- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.721
herkes kayboldu elefera çok özlüyorum topiğin kalabalık günlerini
iyi olmana çok sevindimm
bugün enice doğuma gitti
hayırlı haberlerini bekliyoruz
bende kocaman öpüyorum seni
günaydın herkese ama kimsecikler yok topikte
eniceden haber bekliyorum gelir gelmez paylaşacağım ama sanırım yine kimse olmaz burda
günaydın herkese ama kimsecikler yok topikte
eniceden haber bekliyorum gelir gelmez paylaşacağım ama sanırım yine kimse olmaz burda
eniceden mesaj geldii bebek doğdu sağlıklı diye
açıklama yapamadığına göre müsait değil demek ki :26:
biraz bekleyimde öğlen msj atayım dimi?
Günaydın kızlar gercekten ne kadar boş yaws..Çok erken terk edıldı topıc ama böle olmaz ki..Ocak annelerı en azından 25 Ocak'a kadar duruyordu ..Enice'den haber war mı BUKLE sen hala calısıyor musun??DUYGU doktor bana da öyle dedı,zaten onlar ayrı seyler degıl dedı bırlıkte yapacakmıs ..Ben de anlamadım ..Biliyorlardır heralde..Ne zaman dogumun kısmetse..?
Günaydın kızlar gercekten ne kadar boş yaws..Çok erken terk edıldı topıc ama böle olmaz ki..Ocak annelerı en azından 25 Ocak'a kadar duruyordu ..Enice'den haber war mı BUKLE sen hala calısıyor musun??DUYGU doktor bana da öyle dedı,zaten onlar ayrı seyler degıl dedı bırlıkte yapacakmıs ..Ben de anlamadım ..Biliyorlardır heralde..Ne zaman dogumun kısmetse..?
aaaa geçmişi okumamıştım şimdi gördüm,çok sevindim.şimdi anneme geçiyorum bi yarım saat sonra tekrar giricem kaybolma biyere sen bari canım iki laflarız hiç olmazsa bi sen bi ben birde bebek :)) heee bide bennebileyim var tatlım sanada günaydın nasılsın?
günaydın canım...
çook şükür enicede kurtulmuş hayırlısıyla şimdi ne güze
bebeğine bakıyodur kokluyodur :)
darısı bizim başımıza inşallah hayırlısıyla
bu arada herkesin kandilini kutlarım
çalışıyorum canım ben salı günüde son iş günüm son günlerim yanii.. doğum tarihide daha belli değil normal düşünüyorum diye ama dr çarşamda trapor almaya gittiğimde ortalama bi tarih veririm demişti bakalım ne diycekk..
..
Geçmiş olsun elma,peki normal mı beklıyon kacıncı haftan???İnş.bekledıgınıze deger de ıstedıgınız doguma kavusursunuz..Ben de dun doktor sankı ''SAKIN GRİP OLMA''dememıs gibi süper grip oldum ..Ihlamur içip yıne yatacagım sanırım ..Oysa ewe inip işlerimi halletcektım ..Biraz uyurum galiba.Rüyamda ufacık kafalı bır bebek wardı kucagımda agzını gögsume getırmeye calısıyordu,sanırım kızımı gördum ,ama ''bu degıl benım bebegım baska''dıyordum ,hayırdır ınsallah ..ben akşam o kadar rahatsızlandım gece karar verdim bugün gidip kesin sezeryan oluyorum diye :))
SElam nasılsın kız ..
altında dönen çark yok mu onu çevireceksin çıkıcak cnm yaa..bi süredöndür biraz geççıkar onlar
buklecim günaydın nasılsın eniceden haber varmı canım kız kimse kalmamış topikte bizde terkedelim bari:))
günaydın kızlar ben geldimmmm..
enicemdemi doğum yapmış normalmi acaba...bebeğide tombişti onun çok sevindim..ben git gide korkmaya başladım ama kurtuluşumuz yok yahuuu:18::18:
iyiyim cnm sen nasılsın bebek nasıl varmı gelmeye niyeti benm göbek aşşağıda ama inş ayın 10 una kadar doğmaz yahu tek sayıları pek sevmiorumda
Hayırlısı bakalım ,bence 20 subat felan der artık gelısımı ıyı dewam ettıyseENİCE de kurtuldu he resmen hapishaneden tahlıye olanlar gıbı sıraya gırdık yaw..Çok komık gelıyor bana bu..İşin de az kalmıs walla cok zor yaa artık kurtul bari ..
Geçmiş olsun elma,peki normal mı beklıyon kacıncı haftan???İnş.bekledıgınıze deger de ıstedıgınız doguma kavusursunuz..Ben de dun doktor sankı ''SAKIN GRİP OLMA''dememıs gibi süper grip oldum ..Ihlamur içip yıne yatacagım sanırım ..Oysa ewe inip işlerimi halletcektım ..Biraz uyurum galiba.Rüyamda ufacık kafalı bır bebek wardı kucagımda agzını gögsume getırmeye calısıyordu,sanırım kızımı gördum ,ama ''bu degıl benım bebegım baska''dıyordum ,hayırdır ınsallah ..Kandılınız mubarek olsun ..ELEFERA,KARATS selamlar .
valla sorma bide ayın 9 unda yalan değilse yine kar gelcekmiş sanırsam en son istanbula ben doğduğumda 86 da böyle kar yağmış galiba..oğlanların şansına bu sene kış çok kar yaptı....evden çıkamıyorum hiç düşerim diye...eşimle anca...canım hoşgeldin nasılsın?karlar kalkmadı daha biraz daha beklesin doğmasın
eşime sen beceremezsin dedim,adam yaptı akşamicindeymiş o dönen şeyi ne sacma uyuss oldumm..ilk de onun gözünde denedim begenmedim ama.. belki benim gozume yakısır birazdan bakacagımm :)))
hadi gözümüz aydın,şubatın ilk bebegi geldi sanırımmm...
höyyttt bi yere gitmeyin,ben de varım yahuuuu(
nerelerdesin sen yahu ? aynen bende yusuf yusufum canım..artık telefonlara cevap vermiyorum eşim kızıyor... herkes arıyor daha dogurmadın mı diyor..iyice psikom kayıyorrr ...
bebek 4060gr 51cmmemeyi zor tutmuş ama ikisinde sağlığı yerindeymişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?