- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.781
süperrrrrrrrrrr :86: :118:
viva bebeğinin resmini mi koydu hani nerde?
bide kızlarr canınız sigara mı çekti yasaklıyorum size düşünmeyi bile.. aklınızdan bile geçirmeyin ki hazır 9 aydır içmiyoken daha sonrada içmeyin bence nasıl fikir ama..
selam kızlarr,
ben bu ay tüp bebekle gebe kaldımhenüz doktora muayneye gitmedim. keseyi göremedim yani (
çarşamba günü inşş.
çok fena karın ve kasık ağrılarım var. bu sürece zorlu yollardan geçerek geldik o yüzden de bu ağrılar beni korkutuyor. acaba aranızda benim gibi ilk aylarda ağrıları olan varmıydı?:18::18:
selam kızlarr,
ben bu ay tüp bebekle gebe kaldımhenüz doktora muayneye gitmedim. keseyi göremedim yani (
çarşamba günü inşş.
çok fena karın ve kasık ağrılarım var. bu sürece zorlu yollardan geçerek geldik o yüzden de bu ağrılar beni korkutuyor. acaba aranızda benim gibi ilk aylarda ağrıları olan varmıydı?:18::18:
bukleecim koymuştuda kaldır dedik,burda bizden başka ziyaretçilerde oluyor, nazar degmesin dedik
hadi gözün aydın canım inşallah saglıkla bebegini kucagına alırsın
benim ilk ay acayip agrılarım olmuştu kasıklarda ve gögüslerimde,
çok azda kan gelmişti adet oldum sandım ama degilmiş olabilirmiş
kötü düşünme rahat olmaya çalış
selam canım..
öncelikle gözün aydın.. ben hamilelik belirtilerini bile hissetmedim ama ilk aylarda bebek yerleşmeye çalıştığı için o ağrılar normal annesi merak etme.. zaten randevunda dra sorarsın.. o daha açıklayıcı olacaktır sana..
iyi yapmışsınız canım facede 1 tane resim vardı ordan gördüm kuzuyu maşallah
selam kızlarr,
çarşamba günü inşş.
özelden mesaj attım canım sana..
amin hayırlısıyla dogururuz inşallahoyyy ilk aylarda değil ama şu son haftalarda yaşadığım ağrılar ve ağırlık öldürdü beni resmen otururken kafamı dik tutamıyorum.. hepimiz doğursakta bi avazda rahatlasak ya:26:
ya insanın bebegi olmuyo olmassı cok kötü yaaaa bizde bebek calısmalarına başladıktan 6 ay sonra hamile kaldım ben ....... o zaman her ay olmadıkca cok üzülüyodum...hiç olmayacak zannediyodum...her ay dr. gidiyodum...oda bıkmıstı benden...hersey normal sabret olur diyodu...en son eşimde görünmüştü artık...oda normaldi ...bu sefer Allah cocuk sahibi olmamızı istemiyo sanırım diye düşünmeye baslamıstım....derken bi gün tam adet olmam gereken bi gün... ve bütün adet olma belirtilerim var ......sancım var falan kesin olcam bugün dedim.... ama... içimde bi kurt olsanda olmasanda bi test yap diyo nasılsa adet olacaksın en azından gercekten olacagını ögrenirsin.....derken testi yaptım...önce bi cizgi..dedim tamam bak gördün mü yine olmadı...derken diger cizgide hafiften belirmeye basladı...hadi canım dedim.... derken daha netleşmeye basladı...elim ayagım titremeye durdu ...heycandan dilim tutuldu...hemen yan komsuma kostum oda hamileydi...baktı tamam dedi...hamilesin ...ben şoklardayım ....inanamıyorum gercekten mi falan ...elim ayagım birbirine dolaştı...arkadasıma sarıldım basladık aglamaya... bak aklıma gelince yine gözlerim doldu...o günü hayatım boyunca unutamam heralde.......en mutlu günüm o gündü... bide bebişimi kucagıma aldıgım gün olacaktır heralde.....Allah tüm isteyipte olmayanlara nasip etsinn bu duygudan mahrum bırakmasın
ya insanın bebegi olmuyo olmassı cok kötü yaaaa bizde bebek calısmalarına başladıktan 6 ay sonra hamile kaldım ben ....... o zaman her ay olmadıkca cok üzülüyodum...hiç olmayacak zannediyodum...her ay dr. gidiyodum...oda bıkmıstı benden...hersey normal sabret olur diyodu...en son eşimde görünmüştü artık...oda normaldi ...bu sefer Allah cocuk sahibi olmamızı istemiyo sanırım diye düşünmeye baslamıstım....derken bi gün tam adet olmam gereken bi gün... ve bütün adet olma belirtilerim var ......sancım var falan kesin olcam bugün dedim.... ama... içimde bi kurt olsanda olmasanda bi test yap diyo nasılsa adet olacaksın en azından gercekten olacagını ögrenirsin.....derken testi yaptım...önce bi cizgi..dedim tamam bak gördün mü yine olmadı...derken diger cizgide hafiften belirmeye basladı...hadi canım dedim.... derken daha netleşmeye basladı...elim ayagım titremeye durdu ...heycandan dilim tutuldu...hemen yan komsuma kostum oda hamileydi...baktı tamam dedi...hamilesin ...ben şoklardayım ....inanamıyorum gercekten mi falan ...elim ayagım birbirine dolaştı...arkadasıma sarıldım basladık aglamaya... bak aklıma gelince yine gözlerim doldu...o günü hayatım boyunca unutamam heralde.......en mutlu günüm o gündü... bide bebişimi kucagıma aldıgım gün olacaktır heralde.....Allah tüm isteyipte olmayanlara nasip etsinn bu duygudan mahrum bırakmasın
ay kızlar oturamıyorum artık çıkıyorum ben öpüldünüz çoook
selam kızlarr,
çarşamba günü inşş.
oyyy ilk aylarda değil ama şu son haftalarda yaşadığım ağrılar ve ağırlık öldürdü beni resmen otururken kafamı dik tutamıyorum.. hepimiz doğursakta bi avazda rahatlasak ya:26:
ayynenn bel ağrısı mahvediyo benii
kopuyo mübarek
yattımmı geçiyo ama devamlıda yat yat olmuyo
doğuramıcaz yağ bağlıycaz valla
ya şurda ne güzel sohbet ederken bütün sinir kat sayılırım yükseldi heee tam millet gitti rahat ettim derken eşim yine toplamış geldi milleti sabah bahsetmiştim biraz.düşünsenize bu halimle buraya geliyolar çaya yemeğe beyfendiler önce çay içiceklermiş,daha acıkmamışlar yemin ediyorum göz yaşlarım düğümlendi sanki ben yatmak isterken daha bu beyler kaçta acıkırda yemek isterler o kadar sinir oldumki,ben biraz kafa dağıtıp unutmak isterken gene geldiler biraz da başka yere gidin ya ben normal olsam zaten sorun yapmıycam bel ağrısı ve kasık ağrısı zaten öldürüyo insanı bu nasıl bi anlayışsızlıktır.hele eşimi herhalde bi kaşık su verseler boğabilirim bana neden idare etmiyosun der gibi bakıyo sanki etmiyorum daha napıyım ya benim halimi görmüyolar nerden nefes aldığım belli değil offf vallahi şimdi böyle avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum insaff ya heryerim ağrıyo zaten bide akıntım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?