- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.461
Hiç öyle düşünme , bana da artık dönmez dedi kaç kere. En son kontrolde döndüğünü gördük. Hatta kesin dönmemiştir bu saatten sonra da zor dedi bi baktı, dönmüş:))
buklee cim kusura bakma nasılsın ??
beybi heran uyanabilir diye hızlı hızlı sorayım dedim :)))
bizimkinde sarılık başladı da onun paniğinden öyle oldu özür diliyorum
herkes bi doğursun da bu seferde bebek soruları başlayacak burda
buklee cim kusura bakma nasılsın ??
beybi heran uyanabilir diye hızlı hızlı sorayım dedim :)))
bizimkinde sarılık başladı da onun paniğinden öyle oldu özür diliyorum
herkes bi doğursun da bu seferde bebek soruları başlayacak burda
enice gezdin mi kuzum naptın?
canım sıkıldı dışarı kartpostal gibi ama bu kadarda yağmaya devam ederse doğursam falan bu siteden çıkış yok arabalar karın içinde resmen yahu
sivasta nasıl kar durumu?
Kızlar okuduğum kitaptan hoşuma çok giden bi sayfayı paylaşmak istiyorum sizlerle
Çünkü bir kadın anne olduğu anda bambaşka bir kimliğe bürünür .Hayatı boyunca kimse için yapamayacağı şeyleri bir küçük can için yapmaya ,dünyanın en büyük fedakarlığını atan bir minik kalp için yapmaya başlar.Artık dört eli vardır ,ikisi minicik olan .
Artık iki değil dört gözü vardır ,ikisi dünyaya heyecan ve korku ile bakan...
Ve artık o annenin yüreği ,cesareti ,gücü bilgeliği doruklara ulaşmıştır.Napolyon çıksa karşısına bebeği için yıkabilir.Romay ı bir eliyle bebeğini kucaklarken diğer eliyle tek hamlede yıkabilir.
Doğum sonrası yaşanan sorunların sebebi genelde doğum öncesi olaylardan gelir.
Annenin önce yaşamının acısı isyanı boşalımı yorgunluğu arayışı bitişi yeni yaşamına girişi etkiler.
Bu yüzden baba olacak erkeklerin yani baba adaylarının işi yeni anneye hamilelik sürecinde destek olmakla başlar.
'' Ne gerek var şimdiden bu patiğe 10 tane aldık ya ?Diyerek nacizane bir yorumda bulunduğunuz kelimeler size feci bir şekilde doğum sonrası bunalımı olarak geri dönüp karşınıza BABY BLUS SENDROMU gibi bilimsel orijinal adıyla çıkabilir.
Tecrübe konuşuyor ben sizin yerinizde olsam gelecek bir yılımı garantiye almak için parayı verir 11. patiği de alırdım.Benden söylemesi :))))))))))
Evet kızlar yorumlarınızı alayım .
Kızlar okuduğum kitaptan hoşuma çok giden bi sayfayı paylaşmak istiyorum sizlerle
Çünkü bir kadın anne olduğu anda bambaşka bir kimliğe bürünür .Hayatı boyunca kimse için yapamayacağı şeyleri bir küçük can için yapmaya ,dünyanın en büyük fedakarlığını atan bir minik kalp için yapmaya başlar.Artık dört eli vardır ,ikisi minicik olan .
Artık iki değil dört gözü vardır ,ikisi dünyaya heyecan ve korku ile bakan...
Ve artık o annenin yüreği ,cesareti ,gücü bilgeliği doruklara ulaşmıştır.Napolyon çıksa karşısına bebeği için yıkabilir.Romay ı bir eliyle bebeğini kucaklarken diğer eliyle tek hamlede yıkabilir.
Doğum sonrası yaşanan sorunların sebebi genelde doğum öncesi olaylardan gelir.
Annenin önce yaşamının acısı isyanı boşalımı yorgunluğu arayışı bitişi yeni yaşamına girişi etkiler.
Bu yüzden baba olacak erkeklerin yani baba adaylarının işi yeni anneye hamilelik sürecinde destek olmakla başlar.
'' Ne gerek var şimdiden bu patiğe 10 tane aldık ya ?Diyerek nacizane bir yorumda bulunduğunuz kelimeler size feci bir şekilde doğum sonrası bunalımı olarak geri dönüp karşınıza BABY BLUS SENDROMU gibi bilimsel orijinal adıyla çıkabilir.
Tecrübe konuşuyor ben sizin yerinizde olsam gelecek bir yılımı garantiye almak için parayı verir 11. patiği de alırdım.Benden söylemesi :))))))))))
h
Evet kızlar yorumlarınızı alayım .
Valla aslında dr daha iyi bilir dicem ama arkadaşın dediği gibi en son zamana kadar ne olacağı bilinmez daha 37. haftanmış bekle ümütsizliğe kapılma ama en son da derse doktorun bencede hiç risk alma güzelim dünyanın sonu değil ya sezeryan napıcan bebeğin herşeyden önemli risk alma
Kızlar lohusalığınızda kayınvalideniz dört dörtlük olsa bile aman diyorum yani...bunalımdayımmmmmmmmmmmmm kurtarın beniiiiiiiiiii
doktorumdam memnunum acıkcası ....yanlış olacagını zannetmiyorum...haftaya tekrar gidicem .... şimdi süreklide ultrasona girmek istemiyorum ..bekleyecem artık yapacak bişey yok
Kızlar lohusalığınızda kayınvalideniz dört dörtlük olsa bile aman diyorum yani...bunalımdayımmmmmmmmmmmmm kurtarın beniiiiiiiiiii
kız beni oraya getirtmesin kovalarım valla aaaaaa.. bide sen iyi geçinemiyodun ben kendimi düşünemiyorum
ayyy benmki de doğumdan sonra bize yerleşicekmiş:18:
canım benim allah kolaylık versin..bende ne dogumu düşünüyorum ne bişeyi dogumdan sonra gelenleri,herkesin bir kafadan cıkan seslerini :))) eşim bugün arıyor napıyorsun diyor uyuyorum diyorum..aa sen bu kadar uyumazdın noldu diyor , şimdiden lohusa depresyonuna girdim diyorum...
cuma eltim geliyor daa...kasılıyorum birazcıkkkk... iyi biri ama iyi bile olsa nedense kimseyi istemiyorum şu sıralar hayatımdaa....
ya onu sorma zaten her gelenden farklı şeyler farklı hurafeler duyuyorum delirtiyorlar beni...Size ne ya bebek benim naparsam yaparım dicem ama olmuyor offff yaaa
Valla hamileliğinizin kıymetini bilin lohusalık bana göre değilmiş evimde tek kalmayı özledim...Oğluma kavuştum şükür bıcır bıcır bir oğlum var ama tek tesellim o işte...AYYY onu verene kurban olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?