• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

bende face den i uyarı mesajı atayım,
' eger 24 saat içinde kk ya girmezseniz üyeliğiniz iptal olacaktır
tabi girip en az 20 mesaj atmak zorundasınız' bilgilerinize:1:

bencede at kız aklıma hiç gelmemiştii
şart oldu zaten sen doğuma gitmeden faceden at
hala tık yoksa sabah bende yollayayım:52:

enice umarım çok kolay bir doğum oluır senin için sağ salim bebeğini kucağına alırsın allah kolaylık versin canım...

bencede at kız aklıma hiç gelmemiştii
şart oldu zaten sen doğuma gitmeden faceden at
hala tık yoksa sabah bende yollayayım:52:
yolladım kız yazmazlarsa sende uyar:52::52:

enice umarım çok kolay bir doğum oluır senin için sağ salim bebeğini kucağına alırsın allah kolaylık versin canım...

aydap canım benim dualarınızı bekliyorum, inşallah dedigin gii olur herşey

kızlarrr acil yardımmmm .......
ben bu zamana kadar fırcalı concealer kullanmadım....

şimdi dışarıdan geliyorum makyaj malzemelerimi tamamlayayım dedim,, kadın bana maybeline in fırcalı concealer ını verdiii... ben hep ruj seklinde olanlardan kullandım... geldim actım fırcaya hic ürün gelmiyor nedir bunun teknigi yahu bilen varsa yazabilir mi lütfennnnnnnnnnnn ???

deneyemedim sinir oldummmmmmmmm ...........

ikindiden beri de cosmus sayfalar ama okuyamıyacagım eşim kitap köşemizde beni bekliyorrr... lütfen bilen varsa yazsınnnnnnn şu lanet ürünüüüüüüüü... kırıcamm vallaaaaaaaaaa :((((

hepinizi öpüyorum ,bekliyorummmmmmm yardımınızııı

enice kuzucum şimdiden hayırlı doğumlar canım sana.. bebeğinle senin güzel haberlerini bekliyoruz.. yavaştan çıkıyorum ben..
dualarım senin unutma..
herkese iyi akşamlar..
:16::16:

yolladım kız yazmazlarsa sende uyar:52::52:

aydap canım benim dualarınızı bekliyorum, inşallah dedigin gii olur herşey

sabah ilk işim bi kaç saat pusuda beklemek daha sonradaa uyarmak olacak kuzum
tekrar iyi şanslar canım..

şimdi dışarıdan geliyorum makyaj malzemelerimi tamamlayayım dedim,, kadın bana maybeline in fırcalı concealer ını verdiii... ben hep ruj seklinde olanlardan kullandım... geldim actım fırcaya hic ürün gelmiyor nedir bunun teknigi yahu bilen varsa yazabilir mi lütfennnnnnnnnnnn ???

ikindiden beri de cosmus sayfalar ama okuyamıyacagım eşim kitap köşemizde beni bekliyorrr... lütfen bilen varsa yazsınnnnnnn şu lanet ürünüüüüüüüü... kırıcamm vallaaaaaaaaaa :((((

kozmetikte pek bi cahilim sanırım çok fransız kaldım inş bilen vardırda yardımcı olur canım sana..

herkese iyi akşamlar kızlar..:54:

canım benim bu konuda hiç bi bilgim yok

Napıyonuz kızlar yaw dizilere dalıyorum sonra da kaçırıyorum muhabbetleri yaw..Bir kişi daha gidiyor doguma yarın ..Ne güzel ..:nazar::nazar::nazar::nazar:Darısı başımıza inşallah..Ben uyuyamam son gece heralde yaw..Heyecan basar..Zaten doktor geceden giriş yapın ıstersenız dedı ..Geceden gitcez biz Salı gunu inşallah...

enice kuzucum şimdiden hayırlı doğumlar canım sana.. bebeğinle senin güzel haberlerini bekliyoruz.. yavaştan çıkıyorum ben..
dualarım senin unutma..
herkese iyi akşamlar..
:16::16:
iyi akşamlar canım,görüşürüz en yakın zamanda

canım be meraklıyımdır ama ondan hiç kullanmadım:50:

ay kızlar uyuz gibi kaşınmaktan yazamıyorum uyuz sanırsammmm :(((
benim saece karnım kaşınıyor çatladıkça çatlıyor canım ya
senin başka yerlerdemi kaşınıyo, stresten olabilir

Napıyonuz kızlar yaw dizilere dalıyorum sonra da kaçırıyorum muhabbetleri yaw..Bir kişi daha gidiyor doguma yarın ..Ne güzel ..:nazar::nazar::nazar::nazar:Darısı başımıza inşallah..Ben uyuyamam son gece heralde yaw..Heyecan basar..Zaten doktor geceden giriş yapın ıstersenız dedı ..Geceden gitcez biz Salı gunu inşallah...

eşimde film izliyor kızıyor bana,gelde beraber izleyelim diye, benimde hiç izleyesim yok gitmiyorum yanına
neden geceden giriş yapacaksınız ki,acelesi neymiş,biz 8.30da hastanede olacaz 9da dogum

38+5 canım.doktor sunı sancı isterse ne yapmalıyım pekı

suni sancı isiyorsa ya gebeligi erkenden sonlandırmak gerekiyor,ya da suyun geldi hersey tamam acılma olmuyor... yanii normalde dr un istegine baglı degil... ama dr unun dediğini yap canım sonucta dogum olayı icin tüm bunlar... ama suyun gelmediyse,bebekte problem yok ise kendi sancılarını bekleeee... benim carpıntılarım bitmeseydi bu hafta suni sancı ile dogum yaptırcaklardı allahtan bitti sonucta bebegiminde hazır oldugu anda birbirimize kavusalım en dogalı bu...

Selam kızlar nasılsınız millet..Kimse de yazmıyor yaw..Bgn doktorla tarihi kesinleştirdik ve 08.02.2012 Çarş sabahı 6.30 gibi gidecekmişiz ..Ayy çok heyecanlıyım ..Doktora lohusa depresyonuna hazırım dedim ve öyle güzel konustu kı halımze şükretmeye karar werdım ..''Bugün gelecek hastalarımın kaç tanesı bu ay da gebe kalamadım diye ağlıyor biliyor musun sen?Düşünsene ,sağlıklı bir bebeği doğurduysan ve kucagındaysa artık ANNEYİM diye tadını çıkart ,kötü durumdakılerı düşün ..Kalabalıktan faydalan,onlara iş wer sen bunu yap,sen şunu yap dıye organızasyon yap keyfını cıkart ..Annelıgının ılk günlerını baskalarının tuhaf lafları ve hareketlerıyle heba etme ..Şükret sadece ,çocugu olamayan ve tüp bebek deneyıp sonuc alamayanları düşün'' dedi...İlk kez doktorumu kendıme cok yakın hissettim ve çok iyi anladım ..Dediği gibi yapacagım ,asla kımse için üzülüp o güzel an'larımı kötü anmılarla bozmayacagım ..Siz de öle yapın..Hamılelıgın son günlerının tadını cıkartın..
Ağdayı da pazara bıraktım,kendınız nasıl alıyorsunuz yahu kızlar ..Zorlanmayın o kadar yaa..kaş bıyık da dün okeydi..Kızım ultrasonda yalanıp duruyordu şlap şlap çokk tatlıydı maaşallah..

ENİCE eminim heyecan doruktadır..Hayırlı dogumlar diliyorum sana da ,darısı da bize inşallah ..Babasıyla aynı gün dogacak bebeğin,ne güzel..Son rötuşları da yapmıssındır..Yanına pipet de al ,Nihle sölemıstı iyi işe yarıyormus ..Spinal mıydı sezeryanın?

canımmm benimmmm 8 subat mehmet ali erbilin dogum günü :))) benim ilkokuldan arkim de 8 subattı oradan biliyorum... allahım tatlı ve tabiki kova olacagından zeki ,saglıklı, sempatik bir bebiş versinnnnn sanaaaaa......... dr unun lohusa dönemine ait önerilerine bayıldım bu arada.......

şimdi böyle düşünüyorum ama belli olmaz ya baksana nihlee ye hiç çıkmazdı, şimdi giremiyor kızcaz

enice cigimmm umarım kolay bir dogum yaşarsınız,bebişini saglıkla alırsın kucagınaaaaa...... bebişin totoşunaaaa öpücüklerrr kondur bizim adımızaaaaaaaaa......

YAAAAA BEN BUNU BUGÜN ACAMAYACAGIM ANLAŞILDI,YARIN GİDİP SORARIMMM KOZMETİKCİYEEE... YİNE DE TEŞEKKÜRLER KIJLARR

selam canımm bencede zafer kazanmış kahramanlar gibi hükmetmeyi bilirsek herkes istediğimiz gibi olur doğru demiş.. ayrıca herşeyin yolunda olmasınada çok sevindim.. enice inş bu akşam uğrar topiğe .. :31:

Ewet gercekten kullanalım etrafımızdakılerı,nasıl olsa bızım ve bebegımız ıcın ewde olacaklar..

ay valla ne güzel söylemiş doktorun, bizde saçma sapan şeylere can sıkıp duruyoruz,eşim bugün bi hastayı ziyarete gitti geldiginde diyorki artık hiçbişeye üzülmicemneler oluyor , insanlar ne acılar çekiyor biz ufacık şeyleri dert ediyoruz diyor
haklısın dedim şimdi sendende duyunca iyice ikna oldum, bende çok rahat olacam herkes herşeyi yapsın,kimse bebegin kötülügünü istemez, ben odama çekildimmi de kimse girmez
babamız benden daha heyecanlı bugün çaktırmıyor ama ne yapacagını şaşırmış durumda
yarın sabahta annesiyle babası geliyor, çok daha mutlu inanmıcaksınız belki ama iyiki geliyorlar diyorum

:18:

Ewet üzülmeyelım ufak seylere bos yere..Dua edelım ıcımızdekı mucızelere..Süper gunler bızı beklıyor..Bebeklerımız ıcın eskısınden bın kat guclu olmak ıcın morale ıhtıyacımız olacak..Sen kadar heyecanlıyım yaw..Yarın doguracaksın süper...Hangı anestezı olacaksın sen canım??

canım hadi hayırlı olsun .!.:

Amin canım gerçekten rahat olalım yaa..Senın mısafırler gıtt mı kurtuldun mu??

bende senin gibi düşünüyorum bende uyuyamam herhalde ama hadi hayırlısı bide benim belli olsa p.tesi yine gidicem b akalım artık gün versin ya gerçi bizim doktor hanım hala karar veremiyo nasıl yapıcağımıza sinir oluyorum.oğlumda nerdeyse göbek deliğimden fırlıycak zaten çok kötü oldu göbek deliğim sanki patlıycak seninki nasıl benimki çok dışarı fırladı

enice
merak etmişsin yazayım dedim. bende 25+1 günlük hamileyim.kısmetse mayısta doğum olacak. hamileliğimi öğrendiğimden beri ara ara o ay anne olacakların topiğine girip okuyorum.çok hoşuma gidiyor.Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

Pek anlamadım ama canım ınternetten sordum ,bak bakım yarar mı??
Concealer Nedir, Nasıl Kullanılır?

Ewet gercekten kullanalım etrafımızdakılerı,nasıl olsa bızım ve bebegımız ıcın ewde olacaklar..

Ewet üzülmeyelım ufak seylere bos yere..Dua edelım ıcımızdekı mucızelere..Süper gunler bızı beklıyor..Bebeklerımız ıcın eskısınden bın kat guclu olmak ıcın morale ıhtıyacımız olacak..Sen kadar heyecanlıyım yaw..Yarın doguracaksın süper...Hangı anestezı olacaksın sen canım??

dün akşam gelmediler sağ olsunlar bu akşam yine burdalar valla geçtim içeri yatıyorum tv izliyolar bu akşam oğlumun çıkası var sanki

iyi akşamlar canım,görüşürüz en yakın zamanda

canım be meraklıyımdır ama ondan hiç kullanmadım:50:

benim saece karnım kaşınıyor çatladıkça çatlıyor canım ya
senin başka yerlerdemi kaşınıyo, stresten olabilir

yok canım sadece karnımda var harita gibi oldum

eşimde film izliyor kızıyor bana,gelde beraber izleyelim diye, benimde hiç izleyesim yok gitmiyorum yanına
neden geceden giriş yapacaksınız ki,acelesi neymiş,biz 8.30da hastanede olacaz 9da dogum

Canım diyor kı kan tahlılı,nst testler yapılırmıs ön hazırlık..Sonra uyusma ws olacak ya,geceden gel yat dıyor ..12den sonra girince para alınmaz dıyor ..Hemsıreler testlerı bıtırır..Yol,kar derdın de olmaz dıyor ..dolabı da duzerız ,hem alısırım da odama ..Olru dedık bız de..Hem annemlerle sabah gelsek dır dır olurdu ..Rahat gırmıs olurum dıye ok dedık..Sen epıdural mı,genel anestezı mı olacaksın canım, o kadar kısa mı surecek ..Ne guzel..Eşlerımızı kk ile aldatıyoruz gıbı oluyor hehee:1::1::1:

suni sancı isiyorsa ya gebeligi erkenden sonlandırmak gerekiyor,ya da suyun geldi hersey tamam acılma olmuyor... yanii normalde dr un istegine baglı degil... ama dr unun dediğini yap canım sonucta dogum olayı icin tüm bunlar... ama suyun gelmediyse,bebekte problem yok ise kendi sancılarını bekleeee... benim carpıntılarım bitmeseydi bu hafta suni sancı ile dogum yaptırcaklardı allahtan bitti sonucta bebegiminde hazır oldugu anda birbirimize kavusalım en dogalı bu...

canımmm benimmmm 8 subat mehmet ali erbilin dogum günü :))) benim ilkokuldan arkim de 8 subattı oradan biliyorum... allahım tatlı ve tabiki kova olacagından zeki ,saglıklı, sempatik bir bebiş versinnnnn sanaaaaa......... dr unun lohusa dönemine ait önerilerine bayıldım bu arada.......

enice cigimmm umarım kolay bir dogum yaşarsınız,bebişini saglıkla alırsın kucagınaaaaa...... bebişin totoşunaaaa öpücüklerrr kondur bizim adımızaaaaaaaaa......

YAAAAA BEN BUNU BUGÜN ACAMAYACAGIM ANLAŞILDI,YARIN GİDİP SORARIMMM KOZMETİKCİYEEE... YİNE DE TEŞEKKÜRLER KIJLARR
öpmezmiyim canım bol bol öperim totoşunu inşallah:16:

canım anneler güçlüdür bizde güçlü olacagız tabi allahın izniyle,spinal epidural kombine dedi doktor, nasıl olacak bilmiyorum yarın görecez bakalım

enice
merak etmişsin yazayım dedim. bende 25+1 günlük hamileyim.kısmetse mayısta doğum olacak. hamileliğimi öğrendiğimden beri ara ara o ay anne olacakların topiğine girip okuyorum.çok hoşuma gidiyor.Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

canım yolun yarısını aşmışsın, en rahat dönemlerdesin allah yardımcın olsun seninde

Back
X