2012 Şubat Anneleri

ayyy kızlar saolunn sizde olmasanız kimse anlamıyo beni eşim bile 1 hafta dişini sıkamıycak mısın diyo gıcıkbu arada hamilelikte üritikeri çıkan oldu mu kızlar..

kız öle gariplerki kahvaltı hazır olmadan kalkmıyo uyanıklar bende neyaptım vurdum dolap kapaklarını çaydanlığı düşürmüş numarası gürültü yaptım hırsımı anca öle aldı :)kız rolden çıktık artık hakkatten ayakta durcak halimiz yok ama anlayana tabi

selamlarrr
ben geldimmm
havada buz gibii
uyuyodum telefon çaldı bebişte korktu hıçkırık tuttu

canım hoşgeldin ya sen bu öksürme ve boğaz enfeksiyonu için balla k.bibermi yapıyodun nasıl yapıyosun,senden bana geçti herhalde boğazım öyle yanıyoki

bugün bizim kuzuda ses yok öğleden sonra bende doktora gidecem bakalım ne dicek

yok ben izlemyorum tv fazla,izledigim zamanda yemek programlarına bakıyorum:26:

geceleri uyanıyorumm kıpırdayıp tekmeleyip duruyoo
ben uyuyunca bizimki aktif oluyoo
gündüzleri uyuyo benimki öğlen gibi

benimkide gündüz hiç durmuyo ama hiç,gece 12 dedimmi hareket bi duruyo sabah 6 da başlıyo harekete gece uyuyo bizimkide,bide karnım tokken hiç hareket etmez karnım açsa sanki dışarı fırlıycak bu işte bi terslik var galiba

[SUB][/SUB]
canım hoşgeldin ya sen bu öksürme ve boğaz enfeksiyonu için balla k.bibermi yapıyodun nasıl yapıyosun,senden bana geçti herhalde boğazım öyle yanıyoki

1 çay kaşığı balın içine az karabiber koyup karıştırıp yutuyorum iyi geliyo
poleninde faydası çokk geçen ciğerlerim göğsüm öyle ağrıyoduki sabah olsun eşim dpktora götürcektii uyuyamıyodumm polen içtimm uyumuşum uyanınca terlemişim sırt göğüs ağrım geçmiş
bidahada olmadıı
antibiyotik kullansam hemen geçecek ama kullanmıyorumm
ağrı kesici bile almıyorumm

ayyy kızlar saolunn sizde olmasanız kimse anlamıyo beni eşim bile 1 hafta dişini sıkamıycak mısın diyo gıcıkbu arada hamilelikte üritikeri çıkan oldu mu kızlar..

canım çok şükür bende yok,ama onlanları duydum, dogumdan sonrada oluyormuş kaşıntılar
bence kesin stresten oluyor, bebegime bakamıyorum stresi olabilir
o yüzden hernekadar istemesekte bir büyügün yanımızda olması şart

iyi bal çok değilmiş bende şeker biraz yüksek çünkü tüketemiyorum şekerli gıdalar ama bunu deniycem inş.iyi gelir sağol canım.

Ahh keşke yaa..Walla sendrom yaşadığı kesın de ben tam lohusa olacakken de kımseyı cekemıyorum işte..Günümn de aslında 8 Şubat ama doktor ıstıyorsan 4ü de olur demıstı ..Biz de 4ü istiyorduk,şimdi ben de wazgectım 8i istiyorum..Ssk özel anlasmaları da 6sında bitiyordu..Hala o kafama takıldı gunlerdır karar weremıyorum,eksıkler war hala..Eşim su aralar bana cok sorumsuz gelıyor 4ünde dogur görelım bebegımızı dıyor ,ama eksıklerı hıc dusunmuyor..Kaynanam da gelebılır we annemlerden kendı ewıme gecmek zorunda kalacagım ..İstemıyorum ..Gerildim..

kar var bide üstüne üstlük heryerim kaşınıyoo
bennebileyim şu 1 haftam bi bitsee
camdan izlesem keşke karı ya

o kaşıntıyı sorma ben mahvolmuştum acile gitmiştik doktor bi krem verdi çok iyi geldi hamileliğe bağlı bişeymiş karaciğere baktılar temiz çıktı.bide canım yumurta mandalina falan sık tüketiyomusun?

bende gebelikten önce üritiker vardı ama hamilelikte resmen hiç olmamıştı dün akşam nüksetti her tarafım şişti ve felaket kaşınıyo..ilaçta kullanamıyorum

benimkide karnı toksa çok hareket ederr açken kıpırdar

inş gelmezlerrr ...

bugün bizim kuzuda ses yok öğleden sonra bende doktora gidecem bakalım ne dicek

yok ben izlemyorum tv fazla,izledigim zamanda yemek programlarına bakıyorum:26:

bitti zaten yemek programları başlayınca da ben kapatıyorum :)) yemek falan görmek istemiyorum,mümkünse masada hazır şekilde göreyim :)) neyse fıstıklar ben kactım kocam gelir şimdi, o gelene kadar kitap okuyayım o gelince lak lakadan bişey yapamıyorumm...
kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnnnnnn ..dikkatli olun bu havadaaa,üşütmeyinnnnn... mucksss akşamüstü yine gelirimmm muckssss

canım sana bebegine yazık biliyorum hepimiz aynı durumdayız, ebn hiç iş yapmıyorum oturdugum yerde yoruluyorum, seni düşündükçede içim acıyor,kimse kıymet bilmez, hele senin gibi gelinlerin kıymeti hiç bilinmez kötü yine sen olursun,ama biraaz olsun hırsını almışsın, iyi olmuşşş
sakalım yokki sözüm dinlensin, kızlar kaç kere yazdım zencefili hayatınıza sokun artık, karabiberden çok daha faydalı ve etkili solunum yolları için,zencefil bal karışımı antibiyotikten daha iyi

benim sıpada hiç durmazdı ama buaralar korkutuyor beni azaldı hareketleri kımıldayamıyo sanırım,çatlaklarda artı iyice

Yok yok benımkı hep kuzu yaa,annemler bayılıyor ..Kavga ettik ,o bagırdı cıktı ewden..Babam hemen gelıyor naptın yıne cocuga dıyor yaa buna cıldırıyorum ıste ben ..Kendı aılem bıle benı haksız göruyor bilip etmeden ..Delırıyorum ..Melek sanıyor herkes onu..Tamam melek gıbı,ama sinirliyken de şeytan işte!!!

Akşam kapı calınca yatıyormus gıbı ac kapıyı ben de kötuyum yatıyordum desene..Eşin izinli mi canım??Konustuk,ama butun gun ölmüştü..Bgn de karda ne işe gidiyorsun dedım cıldırdı etrafı yıktı yıne ewe gıttı ..Aptal yaa madem iptal edebılıyorsun ,izin alabılıyorsun neden kavga yapıp da alıyorsun dı mı ama..Al adam gıbı ızın dolasalım..Şimdi de aradı ,hazırlan da cıkalım gezelım ewde napacagız dıyo ..Çıldırcam dengesız yaa zıncır takcak ..

benim hiç işim bitmiyo dün salonumu temizledim bugün yatak odası var banyo yıkanacakk
yarın mutfak temizlenecekk
böyle günlere bölüyorum yapıyorum artıkk hepsini aynı gün yapmak mümkün değil çünkü

görüşürüz cnaım sende dikkat et kendine

tatlım siz çok gerilmişsiniz belli, zeytin dalı uzatmış sana sende tavır yapma, çıkın gezin azcık, bi nefes alın gerçekten iyi geliyor başbaşa kalmak

canım bunların hepsini tek nasıl yapacaksın
yardım edebilecek kimse yokmu bekle birileri gelsin
allah korusun düşsen falan nolacak

Canım o kendınce haklı ,2 aydır annemlerde kalıyoruz ewımıze ınmıyoruz,4-5 aydır da annemlerle aynı apartmandayız..Doğal olarak aksamları uzanamıyor , rahat edemıyor ..Ws..Ben de arada kalmaktan sıkıldım ..Hormonlar berbat bılıyorsun,bır de işten cıkıp izne ayrılınca zaten kötu oluyorsun..Bir de aılenı ıdare et,yanlarında mutsuz olma..Gülümse,sakın aglama ws ws..Bazen gerılıp aglamaya ewe ınıyordum artık düşün..Eee dun de son pazar olma ıhtımalı we benle gezmemesı ,eksıklerın bıtmemesı vs gerdı beni..Sıkıldım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…