2012 Şubat Anneleri

hmmm tabıkı oluyor canım ama ben genelde yokmus gıbı yaparım o gıbı durumlarda dıllendırmeden atlatmak en guzelı olumlu seylerı goz onune getır hayatındakı karnındakı mucızeyı dusun hısset :)

herkese günaydın kızlarr
gözden kaçırdığım varsada günaydınlar..

buklecim işe gidebildinmi nasılsın?
haknur geldi gitti bebeği ağlıyomuş :)allahım darısı başımıza ama doğumdan sonrasını düşündükçe daha fazla ağlayasım geliyo
enicede yok ortalıkta,kızlar bu arada hugo iki gündür yok ne oldu acaba

bende öle yapmaya çalışıyorumda eskiden işe falan veriyodum kendimi şimdi yapıcak bişeyde yok ya insan boşluktanda sıkılıyo galiba,az kaldı gerçi boşluklar dolcak:)

ah canımm yokmu hıc sancı vs doktorun ne dıyor? bendede tık yok nts guzel cıkıyor dogum kanalınada ınmemıs oglum...

aynen yaa beyimin keyfi yerinde ne agrı var ne sancı karnımda bir basketbol topu hala zıp zıp geziyorum doktor bek le dıyo daha vaktı var şişko 4 kiloyu gececek böyle giderse zaten sezeryan olacak inmeye falan nıyetı yok daha bugün yıne gidecem bakalım doktorane dicek ...allah yardım etsin valla

allahım yardımcın olsun inş.

ya kızlar gecmısı okuyorumda herkes dogum sonrası kargasa ıcın sımdıden bunalıma gırmıs tamamda yalnız nekdar zor olcak bunu hesaplıyormusunuz ya bebegınız uyumazsa kı ılk gunler 2 saat uyuyup uyanıyorlar en azından yanımızda 1 2 kısı olsa daha guzel olmazmı ayrıca evım senlenecek dıye dusunuyorum ben belkı kısıden kısıye degısır ama lutfen yanınızdakılerın sızıın ıyılıgınız ıcın yanınınızda olacagını unutmayın bu kayınvalıde de olabılır annede teyzede...

geldim kuzum yakında yuvarlanarak gelicem az kaldı yanii..
ağlama canım ya az kaldı bende en son salı günü gelicem daha sonra evdeyimm
evet hugo yok nerde acaba?

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah?kızımla yeni uyandık bizde daha gelmeye niyeti yok gibi bizde son güzel uykularımızın tadını çıkaralım dedik

bende öle yapmaya çalışıyorumda eskiden işe falan veriyodum kendimi şimdi yapıcak bişeyde yok ya insan boşluktanda sıkılıyo galiba,az kaldı gerçi boşluklar dolcak:)
evet fazlasıyla bende yenı ayrıldım ısten kalkınca napıcam durumu oluyor ama bak keyıfle kahvaltı yaptım kk dayım rahat rahat yazabılıyorum sızlere hem ayaklarımı uzatıyorum ohh be ıyı dınlenın vallahı yakında kollar sırtlar ıyıce agrıyacak emzırırken tosunları tasırken kosturmaca baslıcak yuppiii:)

hmm benımde oyle olabılır cnm sadece sırtım agrıyor bıraz ama o karnımın agırlıgından oluyormus sanırım nst temız sonucta benım drm haftaya pers cagırdı senınle aynı olucam ozaman sanırım sen gıt gel bakalım ne dıcek merak ettım canım

bakalım gıdeyımde ne dıcek görüşürüztekrar haber ederim...

Merhaba subat anneler beklenen dogum tarihim 1 martti ama doktorum 20 subattan sonra heran geleblilir dedi. İki hafta onden gidiyormus. Bircok kiside erkek bebek gec gelir diyip duruyor dogrulugu tartisilir tabi yalniz bu son haftalar gercekten hic gecmiyormus. İyice agirlastim

neyse kızlar bıraz kısısel temızlık ıslerım var sonra gelırım yıne...

kolay gelsin canım sana görüşürüz

benimde 29 şubat beklenen doğum tarihim bebek iri 12 şubattan sonra her an gelebilir dedi dr
bende çok ağırlaştım işede geliyorum hala erkekler geç mi geliyomuşş o zaman benimkide geç gelebilir:26:

geldim kuzum yakında yuvarlanarak gelicem az kaldı yanii..
ağlama canım ya az kaldı bende en son salı günü gelicem daha sonra evdeyimm
evet hugo yok nerde acaba?

valla maşallah sana allah nazardan saklasın iyi idare ettin hem bu haldesin hem ev hem iş,nekadar evde iş yapmasakta çok fazla yine bizden soruluyo herşey,bu konuda seni tebrik ve takdir ediyor başarılarının devamını diliyorum.:))izne çıkta gel berber ağlayalım,geçicek herşey inş.az kaldı bebeklerimizin bize koştuğu anne diyceği günleri hayal edelim de daha az acı duyarız belki,hugoyu merak ettim valla,juweline de doğru söylüyo aslında yazdıklarında belki de o insanları çok arıycaz gittiklerinde bakalım yaşayıp görcez artık :) tam tersi olma olaslığı daha yüksek ana sanki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…