- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.761
canım uzmanlar yapmış onu kardan üstünede spreyle boyamışlar güzel omuş ama dimi?
amin cnm cümlemizin inşşş...... sen kaçıncı haftadasın....:26:
buklem facedeki donmuş araba kimin kızzz vosvogen
38.haftadayım canım
buklem benm yaramaz genelde sağımda ve ayaklarını böbreklerimin oraya getirince zaten dışardanda çıkıntı oluyo bide kalp atımı gibi karnımı itiyo bazen tekmelemiyo pek....... yerleri daraldı artık ya... genelde kolunu bacağını uzatıp çekiyo zaten göbeğin oynuyo anlarsın sen.... bide her zaman değil mesela gece bir iki gibi yapıyo yemekten sonraları biraz yapıyo öyle bide bazen sabaha karşı ..başı aşşağıda zaten kasığıma baskı yapınca adet ağrısı gibi ağrım oluyo onuda ordan anlıyorum..
anaaa ben onu sizin araba sandım dıçok güzel olmuş valla
benim daha farklı oluyo ittirdiği yer acıyo artık ve eskisinden daha çok hissediyorum bebeğimi bide hem göğüsüme hemde kukuya baskı yapıyo bazen aşağıya doğru oluk oluk bişey iniyo gibi hissediyorum korkuyorum top gibi sağa sola atıyo sanki kendini
bencede güzel olmuş 4 saat uğraşmışlar canım
olabilir seninkinin boyuda uzun sanırsam... benmki şimdi nasıl oldu bilmiyorum. en son 3 hafta önce 41 di....göğüs kafesim acıyo bazen orayada basıyo sanki kemiği ama inş büyümüştür sıpam...artık dayanamıyolar doğmak istiyolar napsınlar....soğuk soğuk hava uşaklar gelmeyin az durunnn.
günaydın cnm sanada iyi kandiller..seninkide gelmeye niyeti kesti sanırsam soğuklardanbeklesin az daha...ama çok az kalmış senin..
iyi iyi az kalmış seninde...benim şimdi 38 bitti dimi kızlar bugün yarın 39 amı girmiş oluyorum....anam ne çabuk geçti 9 ay..oysa ne zaman şubat gelcek diyodum sanki dün........ şimdi gün sayar oldukk
ilahi seni... benm rahat geçti hamileliğim yaa pek bişey anlamadım..ramazan orucumu bile tuttum ben çok şükür...inş doğumumda rahat olurda bi dahaki bebekte gözüm korkmaz....ya öle oluyomuş 38+ olduğunda aslında 39 girmiş oluyomuşsun ,banada ne çabuk geçti hamileliğin diyenlere siz gelinde bana sorun nasıl geçtiğini kendimi bildim bileli sanki hamileyim diyorum
hadi hayırlısı olsun cnm..rabbim gönlüne göre versin bol bol dua et....evet ya gelmeye niyeti yok hemde hiççdün doktora gittim yıne hala yukarda kanala bile girmemiş dr. çarşambaya kadar bekle olmazsa çarşamba sabah alırız dedi .. hayırlısı bakalım son 5 gün allah herkesi sağ salim kurtarsın inşlh.
en son 47cm di kiloda3000di ama iyice ağır hissediyorum sanırım benim zorlanmamda ondan kaynaklanıyoo az daha dursunlar gerçekten ya az izne ayrılayım bari 1 hafta dinleneyim evde dimi hakkım değil mi benimde
hanımlar yüksek tansiyondan dolayı sezeryan olan arkadaş kimdi kaç gün beklemişti evde ve hastaneye gidince hemen sezeryana almışlarmıydı ???
2 gündür tansiyonum yükseliyo şimdi baktım 20-14 çıktı hazırlandım anneme gidiyorum yine böyle olursa hastaneye gidicem dua edin lütfen kendimi ben normale hazırladım böyle olunca şok oldum
hanımlar yüksek tansiyondan dolayı sezeryan olan arkadaş kimdi kaç gün beklemişti evde ve hastaneye gidince hemen sezeryana almışlarmıydı ???
2 gündür tansiyonum yükseliyo şimdi baktım 20-14 çıktı hazırlandım anneme gidiyorum yine böyle olursa hastaneye gidicem dua edin lütfen kendimi ben normale hazırladım böyle olunca şok oldum
geçmiş olsun...cnm.... bebek kilolumu peki genelde tansiyonu yüksek olan annelerin bebeğide kilolu oluyo ama...aksi bi durum varsa çokta normal için ısrarlı olma....tuza çok dikkat et cnm....
bebek 4060gr 51cmmemeyi zor tutmuş ama ikisinde sağlığı yerindeymişş
evet ya gelmeye niyeti yok hemde hiççdün doktora gittim yıne hala yukarda kanala bile girmemiş dr. çarşambaya kadar bekle olmazsa çarşamba sabah alırız dedi .. hayırlısı bakalım son 5 gün allah herkesi sağ salim kurtarsın inşlh.
gebelik org sitesinde bu haftaya kadar geldiğim için beni tebrik ediyo........39 a girmişim şaka maka....off off günler yaklaştıki ne yaklaştı yahuuuu.... şaka gibi.... oğlum kime benziyo nasıl bişey yaramazmı olck uslumu olcak.... nasıl bi anne olcam diye diye bu güne geldimm hayırlısı artık... doğumdan sonrada nasıl kilo vercem zayıfladım mı emcekmi sütüm yetiyomu hastamı gazımı var diye diye bi bakmışız sıpalar kocaman olmuş evlencek yaşa gelmiş ömrümüz geçmiş gitmiş... ...
kız doğurmadan lohusa sendromuna mı girdin?bende tebrik ediyorum bu haftaya geldiğin için senii
hayırlısıyla sağsalim doğurup kurtuluruz inş.. bebeklerimize sabırlı anne oluruz
kızlar çok acıktım yemeğe gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?