2012 Şubat Anneleri

Yaa karar werdım canım ama 4ü mü,8i mi bilemedım ..Hazır gibiyim meraktan çatlıyorum ..Ama,sonrası daha uzun ve yorucu ,sorumluluk gerektıren bir sürecç ya kafam karısıyor..Bir de kaynanamlar da gelecek,hiç hazır da degılım ew pis hala...Ben 2 aydır üst kattakı annemdeydım..Hiç ewe ınıp de mısafır agırlayasım da yok ..Korkmamaya ve ''çok güzel kolay olacak dogumum''demeye şartladım kendımı,sen de öyle yap canım..Allah yolu gösterır bıze..

Ewet haklısın da canım biz şimdi görmemısler gibi öperız gıbıme gelıyor..Kimseye öptürmemeye çalıssam da eşime birşey diyemem heralde ben de öperim..Bıyığı uzun agzını kapatıyor sakalla da çenesı kapalı ..Benı öpünce bıle yüzüme batıyor yaa..İstemıyorum sürmesını yuuzne bebegın yuzunu..Kesmem dedı ınatlaştık..Nasıl bır yolla kestırsem kı..Gece mı kessem

İşin çok zor,Allah yardım etsin gercekten aılesıne düşkün meraklı erkekten uzak duracaksın..Ewlenmeden nasılsa ewlenınce de degısmez cunkı..Keşke bastan buna da dıkkat etseydın..aıleyle de ewlenıyoruz ıster ıstemez..Eşinle konus ve ne kadar ılgısıne ıhtıyacın oldugunu anlat canım ..İçine de atma..

benm de eşimn ailesi çok ilgisiz, hamileliğim çok sıkıntılı geçti ve bu şehirde kimsem yok ailem çok uzakta. bir kez bile yanımda olmadılar. üstelik daha da moralimi bozdular. çok çektim hamileliğimde, hep stresli geçti onların yüzünden. aç bile kaldım sayelerinde. ama Allah'a havale ettim ben. etme bulma dünyası, onlarda ettiklerini bulur bir gün. sen de böyle düşün.

ya bende sarılıktan acayıp korktum bnm kızın da yuzu sarı ebe baslangıcı var dedı.
dr da artarsa gel dedı sanrıım gozunden anlasılıyormus. bızımkınde mınıcık var
uyuyo bu ara bazen kendı bazen ben uyandırıyorum. bolbol emıyo cok sukur
sen nasıl cektın nabıyo nasıl anlasılıyo ::26:

opmeyeceksın tabı yuzu yara olur:)
bnm ılk gun opmusler kırmızı kırmızı ızler vardı
sımdı gectı
sadece gıdıgını kokluyorsun ben ole yapıyorum mesela..

bu arada herkese selammmmm.. nasılsnız bı aksılık yok deılmı

nihlee bebişin iyimi? ağlıyo mu çok?iyiyiz bizz
karnımın solu boş sağı dolu resmen dün akşamdan beri böyle totosunu dayadı sanırsam.. ağrıların azaldı mı biraz
merhaba herkese. Eğer ekleyebilirsem bebek şekerlerimi göstermek istiyorum.

merhaba canım.. ekle bakalım bende bebek şekerini halletmedim daha kararssızım çünkü

bnm de oyleydı son zmnlar tek tarafta toplanıyor.
buklem sanrıım senın oglan erkencı olacak bıraz:)

uykusu duzene gırdı bıraz sımdı uyuyo bende uyudum bıraz asırı yorulmusum.
gece aglamalarını neredeyse duymadım aksam .. dusun
ıcım sızlıyor sadece oda oksuruk var sanırım ondan.
aglamaları da duzene gırdı eskısı kadar cok zırlamıyo

sen ne alemdesın? olcturdunmu tansıyonu

eşimin gelmesini bekliyorum kardeşimle beni önce hastaneye götürcek tansiyon için ordanda kuaföre bu oğlan korkutuyo aniden doğabilir temizleneyim bari dimi yoksa erken mi daha?:26:canımmm kızın odasında mı yatıyosun sen? yada onu yanında mı yatırıyosun.. yatağında mı yoksa.. bide bakanın yok mu yanında yardım etsinler azcık sana sonuçta yeni doğum yaptın ağrın sızın var..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım, biz bugün temizlik yaptık yani ben baktım annem eşim kardeşim yaptı, ama onlardan çok yoruldum,ayakta duramıyorum artık
haberiniz varmı bilmiyorum ama dün gece dünyam80 dogum yapmış, normal şekilde dogurmş,bebekte kendide iyiymiş

topikte mi yazdıı görmedim benn canım.. Allah analı babalı büyütsün.. bizede nasip etsin..

2,75 tl/ad Çok fazla almadım. Samimi olduğum arkadaşlarımı ve akrabalarımı sayarak aldım 45 ad. Komşulara vermeyi düşünmüyorum.

Beğendiğin için teşekkür ederim :)

merhabalar kızlar nasılsınız ??
doğum yapan yapana kala kala ben kaldım galiba
senden önce ben varım canım merak etme yanlız bırakmam seni

topikte mi yazdıı görmedim benn canım.. Allah analı babalı büyütsün.. bizede nasip etsin..

yok face de grupta gördüm canım, 2 gün öce burayada yazmıştı agrılarım var diye dünde dogurmuş benden 2-3 gün önceydi
maşallah çatır çatır dogurdu normal,darısı bize

2,75 tl/ad Çok fazla almadım. Samimi olduğum arkadaşlarımı ve akrabalarımı sayarak aldım 45 ad. Komşulara vermeyi düşünmüyorum.

Beğendiğin için teşekkür ederim :)

meltemcim gerçekten çok şirinmiş şekerler ama bayagı pahalı geldi bana,ben 1.60 tl ye yaptırdım o bileçok gibigeldi(kayserili olmak böyle bişey sanırım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…