- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.501
senden önce ben varım canım merak etme yanlız bırakmam seni
yok face de grupta gördüm canım, 2 gün öce burayada yazmıştı agrılarım var diye dünde dogurmuş benden 2-3 gün önceydi
maşallah çatır çatır dogurdu normal,darısı bize
yok face de grupta gördüm canım, 2 gün öce burayada yazmıştı agrılarım var diye dünde dogurmuş benden 2-3 gün önceydi
meltemcim gerçekten çok şirinmiş şekerler ama bayagı pahalı geldi bana,ben 1.60 tl ye yaptırdım o bileçok gibigeldi(kayserili olmak böyle bişey sanırım)
Amannn olsun ya. Bu bari istediğim gibi olsun dedim :)))
ben çok beğendim. gördüğüm en güzel şekerlerden diyebilirim. kaynana verme kız:) sakla
3270 gr dogmuş canım 50 cm, artık girebilirmi ada bilmyorum bebegi kucagına alan unutuyo bizihımmm.. kaç kilo doğurdu acep? 38.haftadaydı zaten sanırım hadi gözü aydın.. hakkatten darısı başımıza
he ya sende vardın değilm ii ozamn yaa ben sıramı bekliyeyim kız sende belirti falan varmı bende hiç bişey yok benim maymun kızım gittikçe yukarı çıkıyor
Amannn olsun ya. Bu bari istediğim gibi olsun dedim :)))
eşimin gelmesini bekliyorum kardeşimle beni önce hastaneye götürcek tansiyon için ordanda kuaföre bu oğlan korkutuyo aniden doğabilir temizleneyim bari dimi yoksa erken mi daha?:26:canımmm kızın odasında mı yatıyosun sen? yada onu yanında mı yatırıyosun.. yatağında mı yoksa.. bide bakanın yok mu yanında yardım etsinler azcık sana sonuçta yeni doğum yaptın ağrın sızın var..
günaydın kızlar nasılsınız bakalım, biz bugün temizlik yaptık yani ben baktım annem eşim kardeşim yaptı, ama onlardan çok yoruldum,ayakta duramıyorum artık
haberiniz varmı bilmiyorum ama dün gece dünyam80 dogum yapmış, normal şekilde dogurmş,bebekte kendide iyiymiş
3270 gr dogmuş canım 50 cm, artık girebilirmi ada bilmyorum bebegi kucagına alan unutuyo bizi
bizde öyleolacaz sanırım
yok kız tık yok,yeri rahat anlaşılan bacım, çıkacagı yok
iyi yapmıssın canım,sonra insan pişman oluyor,
3270 gr dogmuş canım 50 cm, artık girebilirmi ada bilmyorum bebegi kucagına alan unutuyo bizi
bizde öyleolacaz sanırım
yok kız tık yok,yeri rahat anlaşılan bacım, çıkacagı yok
iyi yapmıssın canım,sonra insan pişman oluyor,
aa cok guzelmıs bayıldımmm..
gule gule dagıt:)
aman sakın aksatma tansıyon ısını
hatta bence medıkalden uygunlarından al bı tane evde bulunsun bana dgm sonrası cok lazım oldu yuksektı takıp etmem gerektı.
14 9 14 10 falan cıkıyordu kı ben 12 yı hıc gecmezdım. bırde ates oluyor dgm sonrası
bunlar nolmal ama dıkkat etmek lazımmıs.
sen temızlen cnm ne olur ne olmaz zaten 15 gunde falan uc verır agda alır yınede onu. sıkıntı yapma
olmadı yıne aldırırsın. evı falan da hazır et dogum sonrası yatagın ıcın yorganını pıkenı( sıcaklayıp usuyorsun ara ara )yastıgını falan ayarla
ıkı yastık ayarla basın ıcın bebek emdırırkende ben yastık ıle emdırıyorum. hanım efendı kucagımda rahatsız oluyor da
yanımda kımse yok cnm aslında en rahatı:)
esım bakıyor bana sadece yemek sıkıntımız var.
ben tv odasında yatıyorum ıkı cekyat var orda yaylı yaylıcekyatlar karsılıklı ortada besık var ufak olan vardı ya pembe hatırlarsın resımlerden
oda ufak zaten hem sıcak oluyor hemde tv ızlıyorum sabah aksam
agrım var tabı en cok ta ıcım sızlıyorama melegım ılacım benım:
aaa hayırlı olsun vıvada vardı bılgılerını bılmedıgım ıcın ekleyemıyorum lısteye olmadı sadece tarıhı ıle eklım vıvayı
dunyamı da ole eklım hadı hayırlı olsun:=)
herkes bende önce doğurcak zaten bide doğuran giderse tek başıma mı kalıcam bebeğimle
canım varmı tansiyonda bi sorun
nasılsın bugün
topikte mi yazdıı görmedim benn canım.. Allah analı babalı büyütsün.. bizede nasip etsin..
Ah bebısım nasıl dayanırım kı ben onu öpmedenn ..Kımseyle paylasamam ama öperım gıbıme gelıyor en azından elını ayagını felan öperım kızz..
BUKLE bugun ıyı olmana sewındım ..Tansıyona baktın mı?[/COLOR
merhaba kızlar bu gün 37+1 olduk geçen çarşamba gitmiştim en son dr 3100kg olmuş kızım ama suyu çok azalmış erken alabiiliriz dedi dr hareketlerini iyi takip et dedi dr böyle söyledikçe dahada strese giriyorum pazartesi tekrar kontrolüm var acaba gün veririmi bu su işi 23 haftadan beri başımıza dert oldu çok şükür şimdiye kadar sağ salim geldik, doğsun istiyorum artık nasılsa dotorumuzda artık bir sakıncası yok dedi gelmek isterse buyursun gelsin dedi :)) herkes deli gibi bu cadıyı bekliyor
Ben de o tarıhlerdeyım ,günümü aldım ben 8 veya 4 Şubatta olacak inşallah dogumum ..Al gününü rahatla bence de ..Suyun azalması iyi değil,zaten bebişlerimiz 3ü gectı sorun da kalmadı ..Beklemek ve belırsızlık daha sıkıcı..Gecen hafta gün wermemıstı doktor dudagımda ucuklar doldu,hala gecmedı ..Günü aldım bu hafta cok rahatım..Hayırlı olsun şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?