2012 Şubat Anneleri

herkes kayboldu elefera çok özlüyorum topiğin kalabalık günlerini
iyi olmana çok sevindimm
bugün enice doğuma gitti
hayırlı haberlerini bekliyoruz
bende kocaman öpüyorum seni

Normaldır canım.
Bebegını kucagına alan, ona odaklanıyor, dogal olarak.
Bızlerde hayırlısı ıle bebegımızı kucagımıza aldıgımızda vakıt bulamayacagız foruma yazmak ıcın.
Hele ılk kez anne olacaklar, olanlar.
Acemılıklerını uzerlerınden atmadani kolay kolay gelmezler foruma.

eniceden mesaj geldii bebek doğdu sağlıklı diye
açıklama yapamadığına göre müsait değil demek ki :26:
biraz bekleyimde öğlen msj atayım dimi?

günaydın herkese ama kimsecikler yok topikte
eniceden haber bekliyorum gelir gelmez paylaşacağım ama sanırım yine kimse olmaz burda

Günaydın kızlar gercekten ne kadar boş yaws..Çok erken terk edıldı topıc ama böle olmaz ki..Ocak annelerı en azından 25 Ocak'a kadar duruyordu ..Enice'den haber war mı BUKLE sen hala calısıyor musun??DUYGU doktor bana da öyle dedı,zaten onlar ayrı seyler degıl dedı bırlıkte yapacakmıs ..Ben de anlamadım ..Biliyorlardır heralde..Ne zaman dogumun kısmetse..?

aaaa geçmişi okumamıştım şimdi gördüm,çok sevindim.şimdi anneme geçiyorum bi yarım saat sonra tekrar giricem kaybolma biyere sen bari canım iki laflarız hiç olmazsa bi sen bi ben birde bebek :)) heee bide bennebileyim var tatlım sanada günaydın nasılsın?

ben akşam o kadar rahatsızlandım gece karar verdim bugün gidip kesin sezeryan oluyorum diye :))

çalışıyorum canım ben salı günüde son iş günüm son günlerim yanii.. doğum tarihide daha belli değil normal düşünüyorum diye ama dr çarşamda trapor almaya gittiğimde ortalama bi tarih veririm demişti bakalım ne diycekk..

burdayım canım ben beklerim seni ..iyiyim çok şükür cumaya sevinç içindeyim..

günaydın canım...
çook şükür enicede kurtulmuş hayırlısıyla şimdi ne güze
bebeğine bakıyodur kokluyodur :)
darısı bizim başımıza inşallah hayırlısıyla

bu arada herkesin kandilini kutlarım

evet canım kurtulmuş çok şükür..
bugün kandildi dimi
seninde kandini kutlarım

nasılsın?

Hayırlısı bakalım ,bence 20 subat felan der artık gelısımı ıyı dewam ettıyse ENİCE de kurtuldu he resmen hapishaneden tahlıye olanlar gıbı sıraya gırdık yaw..Çok komık gelıyor bana bu..İşin de az kalmıs walla cok zor yaa artık kurtul bari ..

ben akşam o kadar rahatsızlandım gece karar verdim bugün gidip kesin sezeryan oluyorum diye :))
Geçmiş olsun elma,peki normal mı beklıyon kacıncı haftan???İnş.bekledıgınıze deger de ıstedıgınız doguma kavusursunuz..Ben de dun doktor sankı ''SAKIN GRİP OLMA''dememıs gibi süper grip oldum ..Ihlamur içip yıne yatacagım sanırım ..Oysa ewe inip işlerimi halletcektım ..Biraz uyurum galiba.Rüyamda ufacık kafalı bır bebek wardı kucagımda agzını gögsume getırmeye calısıyordu,sanırım kızımı gördum ,ama ''bu degıl benım bebegım baska''dıyordum ,hayırdır ınsallah ..Kandılınız mubarek olsun ..ELEFERA,KARATS selamlar .

günaydın kızlar ben geldimmmm..

enicemdemi doğum yapmış normalmi acaba...bebeğide tombişti onun çok sevindim..ben git gide korkmaya başladım ama kurtuluşumuz yok yahuuu:18::18:

altında dönen çark yok mu onu çevireceksin çıkıcak cnm yaa..bi süredöndür biraz geççıkar onlar

eşime sen beceremezsin dedim,adam yaptı akşam icindeymiş o dönen şeyi ne sacma uyuss oldumm..ilk de onun gözünde denedim begenmedim ama.. belki benim gozume yakısır birazdan bakacagımm :)))

hadi gözümüz aydın,şubatın ilk bebegi geldi sanırımmm...

buklecim günaydın nasılsın eniceden haber varmı canım kız kimse kalmamış topikte bizde terkedelim bari:))

höyyttt bi yere gitmeyin,ben de varım yahuuuu (

günaydın kızlar ben geldimmmm..

enicemdemi doğum yapmış normalmi acaba...bebeğide tombişti onun çok sevindim..ben git gide korkmaya başladım ama kurtuluşumuz yok yahuuu:18::18:

nerelerdesin sen yahu ? aynen bende yusuf yusufum canım..artık telefonlara cevap vermiyorum eşim kızıyor... herkes arıyor daha dogurmadın mı diyor..iyice psikom kayıyorrr ...

sağol canım 38.haftadayız p.tesi gidicem bakalım doktora ozaman ne diycek doğum için daha belli değil -.ya o kadar midem yanıyoki sanki midem boğazıma çıktı öle yanıyo sizde de varmı bende hiç olmamıştı,ölüyorum sandım akşamdan beri soda içiyorum o daha fena yapıyo.
kızlar buarada hepinizin kandili mübarek olsun.
buklecim senin salı günü sonmuydu,bak yollarda doğurcan,eniceden başka haber varmı
şımarıkçım sen neyaptın

canım hoşgeldin nasılsın?karlar kalkmadı daha biraz daha beklesin doğmasın
valla sorma bide ayın 9 unda yalan değilse yine kar gelcekmiş sanırsam en son istanbula ben doğduğumda 86 da böyle kar yağmış galiba..oğlanların şansına bu sene kış çok kar yaptı....evden çıkamıyorum hiç düşerim diye...eşimle anca...

sorma bizimkilerde eşimi arıyo soruyolar allahtan beni arayıp bıdı bıdı eden yok o kadarcıkta bile yüreğim ağzımda valla hem doğsun çok istiyorum artık onu çok merak ediyorumhemde çok korkuyorum başıma ne gelcek diye...:18: hayırlısı allahtan..aslında bizler ilk bebekleri olcaklar şanslıymışız bişey bilmediğimiz için kolay gelirmiş şimdi bize...bana hep öyle diyolar dahada merak ediyorum...inş açılmamız iyi olurda doğarlar sıpalar...sezeryan olmak hm istiyorum hemde korkuyorum çok kötü bi durum..ikiside zor zaten artık hayırlısı....ayın 7 sinde gidicem dr a bakalım son durumu nee.. sen nasılın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…