2012 Şubat Anneleri

burda sürekli yağıyo canımm
tansiyon normal şimdide bu kaşıntı başladı
ben böle böle doğurcam nihleem anladım artık
sen nasılsın?

Doktorlar hasta geçmişini görebiliyorlar diye biliyorum. Sonuçta herşey internet ortamında onların da bi sağlık sistemi var ya hani, yanılıyomuyum acaba?

burda sürekli yağıyo canımm
tansiyon normal şimdide bu kaşıntı başladı
ben böle böle doğurcam nihleem anladım artık
sen nasılsın?

2 hafta daha sık dısını cnm...
sımdı olmaz olurda az daha toplasın:) yesınler onun totosunuuuuuuuuuuuuuu:
:
Doktorlar hasta geçmişini görebiliyorlar diye biliyorum. Sonuçta herşey internet ortamında onların da bi sağlık sistemi var ya hani, yanılıyomuyum acaba?

yok cnm daha neler..!
hem gorsun ne olacakkkı
ıkıncı bo goz gorsun ıstedım dersın bıse dersede..

nihleecim sen kilo veriyorum demedin mi?
takma kuzum bence gerekirse diyete girersin evet..
ama her denenede inanma bence kuzucum..

nihleecim sen kilo veriyorum demedin mi?
takma kuzum bence gerekirse diyete girersin evet..
ama her denenede inanma bence kuzucum..

verıyorum cnm da ya bu can sıkıntısından kendımı yemege vermesem ıyı
dr dedı kız kılo konusunu nasıl ınanmım:)) amaaan zaten benm ıkıncı cocuk ıstegı gıttı ıcımden

merhaba kızlar nasılsın ya benim çok sancım var kendime çaktırmamaya çalışıyorum ama alta ağrı vuruyo evdede yalnızım kalkıp bi banyomu yapsam ne olur ne olmaz diye şansa bak havada nasıl karlı offffff

kalk canım duşunu al kaç gündür doğurmaya niyetlisin sen böyle diyen doğuruyo zaten olmasada hazırlıklı olmuş olursun

elma81 arkadaşım kusura bakma ismini bilmiyorum sen bugün benim içn ayetel kürsi okuyacaktın ya okuyunca özelden msj atar mısın ben özelden atamıyorum da

yaa neden canım sıkılıyooo bebişin yanındaaaa amaaaaaaa

dogur gorursun sende
evde tıkılı kalıyon

noldu kız doğurupp banada gaz vericektin hani bebişleri kardeşsiz mi bırakıcaz

ay yok cok zmn gecmesı lazım
agrılarımı unutmam lazım
haa bıde kılo vermem lazım

kalk canım duşunu al kaç gündür doğurmaya niyetlisin sen böyle diyen doğuruyo zaten olmasada hazırlıklı olmuş olursun

şş kızlar evde yanlızken kesınlıkle bnyo yapmak yok
ılık su dogum baslatırmıs. aklınızda bulunsun sonra cıplak cıplak gıdersınız doguma...
hemde agrı sızı varken.
ıcın rahat etmesse elma81'cım belden asagını yıka 2dk hemen cık..

ayy bebişim gelsinde hayırlısıyla evde tıkılmaya razıyım benn
kilolarıda spora başladıkmı veririzz

ya kızlar okadar canım sıkkınki anlatamam şuan ağlayarak yazıyorum size sancım var diye hazırlıklı olıyım dedim ne olur ne olmaz diye bende vajinal varis olduğu için yaklaşık 1 aydır ağda ve hiç bişey yapmaya izin vermiyo doktor şimdi aynayı aldım bişeylerde olsa yapıyım böyle gidilmez dedim allahım hiç birinize vermesin okadar kötüki resmen artık siyah olmuş bildiğiniz siyah okadar da büyümüşki hiçbişey yapamadım korktumda,ya sezeryan olursa alttan bakıyolarmı kızlar ben böyle gitmek istemiyorum utanıyorum ama napıyım ya bişey söyleyin ne olur (şuan sinirlerim bozuldu galiba ağlamaktan başka bişey yapamıyorum,napıyım ben ya,ağdacımı aradım hani en azından belki o bişeyler yapar diye oda ben o riski göze alamam yapmam diyo,fikir verin ne olur.doğum yapanlar siz bilirsiniz nasıl oluyo sezeryan olsam bakıyolarmı alttan

tatlım sakin ol öncee
tüy dökücü kremlerdemi yasak

tatlım sakin ol öncee
tüy dökücü kremlerdemi yasak

evet canım yasakmış doktor öle dedi,afedersin ama en fazla dedi uzarsa makasla kısaltabilirsin ama ben hiç alışkın değilim.öyle tikli biriyimdirki bu konuda kıl manyaklığı vardır sürekli temiz olma takıntısı vardı,allahım bana öle bişey verdiki beni sınıyo sanırım.yani böyle gidilmez dimi,

bu kadar üzme kendini tamam haklısın sinir bozucu bir durum ama senin elindeki birşey değilki doktorun bu şekilde uygun bulmuş sana hastanede kim ne diyecek kimse keyfinden bu şekilde gitmez sonuçta

bu kadar üzme kendini tamam haklısın sinir bozucu bir durum ama senin elindeki birşey değilki doktorun bu şekilde uygun bulmuş sana hastanede kim ne diyecek kimse keyfinden bu şekilde gitmez sonuçta

bu kadar üzme kendini haklısın sinir bozucu birşey ama senin elinden gelen birşey yok doktorun böyle uygun bulmuş hastanede kim ne diyebilirki sana kimse keyfinden böyle gitmez sonuçta sen git hastaneye ayrıca baksalarda durumu anlayacaklar zaten neden temizlenemediğini kendini boşu boşuna üzüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…