2012 Şubat Anneleri

kızlar ya bişey sorcam hurma canım cekiyo bu ara ama erken doguma sebep oluyo diye duymustum ... günde 1-2 tane yesem bişey olmaz heralde dimi

çok haklısın canım bizimkininde haftada 3 gün sporu 1 gün maçı 2-3 günde arkadaşlarıyla gezmesi var hiç sesimi çıkarmıyorumda tak dedi artık yani, annem var şükretsin yoksa burnundan getirirdim onun
çok şükür kötü huyları yok bununla avunuyorum işte
eşşegi çok seviyorum bide, hırsım geçecek hepsini yine unutacam ama napıyım agamadan olmıcak sanırım

geçmiş olsun canım merak ettik tabi, dogurdunmu aceba dedim ama çok erken senin daha, biraz daha dursun bakalım sıpa

anası yerinde durmayınca sıpasıda durmuyo
vura vura nişanı getirdi sıpa
öyle bir tekmeliyoki alttan çığlık atıyorum can acısından

kızlar ya bişey sorcam hurma canım cekiyo bu ara ama erken doguma sebep oluyo diye duymustum ... günde 1-2 tane yesem bişey olmaz heralde dimi

ben erkekn doğuma sebep olduğunu duymadım ancak peygamber efendimiz hamile bayanlara yemesini öneriyormuş diye duydum. normal doğumu kolaylaştırıyormuş. bu tür şeyler 1-2 tane yemekle bişey olmaz. bolca yemek lazım. ayrıca hepimiz erken doğum kuvöz riskini de geçtik zaten bundan sonra korkulacak bişey yok şubat anneleri için.

yook canım bişeycik olmaz o kadarcık dan yee ben de hamileliğin başında o kadar çok yedimki
yuh dersin bulantım var folicasit içemiyom die
hurma yedim boyuna..şimdi canım hiç çekmiyoo

katılıyorum aksıne yemek gerekıyormus ozellıkle aldırdım esıme ve gunde 2 3 4 yıyorum ben

:13::13::13::13::13:
haklısın canım
benim yaakın bi zamanda doğum yapan arkadaşımda sürekli yedi doğuruyum artık diee
40 hafta doldu diee banamısın demedi bebek sonunda sezeryan oldu

ya sanki bugün bebişim döndü...... heralde cok acayip hareketler yaptı bide cok sancım oldu........ BEBİŞİ DÖNEN ANNELER HİSSETTİNİZ Mİ BEBEGİNİZ DÖNERKEN .....dönseleer anlarmıyız acaba???

saol canım iyi ozaman rahatca yiyebilirim

ben hamile kaldım kalalı yiyorum çok faydalı
hadisler var
son yıllarda hurma bilimsel olarak çok araştırıldı
tam hatırlamıyorum ama günde 2 hurmaydı sanırım yersek vücudumuzun eksikliğini gideriyormuş
hurma için mucize diyorlar araştırmalara göree
eee tabisi hugoşş kusur kalırmı hergün yiyorumm

cnm çok dikkat et kendine otur dinlen bolbol bebişin gelme zamnı değil bi kaç hafta daha beklesin bizden önce sakın doğurma
ye kız çekinme hamile kaldığımdan beri yerim hac hurması doğum kolay olsun diye çok şükür 38 haftalık oldum işte

doktor bana 24 72 saat içinde doğum olabiliyormuş böyle sümüksü pembe akıntın olursa tabi 15 günüde bulabilir ama genel olarak 3 4 günde doğum gerçekleşir onun için tedarikli ol dikkat et kendine

durma gez kız son haftalarda ararsın bugünlerini, ama kendini yorma tatlım
senin bebiş dönmedi ozaman tepikler alttan geliyorsa

canım bende günde 3 tane yiyorum 1 aydır, ilk aylardada canım istemişti yedim bolbol, dogumu kolaylaştırıyormuş, bence sende ye

:13::13::13::13::13:
haklısın canım
benim yaakın bi zamanda doğum yapan arkadaşımda sürekli yedi doğuruyum artık diee
40 hafta doldu diee banamısın demedi bebek sonunda sezeryan oldu
kız bendede mi öyle olacak yoksa,bende yiyorum hergün bebekte tık yok:18:

ya sanki bugün bebişim döndü...... heralde cok acayip hareketler yaptı bide cok sancım oldu........ BEBİŞİ DÖNEN ANNELER HİSSETTİNİZ Mİ BEBEGİNİZ DÖNERKEN .....dönseleer anlarmıyız acaba???

ben hiç hissetmedim canım çünkü 28.haftada falan döndü benimki daha çok küçüktü

kız bendede mi öyle olacak yoksa,bende yiyorum hergün bebekte tık yok:18:

ben hiç hissetmedim canım çünkü 28.haftada falan döndü benimki daha çok küçüktü

sennkide cok erken dönmüş canım.... o kadar hafta baş aşağı nasıl duruyolar acaba .... biz 5 dakka dursak beynimiz sulanır vallaha ...içimiz dısımıza cıkar....güzel Allah'ım nasıl sistem kurmuş ....

öyle canım ya keyfi gerinde onun, başını yerleştirdi ayaklar kıpır kıpır ,şimdide yandan yandan geriyor beni sıgmıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…