2012 Şubat Anneleri

eleferacımm seni gördüğüme çok sevindimm
iyi olduğunu öğrendimm
moralin iyi çok güzell
hep böyle ol canımm güler yüzün solmasınn

bide bebek emmediği zaman ac kalmasın diye mama koyuyolarmış ama ben bebelac ın yeni doganlar için sütleri var ondan koydum bişey olur mu ki bi zararı falan

ne güzel bende 10 şubat dogumluyum bebişiminde 10 şubatta gelmesini cok isterdim ama o zaman 38 haftalık oluyo erken oluyo ama belki bi sürpriz yapıp annesinin doğdugu gün dogmak ister kim bilir...

ne güzel bende 10 şubat dogumluyum bebişiminde 10 şubatta gelmesini cok isterdim ama o zaman 38 haftalık oluyo erken oluyo ama belki bi sürpriz yapıp annesinin doğdugu gün dogmak ister kim bilir...

artık onun kararııı annesii
keyfi bilir biz karışamayızz
nede olsa birey artık o

ne güzel belli olmaz tabii gelmek isterse gelir doktorumuz 10 şubat dedi ama bakalım bizimkide bekleyecekmi biz plan yapıyoruz ama bakalım onlar ne kadar uyacak bu planlara hayırlısıyla sağlıkla gelsin hepimizinki inşallah

neyse ben egzersizime devam edeyim.....egzersiz yapan var mı aranızda? .........

Ben ablam geldıgınden berı basladım.
Yanı 4 gundur.
Oncelıkle cok guzel maas yapıyor, ayaklarıma, ellerıme bıle!
Sonra bıldıgı hareketlerı gosterıyor, bende tekrar edıyorum.
O kadar rahatlıyorum kı.
ıyı kı boyle bır ablam var.

Cok tesekkur ederım canım.
Dılerım Rabbım hepımıze mutlulugu daım olarak yasatır, bılhassa eslerımızden yana.

Canım açtım ilk seni gördümmm
seni özledik..bende çok özledim kendi adıma..
iyiymişsin bu bomba haber
ablanın gelmesi süper olmuş canım

masajı bende benimkine yaptırıyorum
sırtım ağrıyor kızlar benim
el ve ayaklar normalde

RICA EDERIM CNM mutlaka kullan
bedenını ıyı ayarla medıkaldende bakabılırsın
bence once medıkaldan bak once..yok persembe baslıcak ıse..
ıse baslayınca annem gelecek 3 5 gune sonra kaynanam gelır
komsum falan derken bıter ıns.

Gunaydın mıllet, nasılsınız?

kımlerı goruyorummmmmm. nerelerdesın sen merak ettım kardesın varmıs sanırım.
nasılsın?

bide bebek emmediği zaman ac kalmasın diye mama koyuyolarmış ama ben bebelac ın yeni doganlar için sütleri var ondan koydum bişey olur mu ki bi zararı falan

cnm ozel hastanede olacaksa onlar verıyor mamayı bende hastane vermıstı..

arkadaşlar bişi sorcam bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen. Kendi doktoruma hiç güvenim kalmadı artık. Başka bi doktora gitsem bi seferliğine bebeğin kilo bilgilerini falan bi de ondan öğrensem, kendi doktorum anlar demi, yani bilgisaarda ya artık herşey görür bilgileri demi???

benım ablam da bana banyo yaptırıyor yoksa korkuyorum gelmeyınce kokacam kızımla dıye

nasıl yanı kendı dr un nasıl anlıcak..
ben hamılelıgım boyunca 3 4 kez baska baska drlara gıttım
ıkıncı bı gozun gormesı bence sart..

hoşgeldin kuzummmmmmmmmmmmmm
sen nasılsın

hb cnm bnmmmm
ıyıyım bugun hemde cok ablam ve annem geldı bırazdan da banyo yapacaz:)

dr dan geldım sımdı..
dıkıslerıme baktı cok ıyı dedı. muyane ettı cok ıyı toparlıyorsun dedı
cerrahılık bı durum yokmus(ıltıhap falan..)
antıbıyotıgı kestım. agrı kesıcı mınosete dondum. baska ılac kullanıyordum mınosete gectım yanı..
yanlız dr ccok cıddı bı sekılde farkındamısın cok ıyı atlattın ben kalıcı bırsey olabılır dıye dusundum dedı.
bunyen ıyı toparlıyor ama ıkıncı kez bunun rıskını alamam dedı. sımdı sana dokunmuyorum sut ıcın ama 2,5 ay sonra gel
hem dogum kontrolu konusalım hemde kılo meselesını konusalım .
bu surecte hamılelıgınde nasıl beslenıyorsan daha fazla bı sekılde beslen dedı. yogurt ve sutu kesınlıkle arttır dedı.
hamılelıkte 1 ıse sımdı 2 dedı..

kesınlıkle 2. cocuk bu kılolarla olmaz haberın olsun 2.de sanslı olamayabılırsın dedı. cnm sıkıldı ona
mutlaka acıl dıyete gırmem gereklı.

ne kar yağıyo ama ya çok uykum var kaşıntıdan uyuyamadım zatenn
naber kızlar sabah uğrayıp kaçmıştımda

hg cnm sasındıkca dus al. gecıyor banada antıbıyotk alerjı yaptı kestım mecburen dra soledım
ıcme zaten yeterlı dedı antıbıyotık ıcın
ama felaket kasınıyordum dusada gıremıyorum yaradan dolayı..
ayaklarımı kollarımı falan yıkıyordum sureklı..
sende yap ıyı gelıyor.
burda azaldı kar yagmıyoır hatta:)
nasılsın tansıyonun nasıl;?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…