- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.861
canım bunların hepsini tek nasıl yapacaksın
yardım edebilecek kimse yokmu bekle birileri gelsin
allah korusun düşsen falan nolacak
Canım o kendınce haklı ,2 aydır annemlerde kalıyoruz ewımıze ınmıyoruz,4-5 aydır da annemlerle aynı apartmandayız..Doğal olarak aksamları uzanamıyor , rahat edemıyor ..Ws..Ben de arada kalmaktan sıkıldım ..Hormonlar berbat bılıyorsun,bır de işten cıkıp izne ayrılınca zaten kötu oluyorsun..Bir de aılenı ıdare et,yanlarında mutsuz olma..Gülümse,sakın aglama ws ws..Bazen gerılıp aglamaya ewe ınıyordum artık düşün..Eee dun de son pazar olma ıhtımalı we benle gezmemesı ,eksıklerın bıtmemesı vs gerdı beni..Sıkıldım artık..
canım sana bebegine yazık biliyorum hepimiz aynı durumdayız, ebn hiç iş yapmıyorum oturdugum yerde yoruluyorum, seni düşündükçede içim acıyor,kimse kıymet bilmez, hele senin gibi gelinlerin kıymeti hiç bilinmez kötü yine sen olursun,ama biraaz olsun hırsını almışsın, iyi olmuşşş
sakalım yokki sözüm dinlensin, kızlar kaç kere yazdım zencefili hayatınıza sokun artık, karabiberden çok daha faydalı ve etkili solunum yolları için,zencefil bal karışımı antibiyotikten daha iyi
benim sıpada hiç durmazdı ama buaralar korkutuyor beni azaldı hareketleri kımıldayamıyo sanırım,çatlaklarda artı iyice
kızlar size doyum olmuyor, ama ben çıkayım duşumu alayım, sonrada hataneye gidecez, nolur nolmaz herşeye hazırlıklı olmak lazım öptüm hepinizi
kızlar size doyum olmuyor, ama ben çıkayım duşumu alayım, sonrada hataneye gidecez, nolur nolmaz herşeye hazırlıklı olmak lazım öptüm hepinizi
Yok yok benımkı hep kuzu yaa,annemler bayılıyor ..Kavga ettik ,o bagırdı cıktı ewden..Babam hemen gelıyor naptın yıne cocuga dıyor yaa buna cıldırıyorum ıste ben ..Kendı aılem bıle benı haksız göruyor bilip etmeden ..Delırıyorum ..Melek sanıyor herkes onu..Tamam melek gıbı,ama sinirliyken de şeytan işte!!!
Akşam kapı calınca yatıyormus gıbı ac kapıyı ben de kötuyum yatıyordum desene..Eşin izinli mi canım??Konustuk,ama butun gun ölmüştü..Bgn de karda ne işe gidiyorsun dedım cıldırdı etrafı yıktı yıne ewe gıttı ..Aptal yaa madem iptal edebılıyorsun ,izin alabılıyorsun neden kavga yapıp da alıyorsun dı mı ama..Al adam gıbı ızın dolasalım..Şimdi de aradı ,hazırlan da cıkalım gezelım ewde napacagız dıyo ..Çıldırcam dengesız yaa zıncır takcak ..
ay en rahatınız benim heralde ankaradayım ve burda hiç bir akrabamız yok... 5 tane görümcem 1 kardesim var ama ne kaynanam ne annem tarafından kimse gelmeyide düşünmüyo......... bi annem gelecek doğumda oda 1 hafta kalasıya gelecek....... iyi mi kötü mü bilmem ama kafam cok rahat istedigim gibi yatıyorum kalkıyorum istedigimi alıyorum ediyorum karısanım edenim yok .....ohhhhh bir elimde cımbız bir elimde aynaaaa...
kıslarr sağlık ürünleri olarak sabun bebe şampuanı küveti filesi bebekyağı pişik kremi pudra
1 kauçuk yenidoğan emzik
emzik kutusu
cam biberon
dalin ıslak havlu
burun aspratörü
diş kaşımalığı
aldım bunlar yeterli olurmuu
başka neler lazımm birde bez alıcazz tabii
birde arkadaşım bebeğine önce çıtçıtlı body giydiriyo üzerine ayaklı tulum giydiriyo
onun üzerinede altüst takım giydiriyoo
bana fazla geldii ama tabii ilk bebek bişeyy bilmiyorumm
sizden fikir alayım dedim
çıtçıtlı body üzerinede ayaklı tulum örme yelek giydirsek çorap örme patik giydirsek bere ve eldivende taksak yeterli olmazmı
battaniyede örtücem üzerine evdeykenn
dışarıya 40 gün çıkartmam kontrol için filan çıkartırım dışarı çıkartırken giydirmek için içi pamuklu tulum aldım kadife kapşonlu battaniyede sararım zaten taksiyle giderizz
bir polar battaniyem 1 penye battaniyem 1 yumuşakk battaniyem 1 pamuk yorganım varr
annem nevresim dikti yorganımıza ve yatağımıza 2 takımm
hazır almadıkk uyku seti filan seneye kışa alırız dedik yorganımızda var diyee
1 kalın polar battaniye daha alsammı acaba
birde hastane için 2 takım 5 li hastane çıkışı koydum 2 çıtçıtlı body 2 çorap 2 örgü patik 2 penye yelek koydum kıyafet olarak birde polar battaniye koydum bunlar yeterli olurmuu üşümesin bebecikk
hastane için iki tanede iç zıbın koydum istiyorlarmış hastaneden
hastaneden kaç gün kalacagına baglı ama yeter sanırım ilk zamanlar cok kaka yapıyolarmıs ve bezi büyük geldigi için sızıyomus hep üstünü cok degiştirmek gerekiyomus ben 2 hastane cıkısından haric 2 alt üst takım daha koydum ama 1 gün kalacaksan hastanede sennkilerde yeter bence
sezeryan olursa iki gün kalınıyoo
arkadaşıma yeterli olmuşş bebiş topluysa yani 3 buçuktan az değilse kilosu yenidoğandan sızma olmuyo dedii
hatta 1 paket kullandı sonra 3-6 ya geçtii
napsamki sizler başka neler koydunuz acaba kıslarr
biberon emzik pişik kremi kremli ıslak mendilde koydumm
kundak kullanmıcam ama battaniyeye kundak gibi sarıcam arkadaşım hep öyle uyutuyo bebeğini
ısım cıktı, yazamadım.Ben gerginim 2 gündür eşime sarıyorum canım napım ..Sen hala calısıyor musun ,ne zaman ayrılacaksın ızne..Ablan gelmıstı degıl mı nasıl gıdıyor..Kafan daha rahat mı gittiğin zamana göre iyi misin..?Toparladın mı?
günaydın canım..iyiyiz sen nasılsın
günaydın canım sanada biz iyi sayılırız sen nasılsın bu karda neden işe geldin nasıl dönüceksin akşama trafik felç olur geç çıkma bari
Canim ben de seninki gibi hazirladim yeterli olur merak etme kayinvaldem tulbent gibi beyaz kumas oluyor ya ondan dikti bi de onlari koydum agzini falan silmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?