- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.421
benn geldimm
hepiciğiniz beni çok özlemişsinizdir diye düşünüp daha fazla bekletmeden geldimm :86:
benn geldimm
hepiciğiniz beni çok özlemişsinizdir diye düşünüp daha fazla bekletmeden geldimm :86:
eskiden hugo çok oynardı çokmu seviyodun sende..rumuz çok hoş.... kanaman olmuş sanırsam nasılsın şimdi neden olmuş ben yoktum bilgim yok..geçmişe baktım azz....
eveeeeeet çok seviyodumm bende
canım kanama değil pembe sümüksü sıvı geldi
nişan oluyomuş doğum öncesi belirtisi
şimdi iyiyim ama ayakta pek duramıyorum hemen belim ağrıyo
Kızlar izne ayrıldıgımdan beri görüşemedik nasılsınız. Ben daha dogum yapmadım. Şuan 39+3 oldum. Herşey normal sancımı bekliyorum. Doktor ısrarla sen normal doğum yapamazsın diyor(
bebek iri çatım dar oldugu için. Eşimde sancını bekleyelim olmazsa zaten başka şansımız yok ama normali deneyelim diyor. Ama doktorda sırf para kazanmak için böyle yapıyor gibi geliyor bana.
Hakkımda hayırlısı bakalım. Sizler nasılsınız.
iyiyiz balım.... kaç kilo bebek..4 kiloyu geçikmiki....de bakimm
nasılsın dedim pas vermedinkiiii
geçmiş olsun cnmm..ben çıkıyorum kızlar birazdan..... hepinizi çok öpüyorum...sağlıcakla kalın emi....
3.600 dü tatlım salı günü. Benim çatım darmış bu arada vede kemikli. Ben son haftalarda doktorumu değiştirdim buna gittim. Salı günü 3. gidişimdi 3 ündede sezeryan dedi bana ama bana ama ben normal doğum yapmak istiyorum.
canımmmm görmedim valla biyandan size bakıyom biyandan çay falan kusura bakma tatlım iyiyim şükür sen nasılsın bebiş nasıl
dünürüm napıyo gelinim uyuyomu? üstünü kaç kez değişiyosun çabuk kirletiyomumistir o şimdi missss..he bide yıkadınmı hiç...komşularım yıka bişey olmaz diyo ama.... göbeği içinde alkollü bez koymak çabuk düşürürmüşşş haberin olsun...kuru tut
selametle cnm vını bı sekılde yaptır. dgmdan snrada gırılıyo merak etme:)geçmiş olsun cnmm..ben çıkıyorum kızlar birazdan..... hepinizi çok öpüyorum...sağlıcakla kalın emi....
3.600 dü tatlım salı günü. Benim çatım darmış bu arada vede kemikli. Ben son haftalarda doktorumu değiştirdim buna gittim. Salı günü 3. gidişimdi 3 ündede sezeryan dedi bana ama bana ama ben normal doğum yapmak istiyorum.
kızlar yeni geldim eve
tansiyonum 18/10du epey salladı beni
dr bu tansiyon bugünlük böyleyse düşürüp gönderirim
ama her gün düzenli ölçtür
2 3 gün devam ederse bebeğe zararı olur dedi
çok moralim bozuldu kızlar ya
bu zamana kadar herşey yolundaydı
neden böyle oldu?
teşekkür ederim kızlar bu arada gerçekten aile gibi olmuşuz burda
düşünülmek çok güzel..
matnes kız ben seni yeni görüyorum, sende normal bekleyenlerdensin sanırımbende varıııım.
canım normal diye çok diretme, inan doktorlar bizden daha iyi biliyorKızlar izne ayrıldıgımdan beri görüşemedik nasılsınız. Ben daha dogum yapmadım. Şuan 39+3 oldum. Herşey normal sancımı bekliyorum. Doktor ısrarla sen normal doğum yapamazsın diyor(
bebek iri çatım dar oldugu için. Eşimde sancını bekleyelim olmazsa zaten başka şansımız yok ama normali deneyelim diyor. Ama doktorda sırf para kazanmak için böyle yapıyor gibi geliyor bana.
Hakkımda hayırlısı bakalım. Sizler nasılsınız.
kızlar yeni geldim eve
tansiyonum 18/10du epey salladı beni
dr bu tansiyon bugünlük böyleyse düşürüp gönderirim
ama her gün düzenli ölçtür
2 3 gün devam ederse bebeğe zararı olur dedi
çok moralim bozuldu kızlar ya
bu zamana kadar herşey yolundaydı
neden böyle oldu?
teşekkür ederim kızlar bu arada gerçekten aile gibi olmuşuz burda
düşünülmek çok güzel..
aaaa bukle gelmiş. tansiyonun nasıl indi mi
geçmiş olsun. yüksek tansiyon çok tehlikeli. sen senin hem bebek için. inşaallah tekrar etmez. normal yapamayacaksın diye de üzüldük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?