- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.541
Bukle cnm bugun yollar acik esim ise gitti cok sukur sende avrupadamisn ben avrupa atakentteyim
günaydııııın
bukle resmi kurumlar 2 gündür tatil size yokmu ya
bende yeni kalktım emen aklıma düştünüz kahvaltı bile yapmadım daha
günaydın kızlar yarın bu zamanlar kızım kucagımda olacak inşallah:26:
inşallah gönlüne göre olur canım,bakalım bebek ne kadar olmuş,eger bizim bebekte 4kg altında olursa artık benim sinirlerimi düşünsen,başlarlar söylenmeye acele ettinde yoksa dogururdunda falan filan işte
bakalım nasipte ne var
canım ne güzel dua etmişsin, amin okadar bekledik,rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah
evet canım yollar açık bende geldim işte inş ben izne ayrılana kadar kar yağmaz daha ben ayrılayım yağacaksa öyle yağsın
öyle deme canım sonra benım gibi doğuma hastaneme nasıl gidicem diye dusunursun dun herkes sankın dogurma bugun dıye yuzume bakıyordu vallahı
bu arada bebişinin resimleri çok tatlı masallah sen hangı hastaneye gidiyorsun ve muayene ucretı ne kadar bızde boyle 3 boyutlu bakılmıyor maleseff..
amin canım içimden geldi sabah sabah bende bilmiyorum ama sanırım anne olacagımdan dolayı duygusallaşıyorum
evet canım yollar açık bende geldim işte inş ben izne ayrılana kadar kar yağmaz daha ben ayrılayım yağacaksa öyle yağsın
öyle deme canım sonra benım gibi doğuma hastaneme nasıl gidicem diye dusunursun dun herkes sankın dogurma bugun dıye yuzume bakıyordu vallahı
bu arada bebişinin resimleri çok tatlı masallah sen hangı hastaneye gidiyorsun ve muayene ucretı ne kadar bızde boyle 3 boyutlu bakılmıyor maleseff..
saol teyzesi özel gaziosmanpaşa ya gidiyoruz özel sağlık sigortam var benim ve iş yerimle anlaşmalı kurum her defasında veriyo bize
muayene ücretimde ayıp olmasın sakın taşlamayın beni 2tl
amin canım içimden geldi sabah sabah bende bilmiyorum ama sanırım anne olacagımdan dolayı duygusallaşıyorum
saol teyzesi özel gaziosmanpaşa ya gidiyoruz özel sağlık sigortam var benim ve iş yerimle anlaşmalı kurum her defasında veriyo bize
muayene ücretimde ayıp olmasın sakın taşlamayın beni 2tl
masallahhhh vallahı ozel sigortan var anladım canım ben 42 tl verıyorum ama 2 boyutlu goruyorum saka gibi ya 2007 de ablam gidiyrdu ızmıtte onuda her defasında 3 boyutlu goruyorduk neyse artık sonuna geldık ınsallah canlı halını goruruz 3 boyutlu
günaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl ?
günaydınlar herkese......
günaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl ?
herkese günaydın kızlarr
gözden kaçırdığım varsada günaydınlar..
Benim gibi birini nasıl gözden kaçırırsın heee
gunaydın ıyıyız cnm yollar acık en azından dogurursak hastaneye yetısırz:) sen nasılsn?
artık ben doğurmak istiyorum......:):):)
hazalaslan,
aysebahar,
elma81,
buklee,
haknur,
yagmur55
gunaydın kızlarrr nasılsınızzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?