2012 Şubat Anneleri

buklem benm yaramaz genelde sağımda ve ayaklarını böbreklerimin oraya getirince zaten dışardanda çıkıntı oluyo bide kalp atımı gibi karnımı itiyo bazen tekmelemiyo pek.... ... yerleri daraldı artık ya... genelde kolunu bacağını uzatıp çekiyo zaten göbeğin oynuyo anlarsın sen.... bide her zaman değil mesela gece bir iki gibi yapıyo yemekten sonraları biraz yapıyo öyle bide bazen sabaha karşı ..başı aşşağıda zaten kasığıma baskı yapınca adet ağrısı gibi ağrım oluyo onuda ordan anlıyorum..

benim daha farklı oluyo ittirdiği yer acıyo artık ve eskisinden daha çok hissediyorum bebeğimi bide hem göğüsüme hemde kukuya baskı yapıyo bazen aşağıya doğru oluk oluk bişey iniyo gibi hissediyorum korkuyorum top gibi sağa sola atıyo sanki kendini

anaaa ben onu sizin araba sandım dı çok güzel olmuş valla

bencede güzel olmuş 4 saat uğraşmışlar canım

olabilir seninkinin boyuda uzun sanırsam... benmki şimdi nasıl oldu bilmiyorum. en son 3 hafta önce 41 di....göğüs kafesim acıyo bazen orayada basıyo sanki kemiği ama inş büyümüştür sıpam...artık dayanamıyolar doğmak istiyolar napsınlar....soğuk soğuk hava uşaklar gelmeyin az durunnn.

en son 47cm di kiloda3000di ama iyice ağır hissediyorum sanırım benim zorlanmamda ondan kaynaklanıyoo az daha dursunlar gerçekten ya az izne ayrılayım bari 1 hafta dinleneyim evde dimi hakkım değil mi benimde

günaydın cnm sanada iyi kandiller..seninkide gelmeye niyeti kesti sanırsam soğuklardan beklesin az daha...ama çok az kalmış senin..

evet ya gelmeye niyeti yok hemde hiçç dün doktora gittim yıne hala yukarda kanala bile girmemiş dr. çarşambaya kadar bekle olmazsa çarşamba sabah alırız dedi .. hayırlısı bakalım son 5 gün allah herkesi sağ salim kurtarsın inşlh.

iyi iyi az kalmış seninde...benim şimdi 38 bitti dimi kızlar bugün yarın 39 amı girmiş oluyorum....anam ne çabuk geçti 9 ay..oysa ne zaman şubat gelcek diyodum sanki dün........ şimdi gün sayar oldukk

ya öle oluyomuş 38+ olduğunda aslında 39 girmiş oluyomuşsun ,banada ne çabuk geçti hamileliğin diyenlere siz gelinde bana sorun nasıl geçtiğini kendimi bildim bileli sanki hamileyim diyorum

hanımlar yüksek tansiyondan dolayı sezeryan olan arkadaş kimdi kaç gün beklemişti evde ve hastaneye gidince hemen sezeryana almışlarmıydı ???
2 gündür tansiyonum yükseliyo şimdi baktım 20-14 çıktı hazırlandım anneme gidiyorum yine böyle olursa hastaneye gidicem dua edin lütfen kendimi ben normale hazırladım böyle olunca şok oldum

ya öle oluyomuş 38+ olduğunda aslında 39 girmiş oluyomuşsun ,banada ne çabuk geçti hamileliğin diyenlere siz gelinde bana sorun nasıl geçtiğini kendimi bildim bileli sanki hamileyim diyorum
ilahi seni... benm rahat geçti hamileliğim yaa pek bişey anlamadım..ramazan orucumu bile tuttum ben çok şükür...inş doğumumda rahat olurda bi dahaki bebekte gözüm korkmaz....
hadi hayırlısı olsun cnm..rabbim gönlüne göre versin bol bol dua et....
en son 47cm di kiloda3000di ama iyice ağır hissediyorum sanırım benim zorlanmamda ondan kaynaklanıyoo az daha dursunlar gerçekten ya az izne ayrılayım bari 1 hafta dinleneyim evde dimi hakkım değil mi benimde

ben boyunu yanlışmı hatırlıyorum sıpamın acaba...arada dağ kadar fark var..neyse salı gün sen izne çıktığın gün öğrenicem nasılsa şimdi nasıl olduğunu..bende öyle valla....çok ağır oldum yatarken kalkarken ev işi yapmaya çalışırken çok zorlanıyorum..üşeniyorum artık yemek yapmaya bile bazen..annmlere çıkıyorum bende napim...aynı binada olmak o bakımdan iyi..yoksa dışarı çıkamıyorum pek...markete bile üşenir oldum...oğluma video hazırladım bide son halimle..yatağını falanda çektim karıda çektim sizde yapın hatıra olur ona...büyüdüklerinde görürler göbeklerimizi...... inş doğumla birlikte 6 kilomuz zaten gidermiş zayıflarız..kuş gibi oluruz o zaman valla ohbee deriz....

bi kaç arkadaşımız vardı canım hemen gitmişlerdi hastaneye benimde bi ara 18leri gördü ama şimdi düştü..
baya yükselmiş bekletmeye gelmez hemen git hastaneye derimm

geçmiş olsun...cnm.... bebek kilolumu peki genelde tansiyonu yüksek olan annelerin bebeğide kilolu oluyo ama...aksi bi durum varsa çokta normal için ısrarlı olma....tuza çok dikkat et cnm....

geçmiş olsun...cnm.... bebek kilolumu peki genelde tansiyonu yüksek olan annelerin bebeğide kilolu oluyo ama...aksi bi durum varsa çokta normal için ısrarlı olma....tuza çok dikkat et cnm....

bebeğimin kilosu normal canım ama 1 hafta önden gidiyo evde tekim şimdi o yüzden cesaret edemedim tek başıma karda düşerim diye babam geliyo onu bekliyorum annemle beraber gidicem hastaneye çok saolun ben çıkıyım gelmek üzeredir babam allah hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
bebek 4060gr 51cm memeyi zor tutmuş ama ikisinde sağlığı yerindeymişş

41 kere masallah ne guzel kurtulmus sabah aklımdaydı ama uyumak ıcın zorladım kendımı 11e kadar uyumusuz oğlumla cok sevındım herkes sağlıkla doguruyor en azından turk hekımlerıne guvenmelıyız kızlar hıc kotu ornek gormedık cok sukur!!

canım ne dıyorsun ya senınle aynı durumdayım bılıyorsun kafası asagıdamı en azından ayaklarımı asagıda? ben sezeryan hıc ıstemıyorum normaldende korkuyorum bazen ama kendımı cok alıstırdım normal doguracagıma ve o anı acıda olsa yasamak ıstıyorum ...

gebelik org sitesinde bu haftaya kadar geldiğim için beni tebrik ediyo........39 a girmişim şaka maka....off off günler yaklaştıki ne yaklaştı yahuuuu.... şaka gibi.... oğlum kime benziyo nasıl bişey yaramazmı olck uslumu olcak.... nasıl bi anne olcam diye diye bu güne geldimm hayırlısı artık... doğumdan sonrada nasıl kilo vercem zayıfladım mı emcekmi sütüm yetiyomu hastamı gazımı var diye diye bi bakmışız sıpalar kocaman olmuş evlencek yaşa gelmiş ömrümüz geçmiş gitmiş......

kız doğurmadan lohusa sendromuna mı girdin? bende tebrik ediyorum bu haftaya geldiğin için senii
hayırlısıyla sağsalim doğurup kurtuluruz inş.. bebeklerimize sabırlı anne oluruz

kız doğurmadan lohusa sendromuna mı girdin? bende tebrik ediyorum bu haftaya geldiğin için senii
hayırlısıyla sağsalim doğurup kurtuluruz inş.. bebeklerimize sabırlı anne oluruz

valla öyle oldu galiba aklıma geliyo herşey işte....daha doğmadığı halde.....inş en önemlisi sabır annelikte sanırsam....ALLAH yradımcımız ola....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…