- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.881
kızlarr merhaba direk dalıyorum muhabbetinizin içine ama şimdi doktordan geldim 10 şubata tarih verdi doktorum istemedim normal doğum keyfide yerindeymiş bizimkinin şimdi gün sayacağım çok heycanlı eşimin eli ayağı titredi hehe ilk defa öyle gördüm onu
ne güzel bende 10 şubat dogumluyum bebişiminde 10 şubatta gelmesini cok isterdim ama o zaman 38 haftalık oluyo erken oluyo ama belki bi sürpriz yapıp annesinin doğdugu gün dogmak ister kim bilir...
eleferacımm seni gördüğüme çok sevindimm
iyi olduğunu öğrendimm
moralin iyi çok güzell
hep böyle ol canımm güler yüzün solmasınn
ne güzel bende 10 şubat dogumluyum bebişiminde 10 şubatta gelmesini cok isterdim ama o zaman 38 haftalık oluyo erken oluyo ama belki bi sürpriz yapıp annesinin doğdugu gün dogmak ister kim bilir...
neyse ben egzersizime devam edeyim.....egzersiz yapan var mı aranızda? .........
Cok tesekkur ederım canım.
Dılerım Rabbım hepımıze mutlulugu daım olarak yasatır, bılhassa eslerımızden yana.
NİHLEciğim teşekkürler korseler ıcın,ınternetten alayım o zaman senın söyledıgını anacak gelır 1 haftaya zaten dı mı..?Eşin istemıyor kımseyı ben yaparım dıyor da canım ,40 gun mu izinli,çalısmıyor mu?İşe gidince yalnız kalmaman gerekıyor ,bılmıyor mu??
Ben başlamadım ,ama bugun içtim walla yarım içip attım ..Dayanamadım ..Yaradı mı,hayır..Boş yere içmiş oldum ..ama,aklımdan cıkmadı sigara..Feci oldum yaa...Bu son dıyerek cektım,ama ıcen arkadasım hamıleyken ıcme lohusayken zaten sinirlerın gerılıyor ve içiyorsun demıstı ..Umarım başlamayızzzz..
Gunaydın mıllet, nasılsınız?
bide bebek emmediği zaman ac kalmasın diye mama koyuyolarmış ama ben bebelac ın yeni doganlar için sütleri var ondan koydum bişey olur mu ki bi zararı falan
ben geldım bu aradaaa..
ne var ne yok:)
Ben ablam geldıgınden berı basladım.
Yanı 4 gundur.
Oncelıkle cok guzel maas yapıyor, ayaklarıma, ellerıme bıle!
Sonra bıldıgı hareketlerı gosterıyor, bende tekrar edıyorum.
O kadar rahatlıyorum kı.
ıyı kı boyle bır ablam var.
arkadaşlar bişi sorcam bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen. Kendi doktoruma hiç güvenim kalmadı artık. Başka bi doktora gitsem bi seferliğine bebeğin kilo bilgilerini falan bi de ondan öğrensem, kendi doktorum anlar demi, yani bilgisaarda ya artık herşey görür bilgileri demi???
hoşgeldin kuzummmmmmmmmmmmmm
sen nasılsın
ne kar yağıyo ama ya çok uykum var kaşıntıdan uyuyamadım zatenn
naber kızlar sabah uğrayıp kaçmıştımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?