- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.481
selam kızlar kimse yok galiba
ayy karar verdin demek hadi bakalım hayırlısı olsun ne güzel az kalmış senin kurtuluşuna benim kontrolüm 6 şubatta bakalım bizde dr ile konuşucas eşim illa ki sancılarını bekle çok zorlanırsan sezeryana alır doktor zaten diyo kandırıyor gibi geliyor beni yine ama artık hayırlısı:) Merakla bekliyorum inşallah herşey çok güzel gidecek kendini buna hazırla ben artık bebeğime odaklanıyorum bundan sonra yapacak bir şey yok Allah yardımcımız olsun...
Sakal bıyık olayını soran arkadas, benim eşimde sürekli kirli sakallidir ama
Bebek dogunca bor sıkıntı olmadı.. Çünkü kolladı sadece bebeklerimizi...
Opulmezki henüz çok küçük...
Yanaklarına çok surtmesin sakallarını, tahris etmesin yüzünü bebeğin yeter
Gunaydın. Canım çok sıkılıyor bugün. Kendımı hıc onemlı hıssetmıyorum. Esım ve aılesı tarafından pekte onemlı dıgılım yanı.
Beraber oturuyoruz maalesef. Hamılelıgım boyunca bır kere bıle kapımı calmadı nasılsın dııye. Allahtan hamılelıgım ıyı gectı ne bulantı ne kusma.
Allah yardım ettı dıyorum. 1 tabak yemek getırdıyse eger oglum sever yesın gıdasını alsın dıyerek verdı (30 yasından sonra ne gıdası alacaksa)
esımse ısı oldugunda anneme baksana gıtsene yanına. Hamıleyken barı rahat bırak. Cok onemsızım cok. Gecen sene bız tup bebek tedavısı goruyorduk.
Tam benım yumurta toplama gunu kayınvalıdede gorumcenın dogumu ıcın yanına gıdecektı. Esım ve babası once benı klınıge bıraktılar. Sonrada onu havaalanına
goturduler. Ben orda narkoz yedım. Kendıme geldım esım hala gelmemış. Uçak kalkana kadar beklemışler. Vs vs vs.......
Ben neyım kacıncı sıradayım bu adamın hayatında çok merak edıyorum. Annesının bası agrısa hastaneye gıdılır hemen. Yaslıda dıgıl. Benden saglam.
Dua edıyorum. Annesı için koştururken doğum sancım başlar inşallah. Belki vicdan azabı çeker.
Gunaydın. Canım çok sıkılıyor bugün. Kendımı hıc onemlı hıssetmıyorum. Esım ve aılesı tarafından pekte onemlı dıgılım yanı.
Beraber oturuyoruz maalesef. Hamılelıgım boyunca bır kere bıle kapımı calmadı nasılsın dııye. Allahtan hamılelıgım ıyı gectı ne bulantı ne kusma.
Allah yardım ettı dıyorum. 1 tabak yemek getırdıyse eger oglum sever yesın gıdasını alsın dıyerek verdı (30 yasından sonra ne gıdası alacaksa)
esımse ısı oldugunda anneme baksana gıtsene yanına. Hamıleyken barı rahat bırak. Cok onemsızım cok. Gecen sene bız tup bebek tedavısı goruyorduk.
Tam benım yumurta toplama gunu kayınvalıdede gorumcenın dogumu ıcın yanına gıdecektı. Esım ve babası once benı klınıge bıraktılar. Sonrada onu havaalanına
goturduler. Ben orda narkoz yedım. Kendıme geldım esım hala gelmemış. Uçak kalkana kadar beklemışler. Vs vs vs.......
Ben neyım kacıncı sıradayım bu adamın hayatında çok merak edıyorum. Annesının bası agrısa hastaneye gıdılır hemen. Yaslıda dıgıl. Benden saglam.
Dua edıyorum. Annesı için koştururken doğum sancım başlar inşallah. Belki vicdan azabı çeker.
İyi geceler kızlar 2011 ekim annesiyim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Allah kurtarsın hepinizi ve sağ salim kavuşun yavrularınıza. Nacizhane biR kaç tavsiyede bulunmak istedim. Doğum sonrası panik oluyor insan, eğer sütünüz hemen gelmesse ki genelde hemen gelmiyor mama vermekten çekinmeyin kaşıklı biberonlarla verebilirsiniz... Doktorlar ve hemşireler hatta aileler mama vermenize karşı çıkarsa dinlemeyin aksi takdirde açlıktan dolayı sarılık oluyor ve yükseliyor... Bide ne kadar az stresli panik olursanız bebeğinzide o kadar rahat olur.... HEPİNİZE SAĞLIKLI DOĞUMLAR :) Ben sarılıktan çok çektim ve çok strerstliydim belki yardımı olur diye yazmak istedim. Sevgiler..
İyi olmana sewındım canım cok dıkkat et,yüksek tansıyon çok önemli..Düzenlı ölçtür..Tuzlu yeme..Peynır zeytındekı tuz bıle tansıyonu tetıklıyor haberın olsun..Nazar mı degdı canım yaa bebısın guzel gelısmıstı ya..Ewet izin wermem eşime, ama ılk gunden kavga ederız heralde,kaynana da gelır uff..
Nasıl yanı öpmeyecek miyim kızz..:18:
merhaba herkese. Eğer ekleyebilirsem bebek şekerlerimi göstermek istiyorum.
ya bende sarılıktan acayıp korktum bnm kızın da yuzu sarı ebe baslangıcı var dedı.
dr da artarsa gel dedı sanrıım gozunden anlasılıyormus. bızımkınde mınıcık var
uyuyo bu ara bazen kendı bazen ben uyandırıyorum. bolbol emıyo cok sukur
sen nasıl cektın nabıyo nasıl anlasılıyo::26:
opmeyeceksın tabı yuzu yara olur:)
bnm ılk gun opmusler kırmızı kırmızı ızler vardı
sımdı gectı
sadece gıdıgını kokluyorsun ben ole yapıyorum mesela..
bu arada herkese selammmmm.. nasılsnız bı aksılık yok deılmı
merhaba herkese. Eğer ekleyebilirsem bebek şekerlerimi göstermek istiyorum.
nihlee bebişin iyimi? ağlıyo mu çok?iyiyiz bizz
karnımın solu boş sağı dolu resmen dün akşamdan beri böyle totosunu dayadı sanırsam.. ağrıların azaldı mı biraz
merhaba canım.. ekle bakalım bende bebek şekerini halletmedim daha kararssızım çünkü
bnm de oyleydı son zmnlar tek tarafta toplanıyor.
buklem sanrıım senın oglan erkencı olacak bıraz:)
uykusu duzene gırdı bıraz sımdı uyuyo bende uyudum bıraz asırı yorulmusum.
gece aglamalarını neredeyse duymadım aksam .. dusun
ıcım sızlıyor sadece oda oksuruk var sanırım ondan.
aglamaları da duzene gırdı eskısı kadar cok zırlamıyo
sen ne alemdesın? olcturdunmu tansıyonu
günaydın kızlar nasılsınız bakalım, biz bugün temizlik yaptık yani ben baktım annem eşim kardeşim yaptı, ama onlardan çok yoruldum,ayakta duramıyorum artık
haberiniz varmı bilmiyorum ama dün gece dünyam80 dogum yapmış, normal şekilde dogurmş,bebekte kendide iyiymiş
senden önce ben varım canım merak etme yanlız bırakmam senimerhabalar kızlar nasılsınız ??
doğum yapan yapana kala kala ben kaldım galiba
yok face de grupta gördüm canım, 2 gün öce burayada yazmıştı agrılarım var diye dünde dogurmuş benden 2-3 gün önceyditopikte mi yazdıı görmedim benn canım.. Allah analı babalı büyütsün.. bizede nasip etsin..
2,75 tl/ad Çok fazla almadım. Samimi olduğum arkadaşlarımı ve akrabalarımı sayarak aldım 45 ad. Komşulara vermeyi düşünmüyorum.
Beğendiğin için teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?