- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.501
kızlar doğum yapıpta bebeği sarılık olan var mııııı????
yardıma ihtiyacım var
bebeğimin değeri 14 çıktı
YALNIZ DEĞİLİM DEMEK Kİ.......
dün akşam bütün aile bizdelerdi gece gitttiler onlar gitti biz yattık .sabah da erkenden kalktık nehirin dr randevusu vardı oraya gittik.ve dr gideceğimizi akşam söylemiştik.neyse doktordan geldik ben yorgun kızım yorgun .......kızımı emzirdim uyuttum ohhh dedim mutfağa girdim çok acıkmıştık bişeyler yapayım diye.kapı çaldı ben şokkkkk.......akşamki kalabalık ve üzerine eklemeler de var.eşimin teyzesi annanesi falan......sinir katsayılarım arttı.gittiler hemen uyuyan çocuğu uyandırdılar çocuk uyanmak istemedi sırf uyansın diye altını açtılar.tabi diyorum bezini siz almıyosunuz.zaten canı sıkılan bebeğin altını açıyor.tabi bebek de her seferinde de olsa azıcık yapmış oluyor hoppp onu çöpe yenisini bağlıyorlar.diyorum öyle her seferinde açılmaz diye''annesi yazıkkkkk''diyolar gıcık oluyorum.neyse eltime dedim niye haber vermediniz dışardan bişeyler aldırtırdım diye.ayyy yabancı mıyız şimdi yaparız dedi.mutfağa bi girdik,pohça,patates salatası ve kek 2 saatimi aldı.tabi ben sinir ola ola bittim.biz herşeyi bitirdik servis yapıyoruz kayınvalidem şey diyo((gelirken 1 koli yumurta almış))hiç bişeyi yoksa evde yumurta kırarız dedik niye zahmet ettin.......gel de sinirlenme.......
kız Allahtan kal bilgisayarı kapat falan demiyoo benim ki derdi kesin çok bilmişş... kaynana dedin dedin kaşıntı tuttu yine benii depreştim resmen
ellerini yirim onun, peki sarılık değerini hatırlıyomusun canım kaça yükselmişti
dün akşam bütün aile bizdelerdi gece gitttiler onlar gitti biz yattık .sabah da erkenden kalktık nehirin dr randevusu vardı oraya gittik.ve dr gideceğimizi akşam söylemiştik.neyse doktordan geldik ben yorgun kızım yorgun .......kızımı emzirdim uyuttum ohhh dedim mutfağa girdim çok acıkmıştık bişeyler yapayım diye.kapı çaldı ben şokkkkk.......akşamki kalabalık ve üzerine eklemeler de var.eşimin teyzesi annanesi falan......sinir katsayılarım arttı.gittiler hemen uyuyan çocuğu uyandırdılar çocuk uyanmak istemedi sırf uyansın diye altını açtılar.tabi diyorum bezini siz almıyosunuz.zaten canı sıkılan bebeğin altını açıyor.tabi bebek de her seferinde de olsa azıcık yapmış oluyor hoppp onu çöpe yenisini bağlıyorlar.diyorum öyle her seferinde açılmaz diye''annesi yazıkkkkk''diyolar gıcık oluyorum.neyse eltime dedim niye haber vermediniz dışardan bişeyler aldırtırdım diye.ayyy yabancı mıyız şimdi yaparız dedi.mutfağa bi girdik,pohça,patates salatası ve kek 2 saatimi aldı.tabi ben sinir ola ola bittim.biz herşeyi bitirdik servis yapıyoruz kayınvalidem şey diyo((gelirken 1 koli yumurta almış))hiç bişeyi yoksa evde yumurta kırarız dedik niye zahmet ettin.......gel de sinirlenme.......
hay allahım ya doğuruncada çile bitmiyo desene şaka gibi
harikaymış canımm.. benim pınarlar yine döküldü.. daha yeni geldim aglamaktan zatiii
evlilik yıldönümümüz bugün,3. yılımıızı doldurduk, kocişime ufak ufak süprizler hazırladım, aglaya aglaya kücücük aşk mektubu yazdımmmm..duş alıp kendime gelmiştim ki şimdi buna sulandı gözlerimm :)) Allahım bu hormonlar bana fazla geliyorrrr :)))
canım bugün burda kar yoktu buz vardı ama gezdik işte, canım sokak istedimi hiç bişey durduramaz benienice gezdin mi kuzum naptın?
canım sıkıldı dışarı kartpostal gibi ama bu kadarda yağmaya devam ederse doğursam falan bu siteden çıkış yok arabalar karın içinde resmen yahu
sivasta nasıl kar durumu?
anammmmm bende prima almıştım, allahtan 1 paket aldım iyi gelmezse degiştititim artıkArkadaşlar bu arada emrem 2700 oldu prima premıum care 2-5 kg kullanıyorum ve pek memnun değilim bilesiniz huggies e devam edeceğim harika bi bez emreme hastanede canbebe kullanmışlar yavrumun poposu pişik olmuştu huggies ve bübchenin pişik kremiyle 2 günde tamamen geçti bilginiz olsun...Prima hep sızdırıyo 2-5 kg bile büyük geliyo yavruma...
canım bugün burda kar yoktu buz vardı ama gezdik işte, canım sokak istedimi hiç bişey durduramaz beni
yarın -20 leri görecez sanırım ama bugun fena degildi hava
anammmmm bende prima almıştım, allahtan 1 paket aldım iyi gelmezse degiştititim artık
kız valla sizde hiç iş yok elmada aynı senin gibi, yapmasanıza, oram buram agrıyo, kalkın kendiniz yapın deyin
valla ben hiç affetmem allahtan görümcem yok
ah canım bi bilsen olmuyo işte insan yapamıyo ne biliyim bende kendi kendime sinir oluyorum ama işte,bugün rahatım bu arada ohhh kimse yok,yalnız muhabbeti görünce selamsız sabahsız daldım muhabbete selam kızlar nasılsınız?
ya varya doğum yapanları okudukça lohusalıktan daha fazla korkmaya başladım çok değil kısa bir süre sonra bende böyle olca offff offfbi bıraksınlarda insan bebeğine yeni hayatına adapte olsa ama nerde ahh ahh!
bu arada o et benlerinden bende de çok oldu boynumda inş.gider.
bende sadece bende var sanıyordum, demekki hamilelikten oluyormuş
bazen muhabbet duruveriyo canım şimdide öyle oldu,
sen kaçıncı haftadaydın elmam
akşam olunca yemek faslı oluyo herhalde sohbet duruyo hugoda bugün yok,canım cuma günü 38 e gircez kısmetse
bu benler doğumdan sonra gidermi ya
ah canım bi bilsen olmuyo işte insan yapamıyo ne biliyim bende kendi kendime sinir oluyorum ama işte,bugün rahatım bu arada ohhh kimse yok,yalnız muhabbeti görünce selamsız sabahsız daldım muhabbete selam kızlar nasılsınız?
ya varya doğum yapanları okudukça lohusalıktan daha fazla korkmaya başladım çok değil kısa bir süre sonra bende böyle olca offff offfbi bıraksınlarda insan bebeğine yeni hayatına adapte olsa ama nerde ahh ahh!
bu arada o et benlerinden bende de çok oldu boynumda inş.gider.
Kızlar doğum yapanlar olmuş bayağı liste doluyo bendede bi korku başladı gÜn geçtikçe inş kolay olur doğumlarımız,,,,, kışta bu sene şansımıza çok kar yaptı allah yardımcımız ola
Buklem nasılsın inş iyislndir hala işe gidlyomusun yoksa rüzgar bebek nasıl biz esadımla iyiyiz çok şükür
hoşgeldin canım çok özlemiştim seniisorma herkes doğuruyoo.. kar kıyametten arabada çalışmaz Allah korusun sancımız gelse napıcaz diye benide sardı bi korku.. nasılsın?
benide öyle :|nasıl bi sancı çekeceğim ben en çok onu merak ediyorum herkes dayanılmaz dediği için inş herşey kolur olur buklem telden giriyorum idare edin son zamanlar gerçekten geçmiyo dışarıda çıkamıyorum kardan deli olcammmm;(
benide öyle :|nasıl bi sancı çekeceğim ben en çok onu merak ediyorum herkes dayanılmaz dediği için inş herşey kolur olur buklem telden giriyorum idare edin son zamanlar gerçekten geçmiyo dışarıda çıkamıyorum kardan deli olcammmm;(
canım inşallah çok çekmezsiniz dualarım sizlerle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?