2012 Şubat Anneleri

canım ne yaptıgımı bilemez oldum ben, deli gibi temizlik yaptım şu halimle,
herşeyi hazır ettik gibi zaten 1 gün kalınıyomuş hastanede, herşeyi hazırlayıp öyle gidim dedim
evet aynı şeyden bahsediyoruz, biz temizlik yapana kadar oldu,ev tarçın karanfil.... süper kokuyo bi bardakta içimdim kızomda sevdi galiba hareketlendi oda
şimdi banyoya girecegim son rütüşlar kaldı çok şükür bitiyor artık işler

yazık bu kocalara ya, biz sadece bebegimizi düşünüyoruz, anlar hem bebekleri hemde bizi düşünüyorlar

ayyy bi zahmet önce siz doğurun kızlarr ben beklerim panik oldum bi an ama şimdi rahat hissettim kendimi

benimde 2 gecedir zonklama oluyor orada
doğuracam sanıyorum

geceleri banada aynı his oluyoo korkutuyolar bei sitede yollar kapalı sancın gelirse evde doğurursun yada el arabasıyla taşırız seni diyolarr
o korku bana sancı olarak geri dönüyo kuzum..
ama seninkiler bekler bence anneyi ikisi birden zorlamasın

bende korkuyordum da olmadı ambulans çağrırız en kötü ihtimal :))

bu cocugu agzımdan cıkartıcam galaıba ne sıkyetcı oldum bugnlerde mıdeme dayadı cocuk kendını bendede bı burun akıntısı gecmedı gıttı aglıyorum valla oturup otuyurp

bu cocugu agzımdan cıkartıcam galaıba ne sıkyetcı oldum bugnlerde mıdeme dayadı cocuk kendını bendede bı burun akıntısı gecmedı gıttı aglıyorum valla oturup otuyurp

senle ben nasıl doğurcaz çok merak ediyorumm
kuzum göğüs altına doğru mu tekme atıyoo neden öyle hissediyosun sen?

senle ben nasıl doğurcaz çok merak ediyorumm
kuzum göğüs altına doğru mu tekme atıyoo neden öyle hissediyosun sen?

bende cok mrk edıyorum canım

ama tekme degıl kuzum nasıl sıstı mıdem nasıl sert bısyı var oda ama nesı var bılmem nees zor alıyorum donmyeye calsıyor bıseyler yapıyor canım acıyorr benımkının asagılarla hıc lakası yok herkes bebk kanala ıner benımkı yukarı ckıyor yolumu sasırdı naptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…