2012 Şubat Anneleri

canım bunların hepsini tek nasıl yapacaksın
yardım edebilecek kimse yokmu bekle birileri gelsin
allah korusun düşsen falan nolacak

yok kimsem annem ilçede oturuyo
öyle cam filan silmiyorum zaten işta halıyı kaldır sil süpür toz al filan
banyoyuda uzun fırçam var onla cifleyip yıkıyorum çekpaslada suyunu aldımmı tamam oluyoo
mutfağıda artık yarına bırakıcam
öbürgün babam gelecek eve gelemez hastaneye gidecekti bende onu ziyarete gidecem hastaneye
perşembe günüde kontrole gitcem
bu haftadan soonra her hafta kontrrole gidecem artık öyle dedilerr

kesinlikle haklısın canım, bende geçen eşime kızmıştım bu yüzden işte,
ama bak çıkın dolaşın biraz, anlattıgına göre oda haklı karda gezin romantik olur hem,hemde sakinleşirsiniz biraz

kızlar size doyum olmuyor, ama ben çıkayım duşumu alayım, sonrada hataneye gidecez, nolur nolmaz herşeye hazırlıklı olmak lazım öptüm hepinizi

zencefil çok acı canım ya onu içmekte cesaret istiyo :)
bebeşin yeri iyice daraldı ya o yüzden hareketleri azalıyomuş daha çok kasılma olarak hissesermişiz

kızlar size doyum olmuyor, ama ben çıkayım duşumu alayım, sonrada hataneye gidecez, nolur nolmaz herşeye hazırlıklı olmak lazım öptüm hepinizi

canım dikkat et hadi bakalım hayırlısı hayırlı haberlerle gel inş.güle güle üşütme kendini

canııım hayırlısı neyse o olsunn
senin günün geldi sayılır artıkk
darısı başımıza
ben 37 den önce gelmesin istiyorum nede olsa prematüre oluyo
bakımı zor diyenler filan okudum geçen sitede
zamanında sağlıkla gelsinler inşallah

zaten varya ailelerimizin yanında okadar iyilerki aynı melek sonra bişey olduğu zaman aynı şeytan ama biz bunu ailelerimize anlatamıyoruz.bizimkilerde bişey anlatmaya kalksan sendedir hata diyolar yazık çocuk çok iyi sen fenasın oluyo.benim eşim hafta içi mümkün değil izin yapmaz kendi işi,bayramlar hariç mutlaka gider,bide pazar günü ama ozamanda işi çıkabiliyo,canım eşin izinliyse senin hiç çıldırma çıkın dışarı boşver takılma evdeki atmosferde geriyodur sizi biraz değişiklik olsun ikinizede iyi gelir çık bence çok ararız bu günleri ama çok sıkı giyin ve dikkat et düşme dışarısı çok soğuk.

ay en rahatınız benim heralde ankaradayım ve burda hiç bir akrabamız yok... 5 tane görümcem 1 kardesim var ama ne kaynanam ne annem tarafından kimse gelmeyide düşünmüyo......... bi annem gelecek doğumda oda 1 hafta kalasıya gelecek....... iyi mi kötü mü bilmem ama kafam cok rahat istedigim gibi yatıyorum kalkıyorum istedigimi alıyorum ediyorum karısanım edenim yok .....ohhhhh bir elimde cımbız bir elimde aynaaaa...

kıslarr sağlık ürünleri olarak sabun bebe şampuanı küveti filesi bebekyağı pişik kremi pudra
1 kauçuk yenidoğan emzik
emzik kutusu
cam biberon
dalin ıslak havlu
burun aspratörü
diş kaşımalığı
aldım bunlar yeterli olurmuu
başka neler lazımm birde bez alıcazz tabii
birde arkadaşım bebeğine önce çıtçıtlı body giydiriyo üzerine ayaklı tulum giydiriyo
onun üzerinede altüst takım giydiriyoo
bana fazla geldii ama tabii ilk bebek bişeyy bilmiyorumm
sizden fikir alayım dedim
çıtçıtlı body üzerinede ayaklı tulum örme yelek giydirsek çorap örme patik giydirsek bere ve eldivende taksak yeterli olmazmı
battaniyede örtücem üzerine evdeykenn
dışarıya 40 gün çıkartmam kontrol için filan çıkartırım dışarı çıkartırken giydirmek için içi pamuklu tulum aldım kadife kapşonlu battaniyede sararım zaten taksiyle giderizz
bir polar battaniyem 1 penye battaniyem 1 yumuşakk battaniyem 1 pamuk yorganım varr
annem nevresim dikti yorganımıza ve yatağımıza 2 takımm
hazır almadıkk uyku seti filan seneye kışa alırız dedik yorganımızda var diyee
1 kalın polar battaniye daha alsammı acaba
birde hastane için 2 takım 5 li hastane çıkışı koydum 2 çıtçıtlı body 2 çorap 2 örgü patik 2 penye yelek koydum kıyafet olarak birde polar battaniye koydum bunlar yeterli olurmuu üşümesin bebecikk

aman canım maşallah allah bozmasın rahat valla en rahatı nerde çokluk orda karışıklık en iyisi seninki

hastaneden kaç gün kalacagına baglı ama yeter sanırım ilk zamanlar cok kaka yapıyolarmıs ve bezi büyük geldigi için sızıyomus hep üstünü cok degiştirmek gerekiyomus ben 2 hastane cıkısından haric 2 alt üst takım daha koydum ama 1 gün kalacaksan hastanede sennkilerde yeter bence

Selam arkadaslar nasilsiniz carsamba gidiyorum dogum icin cantami hazirliyorum biraz endiseliyim oglumu emzirememistim cok goguslerim yara oldugu icin ins bu kez olmaz

sezeryan olursa iki gün kalınıyoo
arkadaşıma yeterli olmuşş bebiş topluysa yani 3 buçuktan az değilse kilosu yenidoğandan sızma olmuyo dedii
hatta 1 paket kullandı sonra 3-6 ya geçtii
napsamki sizler başka neler koydunuz acaba kıslarr
biberon emzik pişik kremi kremli ıslak mendilde koydumm
kundak kullanmıcam ama battaniyeye kundak gibi sarıcam arkadaşım hep öyle uyutuyo bebeğini

Canim ben de seninki gibi hazirladim yeterli olur merak etme kayinvaldem tulbent gibi beyaz kumas oluyor ya ondan dikti bi de onlari koydum agzini falan silmek icin

ısım cıktı, yazamadım.
Bugun geldım ıse.
ısten ayrılacagım gunden bır gun once, yerıme yardımcı almaya karar verdık.
Bende bugun bıraz ıs bılgısı vermek ıcın geldım.
Yarın da gelmek nıyetındeydım ama sanırım gelemem, hava fena.

Evet, ablam geldı.
Hafta sonuna kadar kalması ıcın ıkna cabaları ıcındeyız.

ılk gunlere nazaran ıyıyım, esım de bana karsı oldukca ıyı.
Aslında bır yanım ona ınan dıyor ama tedbır olsun dıye gozu kapalı olmak ıstemıyorum bu kez.

Sen neden esıne sarıyorsun?
ınsallah cıddı bır mesele degıldır.
Artık son demlerdeyız.
Eslerımıze sarmak yerıne, anın tadını cıkarsak daha ıyı olur.

( Diyene bak )

günaydın canım..iyiyiz sen nasılsın

ıyıyım canım.
Bugunluk ısteyım.

günaydın canım sanada biz iyi sayılırız sen nasılsın bu karda neden işe geldin nasıl dönüceksin akşama trafik felç olur geç çıkma bari

Valla goren sasırdı zaten.
Patron bıle!
'Senın ne ısın var burda' dıye adam tepkı verdı.
Bır baska arkadasta 'esım 5 aylıkken ayrılmıstı, senın ıcın ambulansı kapıda bekletelım en ıyısı' dedı.
Nıyetımde yarın da gelmek vardı ama yok bu kadar tepkı verdıklerıne gore bende anormallık var.
Gelmem daha.
Nıyetımde erken cıkmak var benımde.
Bakalım, en gec 16:30 gıbı kacmayı planlıyorum.

Canim ben de seninki gibi hazirladim yeterli olur merak etme kayinvaldem tulbent gibi beyaz kumas oluyor ya ondan dikti bi de onlari koydum agzini falan silmek icin

evet bende ağız silme mendiili almıştım onlardanda koydumm
çokta doldurmamak lazımm çanta doldu zatenn

kızlarr merhaba direk dalıyorum muhabbetinizin içine ama şimdi doktordan geldim 10 şubata tarih verdi doktorum istemedim normal doğum keyfide yerindeymiş bizimkinin şimdi gün sayacağım çok heycanlı eşimin eli ayağı titredi hehe ilk defa öyle gördüm onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…