2012 Şubat Anneleri

Sende doğurmuşsun işte kaçak gelin...:)))
Kızın nasıl?
kaç kilo doğurdun
Normal olmuş..
Boyu kaç
Nasıl oldu anlat bakalım...
Şimdi ne yapıyor
uyuyor mu yumuk gözlü kızın?

Selam ayşebaharım:) sen de kürklü olmuşsun, hayırlı olsun.
bilyorsunuz başı yukarıdaydı kızımın o nedenle spinal sezeryan olacaktım. son hafta dönmüş bizim minik:) ağrım sızım oldu, sonrasında suyum gelince hastaneye gittim. serum taktılar, 3-4 saat sonrasında da doğurdum:) açıkcası hiçbrşey hatırlamıyorum. ağrı, sızı içindeydim:) 3 kilo doğdu, 49 cm de boyuydu. biraz gazlı bir bebek. gece uykusuzluğuna alışmaya çalışıyorum:) ben de hala ağrı sızı var. ayakta pek fazla kalamıyorum. öyle işte )

kızlar birsey sorcam dün doktorum doğumdaydı doğumhaneye gittik görüşmeye normal doğum vardı kadın acayip bağırıyordu çoook korktum hastaneden çıkınca ağladım ben normal yapamam diye.smdi sezeryan istiyorum sizce neyapayım ya sezeryan nasıl fikri olan varmı? o da çok mu ağrılı?

kızlar normal doğuma şartlamayın kendinizi bırakın doktorunuz karar versin bizim komşu bir ay önce normal doğum diye tutturdu şimdi ne yazık ki kucağı boş..ve psikolojisi çok kötü hep kendini suçluyor keşke cahillik etmeseydim tutturmasaydım normal doğum diye... doktorlarda o kadar normal yapma demesine rağman yaptı..neyse Allah yardımcısı olsun

Canım korkacak birşey yok. ben cesaretsizken ben bile yapabildiysem, yaparsın. eğer durumun el veriyorsa normal doğuma yap. herhalukarda sezeryan da olsan ağrın olacak nasılsa.

Kızlar merhaba,
mayıs annesiyim kısmetse 31 mayıs doğum tarihimiz. Şuan 5. ayım bitti şimdilik çatlak yok bebe yağı kullanıyorum ve göbeğim de var yani, merak ettiğim aranızda çatlayan var ise hangi aydan itibaren çatlamaya başladı çok merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim. İnşallah çatlamam

evet canım havalar soğuk ya:)
Sağol canım benim..
Senin de kuzunu Rabbim analı babalı büyütsün..
Nasıl ters olmasına rağmen normal yapabildin..
Maşllah karmaxcım sana..
Allah ne güzel yardım ediyor değil mi
Ağrın varmış
Kaç dikiş attılar...

Canım sakin ol..
Kimseden etkilenme..
Hakkında hayırlıs neyse o olsun..
ikisinin de kolaylıkları ve zorlukları var..

hangı tarıhte. cnm
tahmn edebılıyorum sen bılırsın
bendede felaket maceralar oldu en komıgı hemsıre ve ablamdı
ablam zırt pırt manmunluk yapıyo gulduruyo habıre hastanede ablam kardesım ve esım kaldık
ablamlar gulustukce ben aglıyordum cunku guldukce yaram acıyordu ben agladıkca onlar daha cok guluyorlardı benım soylenmelerıme
dedım duruunn az kaldı canınıza okucam
helekı gelmısler ben acımdan kıvranıyorum gecenın 12sınde cıg kofte almıs yıyorlar
gobek marulu kardesım tavsan gıbı yıyodu bıan cnm ıstedı kızdım ne o ole tavsan gıbı hart hart taklıtını yaptım bıde bunlar koptu
ablam dıyokı o kızgınlıkla bı taklıt yaptın kı sen bıle duramazdın bende bu sefer kendıme guldum haydaa canım yandı

helekı oksuruk yokmu!!!!!!
oksıjenden dolayı bende olustu cok afersınız balgam atamıyorum bı turlu!
hemsırem geldı yaslıcaydı ama en tecrubelerı allah razı olsun cok yardım ettı bana
bu olay harıcınde tabı bana cok acı geldı
oksuremıyorum oluyorum dedım ıkı kez patlatırcasına oksurdum cok agladım.
bak sımdı bıse yapacaz dedı ben sana oksur dıcem sen oksurcen dedı tm dedım zaten sıkısmısım oluyorum
sırtıma bı vurdu oksur dıyerek bnm cıgerler dokuldu
ama pes pese
o ankı bakısım saheserlıkmıs ablam oyle dıyo

aysem bu agızdakı pamukcukluk nedır bana ole olmasın dıye gogsunu ve bebegın agsını karbonatlı su ıle ıslat dedıler dogruluk oranı nedır bunun:S
yok olmadı ama sızlıyor olur dıye korkuyorum 3650 dgdu evet karnım ınıyor bu durum da cok guzel:) 6-7 gıttı

liste nerdeydi yaa bizde bakalım:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/493283-2012-subat-anneleri-dogum-listesi.html :)
Selam herkese;

nihleecim sen doğurdun mu gözün aydın, allah analı babalı büyütsün. ben de doğurdum 12'sinde:)
oooo hayırlı olsun cnm rabbım hayırlı omur versın:)
yoklugunda demek dogurdun he
bılgılerını verde eklım hemencık
cunku cıkacam cok oturmayayım.
maşallah nihlecimm çok çabuk toparlandın neşende yerinde darısı hepiciğimizin başına

elhamdurullah rabbıme sulur cnm

kafası son hafta aşağı döndü. bu durum sık rastlanıyormuş. kısmet işte, ben sezeryana alıştırmıştım endimi. önemli olan annenşn de bebeğin de sağlıklı olması. nomali sezeryan farketmiyor.

maşallah canım,ilk çocukbabaya benzer derler ama sen kendine çok bakmışsın belli
dikkat et kendine şişko bebek yap çok tatlı oluyorlar şişko olanlar

Bu arada kızlar benim küçük kızı sütten dün saat 16:00 itibarıyla kestim...
yazık yavruma ya, ben bile üzüldüm yavrum ne yaptıki

canım benim 7. ayda bacaklarda başladı,9. aydaa karında, ama yag krem kullanıyosan bide cildin müsaitse hiç çatlamazsın

doğumda mı terslik olmuşş yaa üzüldüm şimdi diretiyorum da ben Allahım kimseye vermesin

g_b, buklee, pomak35, kahvekokusu, yelizzz7835, duyguvt, kirmizicilek16, NIHLEE
kızlar niye yazmıyorsunuz ya

olabılır evet ama ınan hala dahada bakmadım adına
estetık sanırım cunku hıc ız yok
yaptım cnm banyoyu sut arttı epeyce evet.yetıyo kıza:)
gogus pedı kullanmıyorum aldım ama kenarda duruyor. asırı akan bı sut yok pecete koyuyorum sımdılık.
banada herkesden fazla esım yardımcı oldu o olmasa ben bı hıcım!
yok sadece hareket edıyorum hıcbıseye elımı surmuyorum bıse yemıyordım bugun basladım adam akıllı.
evet puskurmelı bısey verdıler gunde 3 kez bı fıs az once altına baktım fıslattım baktım kurumaya donmus
fıstan sonra dr ıkı dkka bekle kurusun ole kapa dedı gazlı bez kullanma dedı kullanmıyorum.
bakalım nolcak..

sezeryan mecbur kalmadıkca bence olma normal dogum bı anlıkmıs
sezeryan ılk ıkı gun agır gecıyor ve sonra azalıyor sanırım agrılar 10 15 gun gıdıyormus
normalde ertesı gun ıstedıgın seyı yapabılıyormussun yasamadım ama gordum.
mesela ben melegımı daha bu sabah kucagıma tam aldım.
mecbur kalmadıkca normal derım ben

son ay 15 ay catlaklar artıyor ben bıse kullanmadım ve catladım:)
ama dgmdan snra bembeyaz oldu hepsı:)

evet sanırım ole oldu

bukle hacer ve karma nın bılgılerını bılıyormusun cnm gecmıse bakamıyorum kızdan.

bukle hacer ve karma nın bılgılerını bılıyormusun cnm gecmıse bakamıyorum kızdan.

hacerin biliyorum da karma-x net değil tatlım

normal doğum
2800gr 51cm
musab emre bebeğin ismi
24/01/2012
oldu mu bebişim?

karmada 12sinde doğurdu normal ama bebekle ilgili detay hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…