2012 Şubat Anneleri

hımmm.. kaç kilo doğurdu acep? 38.haftadaydı zaten sanırım hadi gözü aydın.. hakkatten darısı başımıza

he ya sende vardın değilm ii ozamn yaa ben sıramı bekliyeyim kız sende belirti falan varmı bende hiç bişey yok benim maymun kızım gittikçe yukarı çıkıyor

hımmm.. kaç kilo doğurdu acep? 38.haftadaydı zaten sanırım hadi gözü aydın.. hakkatten darısı başımıza

3270 gr dogmuş canım 50 cm, artık girebilirmi ada bilmyorum bebegi kucagına alan unutuyo bizi
bizde öyleolacaz sanırım

he ya sende vardın değilm ii ozamn yaa ben sıramı bekliyeyim kız sende belirti falan varmı bende hiç bişey yok benim maymun kızım gittikçe yukarı çıkıyor

yok kız tık yok,yeri rahat anlaşılan bacım, çıkacagı yok

Amannn olsun ya. Bu bari istediğim gibi olsun dedim :)))

iyi yapmıssın canım,sonra insan pişman oluyor,

Eki Görüntüle 334953

ilk defa resim yüklemeye çalışıyorum. oldumu bilmem.

aa cok guzelmıs bayıldımmm..
gule gule dagıt:)

aman sakın aksatma tansıyon ısını
hatta bence medıkalden uygunlarından al bı tane evde bulunsun bana dgm sonrası cok lazım oldu yuksektı takıp etmem gerektı.
14 9 14 10 falan cıkıyordu kı ben 12 yı hıc gecmezdım. bırde ates oluyor dgm sonrası
bunlar nolmal ama dıkkat etmek lazımmıs.

sen temızlen cnm ne olur ne olmaz zaten 15 gunde falan uc verır agda alır yınede onu. sıkıntı yapma
olmadı yıne aldırırsın. evı falan da hazır et dogum sonrası yatagın ıcın yorganını pıkenı( sıcaklayıp usuyorsun ara ara )yastıgını falan ayarla
ıkı yastık ayarla basın ıcın bebek emdırırkende ben yastık ıle emdırıyorum. hanım efendı kucagımda rahatsız oluyor da

yanımda kımse yok cnm aslında en rahatı:)
esım bakıyor bana sadece yemek sıkıntımız var.
ben tv odasında yatıyorum ıkı cekyat var orda yaylı yaylı cekyatlar karsılıklı ortada besık var ufak olan vardı ya pembe hatırlarsın resımlerden
oda ufak zaten hem sıcak oluyor hemde tv ızlıyorum sabah aksam
agrım var tabı en cok ta ıcım sızlıyor ama melegım ılacım benım:

aaa hayırlı olsun vıvada vardı bılgılerını bılmedıgım ıcın ekleyemıyorum lısteye olmadı sadece tarıhı ıle eklım vıvayı
dunyamı da ole eklım hadı hayırlı olsun:=)

herkes bende önce doğurcak zaten bide doğuran giderse tek başıma mı kalıcam bebeğimle

Şu doğum olayında annene çekme ihtimali varmı acaba. Annem 1 saat sancı çekip bizi kucağına almış. Hatta benim doğumum hastane yolunda olmuş.

arabayla 10 dk. olan hastane yolunun 5. dk çıkmışım ben. İnşallah bende anneme çekerimde fazla sürmez :)

valla bu 12 gün içinde inşllh çıkar yoksa deli olacam yengem 7 şubat benim 9 şubat normalde ama yengem dün doğumunu yaptı ben yine kala kaldım kızım rezil etti beni gidip gelen daha doğurmadınmı diyo bende yok kızım nazlı diyorum gelmeye niyti yok ama her doğuranı duyunca içim cız ediyo ilk meleğim onu çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum ama annesini dinlemiyor çıkmıyor

senin kızı görünce zaten pıtlatasım geliyoo yakın olsam gelir koklardım kızçeni..bi kaç güne ağrın sızında kalmaz kuzum inş rahatlarsın.. artık çazgır kızınla ilgilenmekten ağrın sızında çabuk geçer.. sen rahatlayıncaya kadar biz anca doğurcazz zaten

merhaba kızlar bu gün 37+1 olduk geçen çarşamba gitmiştim en son dr 3100kg olmuş kızım ama suyu çok azalmış erken alabiiliriz dedi dr hareketlerini iyi takip et dedi dr böyle söyledikçe dahada strese giriyorum pazartesi tekrar kontrolüm var acaba gün veririmi bu su işi 23 haftadan beri başımıza dert oldu çok şükür şimdiye kadar sağ salim geldik, doğsun istiyorum artık nasılsa dotorumuzda artık bir sakıncası yok dedi gelmek isterse buyursun gelsin dedi :)) herkes deli gibi bu cadıyı bekliyor

Ben de o tarıhlerdeyım ,günümü aldım ben 8 veya 4 Şubatta olacak inşallah dogumum ..Al gününü rahatla bence de ..Suyun azalması iyi değil,zaten bebişlerimiz 3ü gectı sorun da kalmadı ..Beklemek ve belırsızlık daha sıkıcı..Gecen hafta gün wermemıstı doktor dudagımda ucuklar doldu,hala gecmedı ..Günü aldım bu hafta cok rahatım..Hayırlı olsun şimdiden.

evet bende günümün belli olmasını çok istiyorum artık pazartesi doktora gittiğimde gün verebilirmi diye soracağım artık böyle beklemek hakikaten stresli ve çok sıkıcı günler hiç geçmiyo senin içinde hayırlısı olsun ne güzel gün bekliyorsun artık allah hayırlısıyla kurtarsın herbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…