- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.481
Arkadaşlar bu arada emrem 2700 oldu prima premıum care 2-5 kg kullanıyorum ve pek memnun değilim bilesiniz huggies e devam edeceğim harika bi bez emreme hastanede canbebe kullanmışlar yavrumun poposu pişik olmuştu huggies ve bübchenin pişik kremiyle 2 günde tamamen geçti bilginiz olsun...Prima hep sızdırıyo 2-5 kg bile büyük geliyo yavruma...
canımm allahım sabırlar versin.... ne zaman gidecek,40 ına kadar mı beklicek ?
daha ne kadar kalıcak kuzum yaa söyle ufaktan hazırlansın uzasın
Mevlide kadar kesin bizde ayın 10 unda mevlidimiz var...AMA ona kalsa 40ı çıkmadan gitmem diyo eşime gönder diye yalvarıyorum....dua edin gitsin yaaa
hadi ya bende prima almıştım..
iyi bak yegenimizin totoşunaa :)))
10 una da var bayaaa beaben dogururkene gidecek galippa :))
ben bilmem kimimi cagırcam annecim seni yeterince yordum falan de sepetle... cocugun yaşını doldurmasını beklicek utanmasa :)))
Bebekten bebeğe farkedebilir ama emreye yaramadı belki ilerde yarar çünkü daha hazırda 4 paket var((bide primanın üst yüzeyinde bir doku var kakayı emiyo ve bebeğin poposunu beze yapıştırıyo kurutuyo çünkü...Emre bazen altını açınca ağlıyo çünkü bezi çekip koparıyorum teninden ((Ama huggies bir numara şimdi ondan alacağım...
boşuna mı o kadar bez stokladım ben şimdii tühhh
bi sürü prima paketim var ya..,
ben senin yerinde olsam eşimin altından girer üstünden çıkarım ona yollatırım
ya yine bunada şükür ilk günler delirtti ağlattı beni ya...Emremi bana hiç vermedi beceremezmişim diye halbuki ondan daha iyi bakıyorum çünkü o benim yavrum...Şimdi bile yanımda uyuyordu emre aldı kucağına yaaa bırak uyusun çocuk değilmii offfffffffffffffffff kızlar geliyorlar bana katil olabilirmiyimmmm
Git diyemezki mevlid bi olsunda en azından anne artık gelen giden olmaz sen git deriz şimdi bişey diyemiyoruzzz
Allah sabır versn.. ayy ben de düşündükçe içim daraldı benm başıma da benzer şeyler gelebilir yakında. eşim de pek anlayışlı değildir bu konuda. annesine çok düşkündür, kalmasını özellikle istiyor doğumda
hay allahım ya doğuruncada çile bitmiyo desene şaka gibi
kızlar doğum yapıpta bebeği sarılık olan var mııııı????
yardıma ihtiyacım var
bebeğimin değeri 14 çıktı
Kızlar emrem elimi tutuyo yazamıyorumm
Kızlar emrem elimi tutuyo yazamıyorumm
ya yine bunada şükür ilk günler delirtti ağlattı beni ya...Emremi bana hiç vermedi beceremezmişim diye halbuki ondan daha iyi bakıyorum çünkü o benim yavrum...Şimdi bile yanımda uyuyordu emre aldı kucağına yaaa bırak uyusun çocuk değilmii offfffffffffffffffff kızlar geliyorlar bana katil olabilirmiyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?