- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.781
inş cnm yaa ALLAH yardımcımız olsun sendemi normal istiyosun...
enicenin normalmi bilen varmı:26:
benim yoktu dün akşam birden oldu stresle bi alakası olabilirmi acaba,geçmezse p.tesi doktora gittiğimde sorıyım ilaç versin diycem ama ne kalmış,doğuma alsın artık beni((
bende yarın kuaföre gitmeyi düşünüyorum,kişisel bakım yani.ben saç kestirmeyi ve boyatmayı doğumdan sonraya bıraktım,sen bendeki sendromları görsen ben bile benden hoşlanmıyorum artık( çevremdeki insanlar napsın
eşime sen beceremezsin dedim,adam yaptı akşamicindeymiş o dönen şeyi ne sacma uyuss oldumm..ilk de onun gözünde denedim begenmedim ama.. belki benim gozume yakısır birazdan bakacagımm :)))
nerelerdesin sen yahu ? aynen bende yusuf yusufum canım..artık telefonlara cevap vermiyorum eşim kızıyor... herkes arıyor daha dogurmadın mı diyor..iyice psikom kayıyorrr ...
iyiyim cnm sen nasılsın bebek nasıl varmı gelmeye niyeti benm göbek aşşağıda ama inş ayın 10 una kadar doğmaz yahu tek sayıları pek sevmiorumda
Maaşallah tonton süper yanakları wardır sımdık onun sıkmalık yaw..bebek 4060gr 51cmmemeyi zor tutmuş ama ikisinde sağlığı yerindeymişş
HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR.. bol dua edelim birbirimiz için Allah herkese hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin.....yavrularımızı sağ salim kucagımıza almayı nasip etsinn...yeni doğum yapmıslarada güç kuvvet sabırlar versinnn....
evet ya gelmeye niyeti yok hemde hiççdün doktora gittim yıne hala yukarda kanala bile girmemiş dr. çarşambaya kadar bekle olmazsa çarşamba sabah alırız dedi .. hayırlısı bakalım son 5 gün allah herkesi sağ salim kurtarsın inşlh.
41 kere masallahcanım ne dıyorsun ya senınle aynı durumdayım bılıyorsun kafası asagıdamı en azından ayaklarımı asagıda? ben sezeryan hıc ıstemıyorum normaldende korkuyorum bazen ama kendımı cok alıstırdım normal doguracagıma ve o anı acıda olsa yasamak ıstıyorum ...
Elma dogumdan sonra kımler olacak yanında ,geldı mıkaynanan da kız..Ben hala arayamadım kaynanam gelecek dıye uff...ya öle oluyomuş 38+ olduğunda aslında 39 girmiş oluyomuşsun ,banada ne çabuk geçti hamileliğin diyenlere siz gelinde bana sorun nasıl geçtiğini kendimi bildim bileli sanki hamileyim diyorum
Canım ben her hafta göbek resımlerımı cektım hangı haftada oldugunu yazdım,onları gösterecegım gelınce bebegıme Allah ızıın werırse..Günlük de yazıyordum ama haftalardır yazamadım ..ilahi seni... benm rahat geçti hamileliğim yaa pek bişey anlamadım..ramazan orucumu bile tuttum ben çok şükür...inş doğumumda rahat olurda bi dahaki bebekte gözüm korkmaz....
hadi hayırlısı olsun cnm..rabbim gönlüne göre versin bol bol dua et....
ben boyunu yanlışmı hatırlıyorum sıpamın acaba...arada dağ kadar fark var..neyse salı gün sen izne çıktığın gün öğrenicem nasılsa şimdi nasıl olduğunu..bende öyle valla....çok ağır oldum yatarken kalkarken ev işi yapmaya çalışırken çok zorlanıyorum..üşeniyorum artık yemek yapmaya bile bazen..annmlere çıkıyorum bende napim...aynı binada olmak o bakımdan iyi..yoksa dışarı çıkamıyorum pek...markete bile üşenir oldum...oğluma video hazırladım bide son halimle..yatağını falanda çektim karıda çektim sizde yapın hatıra olur ona...büyüdüklerinde görürler göbeklerimizi...... inş doğumla birlikte 6 kilomuz zaten gidermiş zayıflarız..kuş gibi oluruz o zaman valla ohbee deriz....
Ben geldimmmmmmmmmmm
Süslü, şimdi de hastane zıyaretcılerını mı düşünüyorsun..
Benimki inşallah 8 Şubat'ta çıkartacak doktor kucagıma werecek canım artık...
Maaşallah tonton süper yanakları wardır sımdık onun sıkmalık yaw..
Way be herkes gelmiş topıge ne guzel ..Ben de yatıyorum sümüklü sümüklü ..5 günde iyileşmezsem doktor asla almaz ..Grip olma gelırken dedı yaa..:15:
naber canım bebek nasıl kaynanan napıyo
kız sen böle böle normal doğurma sakın grip falan derken ertelenir kalırmış bide Allah korusun:26:
naber canım bebek nasıl kaynanan napıyo
kız sen böle böle normal doğurma sakın grip falan derken ertelenir kalırmış bide Allah korusun:26:
bende geldiiiiim...
herkese hayırlı kandiller...
haknuruuum nasılsın emre oğlan nasıl?
Senden başka beni sallayan yok kuzum zaten herkeşler unutmuş bu hatunuBen iyiyim kaynanamla herşey bildiğiniz gibi eksiksiz tam sinirlilik devam yani...Bebikimde uyuyo birazdan miyavlar süt içinnn
Süslü, şimdi de hastane zıyaretcılerını mı düşünüyorsun..
Benimki inşallah 8 Şubat'ta çıkartacak doktor kucagıma werecek canım artık...
Maaşallah tonton süper yanakları wardır sımdık onun sıkmalık yaw..
Way be herkes gelmiş topıge ne guzel ..Ben de yatıyorum sümüklü sümüklü ..5 günde iyileşmezsem doktor asla almaz ..Grip olma gelırken dedı yaa..:15:
bende geldiiiiim...
nasılsın cnm ne kadarlık oldu emremiz nasıl gidiyo sünnet ettircenmi ettinmi özledim senii yaaaSenden başka beni sallayan yok kuzum zaten herkeşler unutmuş bu hatunuBen iyiyim kaynanamla herşey bildiğiniz gibi eksiksiz tam sinirlilik devam yani...Bebikimde uyuyo birazdan miyavlar süt içinnn
bende geldiiiiim...
nasılsın cnm ne kadarlık oldu emremiz nasıl gidiyo sünnet ettircenmi ettinmi özledim senii yaaa
hacerim sen nasılsın doğum nasıl oldu yazsana hikayeni kızzzz
yok bebegimi düsünüyorum , ne cirkin bir annem var demesin :)))
canım aynen öyle iyileşemezsen ameliyat olmuyor,biliyorsun benimkini alacaklardı enfeksiyon oldugu icin vazgectiler...allahtan enfeksiyon varmış diyorum şimdi,birazcık daha karnımda kalma sansı yakaladı..bakalım şimdi ne zaman gelecekk ?
ooo annişler gelmiş haknur,hacer hggggggg
Takip çizelgesini boşunamı yaptım kısss bennn;Şaka şaka Emremiz iyi maşaallah büyüdü bile sünnet işi şimdilik yattı canım sıpa erken gelince bazı planlar suya düştü yaza doğru inşaallahhh Sen nasılsın bende çok özledim valla sizi ama emre müsade ettikçe girebiliyorum ancaa
Hb canım benimmm nasılsınnn
hacerim doğum hikayeni merak ediyorum normal yapmışın tebrikler ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?