2012 Şubat Anneleri

aminnn...bende cok üzüldüm...annem arıyo kardesim arıyo ..merak ediyolar ..aglamaktan konusamam diye acamıyorum tlf...bişeyi ne kadar cok istersen tersi oluyo.....cok istemiştim normal doğum yapıp annemin beni evde tek başına dogururken neler cektigini anlamayı ...bi bebegin sancılarla nasıl zor dünyaya geldigini görmeyi cok istemiştim...ama nasip hersey döner daha belki umudumuzu kaybetmemiz laazım

yarım saat ıyıce dınlen uzan guzelce egerkı devam ederse druna mutlaka danıs cnm
ama ıcın rahat etmıyorsa hemen ara..

bence bıraz daha bekle canım surerlını tut sancılrıın baklaım neolcak hadı hayılrısı

teşekkürler kızlar yarım saat 1 saat bekleyelim bakalım bebeğimin hareketleride normal şuan ben biraz dinleneyim en iisi..

kuzum karnımı dlecek ıttırıyor evet benım karnım kıpkırmızı napsakkı acepbebek yagı sur dedıler surdum hıcc banamısın demıyorr sende bır dene belkı sna ıyı gelır bacım

kızlar kaşıntı için dr.bana pregnacare cream yazdı ,benimde çok kaşıntım vardı bacaklarım kaşımaktan kanıyordu çok şükür şimdi geçti kaşınan yerlere sürüyorum nemli tutuyor birde merhem verdi ikisini sürdüğüm zaman rahatlatıyor yoksa kaçıntı fena...

saol canım kremı doktora danısıcam al derse alırım artıkk

nihlee naber?

bebeğinde sarılık çıktı mı merak ettim canım

bizide gör vivam özledik senii bebeğin nasıl?

ne temızlıgı kıs allh korsun sen raht dursana bcaklrını uzatıo yatsana gulum ne gerk var ugrasma canım

yavv iyiki gelme dediler işee resmen battı bana ama oturdum aşağı soluğum kesildi.. uzattım ayağımı kuzum:126:

Dön bebeğim
Dön çaresiz başım
Ayrılık böyle uzun sürmez ki
Dön bebeğim
Acılar seliyim
Dön dön bebeğim
Hasrete gebeyim

sinirlerim bozuldu

Son düzenleme:

üritiker var bide bende hamilelikten öncede vardı ama çok şükür diyodum hiç hamilelikte beni rahatsız etmedi diyodumm son 2 gündür ağlatıyo beni bacaklarım ayaklarımın altı karnım saç diplerim bile resmenn gece oturupp uyuz gibi kaşnıyorum

nihlee naber?

bebeğinde sarılık çıktı mı merak ettim canım

ıyıyım cnm uykumu artık gunduz almaya calısıyorum yrn esım ıse baslıcak heryer kar kım gelecek bılemıyorum
yrn sanırım yanlız kalacam esım gelene kadar

sarılık evet gecırıyoruz suandada ama cok olmadı hatta azalmaya dondu sarılıgı
sende varmı?

kuzum karnımı dlecek ıttırıyor evet benım karnım kıpkırmızı napsakkı acepbebek yagı sur dedıler surdum hıcc banamısın demıyorr sende bır dene belkı sna ıyı gelır bacım

kaç haftalıkken doğum yaptın? normal mi oldu ? nasıl bir duygu:) doğum yapan birini bulmuşken sormak istedim

buklee cim kusura bakma nasılsın ??

beybi heran uyanabilir diye hızlı hızlı sorayım dedim :)))
bizimkinde sarılık başladı da onun paniğinden öyle oldu özür diliyorum

herkes bi doğursun da bu seferde bebek soruları başlayacak burda

neyse saolun destekleriniz için ....EEEEE akşama ne yemek yapıyosunuz bi fikir versenize insan hergün ne yapacagını şaşırıyo yaaa.....

Nihlee cim bizde 14 çıktı sarılık değeri, 2 gün sonra ölçtürdük yine aynıydı, bakalım p.tesi yine ölçtürücez ama tedirginim tabi niye düşmüyo diye.
sizin değeriniz kaç çıktı ne zaman başladı ne zaman düştü hayatım ??

aman canım dikkat et şurda doğum yapıcan zaman düşersin falan aman dikkat et
ay bu kocalara mı bişey oluyor,yoksa bizde mi var bi sorun anlamadım,daha baba olacaklarının farkında degiller sanırım bakalım çocuk dogunca ne olacaklar, sende sıkma canını elmam bebegini üzme
gittik gezdim valla aşırıda yoruldum, üşüdümde ama eve gideim demedim,gezmeyi özlemişim beee
sonrada doktora gittik tahlil sonuçlarını aldık herşey normal doguma hazırız yani, dokto daha dogurmadın mı diye dalga geçiyor benle

maşallah kuzucuga allah sizlere bagışlasın canım,

ahaaaa bir dguran daha, gözün aydın canım,darısı başımıza

kız yormayın kendinizi temizlik diye,yatın gezin boşverin valla evde durmak strese neden oluyor, ben yumuşadım geldim

Eki Görüntüle 337577 Eki Görüntüle 337578 Eki Görüntüle 337579

evet ilk resimde 28+3
ortadakinde 32+0
sondakindede 34+3
çok çatık kaşlı ve tombiğiz teyzeleri
buklem maşallah tosuncuga, çok tatlı inşallah kucagnda da görürüz bebişi

kızlar sınemaksungurun kızımı oldu acaba oglumu :S lısteye eklıcem 22 ocakta yapmıstı sadece onu bılıyorum o gelıncemı eklesem kı:s

yerim ben o yumuk yumuk elleri maşallah canım, artık kendini sevdirmeyede başlar degme keyfine

canım çok üzüldüm,allah yardımcın olsun

hazelim takma 2 gün önce bi arkadaş dediki, doguma giderken bebegim döndü benim diyor, hiç bell olmaz, rahat ol sen, allah hakkında hayırlısını versin,

canım yalancı sancı olabilir, agrıların geliş sıklıgıa bak, rahat ol,daha erken gibi seninki

Son düzenleme:
Hiç öyle düşünme , bana da artık dönmez dedi kaç kere. En son kontrolde döndüğünü gördük. Hatta kesin dönmemiştir bu saatten sonra da zor dedi bi baktı, dönmüş:))

Valla aslında dr daha iyi bilir dicem ama arkadaşın dediği gibi en son zamana kadar ne olacağı bilinmez daha 37. haftanmış bekle ümütsizliğe kapılma ama en son da derse doktorun bencede hiç risk alma güzelim dünyanın sonu değil ya sezeryan napıcan bebeğin herşeyden önemli risk alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…