- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.741
benn geldimm yemek yedimm ıhlamur demledim geldimm
boğazlarımda enfeksiyon olmuştu antibiyotik verdi doktor bende kullanmadım sonra öksürüğe çevirdii
doğal yolllardan atlatmaya çalışıyorum
antibiyotik kullanmama konusunda ısrarlıyımm
oyy kuzucuklarım, nasılda sevinmişlerdir sıcak ortamı bulunca, allıhım hiçbir canlıyı bu sogukta sokakta aç bırakma
elmacım ya çok hoşsunçok güldürdün beni, inşallah pırtlatırız en yakın zamanda, ben dereotunu bilmiyorudum ama yeşilliklerin genel olarak süt yaptıgın biliyorum bolbolda yiyorum şimdiden
bide kızlar kuru beyaz dut acayip süt yapıyormuş aklınızda bulunsun,ben kurusunu yiyorum ama kurudutu kaynatıp içmem çok iyi geliyormuş
buklecim ya benim annemde kızıyor bana kızım az ye abartma, çocugun alacagı neki diyor:26:
yaaa anne böyle dermi, ye kızım ye et olsun süt olsun demesi lazım degilmi
ênice
ben 66 kilo hamile kalmıştım, 82 kilo doğum yaptım
az önce tartıldım 75 kiloyum, 7 kilo vermişim
aslında daha çok verirdim ama sütüm gelsin diye sürekli bişeyler yiyip içiyorum
zaten şimdi çok hareket edemiyorum doğumdan dolayı ama 2 ay sonra falan spor yapmayı düşünüyorum ki yaza kilolarım gitmiş olsun :))))
bukadar çok gezersen olacagı bu işte otur diyorum sana evde
çok kötü degilsen kullanma canım bencede
bal ve zencefil karıştırıp her sabah bir kaşık ye aç karnına acayip iyi geliyor hem öksürüge hemde bogaz agrısına
ben doktora gitmeden önce bunu denerim hepte faydasını gördüm
ênice
ben 66 kilo hamile kalmıştım, 82 kilo doğum yaptım
az önce tartıldım 75 kiloyum, 7 kilo vermişim
aslında daha çok verirdim ama sütüm gelsin diye sürekli bişeyler yiyip içiyorum
zaten şimdi çok hareket edemiyorum doğumdan dolayı ama 2 ay sonra falan spor yapmayı düşünüyorum ki yaza kilolarım gitmiş olsun :))))
bugün olaylar çok tanıdık ve canım inan herkesin aynı,benimde aynı 9 ay oldu sigara ağzıma sürmedim ama şuan canım çekmeye başladı.başlamak istemiyorum ama sanki içimde bi his başlıycam
arkadaşım incir kürü yapıyo kefirde içiyo bolda su
sütü çok hiç sıkıntı çekmiyoo istersen sende dene canım
bende 38+5 im ama hala tık yok, biz bu gidişle 42yı tamamlcaz gibimrb herkese geçmişi okuyordum. nst ye ve usg ye girdim. 38+6 da olmama rağmen nst çok düzgün çıktı. kasılmalar falan yok. bebk de 3700 olmuş.
ben viva nın yazdıklarına takıldım. en korktugum şey doğum sonrası denilen post partum depresyonu. ben de olacakmış gibi geliyor. Allah yardımcımız olsun valla. zaten son haftalarda iş yerinde her şeye geriliyordum. eşimi bi kaşık suda boğasım geliyordu. çok şükür izne ayrılıp dinlenince iyi geldi. ancak şu hastane ve ev kalabalığı ve misafir ağırlama derdi benim de gözümde çok büyüyor ve her an ağlayasım geliyor. bir de şubatın 16. da tayin yerimiz belli olacak, 15 gün içinde oraya gitmek zorundayız. kış günü ev taşı falan neyse ondan da geçtim. herkes bir anda gelecek uzağa gidersek gelemzler diye.
viva sıkıntılı günlerini ne kadar zamanda atlacaksan yaz. kısa zaman olursa biz de moral buluruz. doğumdan sonra burda sohbetlerle destek oluruz birbirimize.
kalorifer yanmıyodu ondan oldu canımm
sıcak soğuk farkı yaptıı
bir çay kaşığı balın içine karabiber koyup yutuyorummm ökrüsürü çok azaltıyo çok iyi geliyoo
oyy kuzucuklarım, nasılda sevinmişlerdir sıcak ortamı bulunca, allıhım hiçbir canlıyı bu sogukta sokakta aç bırakma
elmacım ya çok hoşsunçok güldürdün beni, inşallah pırtlatırız en yakın zamanda, ben dereotunu bilmiyorudum ama yeşilliklerin genel olarak süt yaptıgın biliyorum bolbolda yiyorum şimdiden
bide kızlar kuru beyaz dut acayip süt yapıyormuş aklınızda bulunsun,ben kurusunu yiyorum ama kurudutu kaynatıp içmem çok iyi geliyormuş
buklecim ya benim annemde kızıyor bana kızım az ye abartma, çocugun alacagı neki diyor:26:
yaaa anne böyle dermi, ye kızım ye et olsun süt olsun demesi lazım degilmi
bende aynı durumdayım.az önce aynı şeyleri düşündüm.çok canım çekti.kaç aydır içmiyom, bebişe yazık.
hugo sen tüm bunları nasıl aklında tutuyorsun Allah aşkına.
hafızam iyidir benim ancak bu tür zayıflamaydı, şifalı bitkilerdir sabun köpüğü gibi uçup gider beynimden, geçen de seni zayıflama sohbetinde gördüm. hamileyken nelerle upğraşıyorsun maşallah. çok da yemek biliyorsun galiba
napalım canım ya biraz da gülelim hep stres sıkıntı pırtlatçaz bitçek herşey inş.yoksa düşün düşün nereye kadar
benn geldimm yemek yedimm ıhlamur demledim geldimm
boğazlarımda enfeksiyon olmuştu antibiyotik verdi doktor bende kullanmadım sonra öksürüğe çevirdii
doğal yolllardan atlatmaya çalışıyorum
antibiyotik kullanmama konusunda ısrarlıyımm
kız sen nerdesin hiç yoktun bugün ortalıkta gez gez sonra hasta ol,bencede kullanma inşallah daha kötüye gitmezde atlatırsın canım
ay bide ben pırtlatabilsem, eşim dalga geçmeye başladı küçücük çocugu çıkaramadın hala diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?