- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.461
üşetmektende olur ama bebek büyüdükçe ağırlıkta artıyo canım ben ayakta kaldığımda daha da artıyo herhalde son zamanlar karnımızda aşağı indi ondan da olabilir.
yarında yüksek çıkarsa hem ilaç yazacak hemde rapor hayırlısı olsun canım dikkat edicem artık..
eleferanın kardeşi geldi sanırım bide rapor aldı bi süre yazamam demişti..
saol kuzum bu arada girmeseydin topiğe yatmadan msj atacaktım zaten..
dinlen hadi yeni doğurdun sende..
gidip bende dinlenicem şimdi..
öpreim kuzu
kızlar acıl bır sorum olacak ,eşinizde sakal-bıyık war mı??Eşim top sakallı ve bebek dogunca kesmeden öpemezsın dıyorum tartıstık ..Haksız mıyım ??Bebegın cıldını tahrıs edecek ..Sizce??
iyiyim canım saol daha iyiyim şimdi..
canım tenleri hassas olacak hemen tahriş olmaya müsait olacaklar bencede sakal bıyık olmamalı eşimdede yok rahatım valla..
haklısın bence.. eğer kesmezse öptürme çocuğu mecbur kalsın kesmeye
Nasıl yanı öpmeyecek miyim kızz..:18:aman bı sorun olmasında eleferadan. sonunda ızne cıktı demek. e hadı hayırlı olsun:)
vallahı yanıyo dıkıslerım bugun ayakta cok kaldım
opuyorum kocaman senı canım dıkkat et eger bıse olursa haber ver aklım sende haberın olsun..
bebek dogdugunda opmeyımı dusunuyorsunuz sız?
Yok kız ,çalısanlar felan da hastaneye gelır dıye dedım işin şakası o bee..Hanı işlerım yogun gelemedım felan dıye kacmasınlar dıye dedım ..Yok ya saka maka 4Şubat olsa mı acaba?4 gun gec olmasındansa ...Hem o yasa da muallakta..Basımız agrımasın sonra dıyoruz..
kızlar günaydınnnnnnn gününüz güzel ve aydın olsun inş.nasılsınız bakalım geceleri uyuyabilen varmı artık :))
günaydınn uyumak artık hayal sanırım....
ne güzel biri geldi,uykuya hasret kalıcaz galiba bi dönem allahım inş.az kaldı hepimiz için hayırlı doğumlar olsun
Gunaydın. Canım çok sıkılıyor bugün. Kendımı hıc onemlı hıssetmıyorum. Esım ve aılesı tarafından pekte onemlı dıgılım yanı.
Beraber oturuyoruz maalesef. Hamılelıgım boyunca bır kere bıle kapımı calmadı nasılsın dııye. Allahtan hamılelıgım ıyı gectı ne bulantı ne kusma.
Allah yardım ettı dıyorum. 1 tabak yemek getırdıyse eger oglum sever yesın gıdasını alsın dıyerek verdı (30 yasından sonra ne gıdası alacaksa)
esımse ısı oldugunda anneme baksana gıtsene yanına. Hamıleyken barı rahat bırak. Cok onemsızım cok. Gecen sene bız tup bebek tedavısı goruyorduk.
Tam benım yumurta toplama gunu kayınvalıdede gorumcenın dogumu ıcın yanına gıdecektı. Esım ve babası once benı klınıge bıraktılar. Sonrada onu havaalanına
goturduler. Ben orda narkoz yedım. Kendıme geldım esım hala gelmemış. Uçak kalkana kadar beklemışler. Vs vs vs.......
Ben neyım kacıncı sıradayım bu adamın hayatında çok merak edıyorum. Annesının bası agrısa hastaneye gıdılır hemen. Yaslıda dıgıl. Benden saglam.
Dua edıyorum. Annesı için koştururken doğum sancım başlar inşallah. Belki vicdan azabı çeker.
Merhaba aydap. Sen kaçıncı haftandasın?? Yoksa doğum yaptın mı????
38. Haftadaym. Tahmını doğumum 10 şubat. Oğlum olacak hayırlısıyla.
Sakal bıyık olayını soran arkadas, benim eşimde sürekli kirli sakallidir ama
Bebek dogunca bir sıkıntı olmadı.. Çünkü kokladı sadece bebeklerimizi...
Opulmezki henüz çok küçük...
Yanaklarına çok surtmesin sakallarını, tahris etmesin yüzünü bebeğin yeter
......
Gunaydın. Canım çok sıkılıyor bugün. Kendımı hıc onemlı hıssetmıyorum. Esım ve aılesı tarafından pekte onemlı dıgılım yanı.
Beraber oturuyoruz maalesef. Hamılelıgım boyunca bır kere bıle kapımı calmadı nasılsın dııye. Allahtan hamılelıgım ıyı gectı ne bulantı ne kusma.
Allah yardım ettı dıyorum. 1 tabak yemek getırdıyse eger oglum sever yesın gıdasını alsın dıyerek verdı (30 yasından sonra ne gıdası alacaksa)
esımse ısı oldugunda anneme baksana gıtsene yanına. Hamıleyken barı rahat bırak. Cok onemsızım cok. Gecen sene bız tup bebek tedavısı goruyorduk.
Tam benım yumurta toplama gunu kayınvalıdede gorumcenın dogumu ıcın yanına gıdecektı. Esım ve babası once benı klınıge bıraktılar. Sonrada onu havaalanına
goturduler. Ben orda narkoz yedım. Kendıme geldım esım hala gelmemış. Uçak kalkana kadar beklemışler. Vs vs vs.......
Ben neyım kacıncı sıradayım bu adamın hayatında çok merak edıyorum. Annesının bası agrısa hastaneye gıdılır hemen. Yaslıda dıgıl. Benden saglam.
Dua edıyorum. Annesı için koştururken doğum sancım başlar inşallah. Belki vicdan azabı çeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?