2012 Şubat Anneleri

kızlar doğum yapıpta bebeği sarılık olan var mııııı????

yardıma ihtiyacım var
bebeğimin değeri 14 çıktı

ben......salı doğum yapmıştım pazar günü sarılık çıktı.değeri 17 idi.1 gece hastanede yattık 15'e düştü.çıkardılar hastaneden .bolca emzir.burnunu sık ayağını sık emzir başka çaren yok.

yapmayın kızlar doğurtcaksınız beni şimdii korktum çok fena hiç sevmem bende çat kapı ne öylee ki artık anlayışlı olmaları gerekirken uf ya ufff

kız Allahtan kal bilgisayarı kapat falan demiyoo benim ki derdi kesin çok bilmişş... kaynana dedin dedin kaşıntı tuttu yine benii depreştim resmen

:)))))))))))))dese cevabını veririm o kadar uzun boylu değil hem emre için bişeyler araştırıyorum diye biliyo:))))

ellerini yirim onun, peki sarılık değerini hatırlıyomusun canım kaça yükselmişti

Hiç bilmiyorum canım ışın verdiler oğluma...

Valla ne yazdığını okumadım bile neden mi çünkü okudukça sinirlerim geriliyo anlıyorum seni kuzum allah sabır versin....

Kızlar bana müsade emre paşa yeleğini emiyo açlıktannn

Yıldönümünüz kutlu olsuunnnn

canım bugün burda kar yoktu buz vardı ama gezdik işte, canım sokak istedimi hiç bişey durduramaz beni
yarın -20 leri görecez sanırım ama bugun fena degildi hava

anammmmm bende prima almıştım, allahtan 1 paket aldım iyi gelmezse degiştititim artık

kız valla sizde hiç iş yok elmada aynı senin gibi, yapmasanıza, oram buram agrıyo, kalkın kendiniz yapın deyin
valla ben hiç affetmem allahtan görümcem yok

ah canım bi bilsen olmuyo işte insan yapamıyo ne biliyim bende kendi kendime sinir oluyorum ama işte,bugün rahatım bu arada ohhh kimse yok,yalnız muhabbeti görünce selamsız sabahsız daldım muhabbete selam kızlar nasılsınız?

ya varya doğum yapanları okudukça lohusalıktan daha fazla korkmaya başladım çok değil kısa bir süre sonra bende böyle olca offff offf bi bıraksınlarda insan bebeğine yeni hayatına adapte olsa ama nerde ahh ahh!
bu arada o et benlerinden bende de çok oldu boynumda inş.gider.

bende sadece bende var sanıyordum, demekki hamilelikten oluyormuş
bazen muhabbet duruveriyo canım şimdide öyle oldu,
sen kaçıncı haftadaydın elmam

bende sadece bende var sanıyordum, demekki hamilelikten oluyormuş
bazen muhabbet duruveriyo canım şimdide öyle oldu,
sen kaçıncı haftadaydın elmam

akşam olunca yemek faslı oluyo herhalde sohbet duruyo hugoda bugün yok,canım cuma günü 38 e gircez kısmetse
bu benler doğumdan sonra gidermi ya

akşam olunca yemek faslı oluyo herhalde sohbet duruyo hugoda bugün yok,canım cuma günü 38 e gircez kısmetse
bu benler doğumdan sonra gidermi ya

evet ya hugo yok dün hastaydı bugün naptı acaba doktora gittimi
seninde az kalmış,
inşallah geçer yoksa doktora giderim ben,elim takılıp duruyo zaten

Kızlar doğum yapanlar olmuş bayağı liste doluyo bendede bi korku başladı gÜn geçtikçe inş kolay olur doğumlarımız,,,,, kışta bu sene şansımıza çok kar yaptı allah yardımcımız ola

valla cnm insanlar kaş yapayım derken göz çıkarıyo et beni hamilelikte duymamıştım inş geçicldir kızlar bende evde canım sıkılınca anneme çıkıyorum artık sizi özlüyorum ama artık teldende olsa girerim napim

Kızlar doğum yapanlar olmuş bayağı liste doluyo bendede bi korku başladı gÜn geçtikçe inş kolay olur doğumlarımız,,,,, kışta bu sene şansımıza çok kar yaptı allah yardımcımız ola

hoşgeldin canım çok özlemiştim senii sorma herkes doğuruyoo.. kar kıyametten arabada çalışmaz Allah korusun sancımız gelse napıcaz diye benide sardı bi korku.. nasılsın?

Buklem nasılsın inş iyislndir hala işe gidlyomusun yoksa rüzgar bebek nasıl biz esadımla iyiyiz çok şükür

gidiyorum canım salı son kez gidicem az kaldı çok şükür bugünde kardan şubeyi açamadılar banada izin oldu evdeydimm.. rüzgar iyii çok fena içerde aşağı baskı yapıyo.. esadın gelmeye niyeti yok mu hala?

hoşgeldin canım çok özlemiştim senii sorma herkes doğuruyoo.. kar kıyametten arabada çalışmaz Allah korusun sancımız gelse napıcaz diye benide sardı bi korku.. nasılsın?

benide öyle :|nasıl bi sancı çekeceğim ben en çok onu merak ediyorum herkes dayanılmaz dediği için inş herşey kolur olur buklem telden giriyorum idare edin son zamanlar gerçekten geçmiyo dışarıda çıkamıyorum kardan deli olcammmm;(

canım inşallah çok çekmezsiniz dualarım sizlerle.....

bende dayanılmaz dediklerinde bi uyuşukluk hissediyorum kendimde.. sölendiğindede kulaklarımı tıkıyorum.. ara sıra uğra haberlerini alalım yeter canım ya merak ediyoruz seni..

canım inşallah çok çekmezsiniz dualarım sizlerle.....

adese tecrübeli oluşun çok büyük huzur veriyo bana duaların tutarda bi avazda kurtuluruz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…