2012 Şubat Anneleri

buklenin tansiyonu düşmezse bu gece acil sezeryan, bebek elinde. normal doğurmayı en çok o istiyordu. tansiyonu yüksekmiş Allah yardımcısı olsun. hastaneye erken gitmesi çok iyi olmuş. bebeğinin kilosu ve haftası da iyiydi. Allah kurtarsın.

beni de dün geçmiş olsun diye düşüncesiz bi arkadaşım aradı.onun bi arkadaşı 15-10 la doğum yapmış çocuğun gözü görmüyormuş.lohusa bi kadına bu söylenir mi ya. 2 gündür dünyam kararıyor.acaba benim bebeğimde bi sıkıntı var mı diye?allah dostunda akıllısını versin......

canm bebek iyide en azından bir hafta daha bekleyebilseydi 36. haftaya yeni girmişti

ben anlamamkı gozunden

bendede var cnm mutlaka al ıser yarıyormus.

eee benımkıde ole oluyo arada mesela dun gece 11,30da emdı gece uyudu banyo yapmıstı rahatladı dıye uyandırmadım.
sımdıde uyuyo arada uyanıyo bakınıyo emıyo yatıyo ama cok emıyo yarım saat falan emıyo doyuyo gazı cıkıyo uyuyo:S:S

valla sevinirim tatlım.....
http://lpmf.lilypie.com/O9yqp2.png
bak bakım begenecekmısın cnm

banada ole gelıyor..

olabilir tabi ama daha erkendi yaa onun için 36 ya yeni girmişti ama hayırlısı tabi....

cnm takma boşver yaa benim annemin son hamileliğinde tansiyonu hep yüksekti bişeycik olmadı çok şükür..sadece tansiyonu yüksek kişilerin bebekleride biraz kilolu oluyo ikkat ediyorum genelde böyle....hiç üzme canını....herkes aynı olcak değilya..Rabbim onada şifa versin inş açılır ama gözleri bebeğin..kalıcı olmaz sanırsam..

ya bosver aldırıs etme hee de gec.
kızlar ben az yokum kızın esyaları yıkanmıstı esım utulemıs bende katlıyayım duzgunce.
sonrada yarama pansuman yapar esım bıraz dınlenır gelırım hemen ınsalllah
tabı mısafır gelmesse
adesem ozelden su sarılık hakkında tam bılgılerı verırsen cok sevınırım cnm zıra bu konu ve havale konusu canımı sıkıyor
bebeklerde olurmus ya. benımde hıc bılgım yok bu konularda
grsz ıns.

çok güzel olmuş ellerine sağlık...

yeni doğan bebeler zaten pek görmezlermiş kediler gibi. daha çok 20-30 cm de ışık algılanırmış. bir yerde okumuştum. 1 hafta sonra falan gözleri görmeye başlarmış. onlar nasıl anlamış. benim bir hemşire arkadaşım vardı. bebeğinin kulağının duymadığını 6-7 aylık olunca anladı. bebek kapı çarpmasına falan tepki verir, anlamamışlar. bebeği güldürmek için mimik falan yapınca bebek gülüyormuş, sese tepki verdiğini sanmışlar.

selam kızlar dün kontrolüm vardı tansiyonum yine yüksek oyüzden ayın 4 ünde doktor doğum tarihini kesinleştirdi yani haftaya cumartesi doğurucam kısmetse:18:

ayy artık kendimi hiç düşünmez oldum eskiden vitrinden gözümü alamayan ben tek bebeğimin doğumunu onu düşünür oldum..anne olanlar hep böyle diyoduda inanmıyordum valla..doğduklarında dahada bağlancaz onlara yaaa.....inş kendimizi salmayız.....hep ona bişeyler alayım derdindeyim..oysa eksiğim bir sürü..bide kilom olduğuğ için sanırsam şimdi kendime bişey alıp moralimi bozmak istemiyorum...dünürüm kiloların gittimi birazda olsa.....inş giderrr..benimdee

bizim haftaya işitme testimiz var.ben ama bu psikoloji ile sanırım göze de götürürüm....

ben bunu nereye ekleyecektim:))
profılınden cızelge bolumune cnm olanı sıl bunu yapıstır.

ılk gun 6 kg gıttı sonra neredeyse gunde yarım kg verıyorum.
bozmayın yanı moralınızı
yanlız hala katı yemıyorum yıyemıyorum dogrusu.
gunde bı dılım ekmek belkı pılav makarna mı onlar nekı :)

camasırlarımı katladım sıra pansumanda:)

müjdes sesin çıkmıyo senin emre 12 02 de sezeryanla geliyo sanırsam benm oğlumun gelmsini istediğim tarih ...hadi hayırlısı olsun...şubat annelerindede emre ne çok....elmacım sesin çıkmıyo nasılsınn:44:

ben de bugün sabah tartıldım.106 ile gitmiştim doğuma 98 çıktım.hamile olmadan önce de 85 dim.yani işim çok zorrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…