- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.381
buklenin tansiyonu düşmezse bu gece acil sezeryan, bebek elinde. normal doğurmayı en çok o istiyordu. tansiyonu yüksekmiş Allah yardımcısı olsun. hastaneye erken gitmesi çok iyi olmuş. bebeğinin kilosu ve haftası da iyiydi. Allah kurtarsın.
buklenin tansiyonu düşmezse bu gece acil sezeryan, bebek elinde. normal doğurmayı en çok o istiyordu. tansiyonu yüksekmiş Allah yardımcısı olsun. hastaneye erken gitmesi çok iyi olmuş. bebeğinin kilosu ve haftası da iyiydi. Allah kurtarsın.
anam nasıl yükselmiş öyle allah yardım etsin ama onunki daha çok küçük bi 37. haftaya gelseydi
kız beni 1 aydır çıkarmıyor dışarı tek başıma, sinir oluyorum ama yapacak bişeyde yok, çocuk dogana kadar sabır
canım 1 haftaya kadar toparlarsın sıkıntı etme, sarılıgıda gözlerinden anlıyorlar sanırım
bendede var cnm mutlaka al ıser yarıyormus.gözlerinin içi sap sarı olur cnm o zaman beyaz yerler varya o ralar rengi sararır... ama her bebek atlatırmış sen bol bol emzirmeye bak sütün şifası onun....annemde tutdurdu sarı tülbent alalım diye alcam bakalım..
canım benim kız doğduğu andan itibaren en fazla o da çok emmişse 2 saat uyuyordu.cuma gecesi gece 12 gibi yattık ben bi uyandım saat 4.kızım 4 saat boyunca uyanmamış.zorla uyandırmaya çalıştık altını açtık burnunu sıktık zorla memeyi ağzına verdik 5 dk zor emdi.sonra gene uyudu.hiç uyanmadan .sabah rengi de bariz sarı olunca dr götürdük hemen yatırdılar.mor ışığa yatırdılar ve 2,5 saatte emzirmeye çalıştık.kabus gibiydi.sandalyenin üstünde zor oturuyorum kız gözünü açmıyo memeyi almıyor.en son memeyi sağdık biberonla hemşireler beslediler.onlar bu işin uzmanı olmuşlar 5 dk da bebeği besliyorlar.kan değerimiz ilk 17 çıktı daha sonra 15 çıktı.eve geldik evde de her saat başı zorla emzirdik şimdi çok iyi şükür.
http://lpmf.lilypie.com/O9yqp2.pngvalla sevinirim tatlım.....
olabilir tabi ama daha erkendi yaa onun için 36 ya yeni girmişti ama hayırlısı tabi....buklenin tansiyonu düşmezse bu gece acil sezeryan, bebek elinde. normal doğurmayı en çok o istiyordu. tansiyonu yüksekmiş Allah yardımcısı olsun. hastaneye erken gitmesi çok iyi olmuş. bebeğinin kilosu ve haftası da iyiydi. Allah kurtarsın.
beni de dün geçmiş olsun diye düşüncesiz bi arkadaşım aradı.onun bi arkadaşı 15-10 la doğum yapmış çocuğun gözü görmüyormuş.lohusa bi kadına bu söylenir mi ya. 2 gündür dünyam kararıyor.acaba benim bebeğimde bi sıkıntı var mı diye?allah dostunda akıllısını versin......
beni de dün geçmiş olsun diye düşüncesiz bi arkadaşım aradı.onun bi arkadaşı 15-10 la doğum yapmış çocuğun gözü görmüyormuş.lohusa bi kadına bu söylenir mi ya. 2 gündür dünyam kararıyor.acaba benim bebeğimde bi sıkıntı var mı diye?allah dostunda akıllısını versin......
ben anlamamkı gozunden
bendede var cnm mutlaka al ıser yarıyormus.
eee benımkıde ole oluyo arada mesela dun gece 11,30da emdı gece uyudu banyo yapmıstı rahatladı dıye uyandırmadım.
sımdıde uyuyo arada uyanıyo bakınıyo emıyo yatıyo ama cok emıyo yarım saat falan emıyo doyuyo gazı cıkıyo uyuyo:S:S
http://lpmf.lilypie.com/O9yqp2.png
bak bakım begenecekmısın cnm
banada ole gelıyor..
çok güzel olmuş ellerine sağlık...
selam kızlar dün kontrolüm vardı tansiyonum yine yüksek oyüzden ayın 4 ünde doktor doğum tarihini kesinleştirdi yani haftaya cumartesi doğurucam kısmetse:18:
yeni doğan bebeler zaten pek görmezlermiş kediler gibi. daha çok 20-30 cm de ışık algılanırmış. bir yerde okumuştum. 1 hafta sonra falan gözleri görmeye başlarmış. onlar nasıl anlamış. benim bir hemşire arkadaşım vardı. bebeğinin kulağının duymadığını 6-7 aylık olunca anladı. bebek kapı çarpmasına falan tepki verir, anlamamışlar. bebeği güldürmek için mimik falan yapınca bebek gülüyormuş, sese tepki verdiğini sanmışlar.
profılınden cızelge bolumune cnm olanı sıl bunu yapıstır.ben bunu nereye ekleyecektim:))
ayy artık kendimi hiç düşünmez oldum eskiden vitrinden gözümü alamayan ben tek bebeğimin doğumunu onu düşünür oldum..anne olanlar hep böyle diyoduda inanmıyordum valla..doğduklarında dahada bağlancaz onlara yaaa.....inş kendimizi salmayız.....hep ona bişeyler alayım derdindeyim..oysa eksiğim bir sürü..bide kilom olduğuğ için sanırsam şimdi kendime bişey alıp moralimi bozmak istemiyorum...dünürüm kiloların gittimi birazda olsa.....inş giderrr..benimdee
adese şimdi diyecek bi de bu kadın çıktı, felaket tellalı mı ne diye
ben biraz yatacağım ve nihlee gibi kilo vermeyi hayal ederek uyuyacağım sonra yine gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?