- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.601
canım ne yaptıgımı bilemez oldum ben, deli gibi temizlik yaptım şu halimle,canım allah yardımcın olsun artık saatler kaldı valla ben bile heycanlıyım sen nasılsın acaba,şerbetini iç,yatağına hazırla,duşunu al,bebeşin yerini kontrol et son kez allah nasip ederse bigün sonra yerinde olcak miniğimiz hee ilk şubat annesi sen olcan galiba hugo doğurmadıysa!bide bişey sorcam bu lohusa şerbetinin ben tadını hiç bilmiyorum nasıl bişey,benim ablamın eşi mersinli onlar ordan getirdi kaynar diye bişey ama çok güzeldi aynı şeydenmi bahsediyoz acaba?
benim hastanem dağıtacak lohusa şerbetini
bidee enice sancın falan var mı belki kendiliğinden gelir bebek ha bugünn
var mı bi hareketlenme
yok bukleem yo sancı falan yok, bu kızın keyfi yerinde çıkası yok,yarın doktor çıkarmaya çalışırken bu etimden tutup çıkmıcam diye diretecek diye korkuyomçıkıcam canım ama acıkmadım dahaa kurt gibi acıkıp öyle gidiyorum daha zevki oluyo
canım bendede göbek kaşıntısı çok, acayip çatladım,kendine dikkat et hasta hasta dogurmaya gidersen kötü olurslm annıslerr ne uyku ne uyku ya bende kacgundur butun gece ayaktayım ezandan sonra bayılıyorum artık anca uyuorum napıcam bılmem gobek kasıntım bı yandan bı yandan bogaz yangım öle iştee sizler nasılsınız?
merhabalar benimde doğumuma az kaldı.dün kontrole gıttık doktor alttan muayene ettı cok canım acıdı.cumartesı tekrar gıdıcez nst cekılecek tekrardan.ona gore gun verecekmış doktor.dogumu normal istiyorum ama cok korkuyorum.sancım gelıpte gıtsem belkı anlasılmaz ama kendı ayagımla gıdıp sunı sancı alıp dogurmak cok korkutuyor benı.yanı sunı sancı ıstemıyorum nasıl olcak bılmıyorum Allahım butun hamılelerı bır nefeste kurtarsın inşallah.
amin canım, hayırlısıyla bebişleri kucagımıza alırız inşallah
içiyim hemen 1 tane zaten yalancı sancıysa ve ben eşime yanlış alarm verirsem kesin sezeryan yaptırır bana
acaip korkuyo artıkk ve kızlar ortalık çok kar diye bi an önce alalım bebeği diyoo
o yüzden panik oluyorum bende ağrım sancım olunca
selam ben geldimm
bu göbekle en zor iş insanın kendını temızlemesı vallahı oluyorum yorgunluktan yataga attım kendımı dus alıp oh tertemızım zınk dıye dogurabılırım tabı oglus gelırse hala tık yok
buklecım arada banada oluyor agrılar ama duzenlı sancı degılse gaz yada artık gobegın agırlıgından olabılır daha erken senın ıcın endıselenme sodanı ıc dınlen cnm
ayyy bi zahmet önce siz doğurun kızlarrben beklerim panik oldum bi an ama şimdi rahat hissettim kendimi
su an en korktugum seylerden bırı 40 ı gecmek sankı sona kalan dona kalır ya onun gıbı gelıyor
selam kızlarrrrrrrrrrr
varmı doğuran
yok canım bi ben dona kalacam burda bu gidişle
selam canımm
henüz doğuran yokk
istersen ben doğurayım ama
çok sıkıldım çünkü
benimde 2 gecedir zonklama oluyor orada
doğuracam sanıyorum
geceleri banada aynı his oluyoo korkutuyolar bei sitede yollar kapalı sancın gelirse evde doğurursun yada el arabasıyla taşırız seni diyolarr
o korku bana sancı olarak geri dönüyo kuzum..
ama seninkiler bekler bence anneyi ikisi birden zorlamasın
bende korkuyordum da olmadı ambulans çağrırız en kötü ihtimal :))
ambulansta gelemezse nolcak
hadi sen merkezi yerdesin ben nolcam
ben buı gidişle evde doğyurcam anlaşıldı
buluruz kız bir yolunu
bu arada ağdamı kaşımı bıyığımı aradan çıkarmam lazım ne olur ne olmaz diye
ben o dertten yırttım canım hafta sonu herşeyimi hallettim kız kardeşimle gittim kuaföre tertemiz oldum ohhh
bu cocugu agzımdan cıkartıcam galaıba ne sıkyetcı oldum bugnlerde mıdeme dayadı cocuk kendını bendede bı burun akıntısı gecmedı gıttı aglıyorum valla oturup otuyurp
bu cocugu agzımdan cıkartıcam galaıba ne sıkyetcı oldum bugnlerde mıdeme dayadı cocuk kendını bendede bı burun akıntısı gecmedı gıttı aglıyorum valla oturup otuyurp
senle ben nasıl doğurcaz çok merak ediyorumm
kuzum göğüs altına doğru mu tekme atıyoo neden öyle hissediyosun sen?
senle ben nasıl doğurcaz çok merak ediyorumm
kuzum göğüs altına doğru mu tekme atıyoo neden öyle hissediyosun sen?
kızlar ben kaçıyorum oğlum bırakmıyor kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?