik çatlak yok bebe yağı kullanıyorum ve göbeğim de var yani, merak ettiğim aranızda çatlayan var ise hangi aydan itibaren çatlamaya başladı çok merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim. İnşallah çatlamam
kızlar normal doğuma şartlamayın kendinizi bırakın doktorunuz karar versin bizim komşu bir ay önce normal doğum diye tutturdu şimdi ne yazık ki kucağı boş..ve psikolojisi çok kötü hep kendini suçluyor keşke cahillik etmeseydim tutturmasaydım normal doğum diye... doktorlarda o kadar normal yapma demesine rağman yaptı..neyse Allah yardımcısı olsun
kızlar vivada haberiniz varmı kaç gündür yok
dogurdumu acaba, ama çok erkendi daha
Yok canım bunun hakkı bitti..
Sıra oğlanda:)))
Adı zinco olabilir canım...
Onu da kullanmıştım..
Estetik dikiş değil mi?
Kendi kendine kaynayacak..
Göbek kat gibi durur..
Banyo yaptın mı canım?
Sıcak banyo daha da getirir sütünü..
Göğüs pedi kullan..
Ben zaten oturarak yatıyordum..
Kimsem yok ya..
Yardım alacak kuuzum
Eşim gelene dek yavaş yavaş yaparım işleri ben..
Çok yorma kendini..
Göbeğine dikkat et..
Püskürtmeli bişey verdi mi doktorun göbeği için
Alın dedi mi eczaneden?
Daha çabuk düşmesini sağlayan mikroplardan temizleyen..
Böyle küçük bir plastik şişede
Eve gidince adına bakayım bir..
benim oğlan 22 günde
kız 15 günde diğeri 10 günde düştü canım
Belli olmuyor
İnşallah erkenden düşer..
Kızlar merhaba,
mayıs annesiyim kısmetse 31 mayıs doğum tarihimiz. Şuan 5. ayım bitti şimdilik çatlak yok bebe yağı kullanıyorum ve göbeğim de var yani, merak ettiğim aranızda çatlayan var ise hangi aydan itibaren çatlamaya başladı çok merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim. İnşallah çatlamam
maşallah canım,ilk çocukbabaya benzer derler ama sen kendine çok bakmışsın belli
dikkat et kendine şişko bebek yap çok tatlı oluyorlar şişko olanlar
yazık yavruma ya, ben bile üzüldüm yavrum ne yaptıki
canım benim 7. ayda bacaklarda başladı,9. aydaa karında, ama yag krem kullanıyosan bide cildin müsaitse hiç çatlamazsın
bende çok merak ediyorum
ama erken değil artık enice her an herkes doğurabilir.
[/QUOTe
dogru diyosun canım bu bebekler iyice günlerini şaşırdı
ne yapacakları belli degil
g_b, buklee, pomak35, kahvekokusu, yelizzz7835, duyguvt, kirmizicilek16, NIHLEE
kızlar niye yazmıyorsunuz ya
sen beni beğenmiyon mu enice yazdım ya bacım
bukle hacer ve karma nın bılgılerını bılıyormusun cnm gecmıse bakamıyorum kızdan.
g_b, buklee, pomak35, kahvekokusu, yelizzz7835, duyguvt, kirmizicilek16, nıhlee
kızlar niye yazmıyorsunuz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?