2012 Şubat Anneleri

ay kızlar gelip gidiyorum ama iş çok napacagımı şaşırıyorum gelip bunun başına oturuyorum
hugoyu bende merak ediyorum ya nerde bu kız
elmam nasılsın canım,biraz sıkıntılı gibisin ama takma boşver
ben odayı falan toplayayım çarşaf falan degiştirecem
bide kızlar siz lohusa şerbeti diyorsun biz adanada yaşadıgımız için uzun süre orada kaynar derler baharatlarla yapılır bugün onu yapacaz süt arttırır derler
bugün bi bardak içer giderim artık

canım allah yardımcın olsun artık saatler kaldı valla ben bile heycanlıyım sen nasılsın acaba,şerbetini iç,yatağına hazırla,duşunu al,bebeşin yerini kontrol et son kez allah nasip ederse bigün sonra yerinde olcak miniğimiz hee ilk şubat annesi sen olcan galiba hugo doğurmadıysa!bide bişey sorcam bu lohusa şerbetinin ben tadını hiç bilmiyorum nasıl bişey,benim ablamın eşi mersinli onlar ordan getirdi kaynar diye bişey ama çok güzeldi aynı şeydenmi bahsediyoz acaba?

benim hastanem dağıtacak lohusa şerbetini
bidee enice sancın falan var mı belki kendiliğinden gelir bebek ha bugünn
var mı bi hareketlenme

VİVACIMMM;hoşgeldin seni her gördüğümde yazıyorum ama hiç görmüyon küsmüyüz canım nasılsın bebeşin nasıl büyümüştür artık o abi oldu
sen nasılsın ağrın sızın varmı?bebeğin sarılığı nasıl oldu?

ben korkuyorum sezaryandan...ameliyat sonuçta ...ömür boyu kendimi yarım hissetcekmişim gibi geliyo....ama tabiki bebegimin saglıgı için en uygunu oysa gözümü kırpmadan olurum yani ...ama kendimi cok hazırlamıstım normal doğuma ..ondan bu kadar tepki verdim hayırlısı artık

slm annıslerr ne uyku ne uyku ya bende kacgundur butun gece ayaktayım ezandan sonra bayılıyorum artık anca uyuorum napıcam bılmem gobek kasıntım bı yandan bı yandan bogaz yangım öle iştee sizler nasılsınız?

canlar slm çok özledim sizi fazla giremiyorum ama inanın kalbim sizlerle Allahım tez zamanda sağlıkla kavuştursun bebeğinize... benim oğluşum yanımda öyle güzelki ama uykusuz geceler çok zor...

canlar slm çok özledim sizi fazla giremiyorum ama inanın kalbim sizlerle Allahım tez zamanda sağlıkla kavuştursun bebeğinize... benim oğluşum yanımda öyle güzelki ama uykusuz geceler çok zor...

hacerım nasılsın bebsın nasılkuzummm bızde senı cok özledık ben senın dogum hıkayneı cok mrk edıyorum bu arada

merhabalar benimde doğumuma az kaldı.dün kontrole gıttık doktor alttan muayene ettı cok canım acıdı.cumartesı tekrar gıdıcez nst cekılecek tekrardan.ona gore gun verecekmış doktor.dogumu normal istiyorum ama cok korkuyorum.sancım gelıpte gıtsem belkı anlasılmaz ama kendı ayagımla gıdıp sunı sancı alıp dogurmak cok korkutuyor benı.yanı sunı sancı ıstemıyorum nasıl olcak bılmıyorum Allahım butun hamılelerı bır nefeste kurtarsın inşallah.

kızlar çok ağrım var
doğum sancısı yaşan biri varsa tecrübelerini paylaşabilir mi
solumdan böyle aşağı doğru ılık ılık bişey
sanki gaz aşağı doğru iniyo gibi
ara ara saplanıyo bide

benim hiç sancım olmadı canım
ama belden gelip kasıklara doğru olan bi ağrıymış diyolar

neden korkuyosun canım ya bu alttan muayne benimde korkulu rüyam oldu amin allah hepimizi kurtarsın

benim hiç sancım olmadı canım
ama belden gelip kasıklara doğru olan bi ağrıymış diyolar

doğuruyo olabilir miyim acep?:26:

buklecim gaz sancısı olabilir,hemen teleş yapma bende hiç sancı çekmedim bilemicem ama soda içebiliyorsan iç gazsa seni rahatlatır

buklecim gaz sancısı olabilir,hemen teleş yapma bende hiç sancı çekmedim bilemicem ama soda içebiliyorsan iç gazsa seni rahatlatır

içiyim hemen 1 tane zaten yalancı sancıysa ve ben eşime yanlış alarm verirsem kesin sezeryan yaptırır bana
acaip korkuyo artıkk ve kızlar ortalık çok kar diye bi an önce alalım bebeği diyoo
o yüzden panik oluyorum bende ağrım sancım olunca

selam ben geldimm
bu göbekle en zor iş insanın kendını temızlemesı vallahı oluyorum yorgunluktan yataga attım kendımı dus alıp oh tertemızım zınk dıye dogurabılırım tabı oglus gelırse hala tık yok
buklecım arada banada oluyor agrılar ama duzenlı sancı degılse gaz yada artık gobegın agırlıgından olabılır daha erken senın ıcın endıselenme sodanı ıc dınlen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…